Nyati Safari Lodge v/Kruger ParkNyati Safari Lodge by Kruger ParkNyati Safari Lodge v/Kruger ParkNyati Safari Lodge v/Kruger Park
Previous Next

fra
13.995,-
for 10 dage

Luksussafari på Nyati Safari Lodge

  

 • Kom på safari i verdensklasse i Sydafrikas berømte Kruger National Park
 • Bo i egen eksklusiv River Bungalow på Nyati Safari Lodge med privat terrasse ud til Olifants River og Kruger National Park
 • Nyd en kulinarisk safari med alle måltider inkluderet, også på turene
 • Oplev stort inkluderet turprogram med dansk guide
 • Flyv helt til Kruger National Park t/r
 • Book nu og få 10 dages luksussafari fra KUN 13.995,- og få en ekstra uge med for kun 4.000 kr. på udvalgte afgange. (Spar 3.500,-)

På Nyati Safari Lodge får du dit livs safarioplevelse. Du bor i din egen eksklusive River Bungalow midt i Great Kruger National Park med panorama udsigt over Olifants River - Elefantfloden - og den sydafrikanske bush. Fra din private terrasse vil du hver dag kunne følge det rige dyreliv langs floden.  

Du kan også vælge at bo i vores luksuriøse private Olifant villa suiter på 200 kvm med egen pool og plads til hele familien eller leje din helt egen private Cheetah Camp på 500 kvm med privat chauffør/guide, eget tur program og egen kok.

Opholdet på Nyati Safari Lodge indeholder alle måltider og et dagligt safariprogram i åbne safari biler med dansk guide. Imellem aktiviteterne vil der være tid til fx at slappe af i lodgens store pool-, lounge- og barområde eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx storvildtjagt og golf. Maden på Nyati Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv. På ægte Blixen maner serveres kulinariske menuer i stearinlysets skær ved smukt dækkede borde eller i ”bomaen”, den traditionelle afrikanske grillplads. 


Rejsen inkluderer:

   

 • Fly fra København/Billund* til lufthavn v/Kruger National Park t/r (Afrejse fredag året rundt)
 • Transfer fra lufthavn til Nyati Safari Lodge t/r
 • 7 overnatninger på Nyati Safari Lodge**** i egen River Bungalow (dobbeltværelse) med privat terrasse ud til Olifants River
 • Alle måltider
 • Stort turprogram:
  • Heldags safaritur i åbne safari biler i Kruger National Park
  • Halvdagstur til nærliggende "Big 5" vildtreservat
  • Halvdags kulturel tur til lokal afrikansk landsby
  • Heldags panoramatur i Drakensbjergene
  • Bush walks med professionelle rangere i den storslåede natur
  • Sunset game drives i åbne safari biler, inkl. vin, vand & snacks fra udsigtspunkt
  • Sundowner med natsafari
 • Adgang til lodgens driving range & golf tutor 

Noter venligst at bush walks og sunset game drives kun er mulige i det omfang det øvrige aktivitets program tillader.  

   

Hvis du ønsker at kende alle dine udgifter på forhånd, kan du købe drikkevarer med på forhånd for et mindre tillæg. Hermed får du udsøgte lokale vine, spiritus, øl og vand mm. inkluderet i prisen.    

Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du kombinere dit safari eventyr med fx Cape Town, Mozambique, Victoria Falls, ø-paradiset Mauritius og mange andre rejsemål. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde.

 

*Noter venligst at der kan forekomme flytillæg på Billund afgange


Detaljeret Dagsprogram (inkluderet)


Noter venligst at ugedagene for de enkelte udflugter/aktiviteter kan variere.

Tilvalgsaktiviteter

Flodsafari på Olifants River

Kom på en vidunderlig tur på Olifants River, hvor du med en lille flodpram sejler i roligt tempo gennem Kruger Nationalpark. Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Her ses et væld af fugle og masser af dyr, både små og store, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Turen foregår på en opdæmmet del af floden og undervejs dertil passerer vi igennem et mineområde og får et kig på et af de største menneskeskabte huller i verden. Det er næsten 2 km i diameter. Aktiviteten er vejrafhængig. (Minimumsalder 8 år).

Pris pr. person ZAR 750,-

Golf på Hans Merensky

Sydafrika tilbyder også golfbaner i verdensklasse og er på mange måder et paradis for golfspillere. Hvis du spiller golf, må du ikke gå glip af muligheden for at spille golf blandt Afrikas vilde dyr. Gå fx en runde på den spændende 18-hullers Hans Merensky Golfbane, som ligger ca. en times kørsel fra Nyati Safari Lodge. Banen er middelsvær og ligger lige på grænsen til den verdensberømte Kruger Nationalpark. Derfor har de vilde dyr fortrinsret – også på greenen. Giraffer, antiloper, aber og vortesvin krydser hjemmevant fairwayen og minder dig hele tiden om, at du faktisk spiller golf på deres hjemmebane – den sydafrikanske bush. I vandhullerne ligger krokodiller og flodheste, så husk at medbringe ekstra bolde. Området, hvor banen ligger, var engang en del af nationalparken, og er derfor en usædvanlig golfoplevelse i fantastiske omgivelser. Husk, at du også kan træne dit sving på drivingrangen hjemme på Nyati Safari Lodge.

 

Pris per person ZAR 1000,-

Hertil påregnes leje af golfudstyr på Hans Merensky Golfbane til ZAR 200 pr. sæt og leje af golfbil ZAR 210. 

Storvildtsjagt

Nyati Safari Lodge er en del af The Central Lowveld Biosphere Reserve Initiative, der arbejder på den vigtige ”back to nature process” for at sikre bestanden af vilde dyr og deres fri bevægelighed. Jagt i området indgår som en del af den naturlige vildtpleje og foregår under forsvarlige forhold uden på noget tidspunkt at udgøre en trussel mod dyrearterne. Lodgen kan derfor tilbyde gæster at arrangere jagt under opholdet. Jagt skal bookes senest 6 uger i forvejen, da vi ellers ikke kan garantere vores professionelle jagt leverandør Wayne Wagner Safaris står til rådighed. Hver eneste jagt bliver planlagt individuelt, så du som jæger kan være sikker på, at du får opfyldt dine ønsker og præferencer. Du har en professionel jagtfører med, som guider og informerer – og jagten foregår både til fods og i terrængående biler. Der kan bl.a. jages blesbuck, bushbuck, blue wildebeest (gnu), bøffel, duiker, eland, gemsbok, impala, kudu, nyala, red hartebeest, steenbok, tsessebe, warthog (vildsvin), waterbuck & zebra. Du vil blive hentet af Wayne Wagner Safaris på lodgen og kørt til jagt terrænet, som alt efter vildt ønsker kan ligge op til er par timers kørsel fra lodgen. Nyatis kokke sørger for forplejning på jagten.

 

Pris per person: Kr. 1.000,- ved booking og ZAR 2400,- på Nyati Safari Lodge

Prisen er for en dagsjagt, inkl. leje af riffel, indskydning & ledsagelse af professionel jæger. Prisen for vildtet varierer og seneste vildt liste kan rekvireres på forespørgsel.  

Vi anbefaler at jagt bestilles i forbindelse med bestilling af rejsen, dog min. 6 uger før afrejse. Vi har brug for flg. oplysninger ved bestilling:  

   

 • Navn på jæger
 • Ved flere jægere, ønskes der i så fald jagt 1:1 eller 1:2
 • Datoer for ophold på Nyati Safari Lodge
 • Ønsket jagt dato
 • Ønsket trofæ/vildt

  

Bemærk venligst at leje af riffel indgår i prisen og at det kræver lang forberedelse og tilladelse fra det sydafrikanske politi at medbringe sin egen riffel. Desuden skal der afsættes ca. 3 timer i Johannesburg lufthavn til at få indrejse tilladelse med riffel. Hjemsendelse af trofæ mv. organiseres på stedet med vores jagt leverandør Wayne Wagner Safaris.

Microlight flyvning

Fra et microlight fly har du det optimale udsyn over landskabet. Med vind i håret og fuldstændigt frit udsyn får du en intens og adrenalinpræget safarioplevelse fra oven. Det føles næsten som om, du selv flyver henover bushen. Turen begynder tidligt om morgenen og varer cirka 20 minutter. Af sikkerhedshensyn er minimumsalderen 14 år, og du flyver med en erfaren certificeret pilot. Aktiviteten er stærkt vejrafhængig. (Minimum 2 deltagere).

Pris per person ZAR 1400,-

Helikoptertur

Kom på helikoptertur over Nyatis egne jorde og oplev den sydafrikanske bush med fugleøje. Turen varer ca. 20 minutter og går henover lodgen og langs den smukke Olifants River. Nyd den enestående panoramaudsigt over bushen og prøv at få øje på områdets mange dyr, som nemt kan spottes fra oven, herunder elefanter, giraffer, zebraer, næsehorn mm. Der flyves med erfaren certificeret pilot og sikkerheden er i højsædet. Turene tilbydes fredage. (Min. 2 deltagere og maks. 3 deltagere per gang).

Pris per person ZAR 3.700,-

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og tager jer henover den smukke Blyde River med fantastisk udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballonvejr” og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejrafhængig. (Minimum 4 deltagere).

Pris per person ZAR 4.000,-

Center for truede dyrearter

Sydafrikanerne gør meget for at beskytte og bevare den vilde dyrebestand og Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC) er kendt verden over som en af pionererne indenfor bevarelse af truede dyrearter. Vi besøger denne imponerende redningsstation for truede, forældreløse og skadede vilddyr.

Centeret huser blandt andet geparder, næsehorn, vilde hunde, afrikanske vildkatte, sabel antiloper, gribbe og mange andre sjældne dyrearter. Du får indsigt i arbejdet med at beskytte de truede dyrearter og mulighed for at komme helt tæt på centerets beboere. 

Pris per person ZAR 900,-

Prisen inkluderer morgenmad på the Deli@HESC.

Quad Bike Safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op. 

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår tidlig morgen inden morgenmad og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 4 deltagere og maks. 6 deltagere per gang. Minimums alder 12 år. Ingen erfaring kræves.

Pris per person: ZAR 750,- 

Township tur

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få et indblik i den lokale kultur og tradition er at besøge en lokal landsby, et såkaldt township. Du ser byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Før der serveres en let frokost, hvor du bliver trakteret med spændende lokale specialiteter, er der underholdning med dans og sang. 

Pris pr. person ZAR 800,-

Heldagstur til Kruger Nationalpark

Kom på en ekstra tur i Kruger Nationalpark. Krugerparken er en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den nu over 100 år gamle park kan med sin store variation af dyr og natur sagtens hamle op med opkomlinge både andre steder i Sydafrika og på resten af kontinentet. Selve Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred. Vejene gennem Nationalparken er gode og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og elefanten.

Pris per person ZAR 2.000,- (min. 4 deltagere, frokost er inkluderet)

Heldagstur til Drakensbjergene

På Nyati Safari Lodge har du som udgangspunkt allerede inkluderet én heldagstur til Drakensbjergene, men i tillæg til denne har du mulighed for at tilkøbe en ekstra tur. Turen går ad den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon. På vejen stopper minibussen i guldgraverbyen Pilgrim's Rest samt ved flere udsigtspunkter. Gode muligheder for at købe afrikansk træskærerarbejde. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen tidlig morgen.

Pris per person ZAR 1.800,- (Min. 4 deltagere)

Nyati Safari Lodge

Great Kruger National Park

  

Velkommen til det perfekte udgangspunkt for autentisk safari, udsøgt forkælelse og uforglemmelig ferie. Nyati Safari Lodge byder på luksus safari i det største vildtreservat i Sydafrika - Great Kruger National Park. 

Rammerne omkring Nyati Safari Lodge er eksklusive og indbydende uanset, om du slapper af ude eller inde. Lodgen omfatter hovedbygningen med restaurant, bar, shop, pool- og lounge område, 10 eksklusive bungalows, 6 private villa suiter og den separate Cheetah Camp, som er velegnet til private grupper på op til 12 personer. Alle lodgens bygninger ligger lige ud til Olifants River med udsigt over den vilde, rå og uspolerede natur og bygningerne er forbundet med et hyggeligt system af stier og gangbroer. Kendetegnende for Nyati Safari Lodge er en elegant kombination af skandinavisk standard for kvalitet med den afrikanske rustikke stil, hvor solide mure, stråtækte tage og ædle træsorter er karakteristisk. Det er autentisk og luksuriøst på samme tid, hvilket skaber helt unikke rammer for en eventyrlig safari oplevelse midt i den Afrikanske bush.

Opholdet på Nyati Safari Lodge er fra lørdag til lørdag og prisen er den samme året rundt.


360 graders visning af Nyati Safari Lodge

Nyati Safari Lodge in 360° view

4-bedroom Olifant Villa Suite 3-bedroom Olifant Villa Suite 2-bedroom Olifant Villa Suite Nyati Safari Family bungalow Nyati Safari Lodge - Main Pool Area Nyati Safari Lodge - Main Building Nyati Safari Lodge - Main Restaurant Nyati Safari Lodge - Main Building, TV lounge Nyati Safari Lodge - River Bungalow Nyati Cheetah Camp - Pool Terrace Nyati Cheetah Camp - Living Room

360° view


Nyati River Bungalows****

Lodgens 10 store eksklusive River Bungalows på 55 m2 ligger direkte ud til Olifants River. De er bygget ind i skrænten i harmoni med naturen, mens udsigten er optimeret fra hver eneste bungalow. Store glas panorama-skydedøre fører ud til den private, møblerede terrasse, hvor du kan nyde udsigten over floden og den vidtstrakte afrikanske bush.

Nyati Olifant Villa Suiter*****

Lodgens 6 private luksus Villa Suiter på 200 m2 er velegnet til, hvis I er to par eller en familie, der gerne vil have mere plads og privatliv. Villaerne har enten to, tre eller fire soveværelser, stort opholdsrum, privat pool & grillplads samt overdækket, møbleret terrasse, hvor I kan nyde panoramaudsigten over bushen og Olifants River.

Nyati Cheetah Camp*****

Oplev safari luksus i særklasse i privat camp med privat safariprogram, chauffør, kok og plads til hele familien. Nyati Cheetah Camp ligger direkte ud til Olifants River og Kruger National Park og består af to villaer på i alt 500 m2 samt stort privat terrasse og poolområde. Campen er velegnet til grupper på 6-12 personer i alle aldre.

Nyati Family Bungalow****

Nyati Safari Lodge råder over en enkelt familie bungalow til jer, der rejser sammen med børn og gerne vil slippe for at betale tillæg for en Olifant Villa Suite. Familie bungalowen svarer til en River Bungalow med to selvstændige værelser i tilknytning som deler bad/toilet/terrasse. Her koster børn fra kr. 9.995,- pr. uge.

10 dage fra
106.970,-
v/ 6 pers.

Privat Luksussafari for hele familien

    

 • Kom på privat luksussafari i verdensklasse i Sydafrikas berømte Kruger National Park og flyv helt til den lokale lufthavn her
 • Bo i jeres egen eksklusive camp på 500 kvm med stor privat pool terrasse direkte ud til Olifants River og Kruger National Park
 • Nyd en kulinarisk safari med privat kok og alle måltider inkluderet, også på turene
 • Oplev stort inkluderet safari program i egen safari bil med privat chauffør/guide
 • Rejs fra 106.970 kr. for 6 personer i 10 dage/ 7 nætter

Er I en gruppe på mellem 6 og 12 personer, der ønsker jeres egen private safari oplevelse i luksusklassen, er Nyati Cheetah Camp et oplagt valg. Her får I jeres helt private safari camp på 500 kvm med privat kok, chauffør og privat safariprogram i egen bil inkluderet i prisen. I bestemmer selv, hvornår og hvor længe, I vil være på tur, og jeres chauffør/guide gør alt for at opfylde jeres ønsker og behov. Læs mere om Nyati Cheetah Camp her.

Imellem aktiviteterne vil der være tid til fx at slappe af i jeres eget pool og lounge område eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx jagt og golf. Maden på Nyati Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv. På ægte Blixen maner serverer jeres egen kok kulinariske menuer i stearinlysets skær ved smukt dækkede borde eller i jeres egen ”boma”, den traditionelle afrikanske grillplads. 


Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København/Billund* til lufthavn v/Kruger National Park t/r (afrejse fredag året rundt)
 • Transfer fra lufthavn til Nyati Safari Lodge t/r
 • 7 overnatninger i Nyati Cheetah Camp***** med plads til op til 12 personer og garanteret eksklusivitet
 • Alle måltider tilberedt af privat kok
 • Stort tur program:
  • Heldags safaritur i åbne safari biler i Kruger National Park
  • Halvdagstur til nærliggende "Big 5" vildtreservat
  • Halvdags kulturel tur til lokal afrikansk landsby
  • Heldags panoramatur i Drakensbjergene
  • Bush walks med professionelle rangere i den storslåede natur
  • Sunset game drives i åbne safari biler, inkl. drinks & snacks fra udsigtspunkt
  • Sundowner med natsafari
 • Adgang til lodgens driving range & golf tutor

Noter venligst at bushwalks og sunset game drives kun er mulige i det omfang det øvrige aktivitets program tillader.

    

Ønsker I at kende alle udgifter på forhånd, kan I købe drikkevarer med på forhånd for et mindre tillæg. Hermed får I udsøgte lokale vine, spiritus, øl og vand mm. inkluderet i prisen.   

Vil I opleve endnu mere Afrika, kan I kombinere jeres safari eventyr med fx Cape Town, Mozambique, Victoria Falls, ø-paradiset Mauritius og mange andre rejsemål. Jeres rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og I kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte jeres rejse på en anden måde.

 

*Noter venligst at der kan forekomme flytillæg på Billund afgange


Detaljeret Dagsprogram (inkluderet)

Noter venligst at ugedagene for de enkelte udflugter/aktiviteter kan variere.


Tilvalgsaktiviteter

Flodsafari på Olifants River

Kom på en vidunderlig tur på Olifants River, hvor du med en lille flodpram sejler i roligt tempo gennem Kruger Nationalpark. Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Her ses et væld af fugle og masser af dyr, både små og store, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Turen foregår på en opdæmmet del af floden og undervejs dertil passerer vi igennem et mineområde og får et kig på et af de største menneskeskabte huller i verden. Det er næsten 2 km i diameter. Aktiviteten er vejrafhængig. (Minimumsalder 8 år).

Pris pr. person ZAR 750,-

Golf på Hans Merensky

Sydafrika tilbyder også golfbaner i verdensklasse og er på mange måder et paradis for golfspillere. Hvis du spiller golf, må du ikke gå glip af muligheden for at spille golf blandt Afrikas vilde dyr. Gå fx en runde på den spændende 18-hullers Hans Merensky Golfbane, som ligger ca. en times kørsel fra Nyati Safari Lodge. Banen er middelsvær og ligger lige på grænsen til den verdensberømte Kruger Nationalpark. Derfor har de vilde dyr fortrinsret – også på greenen. Giraffer, antiloper, aber og vortesvin krydser hjemmevant fairwayen og minder dig hele tiden om, at du faktisk spiller golf på deres hjemmebane – den sydafrikanske bush. I vandhullerne ligger krokodiller og flodheste, så husk at medbringe ekstra bolde. Området, hvor banen ligger, var engang en del af nationalparken, og er derfor en usædvanlig golfoplevelse i fantastiske omgivelser. Husk, at du også kan træne dit sving på drivingrangen hjemme på Nyati Safari Lodge.

 

Pris per person ZAR 1000,-

Hertil påregnes leje af golfudstyr på Hans Merensky Golfbane til ZAR 200 pr. sæt og leje af golfbil ZAR 210. 

Storvildtsjagt

Nyati Safari Lodge er en del af The Central Lowveld Biosphere Reserve Initiative, der arbejder på den vigtige ”back to nature process” for at sikre bestanden af vilde dyr og deres fri bevægelighed. Jagt i området indgår som en del af den naturlige vildtpleje og foregår under forsvarlige forhold uden på noget tidspunkt at udgøre en trussel mod dyrearterne. Lodgen kan derfor tilbyde gæster at arrangere jagt under opholdet. Jagt skal bookes senest 6 uger i forvejen, da vi ellers ikke kan garantere vores professionelle jagt leverandør Wayne Wagner Safaris står til rådighed. Hver eneste jagt bliver planlagt individuelt, så du som jæger kan være sikker på, at du får opfyldt dine ønsker og præferencer. Du har en professionel jagtfører med, som guider og informerer – og jagten foregår både til fods og i terrængående biler. Der kan bl.a. jages blesbuck, bushbuck, blue wildebeest (gnu), bøffel, duiker, eland, gemsbok, impala, kudu, nyala, red hartebeest, steenbok, tsessebe, warthog (vildsvin), waterbuck & zebra. Du vil blive hentet af Wayne Wagner Safaris på lodgen og kørt til jagt terrænet, som alt efter vildt ønsker kan ligge op til er par timers kørsel fra lodgen. Nyatis kokke sørger for forplejning på jagten.

 

Pris per person: Kr. 1.000,- ved booking og ZAR 2400,- på Nyati Safari Lodge

Prisen er for en dagsjagt, inkl. leje af riffel, indskydning & ledsagelse af professionel jæger. Prisen for vildtet varierer og seneste vildt liste kan rekvireres på forespørgsel.  

Vi anbefaler at jagt bestilles i forbindelse med bestilling af rejsen, dog min. 6 uger før afrejse. Vi har brug for flg. oplysninger ved bestilling:  

   

 • Navn på jæger
 • Ved flere jægere, ønskes der i så fald jagt 1:1 eller 1:2
 • Datoer for ophold på Nyati Safari Lodge
 • Ønsket jagt dato
 • Ønsket trofæ/vildt

  

Bemærk venligst at leje af riffel indgår i prisen og at det kræver lang forberedelse og tilladelse fra det sydafrikanske politi at medbringe sin egen riffel. Desuden skal der afsættes ca. 3 timer i Johannesburg lufthavn til at få indrejse tilladelse med riffel. Hjemsendelse af trofæ mv. organiseres på stedet med vores jagt leverandør Wayne Wagner Safaris.

Microlight flyvning

Fra et microlight fly har du det optimale udsyn over landskabet. Med vind i håret og fuldstændigt frit udsyn får du en intens og adrenalinpræget safarioplevelse fra oven. Det føles næsten som om, du selv flyver henover bushen. Turen begynder tidligt om morgenen og varer cirka 20 minutter. Af sikkerhedshensyn er minimumsalderen 14 år, og du flyver med en erfaren certificeret pilot. Aktiviteten er stærkt vejrafhængig. (Minimum 2 deltagere).

Pris per person ZAR 1400,-

Helikoptertur

Kom på helikoptertur over Nyatis egne jorde og oplev den sydafrikanske bush med fugleøje. Turen varer ca. 20 minutter og går henover lodgen og langs den smukke Olifants River. Nyd den enestående panoramaudsigt over bushen og prøv at få øje på områdets mange dyr, som nemt kan spottes fra oven, herunder elefanter, giraffer, zebraer, næsehorn mm. Der flyves med erfaren certificeret pilot og sikkerheden er i højsædet. Turene tilbydes fredage. (Min. 2 deltagere og maks. 3 deltagere per gang).

Pris per person ZAR 3.700,-

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og tager jer henover den smukke Blyde River med fantastisk udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballonvejr” og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejrafhængig. (Minimum 4 deltagere).

Pris per person ZAR 4.000,-

Quad Bike Safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op. 

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår tidlig morgen inden morgenmad og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 4 deltagere og maks. 6 deltagere per gang. Minimums alder 12 år. Ingen erfaring kræves.

Pris per person: ZAR 750,- 

Heldagstur til Kruger Nationalpark

Kom på en ekstra tur i Kruger Nationalpark. Krugerparken er en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den nu over 100 år gamle park kan med sin store variation af dyr og natur sagtens hamle op med opkomlinge både andre steder i Sydafrika og på resten af kontinentet. Selve Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred. Vejene gennem Nationalparken er gode og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og elefanten.

Pris per person ZAR 2.000,- (min. 4 deltagere, frokost er inkluderet)

Heldagstur til Drakensbjergene

På Nyati Safari Lodge har du som udgangspunkt allerede inkluderet én heldagstur til Drakensbjergene, men i tillæg til denne har du mulighed for at tilkøbe en ekstra tur. Turen går ad den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon. På vejen stopper minibussen i guldgraverbyen Pilgrim's Rest samt ved flere udsigtspunkter. Gode muligheder for at købe afrikansk træskærerarbejde. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen tidlig morgen.

Pris per person ZAR 1.800,- (Min. 4 deltagere)

Nyati Safari Lodge

Priser 2017

 

Der er afrejse ud af København og Billund hver fredag til Nyati safari Lodge, bemærk venligst at der kan tilkomme på Billund afgange. 

Prisen indeholder alle fly t/r, transfer til lodge t/r, ophold samt helpension og stort aktivitets program på Nyati Safari Lodge. Måltider er endvidere inkluderet på alle ture under opholdet på Nyati Safari Lodge. 

     

Pris i kr. per personv/ 2 pers.v/ 1 pers.
Ophold i River Bungalow 10 dage/7 nætter fra 13.995,-fra 16.995,-
Tillæg for ophold i Olifant Villa Suiter, per uge (min. 4 pers.)      1.000,- 
Pris per person for en ekstra uge i Nyati Safari Lodge      7.500,-
Tillæg for alle lokale drikkevarer inklusiv per uge, per voksen*      1.000,-
Tillæg for alle lokale drikkevarer inklusiv per uge, per barn (u. 18 år)*         500,-

     

Nyati Cheetah Camp

Priser 2017    

Priserne for Nyati Cheetah Camp indeholder alle fly t/r, transfer til lodgen t/r, 7 nætters eksklusivt ophold, alle måltider tilberedt af privat kok samt stort aktivitets program med egen chauffør. Måltider er endvidere inkluderet på alle ture under opholdet.

   

Hele Nyati Cheetah Camp v/ 6 personerfra 106.970,-
Yderligere 7. til 12. person - per voksenfra   16.995,-
Yderligere 7. til 12. person - per barn (2-11 år)fra   15.495,-
Yderligere 7. til 12. person - per baby (0-2 år)fra     6.750,-
Tillæg for alle lokale drikkevarer inklusiv per uge, per voksen*    1.000,-
Tillæg for alle lokale drikkevarer inklusiv per uge, per barn (u. 18 år)*        500,-

Priser for en ekstra uge i Nyati Cheetah Camp
Hele Nyati Cheetah Camp v/6 personer  45.000,-
Tillæg for yderligere 7. til 12. person - per person      7.500,-
Baby (0-2 år) Gratis  

 

Bemærk at den 2. uge i 14 dages opholdet indeholder et lidt mindre turprogram (ekskl. panorama- og township turene) 

*Drikkevarepakker kan kun købes med på forhånd


Kombinationsrejser

Nyati Safari Rejser vil gerne vise dig det bedste fra alle landene i det sydlige Afrika. Derfor har vi håndplukket en række destinationer og oplevelser, som du kan kombinere med dit safari ophold på Nyati Safari Lodge. Har du særlige ønsker vil vi altid kunne skræddersy din rejse.

Cape Town & Kap det Gode Håb

Kombiner dit Nyati safari eventyr med et par dage i Cape Town, en af verdens absolut smukkeste storbyer.

Cape Town & Garden Route

Kombiner dit Nyati safarieventyr med skønne Cape Town og en tur langs en af verdens smukkeste kystlinjer Garden Route.

Cape Town & Vinlandet

Kombiner dit Nyati safarieventyr med et besøg i Sydafrikas berømte Vindistrikter og oplev en af verdens smukkeste storbyer Cape Town.

Det Sydafrikanske Vinland

Det Sydafrikanske vinland er ligeså smukt, som vinene er gode. Kombiner din safari med en rejse langs en af de berømte vinruter.

Victoria Falls i Zimbabwe

Kombiner dit Nyati safarieventyr med en tur til de spektakulære vandfald Victoria Falls i Zimbabwe, som er et af verdens syv vidundere.

Zanzibar

Kombiner din safari med barfodsluksus, kultur og afslapning i strandparadiset Zanzibar, kendt for sine kridhvide strande og azurblåt hav.

Victoria Falls & Botswana

Kombiner dit Nyati safarieventyr med en tur til det spektakulære vandfald, Victoria Falls og et besøg i den storslåede Chobe Nationalpark.

Badeferie på Mauritius

Kombiner dit Nyati safarieventyr med en uges afslapning i det ultimative strandparadis Mauritius, hvor intet er overladt til fantasien.

 

Har du spørgsmål?

Vores medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Ring eller skriv til os på:

nyati@nyati.com
eller
70 26 04 07

CAPTCHA billede for SPAM beskyttelse Problemer med at se koden?
Lav ny kode.

Nyati Safari Video

Nyati Billedgalleri

Nyati Safari Lodge

Nyati Safari Lodge

Nyati Main Lodge & Pool AreaNyati Pool AreaNyati StaffView of Nyati Main Lodge & River BungalowsNyati River BungalowsNyati River Bungalow InteriorOlifant Villa SuitesAirview of Nyati Cheetah CampMaster bedrooms of Olifant Villa Suites & Nyati Cheetah CampMain lodge interiorTV & library room of main lodgeNyati lunchNyati main restaurant at sunsetNyati Main Restaurant, individual diningNyati Main RestaurantNyati Gourmet DiningNyati Main restaurant, bar & loungeNyati Main BarNyati Main Lodge Interior at nightNyati Boma Grill AreaNyati Boma Grill Evening - traditional South African "braii"Nyati Bush WalkNyati Bush BreakfastNyati Chef introducing the Bush BreakfastNyati Driving Range
Nyati River Bungalows

Nyati River Bungalows

Nyati River Bungalows on the Olifants RiverbankNyati River Bungalow & WarthogNyati River Bungalows have private furnished terraces with panoramic viewsNyati River Bungalows overlook the Olifants River & the South African BushNyati River Bungalow InteriorNyati River Bungalow InteriorNyati River Bungalow View from insideNyati River Bungalow Interior at nightNyati River Bungalows have Private en-suite Bathrooms with indoor & outdoor showersNyati River Bungalow Private Terrace with hammock & loungeView of elephant in front of a River BungalowNyati River Bungalow & PathwaysView of Nyati Main Lodge & River Bungalows from Olifants RiverNyati Family BungalowView of elephant from the Nyati Family BungalowEnjoy the African wildlife from your own private terrace
Nyati Villa Suites

Olifant villas

Olifant Villa SuitePrivate Villa Terrace & PoolView from Olifant Villa TerracePrivate Plunge PoolPrivate Boma Grill AreaVilla Master BedroomVilla Master BedroomMaster Bedrooms have panoramic glass doors to the private river terracePrivate en-suite Bathroom of Master BedroomsSecond bedroom of the 3-Bedroom Villa Suites with panoramic doors to the terraceThird bedroom of the 3-Bedroom Villa SuitesPrivate Lounge Area of Olifant Villa SuitesPrivate Lounge Area of Olifant Villa SuitesPrivate Lounge Area of Olifant Villa SuitesEnjoy the view of the Olifants River & South African bush from your own private terraceAll Olifant Villa Suites are facing the Olifants River
Nyati Cheetah Camp

Cheetah Camp

Airview of Nyati Cheetah Camp on the Olifants RiverbankNyati Cheetah Camp, Cheetah Villa 1, view from courtyardNyati Cheetah Camp, Cheetah Villa 1, view from pool/river sidePrivate Pool Area of Nyati Cheetah CampView of Olifants River & the African wildlife from the private pool terraceMaster Bedrooms in Nyati Cheetah Camp (1 of 4)The 4 Master Bedrooms have glass panorama doors to the private river terraceThe 4 Master Bedrooms have private en-suite bathroomsBathtub in Master Bedroom Cheetah Villa 1The fifth Bedroom (doubleroom) in Cheetah Villa 1The sixth Bedroom (doubleroom) in Cheetah Villa 1Private lounge Area in Cheetah Villa 1 and Cheetah Villa 2Cheetah Camp Private Pool TerraceCheetah Camp Private Pool TerraceCheetah Camp Private Pool TerraceCheetah Pool Area at SunsetCheetah Pool Area at SunsetEnjoy the view of the Olifants River & South African bush from your own TerraceDine in your own privacy catered by your own private chefEnjoy culinaric three Course Set Dinners in PrivateEnjoy a traditional South African "braai" (grill) in your own private "boma"Private Boma Grill Evening in Cheetah CampCourtyard View of Cheetah Camp Villas 1 & 2 with connecting Pool TerraceCourtyard View of Cheetah Camp Villa 1 & private boma areaNyati Cheetah Camp is ideal for family safaris