+45 70 26 04 07
Søg
NYATI Safari Blog

Ultimativ afslapning i fantastiske omgivelser

Ultimativ afslapning i fantastiske omgivelser

18. marts 2022

Når du rejser til den smukke Dolphin Coast, er du sikker på at få en ferie for hele familien. Slap af og nyd udsigten på de skønne strande, spis god mad og shop lokale souvenirs, mens du kommer helt ned i gear. 

Dolphin Coast

Dolphin Coast, der er beliggende på Sydafrikas østkyst, er en feriedestination for hele familien. Navnet skuffer ikke, da der er rig mulighed for at opleve både delfiner og mange andre fantastiske fisk og hvaler.

Der er rig mulighed for vandsportsaktiviteter som f.eks. snorkling, dykning, vindsurfing og sejlsport. Trækker solstolen mere er der god plads på de brede sandstrande med alle muligheder for et dyp i Det Indiske Ocean hvis det bliver for varmt.

Aktiv ferie også en mulighed

Aktiv ferie også en mulighed

Er der behov for mere action, er der også masser af spændende og sjove aktiviteter.

Tag på f.eks. på vandretur på nogle af de mange, veldefinerede vandrestier eller lej cykel og tag på tur i det smukke landskab. Skal du køles lidt ekstra er her også mulighed for leje af både kajakker & surfboards.

Ønsker du at prøve noget helt specielt, er der på Dolphin Coast alle muligheder for at komme på Big Game Fishing. Det er en fascinerende følelse at trække en marlin ud af vandet og beundre den smukke fisk fra båden.

 

Uforglemmelige oplevelser med hvalsafari

Hvis der er én ting, du ikke må gå glip af på en rejse til Dolphin Coast, er det hvalsafari. I perioden fra juni til december er det nemlig tid til, at de store pukkel- og rethvaler migrerer ned langs den sydafrikanske østkyst.

På en hvalsafari ved Dolphin Coast kan du derfor være heldig at opleve de fantastiske væsener bevæge sig rundt i vandet, og opleve når de kommer op til overfladen og puster vand ud gennem deres blæsehuller. Hvalsafarien er naturoplevelser, når det er bedst, og vil bare være én af de smukke ting, du kan opleve på en rejse til Dolphin Coast.

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.