Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Cape Town - en guide til Kapstaden

September 2, 2019

Cape Town er Sydafrikas næststørste by og et af de mest populære rejsemål i det sydlige Afrika. Det forstår man godt, når man ser storbyen med sin dramatiske beliggenhed ved foden af Taffelbjerget for første gang. Fra toppen af bjerget er udsigten over Atlanterhavet og den store False Bay helt enestående.

"I Cape Town findes alt, hvad du som besøgende kan forvente af en storby: spændende arkitektur, et væld af seværdigheder, fantastiske restauranter og eksklusiv shopping."

I Cape Town findes alt, hvad du som besøgende kan forvente af en storby: spændende arkitektur, et væld af seværdigheder, fantastiske restauranter og eksklusiv shopping. Men du finder også naturoplevelser i verdensklasse, som kan udforskes via de mange vandrestier omkring Table Mountain. Og blot få kilometer udenfor Cape Town finder du en perlerække af smukke strande.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Cape Town?

Cape Town er en by, der har meget at byde på året rundt. I den sydafrikanske sommer mellem december og februar er det højsæson, og der kommer en del turister fra hele verden. Det er også på denne tid af året, vejret er bedst. Temperaturen sniger sig typisk op på mellem 25 og 30 grader om dagen, mens aftenerne er lune og behagelige. Priserne er dog generelt også lidt højere i denne periode.

Et godt tidspunkt at besøge Cape Town på er i det sydafrikanske forår mellem september og november eller om efteråret mellem marts og maj. I disse perioder er temperaturen stadig behagelig døgnet rundt, og priserne er lidt lavere end i højsæsonen. I den sydafrikanske vinter mellem juni og august er det køligere og kan regne en del, men du kan stadig være heldig at have flotte solskinsdage med behagelige temperaturer. Til gengæld er det et godt tidspunkt at tage på safari i, da der er færre blade på træerne, så dyrene er lettere at spotte. Samtidig er det den tørre periode i Krugerparken. Så du kan nemt kombinere din NYATI luksussafari med Cape Town året rundt.

Generelle tips

Der er ingen direkte flyafgange mellem Danmark og Cape Town, så der vil altid være en mellemlanding i Europa eller f.eks. Dubai eller Doha, når du skal rejse til Sydafrika. Du skal ikke søge visum på forhånd, da du automatisk får et turistvisum ved ankomst, som er gyldigt i 90 dage.

Hvis du vil opleve de skønne områder uden for Cape Town, kan du deltage i nogle af de udflugter, vi tilbyder. Vi kan arrangere både halvdags- og heldagsudflugter til bl.a. vindistrikterne og Kap Det Gode Håb. Du kan også leje bil, du skal blot huske på, at Sydafrika har venstrekørsel.

Table Mountain

Taffelberget er en af Cape Towns største attraktioner. Fra dette kilometerhøje plateaubjerg har du en enestående udsigt over byen, kysten og helt ud til Robben Island. Du kan også nyde det fantastiske plante- og dyreliv, der findes på toppen af bjerget. Du kan enten tage svævebanen til toppen eller vælge at gå. Vi anbefaler at tage svævebanen op og evt. gå ned, så du får begge oplevelser med.

Shopping og underholdning

I centrum af Cape Town er der gode shoppingmuligheder samt et stort udvalg af barer og restauranter. Langs Long Street og Cavendish Square finder du en bred vifte af både butikker og barer. I det populære handelsområde Victoria & Alfred Waterfront, der er opført i Cape Towns gamle kajområde, er der masser af butikker. Her finder du også det flotte Two Oceans Aquarium.

Gastronomisk byder Cape Town på alt fra enkle snackbarer til førsteklasses spisesteder. Strudsekød er en specialitet her, og du finder både afrikansk og europæisk mad i topklasse.

Strandlivet i Cape Town

Ud over det urbane liv har Cape Town en lang række strande i verdensklasse. Blandt de mest berømte og populære er Boulder's Beach og Camp's Bay. Strandene mod Atlanterhavet har tendens til lavere vandtemperaturer, da store dele af vandet består af smeltevand fra Antarktis. Ved strandene langs False Bay er vandtemperaturerne mere behagelige. De fleste strande omkring Cape Town har alle moderne faciliteter og et stort udvalg af restauranter.

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os