+45 70 26 04 07
Søg

Alle rejser aflyses til og med den 31. august pga. Covid-19

Udenrigsministeriet har opdateret deres rejsevejledninger i forbindelse med Covid-19. Alle ikke-nødvendige rejser til Afrika og Det Indiske Ocean frarådes. Hos NYATI Safari følger vi naturligvis Udenrigsministeriets anbefalinger, og derfor må vi desværre annullere alle afrejser frem til og med den 31. august. Vi vil løbende kontakte de gæster, som er ramt af aflysningerne. Du behøver derfor ikke kontakte os, hvis du skal rejse i denne periode, da vi kontakter alle i den rækkefølge, du/I skal rejse.

Vi har desværre rigtig mange gæster, som er berørte af situationen og som havde glædet sig til at komme på safari hen over foråret og sommeren. Vi er utrolig kede af det på deres vegne, men vi håber, situationen snart stabiliserer sig igen, så vi atter kan sende masser af glade gæster ned til NYATI Safari Lodge og andre steder i det sydlige Afrika. Heldigvis oplever vi en stor vilje til at rejse på et senere tidspunkt, og det glæder os rigtig meget i denne tid. Det vil vi gerne sige stort tak for. Derfor tilbyder vi nu, at alle kunder med afrejse frem til 31. august kan flytte deres rejse til 2021 helt uden ekstra omkostninger.

Situationen er helt ekstraordinær, og det har også medført, at vi har haft ekstraordinært travlt på kontoret. Vi håber derfor, I vil have lidt tålmodighed med os, hvis svartiden i øjeblikket er lidt længere end den plejer at være.

Vær opmærksom på, at hvis du skal rejse efter den 1. september er der pt. ingen restriktioner. Hvis du ikke ønsker at rejse efter denne dato, så henviser vi til vores almindelige afbestillingsbetingelser, som vil være gældende. Vi følger hele tiden situationen nøje og vil meddele vores berørte gæster, hvis tingene ændrer sig. 

Vi vil gerne sige stort tak til alle vores NYATI-gæster for jeres store opbakning til os og ikke mindst for jeres forståelse i denne svære situation.

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.