+45 70 26 04 07
Søg

Protea Hotel Cape Town Victoria Junction

Udforsk V&A Waterfront og hjertet af Cape Town fra Protea Hotel by Marriott Victoria Junction i Cape Town.

De trendsættende Cape Town Harbour værelser, passer til enhver smag.

Uanset om du søger et standardværelse eller en af vores rummelige loftslejligheder på to niveauer, har hver bolig miljøvenlig belysning, vandbesparende regnbrusere og energieffektive underholdningsmuligheder, herunder Bravia LCD-skærme og aircondition.

Hvil godt ud med vores luksus sengetøj, roomservice og gratis wifi. Vores hotel tilbyder også spisning hele dagen i restauranten Connexion.

Protea Hotel Cape Town Victoria Junction er et godt valg, når du besøger Cape Towns centrum. Udover en ideel blanding af pris, komfort og bekvemmelighed, er der familievenlige omgivelser og en vifte af faciliteter der gør opholdet yderst behageligt.

Værelserne på hotellet har alle fladskærms-tv, gratis wifi og adgang til fælles poolområde med bar.

Fordi det ligger så tæt på Waterfront (0,8 km) og Bo-kaap (0,9 km), kan gæster, der bor på Protea Hotel Cape Town Victoria Junction, nemt opleve nogle af de mest kendte seværdigheder i Cape Towns centrum.Kan du lide italienske restauranter, anbefaler vi Carne on Keerom, Il Leone Mastrantonio og Osteria Tarantino, der ligger lige i nærheden af hotellet.

Cape Towns centrum er også kendt for nogle fantastiske kunstmuseer, bl.a. Zeitz MOCAA, Iziko South African National Gallery og Gold of Africa Museum, som ligger i nærheden af Victoria Junction.

Vi er sikre på, at du vil nyde dit ophold på Protea Hotel Cape Town Victoria Junction.

Faciliteter

Det velbeliggende Protea Cape Town Victoria Junction byder på lækker restaurant & bar, pool og bar område, parkering under hotellet samt fitness center.

Standardfaciliteter på alle værelser: 

 • Roomservice
 • Fladskærms-TV
 • Gratis wi-fi
 • Pengeskab
 • Minibar
 • Telefon
 • Hårtørrer
 • Aircondition
 • Skrivebord
 • Spise & sofa arrangement
 • Te- og kaffefaciliteter
 • Strygejern
 • Udvalg af hovedpuder

Cape Town

Kombiner dit NYATI safarieventyr med et par dage i Cape Town, en af verdens absolut smukkeste storbyer. Her på sydspidsen af kontinentet er du omkranset af Atlanterhavet og Det Indiske Ocean, mens Taffelbjergets silhuet danner bagtæppe. Bo lige ved den eftertragtede V&A Waterfront, hvorfra du kan udforske den livlige havnefront og Kapprovinsens største seværdigheder såsom Kap Det Gode Håb, Mandelas fængselsø, en af Afrikas eneste pingvinkolonier og Sydafrikas idylliske vinland.

Cape Town & Garden Route

Kombiner dit NYATI safarieventyr med et par dage i skønne Cape Town, en af verdens absolut smukkeste storbyer, hvor du bor tæt ved den eftertragtede V&A Waterfront. Herfra kan du udforske Kapprovinsens største seværdigheder såsom Kap Det Gode Håb, Mandelas fængselsø, Table Mountain og det idylliske vinland. 

Tag herefter på tur langs en af verdens smukkeste kystlinjer The Garden Route, som med rette kan kaldes Sydafrikas have. Garden Route strækker sig oprindeligt over 200 km, helt nøjagtigt fra Heidelberg til Storms River, men for mange er det i dag strækningen på ca. 800 km fra Cape Town til Port Elizabeth. Her på sydspidsen af Afrika kan du opleve et sandt naturparadis på køretur gennem det frodige og frugtbare landskab, hvor små hyggelige byer, landsteder og dejlige strande, ligger side om side med nationalparker, laguner og søer. Det er Afrikas bud på Middelhavsstemning i storslået natur med strejf fra den gamle kolonitid. Vi har udvalgt det skønne Knysna-område som udgangspunkt for opholdet ved Garden Route. Her kan du nyde den smukke lagune i idylliske omgivelser og tage på udflugt til strudsefarme, Mossel Bay og de imponerende Tsitsikammaskove.

Cape Town & Plettenberg Bay

Nyd et par dejlige dage i en af verdens smukkeste storbyer, Cape Town. Her venter mange skønne oplevelser som f.eks. ture til vinlandet & Stellenbosch, Kaphalvøen med Kap Det Gode Håb og de mange pingviner på Boulders Beach, hvalruten til Hermanus eller en sejltur til Nelson Mandelas fængselsø Robben Island. Du kan også bare nyde byens mange seværdigheder som Table Mountain, Kirstenbosch Botaniske Have eller slappe af med en kop kaffe ved den berømte V&A Waterfront.

Afslut rejsen med et ophold ved kysten i Plettenberg Bay med adgang til en af Sydafrikas bedste strande. Plettenberg Bay ligger centralt placeret på den fantastiske Garden Route og er det perfekte udgangspunkt for oplevelser langs en af verdens smukkeste kyststrækninger. Byen er bygget på en stejl skråning, der fører ned til havet, så overalt kan du nyde den spektakulære udsigt over bugten og de omkringliggende bjerge. I Plettenberg Bay-området er der masser af uberørte strande, og det er derfor et uovertruffent sted for afslapning, sol og badning. For de mere aktive tilbydes lokalt et væld af sejlture, kanoture og vandreture. Besøg også Monkeyland Primate Sanctuary og oplev de mere end 700 fritlevende aber, lemurer mm. her på tæt hold.

Cape Town & Vinlandet

Sydafrika er et stort vinland, der er kendt over hele verden for sine vine og Vinlandet er ligeså smukt, som vinene er gode. Kombiner dit NYATI safarieventyr med 8 dage i Kapprovinsen, hvor du bor 3 nætter i Sydafrikas næstældste europæiske bosætning i Vinlandet, Stellenbosch, som er en hyggelig og charmerende by med historiske bygninger i typisk Kap-Holland arkitektur. Herefter bor du 4 nætter i skønne Cape Town, en af verdens absolut smukkeste storbyer, lige ud til den eftertragtede V&A Waterfront. Herfra kan du udforske den livlige havnefront og Kapprovinsens største seværdigheder såsom Kap Det Gode Håb, Mandelas fængselsø og en af Afrikas eneste pingvinkolonier.

Cape Town og den store vinrejse i Vinlandet

Kombiner dit NYATI safarieventyr med et par dage i Cape Town efterfulgt af en vinrundrejse i vindyrkernes fodspor, hvor du får mulighed for at smage topvine fra nogle af de bedste vinhuse i Sydafrika. Vinmand og vinspecialist Erik Ahlmann Larsen tager dig rundt på nogle af de mest anerkendte vingårde i Vinlandet, hvor du vil få et indblik i vinproduktionen i landet, smage på de forskellige druer og nyde fantastiske frokoster.

Sydafrika er et stort vinland, der er kendt over hele verden for sine vine. Vinlandet er ligeså smukt, som vinene er gode. Som et patchworktæppe breder det sig i gyldent, rødbrunt og smaragdgrønt hen over markerne. Det var hollændere og franskmænd, der i sin tid bragte de første vinstokke hertil, og i dag danner kilometervis af vinmarker en farvestrålende halvcirkel bag bjergene, der omslutter Cape Town, som ligger blot ca. 1 times kørsel fra hjertet af Vinlandet.

Cape Town er en af verdens smukkeste storbyer. Her venter mange skønne oplevelser som f.eks. ture til Kaphalvøen med Kap Det Gode Håb og pingvinerne på Boulders Beach, hvalruten til Hermanus, townshiptur eller en sejltur til Nelson Mandelas fængselsø Robben Island. Du kan også bare nyde byens mange seværdigheder som Table Mountain, Kirstenbosch Botaniske Have eller slappe af med en kop kaffe ved den berømte V&A Waterfront.

Cape Town og den ultimative vinrejse i Vinlandet

Kombiner et par dage i Cape Town med en vinrundrejse i vindyrkernes fodspor, hvor du får mulighed for at smage topvine fra nogle af de bedste vinhuse i Sydafrika. Vinmand og vinspecialist Erik Ahlmann Larsen tager dig rundt på nogle af de mest anerkendte vingårde i Vinlandet, hvor du vil få et indblik i vinproduktionen i landet, smage på de forskellige druer og nyde fantastiske frokoster.

Sydafrika er et stort vinland, der er kendt over hele verden for sine vine. Vinlandet er ligeså smukt, som vinene er gode. Som et patchworktæppe breder det sig i gyldent, rødbrunt og smaragdgrønt hen over markerne. Det var hollændere og franskmænd, der i sin tid bragte de første vinstokke hertil, og i dag danner kilometervis af vinmarker en farvestrålende halvcirkel bag bjergene, der omslutter Cape Town, som ligger blot ca. 1 times kørsel fra hjertet af Vinlandet.

Cape Town er en af verdens smukkeste storbyer. Her venter mange skønne oplevelser som f.eks. ture til Kaphalvøen med Kap Det Gode Håb og pingvinerne på Boulders Beach, hvalruten til Hermanus, townshiptur eller en sejltur til Nelson Mandelas fængselsø Robben Island. Udflugterne i Cape Town kan bookes samtidig med rejsen mod et tillæg til prisen. Du kan også bare nyde byens mange seværdigheder som Table Mountain, Kirstenbosch Botaniske Have eller slappe af med en kop kaffe ved den berømte V&A Waterfront.

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.