+45 70 26 04 07
Søg

Badeferie på Zanzibar

Fra Kr. 20.995,- For 10 dage
  • Kom på badeferie i luksus på den eventyrlige paradisø Zanzibar
  • Bo på første række til det azurblå Indiske Ocean med privat strand 
  • Bliv forkælet med service og faciliteter helt i top
  • Udforsk Zanzibars spændende historie som tidligere centrum for verdens krydderihandel 
  • Nyd øens behagelige temperaturer og oplev dykning og snorkling i verdensklasse

Rejsen inkluderer

  • Fly fra København/Billund* til Zanzibar t/r. Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
  • Lufthavnstransfer t/r
  • 7 overnatninger på NYATI Beach Lodge 4* i Deluxe Garden View (dobbeltværelse) på Zanzibar inkl. morgenmad. Mod tillæg kan du vælge at bo på det flotte Sea Cliff Resort & Spa 5* på Zanzibar

Du kan vælge at tilkøbe enten halv- eller helpension på NYATI Beach Lodge.

Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du også kombinere denne rejse med safari i verdensklasse på vores egen NYATI Safari Lodge eller med vores øvrige destinationer rundt i det sydlige Afrika. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde.

*Noter venligst at der kan forekomme flytillæg på Billund-afgange. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Zanzibar

Zanzibar byder på kridhvide sandstrande, azurblåt hav og en rig kulturarv fra et årtusinde med både afrikansk, indisk, europæisk og arabisk indflydelse. Øens hovedstad er Zanzibar Town med den historiske bydel Stone Town, som i år 2000 blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste og er et besøg værd. Her kan du gå på opdagelse i et charmerende virvar af smalle gader, basarer og solblegede stenhuse. Rundt omkring Zanzibar sejler utallige af de lokale træbåde dhows og små joller, som fiskerne har bygget og som er meget karakteristiske for øen. Som storproducent af krydderier er Zanzibar også kendt som Spice Island, så gå ikke glip af et besøg på en af øens mange krydderiplantager. 

Med NYATI Safari bor du i afslappet luksus med service helt i top på første række til øens brede hvide sandstrande og rolige azurblå hav, hvor du fornemmer et sus fra øens storhedstid. Vores hoteller ligger på nord- og vestkysten af Zanzibar ved nogle af øens smukke strande og er det perfekte udgangspunkt for at udforske øen. Gå på opdagelse over og under havoverfladen på fx sejltur i en traditionel dhow, på dybhavsfiskeri i særklasse eller udnyt muligheden for dykning og snorkling ved øens eksotiske koralrev. Vær OBS på, at der er store tidevandsforskelle på Zanzibar. Ved højvande er der gode bademuligheder, mens man ved lavvande må gå et stykke ud for at nå havet.

Indhent tilbud
Badeferie på Zanzibar
Dagsprogram
Badeferie på Zanzibar
Udflugter på Zanzibar
Klimatabel
Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor I forventningsfulde sætter kurs mod Zanzibar til et luksusophold på første række til øens vidunderlige sandstrande og azurblå hav. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Zanzibar.

Dag 2: Ankomst til Zanzibar

På Zanzibar venter seks skønne overnatninger på et af øens hyggeligste og mest afslappede strandhoteller NYATI Beach Lodge beliggende ved sin egen private strand i idylliske omgivelser. Her er udsigt til den tropiske have, stranden og havet. Lodgen er velegnet for par og familier, der ønsker en aktiv ferie såvel som for dem, der foretrækker en rekreerende, rolig sol- og badeferie.

Dag 3-9: Tropeparadiset Zanzibar

På Zanzibar er der rig mulighed for at slappe af eller for at udforske øens mange højdepunkter både til lands og til vands. Besøg den historiske bydel Stone Town og få et indblik i Zanzibars kulturrigdom. Zanzibars historie er spændende og meget lang – man mener faktisk, der har boet mennesker på øen de sidste 20.000 år. Byen er en spændende blanding af gammelt og nyt både hvad angår arkitektur og levevis. De mange forskellige folkeslag og kulturer, der gennem tiderne har sat deres større eller mindre aftryk på øen, har skabt en helt speciel atmosfære her. Byen har dannet ramme for handel med slaver, guld og elfenben, og pirater, handelsmænd og søfarere har tjent gode penge her, mens deres magt og vælde voksede. Arabere fra golfstaten Oman fik i 1800-tallet gennet portugiserne væk fra øen, og indvarslede en ny periode med rigdom og blomstrende handel bl.a. med krydderier, som øen i dag er berømt for, heraf tilnavnet Spice Island. Besøg også en af øens tilbageværende krydderiplantager, hvor du fornemmer øens storhedstid som centrum for verdens krydderihandel. Det er en sanseoplevelse ud over det sædvanlige at blive vist rundt i produktionen af fx kardemomme, vanilje og sort peber, og du fornemmer hvorfra Zanzibar har fået tilnavnet Spice Island.

Dag 10: Hjemrejsedag

Du kan nyde den sidste morgen i fred og ro over morgenmaden, inden der sidst på formiddagen er afgang mod den lokale lufthavn. Herfra flyver du hjem til Danmark med et enkelt stop undervejs.

Udflugter på Zanzibar

Stone Town

Ingen tur til Zanzibar er fuldendt uden et besøg i UNESCO-beskyttede Stone Town. Byen er fyldt med historiske gamle bygninger, som vidner om en svunden tid på Zanzibar, da sultaner, arabere og europæere kom til øen. På denne halvdagstur kommer du forbi de mest interessante seværdigheder i den gamle handelsby. Dagen starter med et besøg på det største marked i Stone Town. På dette livlige marked strømmer de lokale til for at købe friskfangede fisk, frugt og grøntsager. Her finder du en bred vifte af eksotiske frugter og et stort udvalg af urter og krydderier. Herefter besøger du den engelske kirke, som er opført i 1874 på det sted, hvor slavemarkedet tidligere lå. Inde i kirken vil du bl.a. kunne se alteret, som er bygget ovenpå den gamle slavepiskerplads, og du får også en rundvisning i de gamle slavekamre. Turen fortsætter videre til det gamle fort, Peoples Palace og House of Wonders, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Forodhani-markedet og havnen. Guiden fører dig igennem de smalle snoede gader i Stone Town, hvor du også får tid til lidt shopping og at udforske den historiske bydel på egen hånd. Dagens sidste stop er Maruhubi Palace Ruins, som er berømt, fordi paladset blev bygget for at huse den tredje sultan af Zanzibars harem på 99 hustruer.

Der er mulighed for at kombinere denne tur med en af de andre halvdagsture til f.eks. Jozani-skoven, krydderituren eller Prison Island, så det bliver en heldagstur.

Prison Island

Prison Island, også kendt som Changuu Island, ligger kun 20 minutter med båd fra Stone Town. Øen blev oprindeligt brugt som et fængsel, senere blev det omdannet til en karantænestation for den britiske hær. Selv om et nyere fængsel senere blev bygget på øen, blev det aldrig brugt. Øen har sandstrande og er dækket af frodig vegetation, som gør den til et perfekt opholdssted for mange havfugle, og i havet rundt om øen er der mange smukke koralformationer. Prison Island er derfor det perfekte sted for naturelskere. Øens mest berømte indbyggere er de gigantiske skildpadder. Disse truede dyr blev oprindelig bragt hertil fra Seychellerne. Skildpaddebestanden begyndte at falde for mange år siden, da sejlerne tog dem med og brugte dem som friske proteinkilder, da skildpadderne kunne overleve mange uger eller måneder uden mad. I dag skyldes faldet i bestanden ødelæggelse af deres levesteder og krybskytteri. Skildpadder sælges til en høj pris på det sorte marked til private samlere.

Der er mulighed for at kombinere denne tur med halvdagsturen til Stone Town, så det bliver en heldagstur.

Jozani-skoven

Jozani Forest Chwaka Bay Conservation Area er det største bevarede skovområde på Zanzibar, og det består dels af kystskov og dels af mangrove. På denne halvdagstur kommer du på en guidet gåtur igennem kystskoven, hvor du finder mere end 100 træsorter og et rigt dyreliv som bl.a. tæller aber, galagoer og spidsmus. Guiden vil introducere dig til forskellige træ- og plantearter og fortælle om deres anvendelsesmuligheder. Efter turen rundt i skoven starter din søgning efter de berømte og karismatiske røde colobus-aber. De lever kun på Zanzibar og er stærkt udrydningstruede, i dag er der kun ca. 1500 tilbage. Der vil være tid til at observere og fotografere de flotte aber. Herefter fortsætter turen til mangroveskoven, hvor du vil gå igennem labyrinter af mangrover. Husk at holde øje med mangrovekrabber, øgler og de mange fugle undervejs. Hvis du ønsker det, er der også mulighed for at besøge det nærliggende sommerfuglecenter, hvor man opdrætter de farvestrålende sommerfugle. Det er en oplevelse at se de forskellige farver, former og størrelser på disse smukke insekter. Entre til sommerfuglecentret er ikke inkluderet.

Der er mulighed for at kombinere denne tur med halvdagsturen til Stone Town, så det bliver en heldagstur.

Krydderitur – oplev Zanzibar med sanserne

Zanzibar har altid været et vigtigt handelscentrum for krydderier, og handlen mellem Indien, Mellemøsten, Afrika og Europa blev endnu vigtigere for Zanzibars økonomi, efter at slavehandelen blev afskaffet. På vores halvdagstur besøger du en krydderiplantage, hvor de bl.a. dyrker chili, muskatnød, kanel, peber og vanilje – nogle af de mest udbredte på øen. Du vil lære om brugen af de forskellige krydderier, deres historie, hvordan de dyrkes og endelig har du mulighed for at smage dem. Du kan også købe krydderier og sæber med herfra. Undervejs på turen vil guiden fortælle om de mange andre anvendelsesmuligheder for krydderier og urter – både kosmetiske og medicinske.

Der er mulighed for at kombinere denne tur med halvdagsturen til Stone Town, så det bliver en heldagstur.

Klimatabel Zanzibar

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Badevandstemperatur
Januar
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 25 °C
25 °C
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 89 mm
89 mm
Badevandstemperatur: 29 °C
29 °C
Februar
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 26 °C
26 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 56 mm
56 mm
Badevandstemperatur: 29 °C
29 °C
Marts
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 153 mm
153 mm
Badevandstemperatur: 30 °C
30 °C
April
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 7
7
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 401 mm
401 mm
Badevandstemperatur: 29 °C
29 °C
Maj
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 255 mm
255 mm
Badevandstemperatur: 28 °C
28 °C
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 23 °C
23 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68 mm
68 mm
Badevandstemperatur: 27 °C
27 °C
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 22 °C
22 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 48 mm
48 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C
August
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 47 mm
47 mm
Badevandstemperatur: 25 °C
25 °C
September
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 22 °C
22 °C
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50 mm
50 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C
Oktober
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 23 °C
23 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 97 mm
97 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C
November
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 226 mm
226 mm
Badevandstemperatur: 28 °C
28 °C
December
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 25 °C
25 °C
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 194 mm
194 mm
Badevandstemperatur: 29 °C
29 °C

Kort

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.