+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Bryllupsrejser

NYATI Safari er eksperter i at arrangere bryllupsrejser til Afrika og Det Indiske Ocean. Afrika vil med sin overvældende natur, fascinerende dyreliv, smukke solnedgange og funklende stjernehimmel danne den perfekte ramme om jeres bryllupsrejse.

En bryllupsrejse til Sydafrika med NYATI Safari byder på romantik, luksus og eventyr midt i den vilde natur. Lad jer forkæle i jeres egen eksklusive River Bungalow på NYATI Safari Lodge midt i Greater Kruger National Park med panoramaudsigt over Olifants River og den sydafrikanske bush. Fra jeres private terrasse vil I hver dag kunne følge det rige dyreliv langs floden.

Læs mere om NYATI bryllupsrejser

Romantisk safari og uforglemmelige oplevelser

På NYATI Safari Lodge kan vi imødekomme stort set alle ønsker, I måtte have til en bryllupsrejse. Vores store inkluderede safariprogram byder bl.a. på storslåede safari- og naturoplevelser i vores eget Big 5 vildtreservat. Vil I have en ekstraordinær oplevelse, kan I bl.a. vælge en magisk ballonsafari i solopgangen henover Blyde River og Drakensbjergene. Alle måltider er inkluderet hele ugen, og I får også en privat romantisk 3-retters middag for 2, som vi serverer for jer på en valgfri aften i løbet af opholdet. En bryllupsrejse til Afrika vil give jer minder for livet og en fantastisk start på jeres liv sammen.

Bryllupsrejse med safari og paradisstrande

Vil I afslutte bryllupsrejsen i intime og romantiske omgivelser, kan vi anbefale at kombinere jeres safari med en afslappende badeferie i strandparadiset Mauritius eller på eksotiske Zanzibar. Efter en uge med store safarioplevelser i Sydafrika kan I slappe af og nyde hinandens selskab i de smukkeste rammer på et af vores hoteller i Det Indiske Ocean.

På Mauritius kan I nyde afslappet luksus med fokus på gastronomi og forkælelse, fantastiske hvide sandstrande med svajende palmer og skønne hoteller med førsteklasses service. Zanzibar byder på azurblåt hav, flotte strande, traditionelle dhows med karakteristiske hvide sejl, krydderiplantager og historiske Stone Town. Uanset om I ønsker oplevelser i eksotiske omgivelser eller ren afslapning på bountystrande, kan vi hjælpe med at finde det helt rigtige hotel til jer som afslutning på safarirejsen.

Indhent tilbud
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.