+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Bush Camp

Fra Kr. 15.495,- /pers. v/ 8 pers.
  • NYATI Bush Camp er en privat safaricamp med plads til op til 24 personer
  • Campen ligger midt i bushen med flot udsigt til det vilde dyreliv fra pool-, bar- og spiseområde
  • Bo med alt inklusiv, dvs. med både mad, drikkevarer og oplevelser inkluderet
  • Campen består af 4 bush chalet'er på ca. 100 m2, et hovedhus med bar, spiseplads og lounge, samt et skønt poolområde med spise- og grillplads

Bo midt i den sydafrikanske bush

Kom på safari i verdensklasse og bo på NYATI Bush Camp midt i Sydafrikas berømte Kruger National Park. NYATI Bush Camp ligger smukt placeret for foden af den maleriske Tintshaba klippe med smuk udsigt til den sydafrikanske bush og en stor naturskøn dam, som er et naturligt trækplaster for områdets dyr. Nyd udsigten til dammen fra campens pool-, bar- og spiseområde, hvor du på få meters afstand kan følge bushens vilde dyr som fx elefanter, bøfler, giraffer mm slukke tørsten her. 

NYATI Bush Camp består af fire bush chalet'er på ca. 100 m2 med plads til op til 6 personer fordelt på to master soveværelser med hver deres badeværelse og en hems med to enkeltmandssenge. Chalet'et har desuden eget tekøkken og privat terrasse, hvorfra du kan følge det rige dyreliv omkring campen.

Ophold med alt inklusiv

Et ophold i NYATI Bush Camp er alt inklusiv, dvs. både oplevelser, mad og drikke er inkluderet. Ligesom på NYATI Safari Lodge kommer du her på en kulinarisk safari, og du vil blive forkælet af NYATI's kokke på ægte Karen Blixen-maner ved smukt dækkede borde i de stemningsfulde omgivelser. Både vand, spiritus og de udsøgte sydafrikanske vine, der serveres til måltiderne, er inkluderet. Der kan desuden være mulighed for at spise en middag på vores nærliggende NYATI Safari Lodge, når forholdene tillader det.

Storslåede safarioplevelser

Det daglige aktivitetsprogram er identisk med det program, som kører på NYATI Safari Lodge, dvs. der køres "Big 5"-safari i NYATI's specialbyggede åbne safaribiler, og du får mulighed for at opleve Sydafrikas største seværdigheder, herunder Krugerparken, Drakensbjergene, Blyde River Canyon samt livet i en lokal landsby. Når du ikke er på tur, vil der være tid til at slappe af i campens store pool-, lounge- og barområde eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx storvildtsjagt og golf.

NYATI Bush Camp er velegnet til grupper

I skal være minimum 8 personer for at kunne reservere hele NYATI Bush Camp og køre jeres eget program med egen ranger/chauffør. Her vil I få en privat safarioplevelse i topklasse, hvor der tages særligt hensyn til jeres individuelle behov og ønsker, så fx børn i alle aldre kan tilgodeses.

Priser 2018

NYATI Bush Camp, pr. person ved min. 8 personer i 10 dage /7 nætter
Fra Kr. 15.495,-
Yderligere 9. til 24. person - pr. barn (2-11 år) i 10 dage /7 nætter
Fra Kr. 13.995,-
Yderligere 9. til 24. person - pr. barn u. 2 år
Kr. 0,-
Indhent tilbud

NYATI Bush Camp video

Plantegning

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send

Søg i NYATI

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.