+45 70 26 04 07
Søg

Grupperejser

NYATI Safari tilbyder mange muligheder for at rejse sammen som gruppe. Er ønsket at komme på en privat luksussafari som gruppe, kan vi lave forskellige opdelinger i vores lodges, så jeres gruppe får eksklusivitet uanset størrelse på op til 102 personer.   

  • Grupper   8  <   14  personer:  NYATI Cheetah Camp
  • Grupper 15  <   24  personer:  NYATI Main Lodge med 9 River Bungalows & 1 Familie Bungalow
  • Grupper 25  <   66  personer:  NYATI Main Lodge & Olifant Camp med 6 private Olifant Villa Suiter
  • Grupper 67  <   78  personer:  NYATI Main Lodge, Olifant Camp & Cheetah Camp
  • Grupper 79  < 102  personer:  NYATI Main Lodge, Olifant Camp, Cheetah Camp & NYATI Bush Camp

Mange virksomheder, foreninger, selskaber og lignende har benyttet sig af denne mulighed for at give medarbejdere og medlemmer en oplevelse ud over det sædvanlige. Fx en afdeling eller gruppe som har opnået et bestemt budgetmål, en forening som har jubilæum eller et selskab, som vil styrke samarbejdet. Eller familien der vil fejre en mærkedag. Eller…

Det er gammel viden, at fælles oplevelser giver mere samhørighed og et bedre samarbejde, og det er lige så gammel viden, at en rejse er en af de bedste måder at give ”en fælles oplevelse”. Kontakt os, så vi kan præsentere ideer, muligheder og priser.

Indhent tilbud
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.