+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Bryllupsrejser

NYATI Safari er eksperter i at arrangere bryllupsrejser til Afrika og Det Indiske Ocean. Afrika vil med sin overvældende natur, fascinerende dyreliv, smukke solnedgange og funklende stjernehimmel danne den perfekte ramme om jeres bryllup eller bryllupsrejse.

En bryllupsrejse til Sydafrika med NYATI Safari byder på romantik, luksus og eventyr midt i den vilde natur. Lad jer forkæle i jeres egen eksklusive River Bungalow på NYATI Safari Lodge midt i Greater Kruger National Park med panoramaudsigt over Olifants River og den sydafrikanske bush. Fra jeres private terrasse vil I hver dag kunne følge det rige dyreliv langs floden.

Læs mere om NYATI bryllupsrejser

Romantisk safari og uforglemmelige oplevelser

På NYATI Safari Lodge kan vi imødekomme stort set alle ønsker, I måtte have til en bryllupsrejse. Vores store inkluderede safariprogram byder bl.a. på storslåede safari- og naturoplevelser i vores eget Big 5 vildtreservat. Vil I have en ekstraordinær oplevelse, kan I bl.a. vælge en magisk ballonsafari i solopgangen henover Blyde River og Drakensbjergene. Alle måltider er inkluderet hele ugen, og I får også en privat romantisk 3-retters middag for 2, som vi serverer for jer på en valgfri aften i løbet af opholdet. En bryllupsrejse til Afrika vil give jer minder for livet og en fantastisk start på jeres liv sammen.

Bryllupsrejse med safari og paradisstrande

Vil I afslutte bryllupsrejsen i intime og romantiske omgivelser, kan vi anbefale at kombinere jeres safari med en afslappende badeferie i strandparadiset Mauritius eller på eksotiske Zanzibar. Efter en uge med store safarioplevelser i Sydafrika kan I slappe af og nyde hinandens selskab i de smukkeste rammer på et af vores hoteller i Det Indiske Ocean.

På Mauritius kan I nyde afslappet luksus med fokus på gastronomi og forkælelse, fantastiske hvide sandstrande med svajende palmer og skønne hoteller med førsteklasses service. Zanzibar byder på azurblåt hav, flotte strande, traditionelle dhows med karakteristiske hvide sejl, krydderiplantager og historiske Stone Town. Uanset om I ønsker oplevelser i eksotiske omgivelser eller ren afslapning på bountystrande, kan vi hjælpe med at finde det helt rigtige hotel til jer som afslutning på safarirejsen.

Bryllup blandt Afrikas vilde dyr?

Pak brudekjolen og morgengaverne og begiv jer afsted på drømmerejsen. Glem alt om svigermødre, langvarig planlægning og borddekorationer og forestil jer i stedet en vielse omgivet af Afrikas vilde dyr i Sydafrikas smukke natur med Olifants River som baggrund. Uanset om ønsket er en intim og romantisk ceremoni med de nærmeste eller en eksotisk og festlig begivenhed for hele familien og vennerne, garanterer vi en uforglemmelig oplevelse! 

På NYATI Safari Lodge kan vi endda arrangere en vielse foretaget af en lokal præst. Ønsker I en vielse på hvide sandstrande med turkisblåt hav i baggrunden i stedet for Afrikas natur, så klarer vi også det. Vær opmærksom på, at vielsen kun er en bryllupsceremoni. Hvis den skal være lovformelig, skal I derfor også vies i Danmark enten før eller efter rejsen. Kontakt os og fortæl om jeres rejsedrømme, så vil vi kunne skræddersy en pakke til jer, som er nøjagtigt tilpasset jeres ønsker, drømme og budget.

Indhent tilbud
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.