+45 70 26 04 07
Søg

MILIMA & Dolphin Coast Villa

Fra Kr.19.995,-pr. pers. for 11 dage

INTRO TILBUD

Kombiner safari i verdensklasse med solferie ved brede øde sandstrande.

NYATI Safari har netop investeret i endnu en luksus lodge, beliggende omk. 10 km fra NYATI.

MILIMA er beliggende midt i den afrikanske bush med udsigt til dyrelivet ved 2 nærliggende vandhuller. Lodgen åbner dørene op den 1. september 2022 og for at markere den åbning og fremvise vores sidste nye destination, Dolphin Coast, tilbyder vi nu dette intro tilbud.

Du får...

 • Safari i verdensklasse i Sydafrikas berømte Kruger National Park
 • Ophold på MILIMA med privat terrasse med udsigt over den afrikanske natur
 • Nyd en kulinarisk safari med alle måltider og drikkevarer inkluderet, også på turene
 • 2 daglige safariudflugter med god mulighed for at opleve "The Big 5" i et af Sydafrikas bedste private vildtreservater
 • Rendyrket afslapning med mulighed for hvalsafari (juni - december) på øde sandstrande på Dolphin Coast
 • Flyv helt til Kruger National Park t/r
 • Alle flyvninger og transport lufthavne - hoteller t/r

BESTIL DIN REJSE NU OG FÅ FRI FORTRYDELSESRET FREM TIL DEN 31. DECEMBER 2022! (*

*)Gælder kun såfremt din destination ifølge Udenrigsministeriets rejsevejledning er rød eller orange.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København til Hoedspruit lufthavnen v/Kruger National Park (afrejse onsdag året rundt). Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
 • Fly fra lufthavn v/Kruger National Park til Durban
 • Fly fra Durban til København
 • Alle lufthavnstransfers t/r
 • 4 overnatninger på MILIMA 4*+ i dobbeltværelse
 • 4 overnatninger på Dolphin Coast Villa 4* på Dolphin Coast i nærheden af Durban.
 • Alt inklusiv, det vil sige alle måltider og drikkevarer er inkluderet på MILIMA Lodge:

  • Morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu
  • Udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frugt på forespørgsel hele dagen

 • Inkluderet safariprogram på MILIMA:

  • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag i vores 10.000 ha private del af Greater Kruger National Park

 • Morgenmad på Dolphin Coast Villa 
 • Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du også kombinere denne rejse med Cape Town & VinlandetGarden RouteZimbabwe og mange andre rejsemål. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde.

  *Noter venligst, at der kan forekomme flytillæg på provinstilslutning.
  Vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Opholdet på MILIMA er en gastronomisk oplevelse

Når du bor på MILIMA er alle måltider og drikkevarer inkluderet. For langt de fleste af vore gæster er det en ligeså stor fornøjelse som safariudflugterne.

Vores entusiastiske kokketeam nyder at servere ekstraordinære måltider, som kan være med både internationalt såvel som lokalt islet. 

Til frokost og aften tilbydes du altid en forret, har valget mellem fisk, kød eller en vegetarisk ret som hovedret samt en lækker dessert. Vi ved, du ikke bliver skuffet.

Til maden anbefaler vi at du prøver lidt af den afsindig gode sydafrikanske rødvin, øl, juice eller bare en iskold sodavand. Du kan vælge lige hvad du ønsker.

Alt er inklusiv ved ophold på MILIMA.

Velkommen

Safariudflugter i åben jeep fra MILIMA

Ved ophold på MILIMA er 2 daglige safariudflugter i vores 10.000 ha store private område med direkte adgang til Krüger National park inkluderet. (Afh. af ankomst- og afgangstidspunkt).

Safariudflugterne foregår i åbne jeeps gennem bushen og den åbne savanne. Der stoppes undervejs så nogle af de smukke udsigtspunkter kan nydes og benene strækkes. At jeepen er åben giver fantastiske fotomuligheder idet der ikke er noget der begrænser udsynet.

Vore rangere er utrolig dygtige til at følge spor og gør deres yderste for at sikre sig at vore kunder ser flest muligt af de afrikanske dyr.

Det faktum at der køres i et privat hjørne af Krügerparken betyder at der er rigtig gode chancer for at se "The Big Five": Elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen. The Big Five er et gammel jagtudtryk for de dyr der er sværest og farligst at nedlægge.

Tilbage på lodgen efter en safariudflugt venter frokost eller eftermiddags drinks, helt afhængig af tidspunktet på dagen.

Det er en fantastisk ferieform

Vandreture i bushen ved MILIMA

Ved ophold på MILIMA har du mulighed for at deltage i vandreture i bushen med lokal ranger, der er ekspert i at udpege alle de store og små oplevelser for dig. 

Du vil blive overrasket over, hvor meget der er at lære om den sydafrikanske flora og fauna, - og hvor meget mere man ser i selskab med en person, der er opvokset med naturen som sin baghave.

Under en vandretur er oplevelsen altid mere intens, og skulle I undervejs støde på nogle af de større dyr som f.eks. elefanter, bøfler eller næsehorn, vil den oplevelse blive i erindrengen for altid.

Vandreture fra MILIMA bestilles og betales separat i receptionen.

Dolphin Coast - Charmerende og afslappende

Dolphin Coast har ikke sit navn uden grund. Her er nemlig (næsten) garanti for at opleve de charmerende delfiner under en tur på vandet ud fra kysten. 

I perioden fra juni til december migrerer de store pukkel- og rethvaler ned langs den Sydafrikanske kyst, og er du her i den periode, anbefaler vi en tur på hvalsafari. Det er et imponerende syn at se disse store kæmper baske med halen når de dykker, eller bare svømme forbi båden og give et farvelpust gennem blåsehullet.

I det hele taget byder Dolphin Coast på masser af muligheder for aktiviteter på og i vandet. 

Tag f.eks. med på Big Game Fishing, og oplev fascinationen når en fisk på 2 meter langsomt trækkes ud af vandet. Eller hvorfor ikke se det hele lidt fra neden iført en dykker- eller snorkel maske? Der er ligeledes rig mulighed for at leje surfboard, kiteboard og kajakker i området omkring Dolphin Coast Villa.

Er du mere til aktiviteter på landjorden, er solbadning på den brede øde strand altid en god aktivitet, ligesom du kan vælge at cykle eller vandre af de mange veldefinerede stier i området ved Dolphin Coast Villa. 

Området omkring Dolphin Coast Villa er iøvrigt også et af de områder, der har undgået kriminalitet, og nu anses for et af de sikreste områder langs kysten. På stranden finder du ingen anmassende sælgere, og du kan gå i fred og ro uden at blive antastet.

Indhent tilbud

Hent inspiration

MILIMA Safari Lodge

MILIMA & Dolphin Coast Villa
Inkluderet dagsprogram
MILIMA & Dolphin Coast Villa
Tilvalgsaktiviteter MILIMA

MILIMA Safari Lodge

Klimatabel

Inkluderet dagsprogram

Onsdag: Onsdag året rundt: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor du forventningsfuld sætter kurs mod Sydafrika til et ophold på den lækre helt nye safari lodge; MILIMA beliggende i privat område af Sydafrikas berømte Greater Kruger National Park.

Der er afrejse alle onsdag året rundt, og du rejser ud af København eller Billund om eftermiddagen. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Johannesburg, og flyturen til Johannesburg varer ca. 14 timer. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, så der bliver serveret aftensmad om bord på flyet, hvorefter du vil kunne sove indtil ankomsten i Johannesburg om morgenen. Der vil også blive serveret morgenmad inden ankomst til Johannesburg.

Torsdag: Ankomst til MILIMA

Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken, så en 5-6 timers køretur hertil undgås.

Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra MILIMA, som er med på køreturen til lodgen. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd f.eks. en cocktail på terrassen med udsigt og den smukke afrikanske natur inden velkomstmiddagen om aftenen.

2 daglige safariudflugter

Når du opholder dig på MILIMA er der mulighed for at opleve "The Big Five" (elefanten, leoparden, løven, bøflen & næsehornet) 2 gange dagligt fra en åben jeep med en lokal ranger.

Du er i gode hænder og vores rangere er specialister i den flora og fauna som du passerer igennem. Du vil høre om de forskellige træer, buske, planter og græs – og ikke mindst om de fugle og dyr, vi møder i løbet af morgenen. Du vil også blive klogere på årets cyklus i vildtreservatet – både vejrmæssigt men også om den indflydelse regn og tørke har på vildtet her. 

Der er tid til afslapning mellem de 2 safariudflugter, der efterfølges af henholdsvis lækker froost og eftermiddagsdrinks. 

Du vil få også få viden om nogle af de mindre dyr, du også finder i Krugerparken – fx slanger, skorpioner, insekter og termitter samt hvilken betydning de har for de vilde dyr.

MILIMA - Durban

Så er det på tide at rejse videre mod Durban. Efter morgenmad på MILIMA køres du til den lokale lufthavn og fortsætter herefter rejsen med indenrigsfly.

Ankomst Durban

Ved ankomst til Durban lufthavn, mødes du af vores lokale repræsentant, der kører dig til Dolphin Coast Villa. Dit værelse vil være klar til indcheckning ved ankomst.

Torsdag: Afrejse Durban

Efter et behageligt ophold på Dolphin Coast Villa, køres du tilbage til Durban lufthavn i tiden til din flyafgang. Måltider serveres ombord.

Tilvalgsaktiviteter MILIMA

Helikoptertur

Kom på helikoptertur over NYATI's egne jorde og oplev den sydafrikanske bush med fugleøje. Turen varer ca. 20 minutter og går henover lodgen og langs den smukke Olifants River.

Nyd den enestående panoramaudsigt over bushen og prøv at få øje på områdets mange dyr, som nemt kan spottes fra oven, herunder elefanter, giraffer, zebraer, næsehorn mm. Der flyves med erfaren certificeret pilot og sikkerheden er i højsædet. Min. 2 deltagere og maks. 3 deltagere per gang.

Pris per person ZAR 5.200,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Quad bike safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op. 

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

Pris per person: ZAR 1.000,- 

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Tilvalgsaktiviteter på Dolphin Coast

Big Game Fishing - Marlin

Big Game fishing efter Marlin betragtes som noget helt specielt. Det er en imponerende fisk, og man skal kende de gode fiskesteder for at få den på krogen. 

Denne tur starter tidlig morgen og varer fra 10-12 timer. 

Turen inkluderer al fiskegrej, alle drikkevarer, snacks og frokost ombord.

Pris: Zar. 14.500,- betales lokalt

Big Game Fishing - Standard

Har du aldrig været på Big Game Fishing, er dette turen du ikke bør snyde dig selv for:

Afgang fra hotellet tidlig morgen med destination mod Ballito og retur. Turen inkluderer al fiskegrej, alle drikkevarer, snacks og frokost ombord.

Varighed 5-6 timer

Pris: Zar. 10.500,- betales lokalt

Klima tabel MILIMA ved Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
January
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
February
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
March
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68 mm
68 mm
April
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37 mm
37 mm
May
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14 mm
14 mm
June
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 6 °C
6 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11 mm
11 mm
July
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12 mm
12 mm
August
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9 mm
9 mm
September
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26 mm
26 mm
October
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43 mm
43 mm
November
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66 mm
66 mm
December
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94 mm
94 mm
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.