+45 70 26 04 07
Søg
NYATI Safari Blog

Dolphin Coast – for hele familien

Dolphin Coast – for hele familien

20. januar 2022

Det kan til tider være svært at forene hele familiens ønsker om både afslapning og oplevelser i én feriedestination. Heldigvis er det muligt med en rejse til Dolphin Coast, der er den perfekte feriedestination for hele familien. Dolphin Coast strækker sig gennem flere hyggelige feriebyer på den østlige side af Sydafrika og er et sandt ferieparadis med sine smukke, øde sandstrande.

Dolphin Coast – den perfekte destination for hele familien

En tur til Dolphin Coast vil blive en rejse fyldt med oplevelser for hele familien. Her er der både mulighed for at have en aktiv ferie med vandring og cykling i skønne omgivelser samt rig mulighed for afslapning på de smukke badestrande.

Vælger du at bo på det lækre Dolphin Coast Villa, er der mulighed for at komme på med på Big Game Fishing, oplev den berusende oplevelse af at trække en kæmpefisk på over 2 meter ud af havet. Det er fantastisk!

 

Rigt dyreliv ved Dolphin Coast

Rigt dyreliv ved Dolphin Coast

På en rejse til Dolphin Coast vil du næsten ikke kunne gå glip af at opleve et rigt dyreliv – særligt i og under vandet. Navnet kommer ikke uden grund, og derfor kan du næsten være sikker på at opleve nogle af de charmerende delfiner, der leger langs kysten. Der er rig mulighed for at opleve store og små fisk i vandet, når du lejer surfboards, kajakker eller andet i området.

Tag familien med på hvalsafari

Én af de ting, Dolphin Coast er særligt kendt for, er deres fantastiske hvalsafari. Fra juni til december er det nemlig tid for de store pukkel- og rethvalers migration ned langs den Sydafrikanske kyst. Derfor kan du på en hvalsafari være heldig at opleve de fantastiske syn, når de fascinerende store dyr bevæger sig rundt i vandet. Hvalsafari er et sikkert hit for både store og små, og man taber næsten selv pusten, når de store dyr puster vand ud gennem blæsehullet.

Giv din familie en oplevelse for livet med hvalsafari og smuk natur, når du tager dem med på ferie til Dolphin Coast. 

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.