+45 70 26 04 07
Søg

Badeferie på Mauritius

Fra Kr.21.995,-For 10 dage
  • Nyd en uges afslapning i det ultimative strandparadis Mauritius
  • Bo på første række til Det Indiske Ocean på et af Mauritius' bedste strandhoteller med alt inklusiv
  • Udforsk øens spændende kulturliv og gastronomi
  • Oplev dykning, dybhavsfiskeri og snorkling i verdensklasse
  • Mulighed for at kombinere med en uges luksussafari i Sydafrika

Rejsen inkluderer

  • Fly fra København/Billund* til Mauritius t/r. Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
  • Lufthavnstransfer t/r
  • 7 overnatninger på Tamassa 4* med alt inklusiv (alle måltider og drikkevarer inkl.)  

Ønsker du at bo på et vores øvrige hoteller på Mauritius, så kontakt os endelig for at høre om priser og muligheder. Du kan mod tillæg bl.a. vælge imellem Mauricia Beachcomber 4*LUX Grand Gaube 5*LUX Belle Mare 5* eller Lux Le Morne 5*.

Du kan med fordel kombinere din Mauritius-ferie med en luksussafari på vores egen NYATI Safari Lodge, eller besøge fx Cape Town & Vinlandet, Garden Route, Zimbabwe, Zanzibar og mange andre rejsemål. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde.

*Noter venligst, at der kan forekomme flytillæg på Billund-afgange. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Mauritius

Nyd en uges afslapning i det ultimative strandparadis Mauritius – ferieøen i Det Indiske Ocean lidt syd for Ækvator. Her finder du kridhvide strande, turkisblåt hav og hoteller, hvor intet er overladt til fantasien. Øens historie har skabt et multietnisk samfund, der giver kulturliv og gastronomi ekstra farver og dimensioner. Menukortene tilbyder eksotiske og raffinerede oplevelser med strejf af både det afrikanske, europæiske, kinesiske, kreolske og indiske køkken. Farverige fisk, smukke koralformationer og krystalklart vand byder dig velkommen i en forunderlig og fantastisk verden under oceanets overflade.

Mauritius egner sig både for det voksne publikum, børnefamilier og forelskede par... og det er populært at blive lovformeligt gift på øen. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om de attraktive bryllups- og bryllupsrejsepakker eller de forskellige rabatmuligheder, hvis du rejser med børn.

Indhent tilbud
Badeferie på Mauritius
Dagsprogram
Badeferie på Mauritius
Udflugter på Mauritius
Klimatabel
Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor du forventningsfuld sætter kurs mod Mauritius til et luksusophold på første række til øens vidunderlige sandstrande og azurblå hav. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Mauritius. 

Dag 2-8: Mauritius

I lufthavnen venter vores lokale repræsentant, som kører dig til det hotel, du har valgt. Hvis du har brug for afslapning og forkælelse, er du kommet til det rigtige sted! Mauritius er det ultimative strandparadis med nogle af de bedste strande i hele verden. Du kan også benytte hotellernes faciliteter og gå på opdagelse blandt de mange tilvalgsaktiviteter (ikke inkluderet), hvor du kan vælge mellem aktiviteter både til lands og til vands. Du kan trygt færdes overalt på øen både om dagen og om aftenen. 

Dag 9: Hjemrejsedag

Dette er dagen, hvor du sætter kurs hjemad. Du kan i ro og mag kan sige farvel – eller måske på gensyn – til Mauritius´ paradis. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen af vores lokale repræsentant.

Dag 10: Ankomst til Danmark

Der er en enkelt mellemlanding undervejs, før du ankommer til Danmark.

Udflugter på Mauritius

Vi har en palet af forslag til spændende udflugter (ikke inkluderet), som du bestiller hos vores lokale repræsentant, der tager imod dig i lufthavnen. Her får du kort over øen, praktisk information, en lokal brochure på engelsk med tips til aktiviteter – og et telefonnummer til din kontaktperson, som i løbet af ferien servicerer dig med rådgivning og booking af udflugter. På udflugterne følges du med andre internationale gæster i minibus/bil og har en engelsktalende, autoriseret chauffør/guide med. Du kan vælge en privat tur og få skræddersyet helt individuelle udflugter. Hotellet hjælper dig gerne med billeje og tips til, hvordan du får mest muligt ud af din ferie.

A Taste of Mauritius – Port Louis og omegn

I hovedstaden Port Louis mødes gammelt og nyt. Smukke, gamle bygninger fra kolonitiden, monumenter og helligdomme er en stærk kontrast til skyskrabere, det moderne Caudan Waterfront indkøbscenter og det pulserende forretningscentrum. Her kan du for alvor gå på indkøb – også i de farverige, lokale basarer.

Du ser historie- og kunstmuseet The Blue Penny, og efter den hektiske storby runder vi af med et afslappende besøg i The Royal Botanical Gardens of Pamplemousse, som er kendt for de enorme åkander og den særprægede Talipot-palme, der kun blomster én gang i løbet af 100 år.

"The Secret South" ørundtur

Den klassiske ørundtur, hvor du for alvor oplever Mauritius. Vi kører først op på det store plateau, hvor øens industri- og handelsområde ligger. Herefter kan du shoppe i øens næststørste by Curepipe og nabobyen Floréal, der frister med duty-free fabriksudsalg af cashmere-strik, guldsmykker, tæpper og konfektionssyet tøj. Du ser den lille modelskibsfabrik i Curepipe, hvor de manuelt bygger meget smukke og imponerende skibsmodeller. På den udslukte vulkan Trou Aux Cerfs kan du fra 650 meters højde kigge ned i det grønne krater, ud over den bjergtagende Moka-bjergkæde og på en klar dag helt ud til havet.

Herfra kører du til Grand Bassin, hvor den hellige sø og Hindu-templet giver et strejf af Østens mystik, og resten af turen byder på magiske naturfænomener. Vi kører en smuk tur gennem den regnskovsklædte Black River Gorge National Park med brusende vandfald og en sjælden flora og fauna. Turen slutter med Chamarels bløde bakker, som er farvet brune, gyldne, røde og lilla af vulkansk aske.

Mauritius' arv

National Botanical Garden of Mauritius er nok en af de mest populære seværdigheder på Mauritius. Gå ikke glip af de famøse kæmpe åkander og de gigantiske baobabtræer her. Der er desuden over 650 plantearter, herunder oprindelige tropiske krydder- og lægeurter og intet mindre end 85 varianter af palmer, som er bragt hertil fra alle verdenshjørner.

Efter dette besøg går turen til sukkerfabrikken “L’Aventure du Sucre”, som i dag er et spændende museum fuld af overraskelser, hvor du får et fint indblik i sukkerproduktionens betydning for Mauritius over tid. Der vil blive serveret en traditionel frokost hos en familie i Moka, før turen går til et af de ældste kolonitidshuse på øen, ”Eureka”. Efter en rundtur i huset og i de smukke omgivelser serveres der eftermiddagste og kaffe her.

Det oprindelige Mauritius

Oplev en over 125 år gammel maniok kiksefabrik i hjertet af den lille provins Mahebourg. Her holdes det gamle håndværk i hævd. Fortsæt til Pointe d’Esny hvorfra der sejles til Ile aux Aigrettes, som er et af de eneste steder, man har formået at bevare den oprindelige ibenholtskov og en række oprindelige plante-og dyrearter.

Slut dagen af med at besøge det uspolerede naturreservat La Vanille Reserve des Mascareignes, som er hjemsted for kæmpe skildpadder, krokodiller og en imponerede samling sommerfugle, insekter og krybdyr.

"Blue Safari" i undervandsbåd

Hvis du drømmer om at rejse under havet på ægte Jules Verne-maner, er her en enestående mulighed. Kom på et ægte undervands-safarieventyr i undervandsbåd (i ca. 1 time) og oplev det fantastiske miljø i 30 meters dybde, som byder på farverige koraller, eksotiske fisk og det spændende vrag ”Star Hope”.

Komforten ombord er fin, der er aircondition og sikkerheden er i top. Sikkerhedscertifikater udstedes årligt af internationale kontrolorganisationer så som Bureau Veritas. Der holdes permanent kontakt til overfladen gennem ultrasonisk telefon. Der er desuden vand og madforsyning om bord til 3 dage.

"James Bond" sub scooter

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at komme på undervandscruise i din egen twin-undervandsbåd i ca. 3 meters dybde på ægte James Bond-maner. Man sidder ”frit” bag hinanden som på en 2-personers scooter, blot med en gennemsigtig kugle på hovedet, så man har panoramaudsigt til den smukke undervandsnatur og kan trække vejret frit! Det betyder også, at du frit kan tale med din medpassager om alt, hvad I oplever på turen. Turen tager ca. 30 minutter og ledes af en kvalificeret dykkerguide. Aldersgrænsen er +12 år. 

  • Flere dyk per dag fra Trou aux Biches i tidsintervallet 08:30- 15:30.
  • Samlet varighed: 2 timer 
Undervandsgåtur

Alt kan ske på Mauritius, selv gåture på havets bund! Med det unikke Aqua+ Scuba udstyr kan næsten alle komme ud at gå under vandet, både voksne, børn over 7 år og selv de, der ikke kan svømme.

Det unikke Aqua+ udstyr svarer til en plastikkugle, som man har om hovedet, så man nyder panoramaudsigten og kan trække vejret frit, mens man er i direkte kontakt med den unikke flora og fauna under havet. Turene foregår i grupper med 6 personer i fredelige vande i begrænset dybde, og man vil have mulighed for at fodre fisk undervejs, hvilket er en speciel oplevelse.

Mauritius' te rute

Mauritius har adopteret tekulturen fra Storbritannien. På denne tur får du både indblik i teproduktion og får set den sydlige del af øen, som har Mauritius' smukkeste natur. Du oplever svundne tiders pragt i to flotte kolonitidshuse, du får demonstreret teproduktion i museet Bois Cheri Tea Factory, og du kan smage forskellige tevarianter – naturligvis akkompagneret af scones og serveret på terrassen i en smuk, klassisk have.

Naturparken ”Parc Aventure Chamarel"

Kom på opdagelsesrejse i Mauritius’ tropiske flora og fauna i naturparken ”Parc Aventure Chamarel”. Her er aktiviteter for alle aldre. Parken er på intet mindre end 12 hektar tropisk skov, som indbyder til trekking og hiking på alle niveauer. Besøgende kan fx vælge imellem den meget tilgængelige botaniske tur, eller det mere udfordrende ”adventure” hike, med flere tekniske udfordringer i form af fx hænge- og netbroer. Uanset hvad man vælger, byder dagen på spændende fysiske udfoldelser i smuk natur. Turen inkluderer frokost.

Varighed: 2½ time

Casela Nature & Leisure Park - Quad Biking

Denne tropiske dyrepark tilbyder oplevelser for hele familien. Parken er hjem for 1500 fugle, løver, zebra, kæmpe skildpadder, aber, antiloper og mange flere dyr. Her er også et kæledyrsområde og en fiskedam, hvor børn kan få lov at komme helt tæt på dyrene. Man kan hike gennem den frodige tropiske natur eller opleve naturparken med quadbike, segway eller buggy. Aldersgrænsen for de motoriserede aktiviteter er 16 år. Børn under 18 skal ledsages af en voksen.

Cruise på havet

En dag på havet, hvor du kan nyde solen, havluften og udsigten til havets paradisverden er balsam for krop og sjæl. Besøg hotellets boathouse, som udover diverse vandsportsaktiviteter, tilbyder en lang række udflugter til tropiske småøer, koralrev, sandbanker og skønne badestrande. Du kan fx vælge en tur med glasbundsbåd, hvor du trygt kan betragte koraller og fisk, uden du behøver at blive våd.

Champagne Sunset Cruise

Forkæl dig selv med en rolig sejlads, mens solen går ned over Det Indiske Ocean. Her om aftenen er solen ikke så dominerende, så du kan rigtig nyde den friske havluft. Du kan vælge mellem forskellige sejlture – fx hvor du får serveret champagne eller middag med både mad og drikke inkluderet.

Vandsport

På Mauritius kan du vælge mellem et hav af vandsportsaktiviteter. Måske er det her, du skal lære at windsurfe eller stå på vandski? Ro en tur i kajak og lave en grønlændervending blandt de farvestrålende tropefisk? Snorkle rundt og studere havets flora og fauna? Boltre dig på en Hobie Cat eller hygge dig på en vandcykel?

Golf

Mauritius har nogle af verdens bedste golfbaner. Conciergen på dit hotel vil være glad for at hjælpe med bestilling af tee-off. Hvis du bor på The Residence, har du mulighed for at spille golf på en unik bane, som er anlagt på den lille ø Île aux Cerfs. Øen er kendt for sin eventyrlige lagune, der pryder de fleste turistbrochurer om Mauritius.

Dykning og dybhavsfiskeri

Dybt nede i havet blandt farverige tropefisk og fantastiske koralrev åbner sig en forunderlig verden. Havet omkring Mauritius er særdeles populært blandt dykkere, fordi her er mere end 1000 forskellige fiskearter, de smukkeste koralhaver og dybe undervandskløfter, der giver sug i maven. Dybden betyder også, at stedet er ideelt til dybhavsfiskeri. Du kan fx fange både tun, barracuda, dorado, bonito og marlin. Det er en god ide at booke dybhavsfiskeriture på forhånd. Dit hotel og vores lokale repræsentant hjælper dig også gerne med at arrangere dykker- og fisketure.

Klimatabel Mauritius

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Badevandstemperatur
Januar
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 228 mm
228 mm
Badevandstemperatur: 27 °C
27 °C
Februar
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 7
7
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 228 mm
228 mm
Badevandstemperatur: 28 °C
28 °C
Marts
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 23 °C
23 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 178 mm
178 mm
Badevandstemperatur: 27 °C
27 °C
April
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 22 °C
22 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 178 mm
178 mm
Badevandstemperatur: 27 °C
27 °C
Maj
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 101 mm
101 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C
Juni
Dagtemperatur: 24
24 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 76 mm
76 mm
Badevandstemperatur: 25 °C
25 °C
Juli
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 76 mm
76 mm
Badevandstemperatur: 24 °C
24 °C
August
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 76 mm
76 mm
Badevandstemperatur: 23 °C
23 °C
September
Dagtemperatur: 24
24 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50 mm
50 mm
Badevandstemperatur: 23 °C
23 °C
Oktober
Dagtemperatur: 25
25 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50 mm
50 mm
Badevandstemperatur: 24 °C
24 °C
November
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50 mm
50 mm
Badevandstemperatur: 25 °C
25 °C
December
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 23 °C
23 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 152 mm
152 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C

Kort

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.