+45 70 26 04 07
Søg

Luksustog

Rovos Rail – ”The Pride of Africa” er verdens mest luksuriøse tog med dets vidunderligt restaurerede vogne. De ældste af vognene er fra 1911 og byder på intet mindre end ultimativ, femstjernet luksus på skinner. Bjerge, bush, savanner og små byer glider forbi togets panoramavinduer, mens du er på en kulinarisk og kulturel rejse indenfor. Måltiderne er overdådige, og har du lyst til high-tea, en snack eller en drink, giver du blot butleren et lille vink. Han er parat til at servicere dig døgnets 24 timer. Udskift en af dine flyture fra NYATI Safari Lodge til enten Cape Town eller Victoria Falls med denne enestående rejse tilbage i tiden gennem det sydlige Afrikas enestående natur.

Læs mere om Rovos Rail

På sporet af skøn gastronomi, historie og luksus

Rejs tilbage i tiden med NYATI Safari og det enestående Rovos Rail. Der findes intet som at rejse med luksustog gennem den smukke natur, hvor du både kan nyde udsigten og den fantastiske victorianske indretning – og så endda med et køligt glas bobler i hånden. De fleste som har rejst med Rovos Rail forelsker sig i den helt særlige oplevelse og romantiske stemning, der findes ombord, og ”Pride of Africa” er ingen undtagelse. Her kan du nyde 2 fantastiske dage med alt inkluderet undervejs. Med Rovos Rail får du en luksusferie på skinner – hele vejen fra Pretoria til Cape Town eller omvendt!

Specialiteter og romantik på første klasse

At rejse med tog gennem Afrika er en enestående oplevelse, og med Rovos Rail får du et eventyr uden lige, hvor det charmerende interiør, høflige personale og den unikke natur du passerer undervejs skaber rammerne for en luksustogrejse, som byder på historiske og kulinariske sanseindtryk. I spisevognen serveres lokale specialiteter samt lækre sydafrikanske vine, som i øvrigt kan nydes ad libitum under hele turen. Og for at gøre oplevelsen helt gennemført er der dresscode til middagen: Aftenkjole til damerne og jakke og slips til mændene. Foruden den skønne spisevogn er der også mulighed for at fordybe sig i biblioteket, nyde de smukke naturscenerier fra udsigtsvognen eller slappe af i salonen, baren og loungen. En vigtig del af Rovos Rail er din private suite, hvor komfort og luksus går op i en højere enhed med roomservice døgnet rundt, charmerende victoriansk interiør, eget luksusbadeværelse og meget mere. Suiterne har plads til to gæster, så Rovos Rail er helt perfekt til en romantisk tur med din udkårne, hvor det at rejse på første klasse får en helt ny betydning.

Betagende natur og unikke udflugter

En del af den skønne togrejse i Sydafrika er, at du virkelig får mulighed for at suge landets smukke og varierede landskaber ind. Luksusrejsen går gennem betagende bjergkæder, åbne vidder og frodige vinområder. Når du står i udsigtsvognen og mister pusten over den sceniske rute, kan du glæde dig over de spændende oplevelser, der venter undervejs. Hvis du rejser mellem Pretoria og Cape Town har du et par spændende udflugter til diamanthovedstaden Kimberley og den hyggelige victorianske landsby Matjiesfontein inkluderet.

Kombinér Rovos Rail med andre store oplevelser

Du kan selvfølgelig kombinere din togrejse med mange andre rejsemål i det sydlige Afrika, og vi hjælper gerne med at skræddersy din drømmerejse. Fra Cape Town er det let at forlænge ferien med nogle dage i fx. Vinlandet eller Garden Route. Slutter togrejsen i Pretoria, er det oplagt at forlænge med et par dage i Johannesburg. Du kan også vælge i stedet at forlænge togrejsen helt til Victoria Falls. Uanset hvad du vælger, er det en perfekt afslutning på din luksussafari på NYATI Safari Lodge.

Indhent tilbud
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.