Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

MILIMA Safari & Rovos Rail

Fra Kr.45.995,-/pers. i 18 dage
 • Start rejsen med 3 nætters ophold i Cape Town, inkl. udflugter til det berømte Table Mountain samt The Peninsula & Cape of Good Hope.
 • Der venter en pragtfuld togrejse med oplevelsen af nostalgi iblandet vild luksus, når du stiger ombord Rovos Rail i Cape Town. Opholdet er i privat Pullman Suite, hvor oplevelser gastronomi, historie og luksus er i højsædet. Der er 3 nætters ophold på toget, som undervejs stopper for udflugter til Matjiesfontein & Kimberley.
 • Ved ankomst til den pulserende hovedstad Pretoria, venter transporten til Courtyard Hotel Arcadia med 2 nætters ophold. Med udgangspunkt fra hotellet, vil du de kommende dage opleve Apartheid museum i selskab med din private guide.
 • Transport til Johannesburg lufthavn med flyafgang til Hoedspruit lufthavnen ved Kruger National Park
 • 7 nætters luksus ophold på MILIMA Safari Lodge direkte ud til Sydafrikas berømte Kruger National Park i egen eksklusiv River Bungalow med privat terrasse ud til Olifants River
 • Alt inklusiv, dvs. alle måltider, lokale drikkevarer samt stort dagligt safariprogram er inkluderet på MILIMA Safari Lodge

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund, Aalborg eller Aarhus. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Bemærk: Der forventes drikkepenge ombord Rovos Rail, ca. ZAR 400,- (omk. kr. 200,-) om dagen.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København til Capetown (afrejse torsdag året rundt). Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
 • Fly fra Johannesburg - Hoedspruit lufthavn v/Kruger National Park
 • Fly fra Hoedspruit til København
 • Alle lufthavnstransfers t/r
 • Alle transfers tog & hotel t/r
 • 4 dages togrejse i privat Pulmann suite ombord Rovos Rail med fuldpension inkl. drikkevarer & 2 udflugter undervejs på rejsen.
 • 3 overnatninger med morgenmad på Commodore Hotel, Capetown
 • 2 udflugter ved Capetown
 • 2 overnatninger med morgenmad på Courtyard hotel Arcadia, Pretoria
 • 1 udflugt ved Pretoria
 • 7 overnatninger på MILIMA Safari Lodge 4+* i privat Luksus telt (dobbeltværelse)
 • Alt inklusiv, det vil sige alle måltider og drikkevarer er inkluderet på MILIMA Safari Lodge:
  • Morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu
  • Udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frugt på forespørgsel hele dagen
 • Inkluderet safariprogram på MILIMA Safari Lodge:
  • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag

Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du også kombinere denne rejse med Garden Route, Zimbabwe,Zanzibar og mange andre rejsemål. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde.

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund, Aalborg eller Aarhus. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

  Rovos Rail " The Pride of Africa"

  For mange besøgende til Sydafrika, er der ingen finere måde at se landet på end den eventyrlige og uforglemmelige 2-dages togrejse mellem Pretoria og Cape Town. Rovos Rails "The Pride of Africa" tager dig de ca. 1600 km gennem Sydafrika, og du kan både rejse ud af Cape Town og Pretoria. 

  Rejsen går gennem spektakulære bjergkæder, græslandet på den guld-rige Highveld, Great Karoo-ørkenens golde landskab og det frodige, naturskønne vinland. Turens højdepunkter inkluderer et besøg i verdens diamanthovedstad Kimberley og den 100 år gamle historiske stationsby Matjiesfontein, som er et lille stykke England midt i Karoo-ørkenen. Undervejs kan du nyde førsteklasses service ombord på verdens mest luksuriøse tog.

  Verdens mest luksuriøse tog

  Spisevognen er naturligvis central, men der er også lounge, bar, salon, bibliotek, udsigtsvogn – plus naturligvis din private suite. Der er plads til kun 72 gæster i 36 smukt indrettede suiter, som er de mest rummelige togsuiter i verden. Din suite er indrettet i victoriansk stil med flotte træpaneler og alt indenfor moderne komfort med behagelige senge, eget badeværelse med marmor og forgyldte armaturer, garderobe, minibar – plus gåsedun i både dyne og hovedpude. Tilmed er der individuel aircondition, så du selv kan regulere temperaturen i din suite. Suiterne har plads til to personer og der er mulighed for to separate senge eller rummelige dobbeltsenge. Alle suiter har et lille barkøleskab fyldt med drikkevarer efter passagerernes valg, og room service er til rådighed 24 timer i døgnet.

  Opholdet på MILIMA er en gastronomisk oplevelse

  Når du bor på MILIMA er alle måltider og drikkevarer inkluderet. For langt de fleste af vore gæster er det en ligeså stor fornøjelse som safariudflugterne.

  Vores entusiastiske kokketeam nyder at servere ekstraordinære måltider, som kan være med både internationalt såvel som lokalt islet. 

  Til frokost og aften tilbydes du altid en forret, har valget mellem fisk, kød eller en vegetarisk ret som hovedret samt en lækker dessert. Vi ved, du ikke bliver skuffet.

  Til maden anbefaler vi at du prøver lidt af den afsindig gode sydafrikanske rødvin, øl, juice eller bare en iskold sodavand. Du kan vælge lige hvad du ønsker.

  Alt er inklusiv ved ophold på MILIMA.

  Velkommen

  Safariudflugter i åben jeep fra MILIMA

  Ved ophold på MILIMA er 2 daglige safariudflugter i vores 10.000 ha store private område med direkte adgang til Krüger National park inkluderet. (Afh. af ankomst- og afgangstidspunkt).

  Safariudflugterne foregår i åbne jeeps gennem bushen og den åbne savanne. Der stoppes undervejs så nogle af de smukke udsigtspunkter kan nydes og benene strækkes. At jeepen er åben giver fantastiske fotomuligheder idet der ikke er noget der begrænser udsynet.

  Vore rangere er utrolig dygtige til at følge spor og gør deres yderste for at sikre sig at vore gæster ser flest muligt af de afrikanske dyr.

  Det faktum at der køres i et privat hjørne af Krügerparken betyder at der er rigtig gode chancer for at se "The Big Five": Elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen. The Big Five er et gammel jagtudtryk for de dyr der er sværest og farligst at nedlægge.

  Tilbage på lodgen efter en safariudflugt venter frokost eller eftermiddags drinks, helt afhængig af tidspunktet på dagen.

  Det er en fantastisk ferieform

  Indhent tilbud

  Hent inspiration

  Nyati og Rovos Rail

  MILIMA Safari & Rovos Rail
  Dagsprogram
  MILIMA Safari & Rovos Rail
  Tilvalgsaktiviteter på MILIMA Safari Lodge

  MILIMA Safari Lodge video

  MILIMA Safari Lodge video

  Rovos Rail

  Klimatabel
  Kort

  Dagsprogram

  Lørdag: Byrundtur i Cape Town

  En privat halvdagstur hvor du besøger den gamle bydel med de mange velbevarede historiske bygninger og nogle af de charmerende og meget forskellige forstæder til Cape Town. Du kan f.eks. føle historiens vingesus ved Castle of Good Hope og byens rådhus, hvor Nelson Mandela holdt sin første tale efter frigivelsen fra Robben Island. Turen går også forbi parlamentsbygningerne, Sydafrikas ældste kirke Groote Kerk og katedralen St. George. Der bliver tid til at gå en tur i Company Gardens, se museerne og opleve Green Market Square. 

  På byrundturen kommer du også forbi de maleriske og interessante Malajhuse, der oser af Orientens mystik og krydrede dufte. Her kan du tage dine helt egne ikoniske postkortbilleder af de farverige huse. Endelig kommer du også op på Taffelbjerget, som er over 1.000 meter højt. Her får du følelsen af at stå på toppen af verden, og vil opleve en helt fantastisk 180 graders panoramaudsigt. Undervejs på udflugten kører du langs Atlanterhavskysten via Sea Points flotte strandpromenader og rigmandskvarteret Camp´s Bay.

  Turens rute og program kan tilpasses individuelle ønsker. F.eks. er der mulighed for at komme på en kort rundvisning på en diamantfabrik i løbet af turen. Dette aftales med guiden på stedet.

  Mandag: Matjiesfontein

  Toget stopper tidlig morgen i Matjiesfontein,  som er et lille stykke originalt England, der ligger midt i den sydafrikanske ørken Karoo. Der vil være mulighed for rundvisning i denne perfekt bevarede victorianske by, som blev grundlagt af Hr. Logan som et forfriskningsstop i 1890. Byen kan også prale af et imponerende museum på togplatformen.

  Toget fortsætter gennem Karoo allerede kl. 10:00, hvorfor vi anbefaler tidlig morgenmad denne dag.

  Frokost serveres kl 13:00

  Kl. 16:30 er der te i lounge vognene og middagen serveres fra kl. 19:30

  Lørdag: Afgang fra Johannesburg lufthavn til MILIMA Safari Lodge

  Transport fra hotellet til Johannesburg lufthavn hvorfra turen går videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken, så en 5-6 timers køretur hertil undgås. Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra MILIMA Safari Lodge, som er med på køreturen til lodgen. 

  2 daglige safariudflugter

  Når du opholder dig på MILIMA er der mulighed for at opleve "The Big Five" (elefanten, leoparden, løven, bøflen & næsehornet) 2 gange dagligt fra en åben jeep med en lokal ranger.

  Du er i gode hænder og vores rangere er specialister i den flora og fauna som du passerer igennem. Du vil høre om de forskellige træer, buske, planter og græs – og ikke mindst om de fugle og dyr, vi møder i løbet af morgenen. Du vil også blive klogere på årets cyklus i vildtreservatet – både vejrmæssigt men også om den indflydelse regn og tørke har på vildtet her. 

  Der er tid til afslapning mellem de 2 safariudflugter, der efterfølges af henholdsvis lækker frokost og eftermiddagsdrinks. 

  Du vil få også få viden om nogle af de mindre dyr, du også finder i Krugerparken – fx slanger, skorpioner, insekter og termitter samt hvilken betydning de har for de vilde dyr.

  Lørdag: Hjemrejsedag

  Lørdag skal du igen pakke kufferten – denne gang for at sætte kursen hjemad. Efter morgenmaden køres du til den lokale lufthavn og herfra går turen videre med indenrigsfly til Johannesburg. Afhængig af de aktuelle flyforbindelser til Europa eller din næste destination kan der være en del ventetid i Johannesburg, men du kan glæde dig over, at det er en dejlig lufthavn med gode shoppingmuligheder.

  Du kan også vælge at gøre brug af ventetiden til at tage på tur i Johannesburg, hvor du fx kan opleve det afrikanske township Soweto, som spillede en stor rolle i opgøret med apartheid. Bemærk venligst at det vil afhænge af dine flyrejsetider, om der er tid til denne udflugt.

  Søndag: Ankomst til Danmark

  Du tilbringer igen natten med at flyve, så du kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og du har en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Danmark ca. midt på dagen.

  Bemærk venligst at ugedagene for de enkelte aktiviteter på Nyati Safari Lodge kan variere grundet vejrforhold.

  Det er f.eks. vanskeligt at opleve den smukke afrikanske stjernehimmel i overskyet vejr. Så flyttes aktiviteten til en aften det passer bedre.

  Tilvalgsaktiviteter på MILIMA Safari Lodge

  Morgen bush-vandretur

  Grib muligheden for at vide mere om naturen i lokalområdet med denne morgenvandring i selskab med en af de erfarne rangere fra MILIMA Safari Lodge.

  Tidlig morgen er der mulighed for at komme på safarivandring på MILIMAs jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna, og her om morgenen, hvor dyrene er dejligt aktive, kan du være heldig at se bl.a. giraffer, flere antilopearter og forskellige fugle. Du lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn.

  Efter den spændende morgenvandring dækkes op til morgenmad i lodgen 

   På morgen-vandretur er der også chance for at se " The Little five"

  Vores professionelle rangere er uddannet til at finde selv de mindste dyr, så i deres selskab er den gode chancer for at få et glimt af de helt små dyr i Krüger Nationalpark. Faktisk er der 5 små dyr, der deler en del af deres titel med "The Big Five".

  Disse fine små væsner bliver ofte set på vores vandreture, hvor du kommer tæt på naturen. De omfatter næsehornsbillen, som er en af ??de største biller i verden, samt rødnæbbet bøffelvæver, leopardskildpadden, den østlige elefantspidsmus og myrløven, som graver små gruber for at fange forbipasserende myrer eller andet bytte.

  Pris per person ZAR 250,- 

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Flodsafari & game drive

  Der er afgang til den inddæmmede del af Olifantsfloden, med ankomst ca. midt på dagen.

  Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken.

  Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

  Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af MILIMA´s åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Greater Kruger National Park med god mulighed for at se "Big 5".

  Safarioplevelserne rundes af på et af MILIMA´s smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

  Noter venligst at aktiviteten er vejrafhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen formiddag, retur lige efter solnedgang. Minimum 4 deltagere.

  Pris pr. person ZAR 1.350,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Luftballon

  At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og du flyver hen, hvor vinden bærer dig, f.eks. hen over Blyde River, mango plantager og tyndt befolkede områder med udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

  Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballon vejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejr afhængig.

  Minimum 4 deltagere.

  Pris per person ZAR 4.800,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Quad bike safari

  En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

  En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op. 

  Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

  Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

  Børn skal være fyldt 12 år for at køre alene. Børn under 12 år på en ATW med en voksen ½ pris.

  Pris per person: ZAR 1.000,- 

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Kulturoplevelse i lokal landsby

  Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township.

  Hvis det ikke er skoleferie/fridag, ser du byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Der er mulighed for at smage lokale specialiteter på turen. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter frokosten.

  Minimum 4 deltagere. 

  Pris pr. person ZAR 1.200,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Bemærk venligst at der er begrænsede antal pladser på tilvalgsaktiviteterne.

  Klima tabel MILIMA ved Kruger National Park

  Dagtemperatur
  Nattemperatur
  Soltimer pr. dag
  Nedbør (gennemsnit pr. måned)
  January
  Dagtemperatur: 32
  32
  Nattemperatur: 21
  21
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
  93
  February
  Dagtemperatur: 32
  32
  Nattemperatur: 20
  20
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
  93
  March
  Dagtemperatur: 31
  31
  Nattemperatur: 19
  19
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68
  68
  April
  Dagtemperatur: 29
  29
  Nattemperatur: 16
  16
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37
  37
  May
  Dagtemperatur: 28
  28
  Nattemperatur: 11
  11
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14
  14
  June
  Dagtemperatur: 26
  26
  Nattemperatur: 6
  6
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11
  11
  July
  Dagtemperatur: 26
  26
  Nattemperatur: 7
  7
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12
  12
  August
  Dagtemperatur: 27
  27
  Nattemperatur: 9
  9
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9
  9
  September
  Dagtemperatur: 29
  29
  Nattemperatur: 13
  13
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26
  26
  October
  Dagtemperatur: 30
  30
  Nattemperatur: 16
  16
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43
  43
  November
  Dagtemperatur: 30
  30
  Nattemperatur: 18
  18
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66
  66
  December
  Dagtemperatur: 32
  32
  Nattemperatur: 20
  20
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94
  94

  Kort

  Rejseforedrag

  Nyati Safari
  Nyati Safari
  Kontakt NYATI
  Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
  Venligst indtast alle påkrævede felter
  Venligst indtast en gyldig email
  Send
  Kontakt os