+45 70 26 04 07
Søg

The Kingdom at Victoria Falls

The Kingdom at Victoria Falls ligger blot 5 minutters gang fra et af verdens syv vidundere, de majestætiske Victoria Falls. Hotellet er bygget op omkring en kunstig sø med en stor have og et skønt poolområde. Hotellets karakteristiske arkitektoniske design med søjler og kupler er opført med inspiration fra Great Zimbabwe Monument i Masvingo. Det særegne design er med til at skabe en helt unik stemning og atmosfære. 

På The Kingdom at Victoria Falls er der en stor restaurant med fantastisk udsigt over haven. Her serveres der dagligt morgenmad og middag, og om aftenen er der desuden underholdning med lokal dans og musik. Hotellet har også en dejlig terrasse med poolbar, som serverer lettere frokostretter og cocktails. Vil du slappe af mellem udflugterne er der 4 swimmingpools at vælge imellem, hvoraf den ene er en børnepool. Værelserne er rummelige og indrettet i brune og beige farver med rustikke møbler af træ.

Faciliteter

Det 3-stjernede hotel The Kingdom at Victoria Falls består af i alt 294 værelser, og du kan vælge mellem standardværelser, familieværelser, Kings Club-værelser eller standardsuiter. Værelserne vender enten mod søen eller haven.

Standardfaciliteter på alle værelser:

  • Badeværelser med både badekar og bruser
  • Aircondition
  • Loftsvifte
  • Satellit-TV
  • Te- og kaffefaciliteter
  • Adapter
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.