+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Bush Camp

Fra Kr. 13.995,- /pers. v/ 4 pers.
  • NYATI Bush Camp er en privat safaricamp med plads til op til 24 personer
  • Campen ligger midt i bushen med udsigt til stor dam og fantastiske dyreoplevelser få meter fra campen
  • Alt inklusiv med både mad, drikkevarer og oplevelser inkluderet
  • Bo i egen bush villa på ca. 100 kvm med plads til op til 6 personer

Bo i den sydafrikanske bush

Kom på safari i verdensklasse og bo på NYATI Bush Camp midt i Sydafrikas berømte Kruger National Park. NYATI Bush Camp ligger med smuk udsigt til den sydafrikanske bush og en stor naturskøn dam, som er et naturligt trækplaster for områdets dyr og byder på fantastiske oplevelser på tæt hold. Dammen ligger stort set lige foran campen, så du på få meters afstand kan følge bushens vilde dyr som fx elefanter, bøfler, giraffer mm slukke tørsten her. 

På NYATI Bush Camp kan du bo i din egen bush villa på ca. 100 kvm med plads til op til 6 personer fordelt på to master soveværelser med hver deres badeværelse og en hems med to enkeltmandssenge. Villaen har desuden eget tekøkken og privat terrasse, hvorfra du kan følge det rige dyreliv omkring campen.

Ophold med alt inklusiv

Et ophold i NYATI Bush Camp er alt inklusiv, dvs. både oplevelser, mad og drikke er inkluderet. Ligesom på NYATI Safari Lodge kommer du her på en kulinarisk safari, og du vil blive forkælet af NYATI's kokke på ægte Karen Blixen-maner ved smukt dækkede borde i de stemningsfulde omgivelser. Både vand, spiritus og de udsøgte sydafrikanske vine, der serveres til måltiderne, er inkluderet. Der vil desuden være mulighed for at spise middag på vores nærliggende NYATI Safari Lodge, når forholdene tillader det.

Storslåede safarioplevelser

Det daglige aktivitetsprogram er identisk med det program, som kører på NYATI Safari Lodge, dvs. der køres "Big 5"-safari i NYATI's specialbyggede åbne safaribiler, og du får mulighed for at opleve Sydafrikas største seværdigheder, herunder Krugerparken, Drakensbjergene, Blyde River Canyon samt livet i en lokal landsby. Når du ikke er på tur, vil der være tid til at slappe af i campens store pool-, lounge- og barområde eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx storvildsjagt og golf.

NYATI Bush Camp er velegnet til grupper

Er I en større gruppe på mellem 12 og 24 personer, kan I reservere hele NYATI Bush Camp og køre jeres eget program med egen ranger/chauffør. Her vil I få en privat safarioplevelse i topklasse, hvor der tages særligt hensyn til jeres individuelle behov og ønsker, så fx børn i alle aldre kan tilgodeses.

Priser 2017-2018

NYATI Bush Camp, per person ved min. 4 personer i 10 dage /7 nætter
Fra Kr. 13.995,-

Tilbud

Rejse
Afgang 2017
Særpris
10 dage i NYATI Bush Camp inkl. alle måltider, drikkevarer og fuldt program
Afgang 2017: 15/12 15/12
Kr. 14.995,-
Bestil
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send

Søg i NYATI

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.