+45 70 26 04 07
Søg

Luksus kør-selv safari

Fra Kr.13.995,-/pers. v/ 4 pers.
  • Kom på safari i verdensklasse i Sydafrikas berømte Kruger National Park
  • Bo i egen eksklusiv villa med service tæt på Sydafrikas største seværdigheder
  • Oplev det bedste af Sydafrika i eget tempo i egen bil med kyndig kørselsvejledning fra NYATI's personale
  • Kom på "Big 5" safari i NYATI's åbne safaribiler og bliv forkælet med kulinariske oplevelser imellem turene

Rejsen inkluderer

  • Fly fra København/Billund* til Johannesburg t/r. Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
  • Billeje (evt. med privat engelsktalende ranger/chauffør mod merpris)
  • 7 overnatninger i privat luksusvilla på Blyde Wildlife Estate 4*. Alternativt kan du mod tillæg vælge NYATI Safari Lodge 4+*, ring og hør om muligheder
  • "Big 5" safari i åbne safaribiler
  • Halvpension
  • Fri adgang til alle faciliteter. På Blyde Wildlife er der fx fuldt udstyret fitnesscenter, pool, spa, tennis, squash, restaurant, bar, grill & lounge samt conciergeservice

*Noter venligst, at der kan forekomme flytillæg på Billund-afgange. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Kør-selv safari i Kruger National Park

Sydafrika er et sandt overflødighedshorn af oplevelser og storslået natur. Særligt det nordøstlige Sydafrika ved Kruger National Park og Blyde River Canyon byder på en eksplosion af naturscener og rig lejlighed til at møde Afrikas eksotiske dyreliv. Infrastrukturen i Sydafrika er fremragende, så det er muligt at køre rundt selv, og på det skønne Blyde Wildlife Estate kan du lægge dit helt eget program.

Blyde Wildlife Estate ligger med en fantastisk udsigt til Drakensbjergene og med Blyde-floden løbende tværs igennem. Med to golfbaner lige i nærheden og køreafstand til Det Indiske Ocean og Kruger National Park, er oplevelserne absolut indenfor rækkevidde.

Det er også muligt at bo på NYATI Safari Lodge med kør-selv pakken. Ring og hør om muligheder. 

Indhent tilbud
Luksus kør-selv safari
Foreslået dagsprogram
Luksus kør-selv safari
Øvrige udflugter på Blyde Wildlife Estate

Blyde Wildlife Estate video

Klimatabel
Kort

Foreslået dagsprogram

Fredag året rundt: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor I forventningsfulde sætter kurs mod Sydafrika. Der er afrejse alle fredage året rundt, og I rejser ud af København eller Billund om eftermiddagen. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Johannesburg.

Flyturen til Johannesburg varer ca. 14 timer. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, så der bliver serveret aftensmad ombord på flyet, hvorefter I vil kunne sove, indtil I ankommer til Johannesburg om morgenen. Der vil blive serveret morgenmad inden ankomsten til Johannesburg.

Lørdag: Ankomst til Sydafrika

Ankomst til Johannesburg om morgenen, hvor NYATI sørger for, der holder en bil klar til at tage den ca. 4 timers tur til det eksklusive Blyde Wildlife Estate eller NYATI's lodges ved Kruger National Park. Infrastrukturen i Sydafrika er fremragende, og det er nemt at finde vej til byen Hoedspruit, hvor Blyde Wildlife Estate ligger i udkanten. Det er også muligt at flyve hertil og få en lejebil her i stedet. På Blyde venter der jer en privat luksusvilla med egen stuepige, privat pool, stor udsigtsterrasse og adgang til en lang række faciliteter på det store estate. Nyd en lækker middag i klubhusets restaurant eller en aften ved bomaen, den sydafrikanske grillplads, hvor der underholdes med afrikansk dans.

Søndag: Panoramaruten i Drakensbjergene

Start din ferie med en køretur langs den 60 km lange Blyde River Canyon - også kendt som Sydafrikas Grand Canyon, hvor du følger den berømte panoramarute op i Drakensbjergene (2000m). På vejen kan der gøres holdt ved flere udsigtspunkter, så du har optimale muligheder for at nyde magien. Ruten går langs eukalyptus- og nåletræsbeklædte bjergskråninger, hvor masser af brusende vandfald har deres udspring. Du har mulighed for at besøge tre af de største seværdigheder i Sydafrika. Bourke's Luck Potholes med de dybe kløfter, der får dig til at snappe efter vejret og hæve kameraet. The Three Rondavels, som er tre runde bjergtoppe, der ligner en kæmpeudgave af de runde, stråtækte afrikanske hytter – og Blyde River Dam, som er en gigantisk dæmning, der opdæmmer Blyde floden. Hold frokostpause i den charmerende lille guldgraverby Pilgrim's Rest, og gå ikke glip af de berømte pandekager her. 

Du kan selvfølgelig også tilbringe dagen på terrassen med udsigt til bjergene i din fantastiske villa, mens du nyder en god bog ved din private pool, alt imens et par giraffer måske slår vejen forbi.

Mandag: Besøg Jessica, den tamme flodhest

Efter gårsdagens heldagstur, kunne det være en ide at tage en lidt kortere udflugt fx til den tamme flodhest Jessica. Så kan der også blive lidt tid til at nyde de skønne rammer og faciliteter på Blyde Wildlife Estate. 

I marts 2000 fandt Tony og Shirley Joubert en lille udsultet forældreløs babyflodhest i kanten af Blyde River. Parret “adopterede” den lille flodhest, som dermed er vokset op blandt mennesker og husdyr. I dag er den tamme flodhest, som fik navnet Jessica, en af de største seværdigheder i Hoedspruit, hvor både voksne og børn valfarter til for at besøge den. På denne udflugt vil du få chance for at opleve en dag med Jessica, hvor hun fx leger med familiens hund, bliver håndfodret og nusset. Jessica er meget kærlig og elsker at være i nærheden af mennesker. 

Jessicas hjem ligger ca. 5 km fra Blyde Estate og et besøg varer ca. 1,5 time. Indgang: ZAR 75/person.

Tirsdag: Safari i Kruger National Park

Et besøg i Kruger National Park er naturligvis et ”must”. Kruger National Park hører til de allerstørste attraktioner i Sydafrika. Nationalparken råder over 2,2 mio. ha og har den største variation af vilde dyr i verden. Tag af sted tidlig morgen, mens solen glider op fra horisonten og blænder op for det mageløse landskab. Husk at have dit film- og fotoudstyr parat, for der bliver masser af motiver og scener, du gerne vil have med hjem. I Kruger National Park får du både naturoplevelser og ser masser af spændende vilde dyr. I Mopane-bushen mod nord er der især elefanter, bøfler, impalaer, kuduer og mange andre antiloper. På den centrale savanne er der især gnuer, zebraer, geparder og løver. Og i Bush Willow mod syd, hvor der er tæt græsskov, bor der mange giraffer, løver, hvide næsehorn, hyæner og antiloper. "The Big 5" er en mulighed, så vi krydser fingre for, at du er heldig. Der findes flere hyggelige madsteder inde i nationalparken, hvor man har mulighed for at gøre holdt.

En tur til Kruger tager typisk en hel dag, og man skal regne med at køre ca. 60 km hver vej. Du vil køre ind i parken via Orpen Gate og fortsætte mod nord. Man betaler et indgangsgebyr på ZAR 160,-/voksen og ZAR 80,-/barn u. 12 år.

Om aftenen kan du tage op i klubhuset på Blyde Estate og nyde en skøn middag tilberedt af de bedste lokale råvarer.

Onsdag: Besøg i afrikansk landsby

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det helt autentiske Afrika. En rigtig god måde at få et indblik i den lokale kultur og dens traditioner er gennem et besøg i en af de lokale landsbyer, et såkaldt township. Du ser byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Du vil også have mulighed for at smage nogle spændende lokale specialiteter, blive underholdt med dans og sang og købe lokalt håndværk. Køb evt. ind på vej hjem til at lave din egen middag i det fuldt udstyrede køkken. 

Besøget varer ca. 2 timer, og køreafstanden er ca. 40 km hver vej.

Tur pris: ZAR 75/person
Tur pris inkl. frokost ZAR 95/person
Tur pris inkl. stammedanseshow & middag ZAR 175/person

Torsdag: Flodsafari, Blyde Dam

Denne afslappende bådsafari er en af de mest populære aktiviteter på Blyde Estate. Du får en vidunderlig tur langs Blyde-dæmningen, hvor du med en lille flodpram sejler i roligt tempo, mens du kan se det vilde dyreliv og nyde det smukke sceneri her i verdens 3. største canyon. Sejlturen varer ca. 1,5 time og du sejler ca. 35 km hver vej. 

Pris: ZAR 100,- /voksen og ZAR 60,-/barn (2-8 år)

Nyd et glas hvidvin når du kommer hjem på din egen terrasse, mens du ser solen gå ned bag Drakensbjergene og rund af med en hyggelig grillmiddag i klubhusets boma, mens der underholdes med afrikansk dans.

Fredag: Moholoholo Rehabiliteringscenter

Gå ikke glip af den imponerende redningsstation for truede, forældreløse og skadede vilddyr fra hele Sydafrika, som ejeren Brian Jones arbejder for at genudsætte i deres naturlige miljø. Dyr, der af forskellige årsager ikke kan sættes ud i det fri igen, bliver plejet på centeret og brugt til at uddanne centerets mange besøgende og især lokalbefolkningen. Centeret har en anden vigtig funktion til bevarelse af truede dyrearter. Med succes har centeret bl.a. avlet både truede ørnearter og den sjældne serval-kat, som efterfølgende er blevet sat ud i det fri. 

Centeret ligger ca. 16 km fra Blyde Wildlife Estate. 

Indgang: ZAR 100,-/voksen & ZAR 50,-/barn (under 13 år).

Lørdag: Afrejse

Afhængigt af dine rejseplaner kan der være mulighed for at nå en safari på hesteryg, hvor du virkelig kan nå at opleve både dyr og natur. Her anbefaler vi, at du pakker en ridehjelm og godt fodtøj i kufferten hjemmefra. Turene tager 2-3 timer og foregår på Kapama Lodge, som ligger ca. 35 km fra Blyde Estate. 

Safari på hesteryg: ZAR 250,- for 1 time, ZAR 400,- for 2 timer, ZAR 500,- for 3 timer. 

Ellers vil du blot kunne bestille morgenmad i klubhusets restaurant og begive dig mod lufthavnen, hvor du afleverer bilen. Har du booket chauffør med din bil, vil du blive kørt til lufthavnen, og chaufføren vil tage sig af aflevering af bil mv.

Søndag: Ankomst til Danmark

Du tilbringer igen natten med at flyve, så du kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og du har en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Danmark ca. midt på dagen.

Øvrige udflugter på Blyde Wildlife Estate

Du kan frit vælge at skifte nogle af vores forslag ud med andre ture.

Luftballon, Blyde

Se det hele lidt fra oven! At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballonvejr”. Aktiviteten er stærkt vejrafhængig. Ture afgår fra Hoedspruit ved daggry ca. 4 km fra Blyde Estate og varer ca. 4 timer inklusiv transport fra landingsstedet.

Pris: ZAR 2.700,-/person inkl. forsikring. Børn under 45 kg. ZAR 1.200,- (minimum 4 deltagere).

<4 deltagere, pris pr. person ZAR 2.920,-

Gepard-projekt

Besøg et rehabiliteringscenter for forældreløse geparder, som også er hjem for løver, zebraer, flodheste og de sjældne afrikanske vilde hunde. Turen bliver guidet af en kyndig engelsktalende ranger, og du kommer helt tæt på dyrene, mens du lærer om deres særpræg og det arbejde, der bliver gjort for dem på centeret. Besøget varer ca. 1½ time og centeret ligger ca. 35km fra Blyde Estate.

Indgang: ZAR 120,-/voksen, ZAR 50,-/barn

Helikoptertur

Blyde Wildlife Estate ligger i et privat naturreservat midt i den afrikanske bush med en enestående flora og fauna, hvor de majestætiske Drakensbjerge udgør kulissen. Kom på en ca. 20-minutters helikoptertur henover Blyde naturreservatet og langs den smukke Blyde River med panoramaudsigt over bushen og Drakensbjergene i baggrunden. Helikopterturen afgår fra Blydes egen start- og landingsplads, og du flyver med en erfaren certificeret pilot.

Hans Merensky Golfbane

Sydafrika er kendt for nogle af verdens mest populære golfbaner. Hvis du spiller golf, må du absolut ikke gå glip af en runde på den fantastiske 18-hullers Hans Merensky Golfbane, som er en af landets bedste golfbaner. Den ligger kun ca. en times kørsel fra Blyde Estate. Banen er middelsvær og er af Golf Digest kåret til ”best walk”. Her har de vilde dyr fortrinsret – også på greenen. Giraffer, antiloper og vortesvin krydser hjemmevant fairwayen og minder dig hele tiden om, at du faktisk spiller golf midt på deres hjemmebane – den sydafrikanske bush. Blyde Estate er medlem af golfbanen, greenfees er derfor meget rimelige. Man kan leje både golfudstyr og golfbil på stedet.

Drakensig Golf Club

Denne idylliske 9 hullers golfbane ligger lidt udenfor Kruger National Park i nærheden af den hyggelige by Hoedspruit. Fra banen kan man nyde udsigten til de imponerende Drakensbjerge og Sydafrikas storslåede natur. Drakensig-banen er særligt kendt for sin mangfoldighed af forskellige træsorter og det ekstraordinære fugleliv, man finder her, og man kan også være heldig at se vilde dyr på banen. Banen vil kunne spilles på en formiddagstur og ligger kun ca. 16  km fra Blyde Estate. Golfklubben tilbyder både undervisning, greenfee og leje af udstyr til rimelige priser.

Klimatabel NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
Februar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
Marts
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68 mm
68 mm
April
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37 mm
37 mm
Maj
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14 mm
14 mm
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 6 °C
6 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11 mm
11 mm
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12 mm
12 mm
August
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9 mm
9 mm
September
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26 mm
26 mm
Oktober
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43 mm
43 mm
November
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66 mm
66 mm
December
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94 mm
94 mm

Kort

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.