+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Familieferie

Safarirejser for hele familien er en fantastisk oplevelse for børn i alle aldre, og Sydafrika er det oplagte valg til en safarirejse for både børn og voksne. NYATI Safari tilbyder helt unikke muligheder for at komme på en Big 5 familiesafari, hvor familiens ønsker er i højsædet. Her kan I opleve naturen og de vilde dyr i børnehøjde med vores erfarne rangere i nye sikre safaribiler. Afslut evt. rejsen med en badeferie på Zanzibar eller Mauritius.

Læs mere om NYATI Familieferie

Safari i jeres eget tempo

Hos NYATI Safari ønsker vi at skabe rammerne for en enestående rejse med vores private safarikoncept for børnefamilier. Vores rummelige lodges og splinternye bilflåde gør det muligt at tilpasse vores luksussafari, så alle generationer kan være med. Hvis I f.eks. er en familie på min. 8 personer, kan I vælge at bo i vores skønne NYATI Cheetah Camp, hvor kvalitet og personlige præferencer kommer først. Her får I jeres helt egen safari-camp på 500 m2, hvor I kommer på privat luksussafari med egen kok og privat chauffør/guide i jeres egen safaribil. I kan derfor selv bestemme tempoet på safariopholdet. Er børnene trætte, kan I afkorte safarituren – eller vælge at starte eftermiddagsturen tidligere, så børnene kan blive lagt i seng lidt tidligere. Har I individuelle ønsker eller behov, kan vi tilpasse programmet efter det. Alle jeres inkluderede safariture er private, så I kan selv bestemme, hvor længe I ønsker at være på tur. Vil I afsted på den store generationsrejse med bedsteforældre, børn og børnebørn, kan vi skræddersy rejsen unikt til jer, så den matcher både store og små og med stor sikkerhed bliver en tur, I aldrig vil glemme.

Børnevenlige boligforhold

Hvis I er en mindre familie på op til 6 personer, kan I vælge at bo i vores hyggelige familiebungalowNYATI Safari Lodge. Her kan I nyde jeres private, møblerede terrasse med udsigt over floden og den sydafrikanske bush. I kan også udfolde jer i jeres helt egen private Olifant Villa Suite på 200 m2. Vores store luksusvillaer har egen pool, privat boma og stor møbleret terrasse på første række til Olifants River. Luksusvillaerne indbyder til afslapning i hængekøjen mellem alle safariturene og masser af privatliv sammen med børnene. Hvis I er en mindre familie på 2 voksne og 1 eller 2 børn, kan I bo i et af vores nye Rhino Telte, som er rummelige luksustelte på 75 m2 i ægte Karen Blixen-stil. Her kan I nyde udsigten over floden og bushen fra jeres store møblerede terrasse.

Afslut ferien på stranden

Vil I have flere oplevelser med hjem fra jeres familiesafari, kan I evt. vælge at forlænge rejsen med et par dage i Cape Town. I kan også fortsætte til Plettenberg Bay ved Garden Route, hvor I finder skønne familievenlige strande – eller måske tage videre til tropiske Zanzibar eller paradisøen Mauritius? Flere af vores hoteller her tilbyder gode faciliteter, som er velegnet for familier, der rejser med børn.

Indhent tilbud
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.