+45 70 26 04 07
Søg

Jagtsafari

NYATI Safari tilbyder en unik mulighed for at kombinere safarioplevelser og storvildtsjagt i verdensklasse, mens du bor i de luksuriøse omgivelser på NYATI Safari Lodge. Din jagt bliver planlagt individuelt efter dine ønsker, og du har en professionel jagtfører med. Jagten foregår både til fods og i terrængående biler, og der kan jages bl.a. bushbuck, gnu, bøffel, duiker, eland, impala, kudu, nyala, red hartebeest, steenbok, tsessebe, vortesvin, vandbuk & zebra.

Bæredygtig storvildtsjagt

NYATI Safari Lodge er en del af The Central Lowveld Biosphere Reserve Initiative, der arbejder på den vigtige ”back to nature process” for at sikre bestanden af vilde dyr og deres fri bevægelighed. Jagt i området indgår som en del af den naturlige vildtpleje og foregår under forsvarlige forhold uden på noget tidspunkt at udgøre en trussel mod dyrearterne. Lodgen kan derfor tilbyde gæster at arrangere jagt under opholdet som en tilvalgsaktivitet til det gældende safariprogram.

Indhent tilbud
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send

Søg i NYATI

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.