+45 70 26 04 07
Søg

Sydafrika har genåbnet grænserne

Sydafrika har atter åbnet grænserne til en række EU-lande. Grænserne åbnede den 1. oktober med internationale flyvninger til Johannesburg, Cape Town og Durban. Det betyder, at vi nu kan tilbyde at sende gæster til Sydafrika igen – uden karantæne ved ankomst. Du skal blot medbringe en negativ COVID 19-test. 

Før hjemrejse kræves en frisk Covid-19 test, som tages umiddelbart inden afrejse i Johannesburg lufthavn. Testen koster R450,- som betales lokalt.

For at sikre vores gæster, har NYATI Safari desuden tegnet en forsikring hos Gouda. Udover at være en almindelig rejseforsikring, dækker den også sygdomsomkostninger relateret til COVID 19-pandemien, også selvom Udenrigsministeriet fraråder ikke nødvendige rejser til Sydafrika. KLIK HER FOR AT LÆSE OM REJSEFORSIKRINGEN. Vi anbefaler dog, at du også får lavet en test i Kastrup eller Billund lufthavn ved hjemkomst, så du er helt sikker på, at du ikke er smittet efter ferien. 

Øget fokus på hygiejne

NYATI Safari Lodge ligger i Limpopo-provinsen, som er det område i Sydafrika, der har været mindst ramt af smitte. Her foregår næsten alle aktiviteter udendørs i den friske luft. Vores danske ledelse har sammen med det øvrige personale i Sydafrika brugt de seneste måneder på at øge vores fokus på hygiejnen og sikkerheden på lodgen og sørget for et hav af nye tiltag for at sikre gæsterne mod smitte af enhver art, så du kan føle dig helt tryg ved at rejse med os igen. Det betyder bl.a. at der står håndsprit i alle fællesarealer på lodgen, vi sikrer bedre plads mellem bordene på restauranten, og vi kører med færre gæster i vores åbne safaribiler for at nævne nogle få af de mange nye tiltag.

At rejse under en pandemi

Vores direktør Jørgen Nielsen tog til Sydafrika, da grænserne åbnede igen for at teste, hvordan rejsen foregår under en pandemi. Hans oplevelse har været, at alt fungerer rigtig godt. Der er langt færre passagerer i lufthavnene og på flyene, og der er fuldstændig styr på sikkerheden under hele rejsen. Man skal blot huske at medbringe en negativ COVID-19 test ved afrejse fra Danmark. Skulle man af en eller anden årsag ikke have en gyldig test, når man lander i Johannesburg, er det dog muligt at få lavet en ny test i lufthavnen ved ankomst, som man får svar på indenfor ca. 30 minutter. Når du er gæst på NYATI Safari Lodge, sørger vi for, at du bliver testet på lodgen inden hjemrejsen, så du har en negativ test, du kan fremvise i lufthavnen i Johannesburg. Den får du på mail eller sms indenfor 48 timer efter testen er foretaget. 

Jørgen udtaler: ”Det er en fantastisk tid at rejse i lige nu med langt færre rejsende i lufthavnene. Når du først ankommer til NYATI Safari Lodge, glemmer du næsten alt om corona. I Limpopo-provinsen er smittetallene meget lave, og risikoen for at blive smittet er derfor også meget mindre end i Danmark. Alle vores medarbejdere bliver testet og får målt temperaturen jævnligt, og ingen af vores ansatte har været testet positive. Du kan derfor føle dig helt tryg og sikker under opholdet. Samtidig ser vi i øjeblikket rigtig mange dyr på vores safariture, så der er mange gode grunde til at rejse til Sydafrika nu – også selv om Udenrigsministeriet fortsat fraråder ikke nødvendige rejser til alle lande udenfor EU”.

Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen tilbage til NYATI Safari Lodge.

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.