Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

NYATI-artikler i Jyllandsposten

Articles from NYATI Safari Lodge

December 15, 2017

På NYATI Safari Lodge har vi haft besøg af en journalist fra Jyllandsposten, og det er der kommet 4 flotte artikler ud af. Her kan du læse om hans oplevelser i Sydafrika i sensommeren 2017, hvor der bl.a. blev tid til at prøve både vores luksussafari, safari til fods, nogle af vores udflugter og et besøg i en af verdens smukkeste storbyer, Cape Town.

På NYATI Safari Lodge får du en luksussafari i verdensklasse og uforglemmelige minder med hjem. Læs mere om nogle af de oplevelser, der venter ved Olifant-floden og i bushen her.

På vores heldagstur til Drakensbjergene fra NYATI Safari Lodge følger du den berømte Panoramarute med en masse spektakulære udsigtspunkter og oplevelser undervejs. Her kan du læse om 5 små scener fra Drakensbjergene.

Hvis du vil komme endnu tættere på naturen, er der mulighed for at starte ferien med et par dages safari til fods i mobil teltlejr inden luksusopholdet på NYATI Safari Lodge. Læs mere om NYATI Safari til fods her.

Det er oplagt at kombinere safarirejsen med et ophold i eller omkring smukke Cape Town, hvorfra du også nemt kan udforske Vinlandet. Læs mere om journalistens oplevelser ved Cape Town, Taffelbjerget og Kaphalvøen her.

/NYATI Safari Rejser

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os