+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Familieferie

NYATI Safari tilbyder helt unikke muligheder for at rejse på safari med hele familien. Vores rummelige boligforhold og splinternye bilflåde gør det muligt at tilpasse vores luksussafari, så alle generationer kan være med. Er I en familie på op til 6 personer, kan I bo i jeres helt egen familiebungalow på NYATI Safari Lodge. I kan også bo op til 8 personer i jeres helt egen private luksusvilla på 200 m2 med egen poolterrasse med udsigt til floden og stor stue/lounge med TV, wifi, køkkenfaciliteter og op til 4 soveværelser. Læs mere om vores Olifant villa suiter på NYATI Safari Lodge her.

Rejser I 8 personer sammen eller derover, tilbyder vi vores enestående NYATI Cheetah Camp på 500 m2 med 6 dobbeltværelser, egen pool og stor terrasse med udsigt til floden, 2 store stuer med TV-lounge, wifi og køkkenfaciliteter. Her kommer I på privat luksussafari med egen kok og privat chauffør/guide i jeres egen safaribil. Læs mere om NYATI Cheetah Camp her.

Det er også muligt at bo i egen villa i vores nyeste camp, NYATI Bush Camp, der udgøres af 4 villaer med plads til 6 personer i hver. 

Indhent tilbud
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.