+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Bryllupsrejser

NYATI Safari er eksperter i at arrangere bryllupsrejser til Afrika og Det Indiske Ocean. Afrika vil med sin overvældende natur, fascinerende dyreliv, smukke solnedgange og funklende stjernehimmel danne den perfekte ramme om jeres bryllup eller bryllupsrejse.

En bryllupsrejse til NYATI Safari Lodge byder på romantik, luksus og eventyr midt i den vilde natur. Lad jer forkæle i jeres egen eksklusive River Bungalow midt i Greater Kruger National Park med panoramaudsigt over Olifants River og den sydafrikanske bush. Fra jeres private terrasse vil I hver dag kunne følge det rige dyreliv langs floden.

Læs mere om NYATI bryllupsrejser

Bryllup blandt Afrikas vilde dyr?

Pak brudekjolen og morgengaverne og begiv jer afsted på drømmerejsen. Glem alt om svigermødre, langvarig planlægning og borddekorationer og forestil jer i stedet en vielse omgivet af Afrikas vilde dyr i Sydafrikas smukke natur med Olifants River som baggrund. Uanset om ønsket er en intim og romantisk ceremoni med de nærmeste eller en eksotisk og festlig begivenhed for hele familien og vennerne, garanterer vi en uforglemmelig oplevelse!

På NYATI Safari Lodge kan vi imødekomme stort set alle ønsker, I måtte have til en bryllupsrejse og vi kan endda arrangere en lovformelig vielse foretaget af en lokal præst. Ønsker I en vielse på hvide sandstrande med turkisblåt hav i baggrunden i stedet for Afrikas natur, så klarer vi også det. Kontakt os og fortæl om jeres rejsedrømme, så vil vi kunne skræddersy en pakke til jer, som er nøjagtigt tilpasset jeres ønsker, drømme og budget. 

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.