Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

The Peech Boutique Hotel

Hyggelige The Peech ligger i forstaden Melrose lige udenfor centrum af Johannesburg. The Peech blev opført i 1950’erne og var oprindelig en privat bolig, men i dag er det et privatejet boutiquehotel med kun 22 værelser og suiter, som er rummelige og smagfuldt indrettede. Fra hotellet tager det blot 5 minutter i bil til shoppingområderne ved Melrose Arch og Rosebank og 10 minutter i bil til Sandton, hvor der også er et stort udvalg af restauranter og barer.

The Peech ligger i et roligt område med enkelte restauranter i nærheden og en stor park lige overfor hotellet, hvor man trygt kan gå rundt. The Peech har restaurant med både indendørs og udendørs servering, bar, vinkælder og en frodig, stemningsfuld have med solsenge og pool.

Hotellet er certificeret med Fair Trade Tourism, som er en anerkendt miljømærkning i Afrika.

Faciliteter

På hotellet er der 4 værelsestyper: 2 Heritage Rooms (35 m2), ligger på 1. sal i hovedbygningen, som er den oprindelige del af ejendommen. 8 Classic Rooms (40 m2) med udsigt over have og pool, alle med privat balkon eller terrasse. 10 Luxury Rooms (45 m2), ligger spredt i haven, alle med privat terrasse. 2 Peech Suiter (60 m2), ligger i de rolige hjørner af den frodige have, som giver en følelse af at være i en oase midt i byen.

Standardfaciliteter på alle værelser:

  • Separat bad & bruser med Molton Brown produkter
  • Gratis wi-fi
  • Aircondition
  • Fladskærms-TV
  • Sikkerhedsboks
  • Nespressomaskine
  • Classic Rooms og Peech Suiter har terrasse eller balkon som vender mod haven

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os