+45 70 26 04 07
Søg

Det sydlige Afrika

Der er mange gode grunde til at rejse på safarieventyr med NYATI Safari i det sydlige Afrika. Her har vi samlet nogle af de bedste grunde: 

Afrikas vilde dyr på første række

 • Oplev alle Afrikas vilde dyr i deres naturlige miljø på NYATIs egne luksuslodges. NYATI Safari råder over mere end 10.000 ha "Big 5" vildtreservat, som er en del af Sydafrikas berømte Kruger National Park, den største nationalpark i det sydlige Afrika, som udover "The Big 5" - løven, elefanten, leoparden, bøflen og næsehornet - har ikke færre end 147 dyrearter.
 • Alle vores lodges ligger på første række til Olifants River, som er den samme flod, vi alle kender som den grågrønne grumsede Limpopoflod fra den elskelige Rudyard Kipling fabel om, hvordan elefanten fik sin lange snabel. Olifants River - Elefantfloden - har fået sit navn efter elefanternes migrationsruter, der går langs med floden, så her er et væld af elefanter omkring NYATIs lodges - udover de mange øvrige dyr der naturligt flokkes om vand.
 • Nyd panoramaudsigten fra din egen private terrasse til flodens og Krugerparkens vilde dyreliv og sug bushens mange lyde og dufte ind - måske et løvebrøl i det fjerne... eller flodhestenes grynten langs flodbredden... Det er næsten magisk.

Afrikas storslåede natur

 • Glæd dig til at opleve storslået natur, der veksler fra forrevne bjerge og dybe kløfter til flad savanne. Fra lange floder til høje vandfald. Fra tæt skov og buskads til åbne stepper. Fra tør bush og sanddyner til frodige skove, smilende kystlinje og tropiske strande.
 • Kig ned i verdens 3. dybeste kløft, Blyde River Canyon, og op på 3.000 meter høje tinder i Drakensbjergene – den dramatiske og majestætiske bjergkæde der skærer sig gennem det sydøstlige Afrika.
 • Besøg Kaphalvøen med legendariske Kap Det Gode Håb på kontinentets næstsydligste spids, som er det sidste landfaste punkt før Sydpolen.
 • Bliv bjergtaget af Victoria Falls, et af verdens syv naturlige vidundere. Det over 1,6 km. brede og 126 meter høje vandfald, blev opdaget af Dr. Livingstone i 1855 og regnes i dag for et af verdens smukkeste og mest spektakulære vandfald.
 • Slap af ved nogle af Afrikas absolut bedste strande. Både Zanzibar og Mauritius har de ultimative bountystrande med krystalklart vand, farverige fisk og smukke koralformationer, som giver optimale betingelser for snorkling og dykning.

Afrikas farverige kultur

 • Oplev den lokale afrikanske befolkning på første hånd; både lokale landsbyer, de såkaldte townships, hvor du inviteres ind hos en lokal familie, byens heksedoktor og landsbyens skole.
 • Tag på en kulturrejse tilbage i tiden og besøg fx historiske guldgraverlandsbyer, gamle miner og de charmerende europæiske bosættelser på Kaphalvøen, hvor du også kan opleve Afrikas største vinhuse.
 • Besøg kontinentets mest imponerende storbyer og shop amok i kunsthåndværk, lædervarer, udskårne masker, skind, tøj lavet af perler og lokale souvenirs på de maleriske markeder. Og forkæl dig selv i storbyernes velassorterede shoppingcentre – ikke mindst i Cape Town, hvor du kan boltre dig i 400 butikker, som blandt andet sælger guld og diamanter til gode priser.

Afrika uden besvær

 • Med NYATI undgår du jetlag! Ved rejser til landene i det sydlige Afrika er der ingen eller kun ganske lidt tidsforskel. Så selvom du rejser til et andet kontinent og på tværs af klimazoner, er du fri for at omstille dit indre ur til en anden tidszone. Vi sørger også for at lægge den lange flytur om natten, så du har mulighed for at sove det meste af rejsen og ankomme veludhvilet. Og når du møder vores NYATI personale i lufthavnen kan du blot slappe af og lade dit safarieventyr begynde...

Der er i virkeligheden kun én grund til, at du ikke skal rejse til det sydlige Afrika: Det er stærkt vanedannende! Når først du har oplevet magien, eventyret og spændingen, har du tabt dit hjerte og vil helt sikkert komme tilbage.

Det sydlige Afrika
Indhent tilbud
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.