+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Safari & Mauritius bryllupsrejse

Fra Kr.36.995,-Pr. person
 • Kombiner safari i verdensklasse med afslapning i strandparadiset Mauritius 
 • Bliv forkælet på NYATI Safari Lodge i egen eksklusiv River Bungalow ud til Olifants River og Kruger National Park
 • Kom på en romantisk, kulinarisk safari med alle måltider, lokale drikkevarer og stort safariprogram inkluderet på NYATI Safari Lodge
 • Bo med udsigt til strand fra egen terrasse på en af Mauritius' smukkeste beliggenheder og fri adgang til et udvalg af aktiviteter

*Noter venligst, at der kan forekomme flytillæg ved provinstilslutning.

BESTIL DIN REJSE NU OG FÅ FRI FORTRYDELSESRET FREM TIL DEN 31. DECEMBER 2022

Bryllupsrejsen inkluderer

 • Fly fra København/Billund* til lufthavn v/Kruger National Park (afrejse fredag året rundt). Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
 • Fly fra lufthavn v/Kruger National Park til Mauritius
 • Fly fra Mauritius til København/Billund*
 • Alle lufthavnstransfers t/r
 • 7 overnatninger på NYATI Safari Lodge 4+* i egen River Bungalow (dobbeltværelse) med privat terrasse ud til Olifants River
 • 1 overnatning på lufthavnshotellet Southern Sun 4* i Johannesburg
 • 6 overnatninger på Hotel LUX Grand Gaube 5* på Mauritius inkl. halvpension baseret på særlig bryllupsrejsepris som hotellet tilbyder. Mod tillæg kan I vælge at bo på enten Hotel LUX Belle Mare 5* eller Hotel LUX Le Morne 5*
 • Alt inklusiv, det vil sige alle måltider og drikkevarer er inkluderet på NYATI Safari Lodge:
  • Morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu
  • Udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frugt på forespørgsel hele dagen
  • Bobler og morgenmad i bushen
 • Gallamiddag med show, musik og dans hver fredag
 • Driving range-konkurrence, hvem kan slå det længste slag?
 • Petanque-konkurrence med præmier
 • En romantisk middag på jeres egen private terrasse med en flaske mousserende vin på NYATI Safari Lodge
 • 1 valgfri behandling pr. person i NYATI Bush Spa i løbet af opholdet
 • Inkluderet safariprogram på NYATI Safari Lodge:
  • "Big 5" safaridag i åbne safaribiler i vores 10.000 ha private del af Greater Kruger National Park
  • "Big 5" sundowner med bushmiddag under stjernerne på Lion King og efterfølgende natsafari
  • Bushvandring med veltillavet bushmorgenmad og mousserende vin på smukt udsigtspunkt midt i bushen
  • Solnedgangssafari i åbne safaribiler, inkl. drinks & snacks fra udsigtspunkt
  • Bushvandringer med professionelle rangere i den storslåede natur
  • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag
 • Adgang til safarilodgens driving range & golf tutor
 • Adgang til safarilodgens fitnessrum
 • Ved ankomst til NYATI Safari Lodge: Kort, blomster og en flaske mousserende vin på værelset
 • I værelset ved ankomst til LUX Grand Gaube: 1 t-shirt, 1 sarong og 1 frugtkurv
 • Under opholdet på LUX Grand Gaube: en romantisk middag med en flaske mousserende vin, en bryllupskage og en kokketime
 • Ekstraordinært inkluderet på alle rejser til og med 2022:
  • Heldagstur til Drakensbjergene
  • Halvdagstur til Moholoholo Rehabiliteringscenter - Center for truede dyrearter
  • ½ pris på den første behandling i NYATIs Bush Spa

Noter venligst, at bushvandringer og solnedgangssafarier på NYATI Safari Lodge kun er mulige i det omfang det øvrige aktivitetsprogram tillader. Ugedagene for de enkelte udflugter/aktiviteter kan variere. Vielsesattest skal fremvises som dokumentation, når reservation foretages.  

Der kan tilkøbes helpension og lokale drikkevarer på LUX Grand Gaube på Mauritius. Har I andre ønsker, er I meget velkomne til at kontakte os for særtilbud til nygifte. Mange hoteller i Det Indiske Ocean tilbyder store rabatter på opholdet.

*Noter venligst at der kan forekomme flytillæg på provinstilslutning. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge får du dit livs safarioplevelse. Her kan du bo i din egen eksklusive River Bungalow på første række til Sydafrikas berømte Kruger National Park med panoramaudsigt over Olifants River - Elefantfloden - og den sydafrikanske bush. Fra din private terrasse vil du hver dag kunne følge det rige dyreliv langs floden. Rejser I flere sammen, kan I vælge at bo i vores nye Rhino luksustelte på 75 m2 med plads til 2 voksne og 2 børn, i vores luksuriøse private Olifant villa suiter på 200 m2 med egen pool og plads til hele familien eller i jeres helt egen private Cheetah Camp på 500 m2 med privat chauffør/ranger, eget safariprogram og egen kok.

Opholdet på NYATI Safari Lodge er alt inklusiv, det vil sige komplet safariprogram samt alle måltider og lokale drikkevarer er inkluderet, også på turene. Vores store safariprogram omfatter 2 daglige safariture (game drives) i åbne biler, bushvandringer, sundowners og natsafari, som du frit kan deltage i. Imellem aktiviteterne vil der være tid til fx at slappe af i lodgens store pool-, lounge- og barområde, til forkælelse i NYATIs Bush Spa eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx luftballon, flodsafari og golf. 

Maden på NYATI Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv. På ægte Karen Blixen-manér serveres kulinariske menuer i stearinlysenes skær ved smukt dækkede borde eller i ”bomaen”, den traditionelle afrikanske grillplads. En gang om ugen rykker vi ud i bushen, hvor du kan nyde solnedgangen med kolde drinks, mens vi dækker op til sydafrikansk ”braii” under stjernehimlen. Til alle måltider serveres lokale vine, og mellem safariturene kan baren på lodgen frit benyttes. Læs mere om NYATI Safari Lodge her.

Strandparadiset Mauritius

NYATI Safari er eksperter i at arrangere bryllupsrejser til Afrika og Det Indiske Ocean. Kombiner safarieventyret med forkælelse på fx LUX Grand Gaube i strandparadiset Mauritius. 

Mauritius byder på kridhvide strande, turkisblåt hav og hoteller, hvor intet er overladt til fantasien. Øens historie har skabt et multietnisk samfund, der giver kulturliv og gastronomi ekstra farver og dimensioner. Menukortene tilbyder eksotiske og raffinerede oplevelser med strejf af både det afrikanske, franske, kinesiske, kreolske og indiske køkken. Farverige fisk, smukke koralformationer og krystalklart vand byder dig velkommen i en forunderlig og fantastisk verden under oceanets overflade. Mauritius egner sig både for det voksne publikum, børnefamilier og forelskede par... og det er populært at blive lovformeligt gift på øen. 

På Mauritius foreslår vi det skønne LUX Grand Gaube Hotel, som har en af de mest idylliske beliggenheder på Mauritius. Resortet ligger på den nordøstlige del af øen ud til sin egen lille lagune med tre bugter og et exceptionelt romantisk og naturskønt sceneri. Her finder I ægte ø-stemning i en glad, uformel atmosfære og masser af sportsfaciliteter både til lands og til vands. Alle værelser tilbyder desuden udsigt til havet fra egen udsigtsterrasse. Kombiner en uges safarieventyr på NYATI Safari Lodge med 6 nætter på LUX Grand Gaube.

Indhent tilbud
NYATI Safari & Mauritius bryllupsrejse
Dagsprogram
NYATI Safari & Mauritius bryllupsrejse
Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

NYATI Safari Lodge video

Klimatabeller
Kort

Dagsprogram

Bemærk venligst at ugedagene for de enkelte aktiviteter på Nyati Safari Lodge kan variere grundet vejrforhold. Det er f.eks. vanskeligt at opleve den smukke afrikanske stjernehimmel i overskyet vejr. Så flyttes aktiviteten til en aften det passer bedre.
Fredag året rundt: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor du forventningsfuld sætter kurs mod Sydafrika til et ophold i din egen private bungalow eller villa direkte ud til Olifants River midt i Sydafrikas berømte Greater Kruger National Park. Vi har afrejse alle fredage året rundt, og du rejser ud af København eller Billund om eftermiddagen. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Johannesburg, og flyturen til Johannesburg varer ca. 14 timer. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, så der bliver serveret aftensmad om bord på flyet, hvorefter du vil kunne sove indtil ankomsten i Johannesburg om morgenen. Der vil også blive serveret morgenmad inden ankomst til Johannesburg.

Lørdag: Ankomst til NYATI Safari Lodge

Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken, så en 5-6 timers køretur hertil undgås. Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra NYATI Safari Lodge, som er med på køreturen til lodgen. På NYATI Safari Lodge bydes der velkommen på ægte afrikansk vis med sang og drinks efterfulgt af en dejlig frokost og et lille orienteringsmøde. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd f.eks. en cocktail på terrassen med udsigt til Olifants River og den afrikanske bush inden velkomstmiddagen om aftenen.

Bushvandring, sundowner, bushmiddag & natsafari

Tidlig morgen er der mulighed for at komme på safarivandring på NYATIs jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna, og her om morgenen, hvor dyrene er dejligt aktive, kan du være heldig at se bl.a. næsehorn, giraffer, flere antilopearter, zebraer, vortesvin og forskellige fugle. Du lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn. Hvis du foretrækker at blive kørt rundt, kan du også vælge at tage på morgensafari i en af vores åbne safaribiler. 

Efter vandreturen er der lækker morgenbuffet på udsigtsterrassen og tid til at slappe lidt af inden safarituren om eftermiddagen, der afgår efter en dejlig frokost på udsigtsterrassen. Her har du mulighed for at opleve ”The Big 5”, som er en traditionel jagtbetegnelse for de fem, store og klassiske vilde dyr – elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Vores lokale rangere guider dig rundt, og hvis du er heldig, oplever du “The Big 5” på én og samme dag. Turen ender på vores eventyrlige sundowner-spot, Lion King, hvor du kan nyde den eksotiske sydafrikanske solnedgang til kolde drinks og snacks, med enestående udsigt over den sydafrikanske bush. Imens dækker vores kokketeam op til en ægte sydafrikansk ”braii”, som er en herlig bushmiddag under stjernerne. Vores kokke tryller lidt ekstra med de delikate, lokale råvarer og har til lejligheden genoplivet den traditionelle potjie (”poike”) gryderet efter den oprindelige NYATI-opskrift, så du kan opleve den ægte smag af Sydafrika. Bemærk: Bushmiddag gennemføres kun når vejrforholdene tillader det, alternativt erstattes den af middag i bomaen eller på lodgens restaurant.

Herefter kommer du på spændende natsafari gennem bushen i vores åbne safaribiler, som er udstyret med store projektørlys, så du nemmere kan spotte det vilde dyreliv. Det er en meget stemningsfuld oplevelse at sige ”godnat” til bushen i skumringen, og det er lidt ekstra spændende at jage dyr i tusmørket, hvor også rovdyrene er på jagt.

Fuglesafari, eftermiddagssafari & sundowner

Denne morgen kan du tage med på morgensafari i vores åbne safaribiler, hvor rangerne i dag primært vil fokusere på fuglelivet i Krugerparken. Turen går forbi Hippo-søen og ned langs floden, hvor der er bedst muligheder for at spotte nogle af de mange farvestrålende fugle. Men der er selvfølgelig også gode muligheder for at se flere af de vilde dyr, og hvem ved - måske er det denne morgen, du lige spotter næsehornet eller leoparden? 

Herefter kan du nyde en dejlig frokost på vores skønne terrasse med udsigt over Olifants River og slappe af ved poolen, inden der sidst på dagen er solnedgangssafari. Her kan du igen være heldig at opleve “Big 5” udover antiloper, zebraer, vortesvin, giraffer og gnuer i skumringen. På vej hjem gøres der holdt ved et af vores smukke udsigtspunkter på NYATIs jorde, hvor du kan nyde et glas vin eller en sodavand, mens du ser solen gå ned bag Drakensbjergene. Om aftenen er der dækket et smukt bord på terrassen på NYATI Safari Lodge, hvor chefkokken serverer en lækker 3-retters menu.

Tilvalgsaktiviteter: Golf, quad bike safari og townshiptur

Morgensafari, eftermiddagssafari & sundowner

Hvis du ikke har set Big 5 endnu, har du endnu engang chancen i dag, hvor der atter er mulighed for at opleve bl.a. bøfler, elefanter og giraffer. Dagen starter med en tidlig morgensafari, hvor rangerne i dag vil have fokus på den flora og fauna, du ser overalt på NYATIs jorde og i resten af Krugerparken. Du vil høre om de forskellige træer, buske, planter og græs – og ikke mindst om de fugle og dyr, vi møder i løbet af morgenen. Du vil også blive klogere på årets cyklus i vildtreservatet – både vejrmæssigt men også om den indflydelse regn og tørke har på vildtet her. 

Der bliver tid til at slappe lidt af, inden frokosten serveres på vores hyggelige udsigtsterrasse. Om eftermiddagen kan du igen komme på safari og forhåbentlig spotte nogle af de mange vilde dyr. Denne eftermiddag vil vores rangere fortælle om nogle af de mindre dyr, du også finder i Krugerparken – fx slanger, skorpioner, insekter og termitter samt hvilken betydning de har for de vilde dyr. Safarituren slutter ved vores skønne sundowner-spot nær NYATI Bush Camp, hvor du får serveret en lille forfriskning, mens du nyder den stemningsfulde solnedgang over bushen. Når du kommer hjem til lodgen mæt af oplevelser efter en fascinerende safaridag, serveres der lækker 3-retters middag i restauranten.

Bushvandring med morgenmad & safari ved floden

Indled dagen med en safarivandring i solopgangen, hvor NYATIs rangere fortæller om stort og småt i naturen. Gåturen ender på et af de skønne udsigtspunkter på NYATIs egne jorde, hvor NYATIs kokke serverer en veltillavet morgenmad med mousserende vin her midt i bushen under akacietræer med skøn udsigt til det vilde dyreliv. Der er mulighed for at blive kørt herud, hvis du ikke kan eller ønsker at deltage i morgenens bushvandring, men ikke vil gå glip af den storslåede morgenmad i det fri. Efter morgenmaden ude i bushen kører vores rangere en lille safari på vej tilbage til lodgen, hvis du ikke skal direkte videre ud på en af vores tilvalgsaktiviteter. 

Efter morgenens oplevelser og gårsdagens "Big 5" safari, trænger du måske til at slappe lidt af ved poolen eller i hængekøjen på din private udsigtsterrasse indtil der serveres en dejlig frokost på udsigtsterrassen. Om eftermiddagen kan du komme på stemningsfuld solnedgangssafari langs Olifant-floden, hvor vores rangere vil have fokus på de 3 store dyr, som man ofte ser langs med floden: Flodheste, nilkrokodiller og hvis du er heldig også det sorte næsehorn, som kan være svært at finde. Vi kører i åben safarijeep, så du kan nyde udsigten over floden undervejs, inden dyrene går til ro og mørket sænker sig over det storslåede landskab. Om aftenen er der igen dejlig middag på den overdækkede terrasse.

Tilvalgsaktiviteter: Flodsafari og quad bike safari

Panoramaruten i Drakensbjergene

Der er afgang fra lodgen tidlig morgen mod de storslåede Drakensbjerge, og forude venter en hel dag med eventyrlige naturoplevelser. Turen til Drakensbjergene følger den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon - også kendt som Sydafrikas Grand Canyon. Drakensbjergene er godt 2.000 meter høje og ligger i naboprovinsen Mpumalanga. På vejen gøres holdt ved flere udsigtspunkter, så du har optimale muligheder for at nyde magien her. Ruten går langs eukalyptus- og nåletræsbeklædte bjergskråninger, hvor masser af brusende vandfald har deres udspring. Du besøger tre af de største seværdigheder i Sydafrika: Bourke’s Luck Potholes med de dybe kløfter, der får dig til at snappe efter vejret og hæve kameraet. The Three Rondavels, som er tre runde bjergtoppe, der ligner en kæmpeudgave af de traditionelle, runde, stråtækte afrikanske hytter – og så naturligvis højdepunktet Blyde River Canyon, hvor der er stop ved det smukkeste udsigtspunkt her med helt enestående fotomuligheder. Du besøger også den hyggelige guldgraverby Pilgrim’s Rest, hvor der dækkes op til frokost på ægte Karen Blixen-manér. Frokost er inkluderet i turen. Du er tilbage på lodgen sidst på eftermiddagen.

Om aftenen venter der en traditionel afrikansk braai under åben himmel i den åbne grillplads, bomaen. Herefter vil en af vores rangere tage dig med til lodgens driving range, hvorfra du kan kigge på stjernehimlen. Det er et helt utroligt syn at opleve de mange stjerner på den sorte nattehimmel over bushen.  

Tilvalgsaktiviteter: Luftballon, Jessica den tamme flodhest og quad bike safari

Moholoholo, sundowner & afskedsmiddag

Denne dag serveres morgenmaden kl. 07:00 på lodgen, hvorefter der køres ca 1,5 time til Moholoholo rehabiliteringscenter.

Moholoholo er et blandt de absolutte højdepunkter på denne tur, hvor du vil opleve, hvor meget der gøres for rehabilitering og genudsættelse af truede, forældreløse og skadede vilde dyr. Brian Jones, som leder rehabiliteringscenteret, har taget sig af denne type dyr siden han var 4 år gammel (!), og er ved flere lejligheder blevet inviteret til udlandet for at fortælle om det store arbejde, der gøres lokalt på Moholoholo rehabiliteringscenter.

De dyr der har været for skadede til genudsætning, lever på Moholoholo centerets område, ligesom centeret forsker i dyreadfærd, med specielt fokus på gribbe, idet ganske mange af denne art bringes til centeret med tegn på forgiftning. Ydermere forskes i leopardernes territorielle vandringsmønster, og udstyres i visse tilfælde med et GPS halsbånd.

Den lette vandretur rundt på centeret tager ca. 1,5 time, og her vil du opleve, hvor meget der gøres for at beskytte det sydafrikanske dyreliv. Der vil være rig mulighed for at tage billeder undervejs, ligesom vi anbefaler du kigger ind i butikken. 

Centerets formål er at øge opmærksomheden overfor de miljømæssige ændringer, ikke blot i Sydafrika men overalt i verden.

Vi forventer at være tilbage på Nyati Safari Lodge omk. kl. 13-13:30 hvorefter der serveres frokost.

Fredag frister vi dig også med en sidste solnedgangssafari, hvor vi gør holdt ved vores smukke udsigtspunkt Elephant Hill. Her kan du nyde en forfriskning til solnedgangen over Olifants River og Hippo-søen. Det er en magisk oplevelse at tage afsked med den sydafrikanske bush en sidste gang. Hjemme på lodgen slutter en dejlig dag af med dans og musik, hvor vores lokale dansegruppe, vil opføre et fantastisk show. Herefter er der afskedsmiddag ved smukt dækkede borde på den overdækkede terrasse med udsigt til Olifants River.

Tilvalgsaktiviteter: Luftballon, fisketur, quad bike safari og Jessica den tamme flodhest.

Lørdag: Afrejse til Mauritius

Dette er dagen, hvor du skal rejse videre til Mauritius. Efter morgenmaden bliver du kørt til den lokale lufthavn, og herfra går turen videre med indenrigsfly til Johannesburg. I Johannesburg har du en overnatning på lufthavnshotel inkl. morgenbuffet, og næste morgen flyver du videre til Mauritius (på en ca. 4 timers flyvetur).

Søndag: Johannesburg – Mauritius

Tidligt søndag morgen flyver du fra Johannesburg med kurs mod Mauritius, hvor du lander tidlig eftermiddag. I lufthavnen venter vores lokale repræsentant, som kører dig til det hotel, du har valgt.

Mandag - fredag: Ophold på Mauritius

Hvis du har brug for afslapning og forkælelse er du kommet til det rigtige sted! Mauritius er det ultimative strandparadis med nogle af de bedste strande i hele verden. Du kan også benytte hotellernes faciliteter og gå på opdagelse blandt de mange tilvalgsaktiviteter (ikke inkluderet), hvor du kan vælge mellem aktiviteter både til lands og til vands. Du kan trygt færdes overalt på øen både om dagen og om aftenen.

Lørdag: Afrejse fra Mauritius

Der er afgang først på eftermiddagen, så du i ro og mag kan sige farvel – eller måske på gensyn – til Mauritius´ paradis. Du bliver hentet på dit hotel og transporteret til lufthavnen, hvorfra turen går hjemover igen med en enkelt mellemlanding undervejs.

Søndag: Ankomst til Danmark

Du tilbringer igen natten med at flyve, så du kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og du har en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Danmark ca. midt på dagen.

Bemærk venligst at ugedagene for de enkelte aktiviteter kan variere.

Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Flodsafari med bushvandring & game drive

Kom på en oplevelsesrig tur til fods, til vands og i åbne safaribiler gennem Greater Kruger National Park. Turen starter tidligt om morgenen med en safarivandring gennem bushen, hvor en af NYATIs rangere fortæller om den spændende flora og fauna undervejs. Gåturen afsluttes med en herlig morgenmad tilberedt af NYATIs kokke midt i naturen på et af NYATIs smukke udsigtspunkter. Herefter går turen videre med bil til den opdæmmede del af Olifants River, hvor du ankommer ca. midt på dagen. Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken. Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres dejlig frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af NYATIs åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Greater Kruger National Park med god mulighed for at se "Big 5". Safarioplevelserne rundes af på et af NYATIs smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

Noter venligst at aktiviteten er vejrafhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen tidlig morgen, retur lige efter solnedgang. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.350,-

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og tager jer henover den smukke Blyde River med fantastisk udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballonvejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejrafhængig. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 4.500,-

Helikoptertur

Kom på helikoptertur over NYATI's egne jorde og oplev den sydafrikanske bush med fugleøje. Turen varer ca. 20 minutter og går henover lodgen og langs den smukke Olifants River. Nyd den enestående panoramaudsigt over bushen og prøv at få øje på områdets mange dyr, som nemt kan spottes fra oven, herunder elefanter, giraffer, zebraer, næsehorn mm. Der flyves med erfaren certificeret pilot og sikkerheden er i højsædet. Min. 2 deltagere og maks. 3 deltagere per gang.

Pris per person ZAR 4.500,-

Microlightflyvning

Fra et microlightfly har du det optimale udsyn over landskabet. Med vind i håret og fuldstændigt frit udsyn får du en intens og adrenalinpræget safarioplevelse fra oven. Det føles næsten som om, du selv flyver henover bushen. Turen begynder tidligt om morgenen og varer cirka 20 minutter. Af sikkerhedshensyn er minimumsalderen 14 år, og du flyver med en erfaren certificeret pilot. Aktiviteten er stærkt vejrafhængig. Minimum 2 deltagere.

Pris per person ZAR 2.000,-

Quad bike safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op. 

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

Pris per person: ZAR 1.000,- 

Jessica den tamme flodhest

I marts 2000 fandt Tony og Shirley Joubert en lille udsultet forældreløs baby-flodhest i kanten af Blyde River. Parret “adopterede” den lille flodhest, som dermed er vokset op blandt mennesker og husdyr. I dag er den tamme flodhest, som fik navnet Jessica, en af de største seværdigheder i Hoedspruit, hvor både voksne og børn valfarter til for at besøge den. På denne udflugt vil du få chance for at opleve dette fantastiske dyr helt tæt på og se, hvordan hun fx får sutteflaske og bliver håndfodret og nusset. Jessica er meget kærlig og elsker at være i nærheden af mennesker, så de der har mod på det - både børn og voksne - vil også kunne prøve at håndfodre og nusse Jessica. Minimum 4 deltagere.  

Pris per person ZAR 850,- 

Der tages forbehold for at Jessica kan besøges på det pågældende tidspunkt.

Golf på Hans Merensky

Sydafrika tilbyder også golfbaner i verdensklasse og er på mange måder et paradis for golfspillere. Hvis du spiller golf, må du ikke gå glip af muligheden for at spille golf blandt Afrikas vilde dyr. Gå fx en runde på den spændende 18-hullers Hans Merensky Golfbane, som ligger ca. en times kørsel fra NYATI Safari Lodge. Banen er middelsvær og ligger lige på grænsen til den verdensberømte Kruger National Park. Derfor har de vilde dyr fortrinsret – også på greenen. Giraffer, antiloper, aber og vortesvin krydser hjemmevant fairwayen og minder dig hele tiden om, at du faktisk spiller golf på deres hjemmebane – den sydafrikanske bush. I vandhullerne ligger krokodiller og flodheste, så husk at medbringe ekstra bolde. Området, hvor banen ligger, var engang en del af nationalparken, og er derfor en usædvanlig golfoplevelse i fantastiske omgivelser. Dog er der store vandrestriktioner i området, hvilket desværre betyder, at banens kvalitet ikke er i top. Husk, at du også kan træne dit sving på driving-rangen hjemme på NYATI Safari Lodge. Minimum 2 deltagere.

Pris per person ZAR 1.350,-

Hertil påregnes leje af golfudstyr på Hans Merensky Golfbane til ZAR 200 pr. sæt og leje af golfbil ZAR 210.

Ferskvandsfiskeri

En aktiv fisketur er både afstressende og spændende på samme tid, måske mere spændende end jagt... For på en fisketur har du endnu mindre indflydelse på resultatet, og du er i hænderne på vejr og vind - og så naturligvis fiskene, som jo i sidste ende selv beslutter, om de vil bide på krogen eller ej. Tag med NYATI på fisketur med professional fiskeinstruktør og prøv kræfter med at fange fx 

 • common catfish (malle) på op til 50 kg
 • silver catfish (sølv malle) på op til 30 kg
 • tilapia på op til 2 kg
 • yellowfish på op til 3 kg
 • common carp (karpe) på op til 14 kg 

Turen starter tidlig morgen med en kop kaffe på NYATI Safari Lodge inden afgang. Fremme ved båden serveres en let morgensnack med kaffe/te inden du begiver dig ud på Olifants River. De næste 3½ time kan du nyde sejlturen i ro og mag gennem den fantastiske natur omgivet af bushens vilde dyreliv, mens du prøver lykken med at få en eller flere fisk på krogen. Hvilke fisk der kan fanges og deres størrelse afhænger af sæsonen – og kan også variere på de enkelte sejlture. Der er gode chancer for at få bid, og instruktøren kender floden godt, samt hvilke områder der er bedst at fiske i på den givne årstid. Kl. ca. 10.30 rundes fisketuren af med en god brunch tilbage på land, inden turen går tilbage til lodgen.

Fiskeudstyr (professionel stang og hjul) og licens er inkluderet i prisen (minimum 2 deltagere, maksimum 8 deltagere).

Pris pr. person ZAR 1.500,-

Impalajagt

NYATI Safari tilbyder en unik mulighed for at kombinere safarioplevelser med impalajagt i verdensklasse, mens du bor i de luksuriøse omgivelser på NYATI Safari Lodge. Du har en professionel jagtfører med, og jagten foregår til fods.

NYATI Safari Lodge er en del af Association Of Private Nature Reserves (et af verdens største Big 5-reservater), der arbejder for at sikre bestanden af vilde dyr og deres fri bevægelighed. Jagten i området indgår som en del af den naturlige vildtpleje og foregår under forsvarlige forhold uden på noget tidspunkt at udgøre en trussel mod dyrearterne. Lodgen kan derfor tilbyde gæster at arrangere impalajagt under opholdet som en tilvalgsaktivitet til det gældende safariprogram. 

Trophy Fee:
ZAR 1900,- per impala nedlagt. For anskudte impala betales fuld pris, impala skudt forbi betales halv pris
ZAR 3900,- ved 1 jæger for en dagsjagt inkl. ledsagelse af professionel jæger 1/1
ZAR 2500,- per person ved 2 jægere for en dagsjagt inkl. ledsagelse af professionel jæger 2/1
ZAR 600,- for indskydning af riffel og ZAR 600,- for riffelleje og patroner per dag
ZAR 1000,- per dag for ikke jagende observatører
Vær opmærksom på, at der tilkommer 15% VAT til ovenstående priser. 

Det er ikke et krav at være i besiddelse af et jagttegn for at gå på jagt i Sydafrika, men det er obligatorisk at gennemføre en skydeprøve først (indskydning af riffel).

Konservator:
USD 130,- for plademontering
USD 105,- for tæppemontage (ekstra USD 75,- hvis sort filt ønskes)
USD 715,- for skuldermontering
Dertil kommer fragt (ca. 350-550 USD)

Bemærk: Det kan tage op til 1 år før trofæ kommer frem. Vi bruger Life-Form Taxidermy, som er en af verdens bedste konservatorer. 

Vær opmærksom på, at det kan blive nødvendigt at fravælge et par andre aktiviteter fra det inkluderede safariprogram afhængigt af om du ønsker en eller to jagtdage.

Impalajagt skal bookes senest 4 uger før afrejse. For mere information og booking, kontakt vores chefranger Sydney Staples på NYATI Safari Lodge på mail sydney@nyatisafarilodge.co.za. Al kommunikation med Sydney foregår på engelsk.

Vildtregulering

I Kruger National Park er det af og til nødvendigt at regulere bestanden af vilde dyr for at sikre, at der er mad nok i området. Ledelsen i Krugerparken holder opsyn med dette og meddeler os, når der er dyrearter, som skal reguleres, da NYATI Safari Lodge er underlagt deres regler. Reguleringen indgår som en del af den naturlige vildtpleje og foregår under forsvarlige forhold uden på noget tidspunkt at udgøre en trussel mod dyrearterne. Derfor kan vi periodevis tilbyde at kombinere safarioplevelserne med storvildtjagt med en professionel jagtfører. Dette er dog kun muligt på forespørgsel og skal bookes senest 4 uger før afrejse. 

Bemærk: Hvis du ønsker storvildtjagt, kræver det min. 2 ugers ophold på NYATI Safari Lodge. Vi gør opmærksom, at vi ikke skyder nogle dyr, som vi ikke har fået besked om fra ledelsen i Krugerparken. Alle spørgsmål om priser og vildtregulering samt for booking af storvildtjagt, kontakt vores chefranger Sydney Staples på NYATI Safari Lodge på mail sydney@nyatisafarilodge.co.za. Al kommunikation med Sydney foregår på engelsk.

Townshiptur

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township. Du ser byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Turen rundes af på en lokal café, hvor der serveres en let frokost med spændende lokale specialiteter. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter en større frokost. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.200,-

Heldagstur til Drakensbjergene

Turen til Drakensbjergene følger den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon - også kendt som Sydafrikas Grand Canyon. Drakensbjergene er godt 2.000 meter høje og ligger i naboprovinsen Mpumalanga. På vejen gøres holdt ved flere udsigtspunkter, så du har optimale muligheder for at nyde magien her. Ruten går langs eukalyptus- og nåletræsbeklædte bjergskråninger, hvor masser af brusende vandfald har deres udspring. Du besøger tre af de største seværdigheder i Sydafrika: Bourke’s Luck Potholes med de dybe kløfter, der får dig til at snappe efter vejret og hæve kameraet. The Three Rondavels, som er tre runde bjergtoppe, der ligner en kæmpeudgave af de traditionelle, runde, stråtækte afrikanske hytter – og så naturligvis højdepunktet Blyde River Canyon, hvor der er stop ved det smukkeste udsigtspunkt her med helt enestående fotomuligheder. Du besøger også den hyggelige guldgraverby Pilgrim’s Rest, hvor der dækkes op til frokost på ægte Karen Blixen-manér. Der er også gode muligheder for at købe afrikansk træskærerarbejde her. Frokost er inkluderet i turen. Afgang fra lodgen tidlig morgen. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2.200,-

Heldagstur til Kruger National Park

Tag på safari i den offentlige del af Kruger National Park. Den nu over 100 år gamle park er med sin store variation af dyr og natur en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den offentlige del af Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred. Vejene gennem nationalparken er gode, og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Der er afgang tidligt om morgenen, og du spiser morgenmad i det fri, mens solen glider op over horisonten og blænder op for det mageløse landskab. På turen vil der blive anrettet en lækker frokost på ægte Karen Blixen maner med hvid dug og et velassorteret bord i en af parkens indhegnede rest camps. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2.800,-

Bemærk venligst at der er begrænsede antal pladser på tilvalgsaktiviteterne.

Øvrige udflugter på Mauritius

Vi har en palet af forslag til spændende udflugter (ikke inkluderet), som du bestiller hos vores lokale repræsentant, der tager imod dig i lufthavnen. Her får du kort over øen, praktisk information, en lokal brochure på engelsk med tips til aktiviteter – og et telefonnummer til din kontaktperson, som i løbet af ferien servicerer dig med rådgivning og booking af udflugter. På udflugterne følges du med andre internationale gæster i minibus/bil og har en engelsktalende, autoriseret chauffør/guide med. Du kan også vælge en privat tur og få skræddersyet helt individuelle udflugter. Hotellet hjælper dig gerne med billeje og tips til, hvordan du får mest muligt ud af din ferie.

A Taste of Mauritius – Port Louis og omegn

I hovedstaden Port Louis mødes gammelt og nyt. Smukke, gamle bygninger fra kolonitiden, monumenter og helligdomme er en stærk kontrast til skyskrabere, det moderne Caudan Waterfront indkøbscenter og det pulserende forretningscentrum. Her kan du for alvor gå på indkøb – også i de farverige, lokale basarer.

Du ser historie- og kunstmuseet The Blue Penny, og efter den hektiske storby runder vi af med et afslappende besøg i The Royal Botanical Gardens of Pamplemousse, som er kendt for de enorme åkander og den særprægede Talipot-palme, der kun blomster én gang i løbet af 100 år.

"The Secret South" ørundtur

Den klassiske ørundtur, hvor du for alvor oplever Mauritius. Vi kører først op på det store plateau, hvor øens industri- og handelsområde ligger. Herefter kan du shoppe i øens næststørste by Curepipe og nabobyen Floréal, der frister med duty-free fabriksudsalg af cashmere-strik, guldsmykker, tæpper og konfektionssyet tøj. Du ser den lille modelskibsfabrik i Curepipe, hvor de manuelt bygger meget smukke og imponerende skibsmodeller. På den udslukte vulkan Trou Aux Cerfs kan du fra 650 meters højde kigge ned i det grønne krater, ud over den bjergtagende Moka-bjergkæde og på en klar dag helt ud til havet.

Herfra kører du til Grand Bassin, hvor den hellige sø og Hindu-templet giver et strejf af Østens mystik, og resten af turen byder på magiske naturfænomener. Vi kører en smuk tur gennem den regnskovsklædte Black River Gorge National Park med brusende vandfald og en sjælden flora og fauna. Turen slutter med Chamarels bløde bakker, som er farvet brune, gyldne, røde og lilla af vulkansk aske.

Mauritius' arv

National Botanical Garden of Mauritius er nok en af de mest populære seværdigheder på Mauritius. Gå ikke glip af de famøse kæmpe åkander og de gigantiske baobabtræer her. Der er desuden over 650 plantearter, herunder oprindelige tropiske krydder- og lægeurter og intet mindre end 85 varianter af palmer, som er bragt hertil fra alle verdenshjørner.

Efter dette besøg går turen til sukkerfabrikken “L’Aventure du Sucre”, som i dag er et spændende museum fuld af overraskelser, hvor du får et fint indblik i sukkerproduktionens betydning for Mauritius over tid. Der vil blive serveret en traditionel frokost hos en familie i Moka, før turen går til et af de ældste kolonitidshuse på øen, ”Eureka”. Efter en rundtur i huset og i de smukke omgivelser serveres der eftermiddagste og kaffe her.

Det oprindelige Mauritius

Oplev en over 125 år gammel maniok kiksefabrik i hjertet af den lille provins Mahebourg. Her holdes det gamle håndværk i hævd. Fortsæt til Pointe d’Esny hvorfra der sejles til Ile aux Aigrettes, som er et af de eneste steder, man har formået at bevare den oprindelige ibenholtskov og en række oprindelige plante-og dyrearter.

Slut dagen af med at besøge det uspolerede naturreservat La Vanille Reserve des Mascareignes, som er hjemsted for kæmpe skildpadder, krokodiller og en imponerede samling sommerfugle, insekter og krybdyr.

"Blue Safari" i undervandsbåd

Hvis du drømmer om at rejse under havet på ægte Jules Verne-maner, er her en enestående mulighed. Kom på et ægte undervands-safarieventyr i undervandsbåd (i ca. 1 time) og oplev det fantastiske miljø i 30 meters dybde, som byder på farverige koraller, eksotiske fisk og det spændende vrag ”Star Hope”.

Komforten ombord er fin, der er aircondition og sikkerheden er i top. Sikkerhedscertifikater udstedes årligt af internationale kontrolorganisationer så som Bureau Veritas. Der holdes permanent kontakt til overfladen gennem ultrasonisk telefon. Der er desuden vand og madforsyning om bord til 3 dage.

"James Bond" sub scooter

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at komme på undervandscruise i din egen twin-undervandsbåd i ca. 3 meters dybde på ægte James Bond-maner. Man sidder ”frit” bag hinanden som på en 2-personers scooter, blot med en gennemsigtig kugle på hovedet, så man har panoramaudsigt til den smukke undervandsnatur og kan trække vejret frit! Det betyder også, at du frit kan tale med din medpassager om alt, hvad I oplever på turen. Turen tager ca. 30 minutter og ledes af en kvalificeret dykkerguide. Aldersgrænsen er +12 år. 

 • Flere dyk per dag fra Trou aux Biches i tidsintervallet 08:30- 15:30.
 • Samlet varighed: 2 timer 
Undervandsgåtur

Alt kan ske på Mauritius, selv gåture på havets bund! Med det unikke Aqua+ Scuba udstyr kan næsten alle komme ud at gå under vandet, både voksne, børn over 7 år og selv de, der ikke kan svømme.

Det unikke Aqua+ udstyr svarer til en plastikkugle, som man har om hovedet, så man nyder panoramaudsigten og kan trække vejret frit, mens man er i direkte kontakt med den unikke flora og fauna under havet. Turene foregår i grupper med 6 personer i fredelige vande i begrænset dybde, og man vil have mulighed for at fodre fisk undervejs, hvilket er en speciel oplevelse.

Mauritius' te rute

Mauritius har adopteret tekulturen fra Storbritannien. På denne tur får du både indblik i teproduktion og får set den sydlige del af øen, som har Mauritius' smukkeste natur. Du oplever svundne tiders pragt i to flotte kolonitidshuse, du får demonstreret teproduktion i museet Bois Cheri Tea Factory, og du kan smage forskellige tevarianter – naturligvis akkompagneret af scones og serveret på terrassen i en smuk, klassisk have.

Naturparken ”Parc Aventure Chamarel"

Kom på opdagelsesrejse i Mauritius’ tropiske flora og fauna i naturparken ”Parc Aventure Chamarel”. Her er aktiviteter for alle aldre. Parken er på intet mindre end 12 hektar tropisk skov, som indbyder til trekking og hiking på alle niveauer. Besøgende kan fx vælge imellem den meget tilgængelige botaniske tur, eller det mere udfordrende ”adventure” hike, med flere tekniske udfordringer i form af fx hænge- og netbroer. Uanset hvad man vælger, byder dagen på spændende fysiske udfoldelser i smuk natur. Turen inkluderer frokost.

Varighed: 2½ time

Casela Nature & Leisure Park - Quad Biking

Denne tropiske dyrepark tilbyder oplevelser for hele familien. Parken er hjem for 1500 fugle, løver, zebra, kæmpe skildpadder, aber, antiloper og mange flere dyr. Her er også et kæledyrsområde og en fiskedam, hvor børn kan få lov at komme helt tæt på dyrene. Man kan hike gennem den frodige tropiske natur eller opleve naturparken med quadbike, segway eller buggy. Aldersgrænsen for de motoriserede aktiviteter er 16 år. Børn under 18 skal ledsages af en voksen.

Cruise på havet

En dag på havet, hvor du kan nyde solen, havluften og udsigten til havets paradisverden er balsam for krop og sjæl. Besøg hotellets boathouse, som udover diverse vandsportsaktiviteter, tilbyder en lang række udflugter til tropiske småøer, koralrev, sandbanker og skønne badestrande. Du kan fx vælge en tur med glasbundsbåd, hvor du trygt kan betragte koraller og fisk, uden du behøver at blive våd.

Champagne Sunset Cruise

Forkæl dig selv med en rolig sejlads, mens solen går ned over Det Indiske Ocean. Her om aftenen er solen ikke så dominerende, så du kan rigtig nyde den friske havluft. Du kan vælge mellem forskellige sejlture – fx hvor du får serveret champagne eller middag med både mad og drikke inkluderet.

Vandsport

På Mauritius kan du vælge mellem et hav af vandsportsaktiviteter. Måske er det her, du skal lære at windsurfe eller stå på vandski? Ro en tur i kajak og lave en grønlændervending blandt de farvestrålende tropefisk? Snorkle rundt og studere havets flora og fauna? Boltre dig på en Hobie Cat eller hygge dig på en vandcykel?

Golf

Mauritius har nogle af verdens bedste golfbaner. Conciergen på dit hotel vil være glad for at hjælpe med bestilling af tee-off. Hvis du bor på The Residence, har du mulighed for at spille golf på en unik bane, som er anlagt på den lille ø Île aux Cerfs. Øen er kendt for sin eventyrlige lagune, der pryder de fleste turistbrochurer om Mauritius.

Dykning og dybhavsfiskeri

Dybt nede i havet blandt farverige tropefisk og fantastiske koralrev åbner sig en forunderlig verden. Havet omkring Mauritius er særdeles populært blandt dykkere, fordi her er mere end 1000 forskellige fiskearter, de smukkeste koralhaver og dybe undervandskløfter, der giver sug i maven. Dybden betyder også, at stedet er ideelt til dybhavsfiskeri. Du kan fx fange både tun, barracuda, dorado, bonito og marlin. Det er en god ide at booke dybhavsfiskeriture på forhånd. Dit hotel og vores lokale repræsentant hjælper dig også gerne med at arrangere dykker- og fisketure.

Klimatabel NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
Februar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
Marts
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68 mm
68 mm
April
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37 mm
37 mm
Maj
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14 mm
14 mm
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 6 °C
6 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11 mm
11 mm
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12 mm
12 mm
August
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9 mm
9 mm
September
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26 mm
26 mm
Oktober
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43 mm
43 mm
November
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66 mm
66 mm
December
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94 mm
94 mm

Klimatabel Mauritius

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Badevandstemperatur
Januar
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 228 mm
228 mm
Badevandstemperatur: 27 °C
27 °C
Februar
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 7
7
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 228 mm
228 mm
Badevandstemperatur: 28 °C
28 °C
Marts
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 23 °C
23 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 178 mm
178 mm
Badevandstemperatur: 27 °C
27 °C
April
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 22 °C
22 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 178 mm
178 mm
Badevandstemperatur: 27 °C
27 °C
Maj
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 101 mm
101 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C
Juni
Dagtemperatur: 24
24 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 76 mm
76 mm
Badevandstemperatur: 25 °C
25 °C
Juli
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 76 mm
76 mm
Badevandstemperatur: 24 °C
24 °C
August
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 76 mm
76 mm
Badevandstemperatur: 23 °C
23 °C
September
Dagtemperatur: 24
24 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50 mm
50 mm
Badevandstemperatur: 23 °C
23 °C
Oktober
Dagtemperatur: 25
25 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50 mm
50 mm
Badevandstemperatur: 24 °C
24 °C
November
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50 mm
50 mm
Badevandstemperatur: 25 °C
25 °C
December
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 23 °C
23 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 152 mm
152 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C

Kort

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.