+45 70 26 04 07
Søg

Dolphin Coast Villa

Dette sted er i sandhed en perle for sig selv: Et gennemført renoveret hus med forskellige værelser, hvor man føler sig hjemme i det øjeblik man træder ind! Colin ejer stedet, og det er hans og hans søskendes barndomshjem. Alle værelser har et navn, og navnet repræsenterer navnet på den person der boede i værelset da Colin selv var barn.

Idyllisk beliggende med udsigt over den brede øde sandstrand langs Dolphin Coast emmer dette hotel af strandferie. Atmosfæren indenfor er varm og velkommende. Der er ingen tvivl om, at du hurtigt vil blive budt på en kop special importeret kaffe, idet Colin er specialist i netop kaffe og gerne fortæller historien omkring netop den kaffe du får tilbudt. 

Hotellet og omegnen er i det hele taget noget helt for sig selv:

  • Bred øde strand, uden generende sælgere. Hotellet sørger for at solsengen og parasollen er klar til dig så der ingen tvivl er om at du kommer dejlig solbrændt hjem fra dette ophold!
  • Lige til højre for hotellet finder du en dejlig naturlig lagune med roligt vand. Lagunen er omkranset af store klippestykker, der fungerer som barriere ud mod Det Indiske Ocean. Går du 4-500 meter mod venstre findes en tilsvarende, noget større lagune. 
  • Mulighed for lange gåture i området af veldefinerede vandrestier.
  • Mulighed for leje af mountainbikes for cykelture i området.
  • Tag på hval-spotting-safari i perioden fra juni - december når tusindvis af hvaler svømmer sydpå for at parre sig. Du har mulighed for at se pukkel- og rethvaler.
  • Tag med fiskemanden Mark på Big Game Fishing. Det er helt speciel oplevelse uanset om man er lystfisker eller ej.
  • Besøg en af de lækre gourmand-restauranter i området.  Vi kan anbefale restauranten Munda Vida, som har en glimrende "Fish of the day". Det skal tages helt bogstavligt, idet fiskerne starter båden tidlig morgen, og sælger fisk til restauranterne ved middagstid. Indehaveren af restauranten kender sjovt nok Århus, idet hun har boet der i sin ungdom. Verden er nogen gange lille.

Opholdet er inkluderer transport fra/til lufthavnen og morgenmad.

Klik og oplev video´en fra det smukke sted

Faciliteter

Stedet er kendt for deres "full house" morgenmad, som indeholder alt hvad hjertet kan begære. Morgenmaden kan nydes på terrassen med udsigt ud over Det Indiske Ocean. Er man heldig, ser man delfinerne springe i de tidlige morgentimer. Morgenmaden er inkluderet i opholdet.

Nyd solen ved kanten af hotellets swimmingpool eller i en af hotellets solstole på den lækre sandstrand. 

Området er sikkert at færdes i, og perfekt til lange gåture langs stranden eller i området med det store stisystem. 

Rig mulighed for bådture for at opleve hvalsafari, Big Game Fishing, dykker- og snorkelture. Det er ligeledes muligt at leje vandsports udstyr som f.eks. surfboard, board til kite-surfing samt kajakker.

Ejeren af hotellet, Colin, er inkarneret kaffedrikker og importerer selv sine bønner direkte fra Columbia. Gå ikke glip af at få serveret en kop kaffe i stedets veludstyrede kaffebar, og få historien bag de aromatiske bønner.

Dolphin Coast - Charmerende og afslappende

Dolphin Coast har ikke sit navn uden grund. Her er nemlig (næsten) garanti for at opleve de charmerende delfiner under en tur på vandet ud fra kysten. 

I perioden fra juni til december migrerer de store pukkel- og rethvaler ned langs den Sydafrikanske kyst, og er du her i den periode, anbefaler vi en tur på hvalsafari. Det er et imponerende syn at se disse store kæmper baske med halen når de dykker, eller bare svømme forbi båden og give et farvelpust gennem blåsehullet.

I det hele taget byder Dolphin Coast på masser af muligheder for aktiviteter på og i vandet. 

Tag f.eks. med på Big Game Fishing, og oplev fascinationen når en fisk på 2 meter langsomt trækkes ud af vandet. Eller hvorfor ikke se det hele lidt fra neden iført en dykker- eller snorkel maske? Der er ligeledes rig mulighed for at leje surfboard, kiteboard og kajakker i området omkring Dolphin Coast Villa.

Er du mere til aktiviteter på landjorden, er solbadning på den brede øde strand altid en god aktivitet, ligesom du kan vælge at cykle eller vandre af de mange veldefinerede stier i området ved Dolphin Coast Villa. 

Området omkring Dolphin Coast Villa er iøvrigt også et af de områder, der har undgået kriminalitet, og nu anses for et af de sikreste områder langs kysten. På stranden finder du ingen anmassende sælgere, og du kan gå i fred og ro uden at blive antastet.

Durban

Sydafrikas tredjestørste by ligger ud til Det Indiske Ocean og tiltrækker derfor mange, som gerne vil nyde de gyldne sandstrande langs den 6 km. lange strandpromenade. Byen har også Sydafrikas travleste havn. I Durban mødes øst og vest. Her vil du opleve en farverig blanding af afrikanske, indiske og europæiske kulturer, hvor især den indiske er fremtrædende. Inderne kom til området i 1800-tallet for at arbejde i de store sukkerplantager. Efterkommerne af de indiske gæstearbejdere har i dag bosat sig i byens store indiske kvarter. Durban er en mangfoldig by fyldt med kontraster. Fra de rige forstæder Berea og Morningside, hvor du kan nyde en middag på en eksklusiv restaurant til KvaMashu-townshippen, som er et af de fattigste områder i hele Sydafrika. Byen er omgivet af havet til den ene side og bølgende grønne bakker til den anden med et behageligt klima året rundt.

Dolphin Coast Villa priser 2023

NYATI Safari & Dolphin Coast ophold (14 dages rejse, pris per pers. i delt dobbeltvær.)
Fra Kr. 26.995,-
Ekstra nætter, pris per pers. per nat i delt dobbeltvær.
Fra Kr. 420,-

Kort

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.