+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Bush Camp

Fra Kr. 16.495,- /pers. v/ 4 pers.
  • NYATI Bush Camp er en safaricamp med plads til op til 24 personer
  • Campen ligger midt i bushen med flot udsigt til det vilde dyreliv fra pool-, bar- og spiseområdet
  • Opholdet er alt inklusiv, dvs både safariture, lokale drikkevarer og alle måltider er inkluderet
  • Campen består af 4 bush villaer på ca. 100 m2, et hovedhus med bar, spiseplads og lounge, samt et skønt poolområde med spise- og grillplads

Bo midt i den sydafrikanske bush

Kom på safari i verdensklasse og bo på NYATI Bush Camp midt i Sydafrikas berømte Kruger National Park. NYATI Bush Camp ligger smukt placeret for foden af den maleriske Tintshaba-klippe med smuk udsigt til den sydafrikanske bush og en stor naturskøn dam, som er et naturligt trækplaster for områdets dyr. Nyd udsigten til dammen fra campens pool-, bar- og spiseområde, hvor du på få meters afstand kan følge bushens vilde dyr som fx elefanter, bøfler, giraffer mm slukke tørsten her. 

NYATI Bush Camp består af fire bush villaer på ca. 100 m2 med plads til op til 6 personer fordelt på to master soveværelser med hver deres badeværelse og en hems med to enkeltmandssenge. Villaen har desuden eget tekøkken og privat terrasse, hvorfra du kan følge det rige dyreliv omkring campen.

Ophold med alt inklusiv

Et ophold i NYATI Bush Camp inkluderer både safarioplevelser, lokale drikkevarer og alle måltider. Ligesom på NYATI Safari Lodge kommer du her på en kulinarisk safari, og du vil blive forkælet af NYATI's kokke på ægte Karen Blixen-maner ved smukt dækkede borde i de stemningsfulde omgivelser. Der kan desuden være mulighed for at spise en middag på vores nærliggende NYATI Safari Lodge, når forholdene tillader det.

Storslåede safarioplevelser

Det daglige safariprogram er identisk med det program, som kører på NYATI Safari Lodge, dvs. der køres "Big 5"-safari i NYATI's specialbyggede åbne safaribiler i vores private del af Greater Kruger National Park. Når du ikke er på tur, vil der være tid til at slappe af i campens store pool-, lounge- og barområde eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx Drakensbjergene, quad bike safari og golf.

NYATI Bush Camp er velegnet til grupper

I skal være minimum 16 personer for at kunne reservere hele NYATI Bush Camp og køre jeres eget program med egen ranger/chauffør. Her vil I få en privat safarioplevelse i topklasse, hvor der tages særligt hensyn til jeres individuelle behov og ønsker, så fx børn i alle aldre kan tilgodeses. Bemærk venligst at der i forlængelse af campen ligger en lille teltlejr. Gæster, som bor her, vil også benytte poolområdet og restauranten på NYATI Bush Camp. 

Indhent tilbud

NYATI Bush Camp video

Plantegning

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.