+45 70 26 04 07
Søg

Alle rejser aflyses til og med 10. maj pga. COVID-19

Fredag den 13. marts 2020 blev Udenrigsministeriets rejsevejledninger ændret i forbindelse med COVID-19. Nu frarådes alle ikke-nødvendige rejser til hele verden, og samtidig er alle danskere blevet bedt om at komme hjem fra udlandet hurtigst muligt. Hos NYATI Safari følger vi naturligvis Udenrigsministeriets anbefalinger, og derfor har vi desværre set os nødsaget til at aflyse alle afrejser frem til og med den 10. maj. 

Siden rejsevejledningen blev ændret, har vi haft rigtig travlt med at hjælpe vores gæster hjem fra udlandet samtidig med vi har rigtig mange gæster, der skulle være rejst i denne periode, som er blevet ramt af aflysningerne. Vi fik dog alle vores gæster hjem fra Afrika indenfor en uge, og vi har nu også været i kontakt med alle, som skulle være rejst i perioden frem til den 10. maj. Desværre har vi en del gæster, som havde glædet sig til at komme på safari hen over foråret, og vi er utrolig kede af det på deres vegne. Men vi håber, situationen snart stabiliserer sig igen, så vi atter kan sende masser af glade gæster ned til NYATI Safari Lodge og andre steder i det sydlige Afrika. Heldigvis oplever vi en stor vilje til at flytte den planlagte rejse til et senere tidspunkt, og det glæder os rigtig meget i denne tid. Det vil vi gerne sige stort tak for.

Fredag den 26. marts vedtog Folketinget en ændring af rejsegarantifondsloven, som udvider Rejsegarantifondens formål i ekstraordinære situationer, der påvirker væsentlige dele af rejsebranchen. Det betyder, at alle som har fået deres rejse annulleret grundet coronakrisen frem til og med den 10. maj er omfattet af en ekstraordinær tilbagebetaling, som staten har påtaget sig, da det blev frarådet at rejse ud af Danmark i perioden 13. marts – 10. maj 2020. Vi har derfor kontaktet alle berørte kunder med henblik på refundering af deres rejse. Læs evt. om lovændringen her. 

Situationen er helt ekstraordinær, og det har også medført, at vi har haft ekstraordinært travlt på kontoret. Vi håber derfor, I vil have lidt tålmodighed med os, hvis svartiden i øjeblikket er lidt længere end den plejer at være.

Vær opmærksom på, at hvis du skal rejse efter den 10. maj er der pt. ingen restriktioner. Hvis du ikke ønsker at rejse efter denne dato, så henviser vi til vores almindelige afbestillingsbetingelser, som vil være gældende. Vi følger hele tiden situationen nøje og vil meddele vores berørte gæster, hvis tingene ændrer sig. 

Vi vil gerne sige stort tak til alle vores NYATI-gæster for jeres store opbakning til os og ikke mindst for jeres forståelse i denne svære situation.

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.