+45 70 26 04 07
Søg
NYATI Safari Blog

Med NYATI-gæster på De 3 Kongedømmer

Med NYATI-gæster på De 3 Kongedømmer

August 9, 2019

I forbindelse med NYATI Safaris 20-års jubilæum lancerede vi en helt ny rejse: Rundrejse til de 3 kongedømmer Lesotho, Swaziland og Zululand i kombination med et ophold på NYATI Safari Lodge. I maj 2019 sendte vi så de første 4 gæster afsted på turen. Vi har fået lov til at følge med på sidelinjen og har efterfølgende spurgt ind til deres oplevelser på turen. Det er der kommet et lille interview ud af, som vi gerne vil dele med andre, der overvejer at tage med på turen.

Tove, Evan, Lise og Freddi startede med at bo 1 uge på NYATI Safari Lodge. Vi spurgte dem, hvad grunden var til, at de valgte at tage med på turen til de 3 kongedømmer efter opholdet på lodgen.

Lise: ”Vi har været på jeres lodge før, og sidst vi var afsted valgte vi at tage til Cape Town efterfølgende. Denne gang skulle der ske noget andet. Vi ville gerne opleve meget mere af Afrika, men da vi ikke er til sol og strand, synes vi denne kombination lød utrolig spændende.”

Evan: ”Vi elsker at opleve dyr, natur og kultur. Og vi synes, det er alt for kort tid kun at være afsted 1 uge. Vi vil gerne opleve noget mere, når vi rejser, så opholdet på lodgen skulle helt klart kombineres med noget andet. Vi hørte om turen til jeres jubilæumsarrangement sidste år og besluttede nærmest med det samme, at det lige var en tur for os – den ville vi gerne prøve.”

Med NYATI-gæster på De 3 Kongedømmer

Vi ville også gerne vide, om turen havde levet op til forventningerne – og hvad der havde været det bedste ved turen. 

Tove:  ”Ja – vi synes, det var en virkelig spændende tur med Eugene som en meget vidende, dygtig og serviceminded guide. Naturoplevelserne har været helt fantastiske.” 

Lise og Freddi siger samstemmende: ”Højdepunktet var helt klart Lesotho. Bare det at køre dertil. Vejene var helt utrolige – man kan jo ikke engang køre der i almindelig bil! At passere Sanipasset var fantastisk. Spændende, betagende og storslået.” 

Tove og Evan tilføjer: ”Lesotho er meget fattigt, men vi blev virkelig grebet af det. Vi fik fortalt en masse historier om livet og hverdagen der. Folk bor i simple hytter, og mange mænd rejser væk fra landsbyerne for at arbejde og tjene penge. Nogle gange er de væk flere måneder ad gangen! Og så klimaet. Det var meget koldt oppe i bjergene, der var is på søerne, og nogle gange står de på ski heroppe.”

Evan: ”Og kontrasterne på turen. Fra bønderne i det farverige Swaziland til de meget fattige i Lesotho og krigerne i Zululand. Det er fantastisk at høre historien om de 3 vidt forskellige kulturer.”

Lise: ”Afslutningen ved Durban var også virkelig dejlig. En skøn strand, flot hotel – og sjovt at se de store bølger ved Det Indiske Ocean”.

Med NYATI-gæster på De 3 Kongedømmer

Endelig vil vi gerne vide, om de har et par gode tips til andre, som kunne tænke sig at opleve de 3 kongedømmer på vores rundrejse. Og de har flere gode tips at dele ud af.

Lise: ”Husk kikkert!!! Der er masser at se undervejs.”

Evan: ”Ja, vi er meget fugleinteresserede. Det fortalte vi Eugene, allerede da vi kørte igennem Krugerparken, så han var sød til at spotte mange fugle – på hele turen. Dem havde vi ikke set uden vores kikkerter.” 

Tove: ”Man skal være opmærksom på, at turen er for voksne. Man kører meget, så den vil ikke være egnet for mindre børn. Men transporten er fin og fungerer rigtig godt. Og så skal man huske en varm trøje, for det kan godt blive koldt om morgenen – især i Lesotho.” 

Freddi: ”Man skal være interesseret i kultur og natur – det er der fuld fokus på. Man ser næsten alt andet end dyr på rundrejsen!”

Evan: ”Ja, det er en god kontrast til lodgen, hvor man ser masser af dyr. Så alt i alt en meget komplet rejse, hvor man oplever lidt af det hele. Og man får virkelig mange oplevelser på 2 uger.” 

Med NYATI-gæster på De 3 Kongedømmer

Lise: ”Mit bedste tip vil være at starte med rundrejsen og slutte af på lodgen. Selv om vi boede på mange gode hoteller, så er der ikke noget, som slår at slutte af i luksus på NYATI Safari Lodge. Man bor i en kuffert på rundrejsen, hvor man skifter hotel næsten hver nat, så det er rart at kunne pakke ud, når man kommer frem til lodgen. Undervejs boede vi også en enkelt nat i små traditionelle hytter – det er sjovt at prøve, men det er også dejligt at komme til et rigtigt hotel bagefter.” 

Evan: ”Ja, der er mange indtryk, som skal fordøjes efter rundrejsen. Det gør man bedst ved at afslutte på NYATI Safari Lodge, hvor mad, vine og service er i top.” 

Vi siger mange tak for udtalelserne fra Evan Boyford, Tove Philipsen, Lise Rosse og Freddi Rosse, som har rejst med os i maj 2019. 

/NYATI Safari

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.