+45 70 26 04 07
Søg

Sydafrika har åbnet grænserne igen

Sydafrika har atter åbnet grænserne til en række EU-lande. Smitten i Sydafrika er under kontrol, og smittetallene er nu langt lavere end i Danmark og de fleste europæiske lande. Grænserne åbnede den 1. oktober med internationale flyvninger til Johannesburg, Cape Town og Durban for første gang siden verden lukkede ned i marts. 

Det betyder, at vi forventer at kunne flyve de første gæster til Sydafrika igen her i løbet af efteråret – uden karantæne ved ankomst. Du skal blot medbringe en negativ COVID 19-test som højst må være 72 timer gammel, når du lander i Sydafrika. På NYATI Safari Lodge får du taget en ny test inden hjemrejsen. For at sikre vores gæster, har NYATI Safari tegnet en forsikring hos Gouda, som en overbygning på din egen rejseforsikring. Forsikringen dækker sygdomsomkostninger i forbindelse med Covid 19-pandemien, også selvom Udenrigsministeriets Borgerservice fraråder ikke nødvendige rejser til Sydafrika. KLIK HER FOR AT LÆSE OM REJSEFORSIKRINGEN. Det anbefales dog, at du også får lavet en test i Kastrup lufthavn ved hjemkomst.

NYATI Safari Lodge ligger i Limpopo-provinsen, som er det område i Sydafrika, der har været mindst ramt af smitte. Her foregår næsten alle aktiviteter udendørs i den friske luft. Vores danske ledelse har sammen med det øvrige personale i Sydafrika brugt de seneste måneder på at øge vores fokus på hygiejnen og sikkerheden på lodgen og sørget for et hav af nye tiltag for at sikre gæsterne mod smitte af enhver art, så du kan føle dig helt tryg ved at rejse med os igen. Det betyder bl.a. at der står håndsprit i alle fællesarealer på lodgen, vi sikrer bedre plads mellem bordene på restauranten, og vi kører med færre gæster i vores åbne safaribiler for at nævne nogle få af de mange nye tiltag. 

Vi kontakter løbende de gæster, som har booket rejser hos os den kommende tid i den rækkefølge du/I skal rejse. Vi glæder os til atter at kunne byde vores gæster velkommen til NYATI Safari Lodge.

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.