+45 70 26 04 07
Søg

Blyde Wildlife Estate

Fra Kr.10.995,-/pers. v/ 4 pers.

Bo i egen luksusvilla med plads til familien

Luksusvillaerne på Blyde Estate er designet i rustik, afrikansk arkitektur med solide mure, stråtækte tage og store panoramavinduer. Alle villaer har aircondition, privat bad og toilet, opholdsstue med pejs og køkken med alt udstyr til at prøve kræfter med afrikansk kogekunst. De har en fantastisk udsigt til de smukke Drakensbjerge og privat, ugenert terrasse med solstole, havemøbler og stor nedsænket pool. Der kan bo 2-6 personer i hver villa, og stedet er også velegnet for børn. De mindste villaer har to soveværelser og de største har tre eller fire.

Nyd fuld service og eget turprogram

I din villa har du egen stuepige, der sørger for den daglige oprydning og rengøring. Du har mulighed for at leje din egen bil og køre dit eget turprogram, eller du kan leje en bil med chauffør/guide til et fuldt ugeprogram eller blot til enkelte dagsture. Receptionen på Blyde Wildlife Estate står til fuld rådighed. Her kender de området, seværdighederne og mulighederne, så brug dem endelig til at planlægge feriens aktiviteter efter egne ønsker og behov.

Fri adgang til mange klubfaciliteter

På Blyde Estate kan du både slappe af og være aktiv. I tilknytning til et fuldt udstyret træningscenter kan du spille tennis og squash, der er driving-range, skydebane med moderne udstyr og en tilknyttet personlig fitnesstræner, som kommer hver mandag. Det er nemt og sikkert at færdes rundt til fods på Blyde Wildlife Estate, og det er ikke usandsynligt at du støder på nogle af de firbenede gæster såsom giraffer og antiloper.

Både restaurant & self-catering

I klubhuset på Blyde Estate er der både bar og restaurant, hvor morgenmad, frokost og aftensmad kan bestilles. Alle retter er tilberedt af de bedste lokale råvarer og kan serveres både indendørs i den hyggelige restaurant eller på solterrassen ved den store pool alt efter vejr og vind. Restauranten har også en boma, som er en udendørs bålplads, hvor der bliver arrangeret sydafrikanske grillaftener. Ønsker du selv at lave mad, er der fine indkøbsmuligheder i den nærliggende by Hoedspruit. Leveomkostningerne er generelt 50% lavere i forhold til Danmark.

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.