Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Anmeldelser på Trustpilot

May 9, 2018

Hos NYATI Safari har vi indgået et samarbejde med Trustpilot. Her indsamler vi anmeldelser fra gæster, som har rejst med os til en af vores lodges i Sydafrika. Vi er utrolig glade for, at mange allerede har været inde og anmelde os, og vi håber, at mange flere har lyst til at skrive et par ord om deres oplevelser med os.

Vi har altid fokus på at levere en god, personlig service og sørge for, at vores kunder får en uforglemmelig safarioplevelse, når de rejser med os. Vi er derfor glade for de tilbagemeldinger, vi modtager, så vi fortsat kan opretholde vores høje serviceniveau. Har du rejst med os tidligere, er du derfor meget velkommen til at skrive en anmeldelse om dine safarioplevelser på Trustpilot. Du kan også læse, hvad andre har skrevet om deres safari og ophold på vores lodges. Forhåbentlig kan det være med til at inspirere dig, hvis du planlægger en ny rejse med NYATI Safari.

Vi glæder os til at læse jeres feedback og ser frem til at byde både nye og gamle kunder velkommen til NYATIs rejseunivers.

/NYATI Safari Rejser

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os