+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Safari & rundrejse til de 3 kongedømmer

Fra Kr. 37.995,- Pr. person
 • Kombiner safari i verdensklasse med kongeriger og enestående naturoplevelser
 • Start rundrejsen med en uge i luksus på NYATI Safari Lodge i egen River Bungalow med privat terrasse inkl. stort dagligt safariprogram samt alle måltider og drikkevarer
 • Oplev kongedømmer, farverige kulturer, bjergrige landskaber og lokale landsbyer i Swaziland, Lesotho og Zululand
 • Slut af på stranden ved Dolphin Coast og besøg kosmopolitiske Durban med sin afro-indiske kultur
 • Rundrejsen gennemføres ved min 4 tilmeldte


BEMÆRK:
 Denne beskrivelse tager udgangspunkt i start på NYATI Safari Lodge og hjemrejse fra Durban. Rundrejsen går også den modsatte vej med start i Durban og afslutning på NYATI Safari Lodge med hjemrejse fra Johannesburg. Programmerne er identiske, de foregår blot i modsat rækkefølge. Læs om rundrejsen med start i Durban her.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København/Billund* til lufthavn v/Kruger National Park (afrejse fredag året rundt). Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
 • Fly fra Durban til København/Billund*
 • Alle lufthavnstransfers
 • Kørsel i specialbygget Toyota Land Cruiser V8 på hele rundrejsen fra NYATI Safari Lodge til Durban
 • Engelsktalende guide/chauffør på hele turen
 • 7 overnatninger på NYATI Safari Lodge 4+* i egen River Bungalow (dobbeltværelse) med privat terrasse ud til Olifants River
 • 1 overnatning på Pestana Kruger Lodge 3* ved Malelane
 • 1 overnatning på Mlilwane Wildlife Sanctuary Rest Camp 3* i Zwaziland
 • 1 overnatning på Shakaland Hotel 3* i KwaZulu Natal (Zululand)
 • 1 overnatning på Kiara Lodge 3* i Free State Golden Gate National Park ved grænsen til Lesotho
 • 2 overnatninger på Premier Resort 3+* ved Sani-passet
 • 1 overnatning på Coco De Mer Boutique Hotel 4* ved Dolphin Coast udenfor Durban
 • Alt inklusiv, det vil sige alle måltider og drikkevarer er inkluderet på NYATI Safari Lodge:
  • Morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu
  • Udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frugt på forespørgsel hele dagen
  • Bobler og morgenmad i bushen
 • Gallamiddag med show, musik og dans hver fredag på NYATI Safari Lodge
 • Driving range-konkurrence, hvem kan slå det længste slag?
 • Petanque-konkurrence med præmier
 • Inkluderet safariprogram:
  • "Big 5" safaridag i åbne safaribiler i vores 10.000 ha private del af Greater Kruger National Park
  • "Big 5" sundowner med bushmiddag under stjernerne på Lion King og efterfølgende natsafari
  • Bushvandring med veltillavet bushmorgenmad og mousserende vin på smukt udsigtspunkt midt i bushen
  • Solnedgangssafari i åbne safaribiler, inkl. drinks & snacks fra udsigtspunkt
  • Bushvandringer med professionelle rangere i den storslåede natur
  • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag
 • Adgang til lodgens driving range & golf tutor
 • Adgang til lodgens fitnessrum
 • Ekstraordinært inkluderet på alle rejser til og med 2022:
  • Heldagstur til Drakensbjergene
  • Halvdagstur til HESC - Center for truede dyrearter
  • ½ pris på den første behandling i NYATIs Bush Spa
 • Helpension, det vil sige alle måltider på hele rundrejsen i de 3 kongedømmer indgår
 • Tilvalg: Du har mulighed for at forlænge denne rejse med 4 nætter på egen hånd i Cape Town. Du flyver fra Durban til Cape Town, hvor du vil blive mødt i lufthavnen af vores lokale repræsentant, som sørger for, du bliver kørt til dit hotel. Du bor på The Cellars-Hohenort 5* i vinområdet Constantia Valley lige udenfor Cape Town. Her kan du vælge at slappe af og nyde byens mange muligheder i dit eget tempo, eller du kan vælge mellem forskellige tilvalgsaktiviteter som f.eks. udflugter til Kap Det Gode Håb eller en tur til Vinlandet. Bemærk: Evt. udflugter i Cape Town er IKKE inkluderet i prisen. Pris pr. person for 4 nætter i Cape Town inkl. fly og hotel med morgenmad er 6.500 kr.

Noter venligst, at bushvandringer og solnedgangssafarier kun er mulige i det omfang det øvrige aktivitetsprogram tillader. Ugedagene for de enkelte udflugter/aktiviteter på NYATI Safari Lodge kan variere.

*Noter venligst, at der kan forekomme flytillæg på Billund-afgange. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge får du dit livs safarioplevelse. Her kan du bo i din egen eksklusive River Bungalow på første række til Sydafrikas berømte Kruger National Park med panoramaudsigt over Olifants River - Elefantfloden - og den sydafrikanske bush. Fra din private terrasse vil du hver dag kunne følge det rige dyreliv langs floden. Rejser I flere sammen, kan I vælge at bo i vores nye Rhino luksustelte på 75 m2 med plads til 2 voksne og 2 børn, i vores luksuriøse private Olifant villa suiter på 200 m2 med egen pool og plads til hele familien eller i jeres helt egen private Cheetah Camp på 500 m2 med privat chauffør/ranger, eget safariprogram og egen kok.

Opholdet på NYATI Safari Lodge er alt inklusiv, det vil sige komplet safariprogram samt alle måltider og lokale drikkevarer er inkluderet, også på turene. Vores store safariprogram omfatter 2 daglige safariture (game drives) i åbne biler, bushvandringer, sundowners og natsafari, som du frit kan deltage i. Imellem aktiviteterne vil der være tid til fx at slappe af i lodgens store pool-, lounge- og barområde, til forkælelse i NYATIs Bush Spa eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx luftballon, flodsafari og golf. 

Maden på NYATI Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv. På ægte Karen Blixen-manér serveres kulinariske menuer i stearinlysenes skær ved smukt dækkede borde eller i ”bomaen”, den traditionelle afrikanske grillplads. En gang om ugen rykker vi ud i bushen, hvor du kan nyde solnedgangen med kolde drinks, mens vi dækker op til sydafrikansk ”braii” under stjernehimlen. Til alle måltider serveres lokale vine, og mellem safariturene kan baren på lodgen frit benyttes. Læs mere om NYATI Safari Lodge her.

Swaziland, Zululand & Lesotho

Swaziland er det mindste land på den sydlige halvkugle, men ikke desto mindre byder landet på mange attraktioner og aktiviteter. Det er samtidig et af de eneste tilbageværende monarkier i Afrika. Her bliver du mødt af en stærk kultur med farverige danse og ritualer og en utrolig venlig lokalbefolkning. Læg dertil de enestående landskaber med bjerge og dale, skove og sletter, vildtreservater med Big 5 og betagende udsigter. Swaziland fik selvstyre i 1968 efter at have været en britisk koloni siden begyndelsen af 1900-tallet. For at markere 50-års dagen for landets uafhængighed annoncerede Swazilands Kong Mswati den tredje i april 2018, at landet nu officielt blev omdøbt til eSwatini. Navnet eSwatini betyder ”swaziernes land”.

Zululand er hjemlandet for zuluerne – et folk med en stærk kulturel arv. Men det er også en naturskøn provins med uberørte kyster, store skovområder, grønne bakker, bjerge, floder og vildtreservater. Mangfoldigheden er stor. Her trives den moderne livsstil side om side med de gamle traditioner. I de små zululandsbyer kan man stadig opleve de traditionelle stammedanse og komme på besøg hos landsbyens ”shaman”. Zuluerne er glade for at vise deres kulturelle arv frem. Trods en blodig fortid under King Shaka, hvor det britiske imperium blev udfordret, er zuluerne et stolt folk, som i dag lever fredeligt med resten af befolkningen i et hjørne af landet med en masse historie og smuk natur. 

Lesotho er det eneste land i verden, som ligger i mere end 1.000 meters højde. Det laveste punkt i det bjergrige kongedømme er 1.300 m.o.h., og over 80 % af landet ligger over 1.800 meters højde. Landskabet er derfor præget af betagende bjergkæder med snedækkede tinder, vandløb med krystalklart vand, vandfald og en imponerende fauna. De smukke omgivelser tiltrækker mange, som vil vandre, køre på mountainbike eller ride i bjergene. Men landet byder også på nationalparker, et rigt dyreliv, en spændende historie og en stærk kulturarv. De tidligste indbyggere i området var buskmænd, og man kan i mange huler stadig se deres gamle hulemalerier. I dag bebos Lesotho af basatho-folket, som man ofte ser i deres traditionelle klædedragter.

Durban

Sydafrikas tredjestørste by ligger ud til Det Indiske Ocean og tiltrækker derfor mange, som gerne vil nyde de gyldne sandstrande langs den 6 km. lange strandpromenade. Byen har også Sydafrikas travleste havn. I Durban mødes øst og vest. Her vil du opleve en farverig blanding af afrikanske, indiske og europæiske kulturer, hvor især den indiske er fremtrædende. Inderne kom til området i 1800-tallet for at arbejde i de store sukkerplantager. Efterkommerne af de indiske gæstearbejdere har i dag bosat sig i byens store indiske kvarter. Durban er en mangfoldig by fyldt med kontraster. Fra de rige forstæder Berea og Morningside, hvor du kan nyde en middag på en eksklusiv restaurant til KvaMashu-townshippen, som er et af de fattigste områder i hele Sydafrika. Byen er omgivet af havet til den ene side og bølgende grønne bakker til den anden med et behageligt klima året rundt.

Priser

NYATI Safari & rundrejse til de 3 kongedømmer
Fra Kr. 37.995,-
Enkeltværelsestillæg
Kr. 7.000,-
Forlæng opholdet med 4 nætter i Cape Town inkl. morgenmad og fly
Fra Kr. 6.500,-
Indhent tilbud
NYATI Safari & rundrejse til de 3 kongedømmer
Dagsprogram
NYATI Safari & rundrejse til de 3 kongedømmer
Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

NYATI Safari Lodge video

Klimatabeller
Kort

Dagsprogram

Fredag året rundt: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor du forventningsfuld sætter kurs mod Sydafrika til et ophold i din egen private bungalow eller villa direkte ud til Olifants River midt i Sydafrikas berømte Greater Kruger National Park. Vi har afrejse alle fredage året rundt, og du rejser ud af København eller Billund om eftermiddagen. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Johannesburg, og flyturen til Johannesburg varer ca. 14 timer. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, så der bliver serveret aftensmad om bord på flyet, hvorefter du vil kunne sove indtil ankomsten i Johannesburg om morgenen. Der vil også blive serveret morgenmad inden ankomst til Johannesburg.

Lørdag: Ankomst til NYATI Safari Lodge

Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken, så en 5-6 timers køretur hertil undgås. Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra NYATI Safari Lodge, som er med på køreturen til lodgen. På NYATI Safari Lodge bydes der velkommen på ægte afrikansk vis med sang og drinks efterfulgt af en dejlig frokost og et lille orienteringsmøde. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd f.eks. en cocktail på terrassen med udsigt til Olifants River og den afrikanske bush inden velkomstmiddagen om aftenen.

Søndag: Bushvandring, sundowner, bushmiddag & natsafari

Tidlig morgen er der mulighed for at komme på safarivandring på NYATIs jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna, og her om morgenen, hvor dyrene er dejligt aktive, kan du være heldig at se bl.a. næsehorn, giraffer, flere antilopearter, zebraer, vortesvin og forskellige fugle. Du lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn. Hvis du foretrækker at blive kørt rundt, kan du også vælge at tage på morgensafari i en af vores åbne safaribiler. 

Efter vandreturen er der lækker morgenbuffet på udsigtsterrassen og tid til at slappe lidt af inden safarituren om eftermiddagen, der afgår efter en dejlig frokost på udsigtsterrassen. Her har du mulighed for at opleve ”The Big 5”, som er en traditionel jagtbetegnelse for de fem, store og klassiske vilde dyr – elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Vores lokale rangere guider dig rundt, og hvis du er heldig, oplever du “The Big 5” på én og samme dag. Turen ender på vores eventyrlige sundowner-spot, Lion King, hvor du kan nyde den eksotiske sydafrikanske solnedgang til kolde drinks og snacks, med enestående udsigt over den sydafrikanske bush. Imens dækker vores kokketeam op til en ægte sydafrikansk ”braii”, som er en herlig bushmiddag under stjernerne. Vores kokke tryller lidt ekstra med de delikate, lokale råvarer og har til lejligheden genoplivet den traditionelle potjie (”poike”) gryderet efter den oprindelige NYATI-opskrift, så du kan opleve den ægte smag af Sydafrika. Bemærk: Bushmiddag gennemføres kun når vejrforholdene tillader det, alternativt erstattes den af middag i bomaen eller på lodgens restaurant.

Herefter kommer du på spændende natsafari gennem bushen i vores åbne safaribiler, som er udstyret med store projektørlys, så du nemmere kan spotte det vilde dyreliv. Det er en meget stemningsfuld oplevelse at sige ”godnat” til bushen i skumringen, og det er lidt ekstra spændende at jage dyr i tusmørket, hvor også rovdyrene er på jagt.

Mandag: Fuglesafari, eftermiddagssafari & sundowner

Denne morgen kan du tage med på morgensafari i vores åbne safaribiler, hvor rangerne i dag primært vil fokusere på fuglelivet i Krugerparken. Turen går forbi Hippo-søen og ned langs floden, hvor der er bedst muligheder for at spotte nogle af de mange farvestrålende fugle. Men der er selvfølgelig også gode muligheder for at se flere af de vilde dyr, og hvem ved - måske er det denne morgen, du lige spotter næsehornet eller leoparden? 

Herefter kan du nyde en dejlig frokost på vores skønne terrasse med udsigt over Olifants River og slappe af ved poolen, inden der sidst på dagen er solnedgangssafari. Her kan du igen være heldig at opleve “Big 5” udover antiloper, zebraer, vortesvin, giraffer og gnuer i skumringen. På vej hjem gøres der holdt ved et af vores smukke udsigtspunkter på NYATIs jorde, hvor du kan nyde et glas vin eller en sodavand, mens du ser solen gå ned bag Drakensbjergene. Om aftenen er der dækket et smukt bord på terrassen på NYATI Safari Lodge, hvor chefkokken serverer en lækker 3-retters menu.

Tilvalgsaktiviteter: Golf, quad bike safari og townshiptur

Tirsdag: Morgensafari, eftermiddagssafari & sundowner

Hvis du ikke har set Big 5 endnu, har du endnu engang chancen i dag, hvor der atter er mulighed for at opleve bl.a. bøfler, elefanter og giraffer. Dagen starter med en tidlig morgensafari, hvor rangerne i dag vil have fokus på den flora og fauna, du ser overalt på NYATIs jorde og i resten af Krugerparken. Du vil høre om de forskellige træer, buske, planter og græs – og ikke mindst om de fugle og dyr, vi møder i løbet af morgenen. Du vil også blive klogere på årets cyklus i vildtreservatet – både vejrmæssigt men også om den indflydelse regn og tørke har på vildtet her. 

Der bliver tid til at slappe lidt af, inden frokosten serveres på vores hyggelige udsigtsterrasse. Om eftermiddagen kan du igen komme på safari og forhåbentlig spotte nogle af de mange vilde dyr. Denne eftermiddag vil vores rangere fortælle om nogle af de mindre dyr, du også finder i Krugerparken – fx slanger, skorpioner, insekter og termitter samt hvilken betydning de har for de vilde dyr. Safarituren slutter ved vores skønne sundowner-spot nær NYATI Bush Camp, hvor du får serveret en lille forfriskning, mens du nyder den stemningsfulde solnedgang over bushen. Når du kommer hjem til lodgen mæt af oplevelser efter en fascinerende safaridag, serveres der lækker 3-retters middag i restauranten.

Onsdag: Bushvandring med morgenmad & safari ved floden

Indled dagen med en safarivandring i solopgangen, hvor NYATIs rangere fortæller om stort og småt i naturen. Gåturen ender på et af de skønne udsigtspunkter på NYATIs egne jorde, hvor NYATIs kokke serverer en veltillavet morgenmad med mousserende vin her midt i bushen under akacietræer med skøn udsigt til det vilde dyreliv. Der er mulighed for at blive kørt herud, hvis du ikke kan eller ønsker at deltage i morgenens bushvandring, men ikke vil gå glip af den storslåede morgenmad i det fri. Efter morgenmaden ude i bushen kører vores rangere en lille safari på vej tilbage til lodgen, hvis du ikke skal direkte videre ud på en af vores tilvalgsaktiviteter. 

Efter morgenens oplevelser og gårsdagens "Big 5" safari, trænger du måske til at slappe lidt af ved poolen eller i hængekøjen på din private udsigtsterrasse indtil der serveres en dejlig frokost på udsigtsterrassen. Om eftermiddagen kan du komme på stemningsfuld solnedgangssafari langs Olifant-floden, hvor vores rangere vil have fokus på de 3 store dyr, som man ofte ser langs med floden: Flodheste, nilkrokodiller og hvis du er heldig også det sorte næsehorn, som kan være svært at finde. Vi kører i åben safarijeep, så du kan nyde udsigten over floden undervejs, inden dyrene går til ro og mørket sænker sig over det storslåede landskab. Om aftenen er der igen dejlig middag på den overdækkede terrasse.

Tilvalgsaktiviteter: Flodsafari og quad bike safari

Torsdag: Panoramaruten i Drakensbjergene

Der er afgang fra lodgen tidlig morgen mod de storslåede Drakensbjerge, og forude venter en hel dag med eventyrlige naturoplevelser. Turen til Drakensbjergene følger den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon - også kendt som Sydafrikas Grand Canyon. Drakensbjergene er godt 2.000 meter høje og ligger i naboprovinsen Mpumalanga. På vejen gøres holdt ved flere udsigtspunkter, så du har optimale muligheder for at nyde magien her. Ruten går langs eukalyptus- og nåletræsbeklædte bjergskråninger, hvor masser af brusende vandfald har deres udspring. Du besøger tre af de største seværdigheder i Sydafrika: Bourke’s Luck Potholes med de dybe kløfter, der får dig til at snappe efter vejret og hæve kameraet. The Three Rondavels, som er tre runde bjergtoppe, der ligner en kæmpeudgave af de traditionelle, runde, stråtækte afrikanske hytter – og så naturligvis højdepunktet Blyde River Canyon, hvor der er stop ved det smukkeste udsigtspunkt her med helt enestående fotomuligheder. Du besøger også den hyggelige guldgraverby Pilgrim’s Rest, hvor der dækkes op til frokost på ægte Karen Blixen-manér. Frokost er inkluderet i turen. Du er tilbage på lodgen sidst på eftermiddagen.

Om aftenen venter der en traditionel afrikansk braai under åben himmel i den åbne grillplads, bomaen. Herefter vil en af vores rangere tage dig med til lodgens driving range, hvorfra du kan kigge på stjernehimlen. Det er et helt utroligt syn at opleve de mange stjerner på den sorte nattehimmel over bushen.  

Tilvalgsaktiviteter: Luftballon, Jessica den tamme flodhest og quad bike safari

Fredag: HESC, sundowner & afskedsmiddag

HESC er en imponerende redningsstation for truede, forældreløse og skadede vilddyr. Sydafrikanerne gør meget for at beskytte og bevare den vilde dyrebestand, og Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC) er kendt verden over som en af pionererne indenfor forskning, bevarelse og opdræt af truede dyrearter. HESC har også et uddannelsescenter, hvor offentligheden og den yngre generation af sydafrikanere kan lære om de truede arter ved at observere dem på tæt hold. Centeret huser blandt andet geparder, næsehorn, vilde hunde, afrikanske vildkatte, sabelantiloper, gribbe og mange andre sjældne dyrearter. 

Der er afgang fra NYATI Safari Lodge tidlig morgen. Når du kommer frem til HESC vil der blive serveret morgenmad. Herefter kommer du på rundvisning, hvor du bl.a. får indsigt i arbejdet med at beskytte de truede dyrearter og mulighed for at komme helt tæt på centerets beboere. Herefter går turen tilbage til NYATI Safari Lodge, hvor der serveres frokost.  

Fredag frister vi dig også med en sidste solnedgangssafari, hvor vi gør holdt ved vores smukke udsigtspunkt Elephant Hill. Her kan du nyde en forfriskning til solnedgangen over Olifants River og Hippo-søen. Det er en magisk oplevelse at tage afsked med den sydafrikanske bush en sidste gang. Hjemme på lodgen slutter en dejlig dag af med dans og musik, hvor vores lokale dansegruppe, vil opføre et fantastisk show. Herefter er der afskedsmiddag ved smukt dækkede borde på den overdækkede terrasse med udsigt til Olifants River.

Tilvalgsaktiviteter: Luftballon, fisketur, quad bike safari og Jessica den tamme flodhest.

Lørdag: Afgang fra NYATI Safari Lodge mod Swaziland

Lørdag morgen er der tidlig afgang fra NYATI Safari Lodge, hvor kursen sættes mod den sydlige del af Krugerparken. Forude venter en hel dag med flere safarioplevelser, mens du kører igennem nationalparken. Måske er du heldig og kan spotte Big 5 eller andre af parkens vilde dyr en sidste gang. Undervejs vil der være frokoststop. Sidst på eftermiddagen når du frem til Malelane Gate, og her forlader du Kruger National Park. Der er overnatning i Malelane. Efter indtjekning på hotellet, serveres der middag i hotellets restaurant.

320 km. = ca. 8½ times kørsel

Søndag: Traditionel landsby og swazi-kultur

Efter morgenmad på hotellet er der afgang fra Malelane, og herfra er der ikke langt til den lille by Jeppes Reef, der fungerer som grænseovergang til Swaziland. Swaziland er et lille kongedømme, som både er rigt på kultur og ikke mindst natur. Imponerende bjerge danner grænsen til Sydafrika mod vest, mens lavlandet vrimler med vilde dyr som næsehorn, giraffer og elefanter. Her leves livet i et helt andet tempo end i Sydafrika, og i dag vil du få et indblik i hverdagen i det tilbagelænede kongerige.  

Vel fremme i Swaziland er første stop ved Maguga Dam, hvor du kan nyde udsigten. Herefter går turen igennem hovedstaden Mbabane, inden du kommer frem til Mlilwane Wildlife Sanctuary. Her bliver du mødt af en lokal guide, som tager dig med til en traditionel landsby, hvor du vil høre om swaziernes kultur og traditioner. 

Efter indtjekning på Mlilwane Rest Camp, er eftermiddagen til fri disposition. Der tilbydes forskellige aktiviteter på stedet – f.eks. vandreture, mountainbiketure eller rideture. På disse ture har du gode muligheder for at se hjorte, gnuer og zebraer, som der findes mange af i området. Der er middag på campen om aftenen.

165 km. = ca. 4 timers kørsel

Mandag: Oplevelser i Zululand

I dag går turen videre mod hjertet af KwaZulu Natal – også kendt som Zululand. Det er her zulufolket bor, og du vil opleve zulukulturen på tætteste hold, når du om eftermiddagen besøger en traditionel landsby med de små runde, karakteristiske zuluhytter. Zuluerne fremstiller selv deres traditionelle arbejdsredskaber, spyd, smykker m.m. Især perler bliver flittigt brugt, og alt fremstår meget farvestrålende – ligesom zuluerne selv. Du vil blive klogere på zuluernes historie og høre om den legendariske King Shaka – den mest indflydelsesrige zulukonge. Besøget i landsbyen afsluttes med et traditionelt danseshow opført af zuluerne. 

Der er overnatning på Shakaland nær Eshowe, hvor du indkvarteres i traditionelle hytter med alle moderne bekvemmeligheder som eget bad, TV og loftsvifte. Middagen indtages på Shakalands restaurant, som er opført i traditionel zulustil. 

Ca. 355 km. = ca. 5 timers kørsel

Tirsdag: Naturoplevelser ved Golden Gate National Park

I dag går turen videre fra KwaZulu Natal-provinsen mod Lesotho. Undervejs kan du nyde storslåede naturoplevelser med smukke bjerge og vildtreservater, inden du kommer frem til Golden Gate National Park først på eftermiddagen. Parken ligger tæt på grænsen til Lesotho. Når du har tjekket ind på Kiara Lodge, har du tid til at udforske de fantastiske omgivelser. Følg en af vandreruterne i området, nyd de imponerende sandstensbjerge og studér hulemalerierne. Du kan også vælge blot at slappe af på lodgen indtil middagen om aftenen. Vil du forkæle dig selv findes der både spa, jacuzzi og indendørs pool på hotellet. 

Ca. 425 km. = ca. 5½ times kørsel

Onsdag: Langs grænsen mod kongedømmet Lesotho

I dag venter en fantastisk flot køretur fra Golden Gate National Park langs grænsen mod det smukke bjergrige Lesotho, som er verdens højest beliggende land. Fremme i Nottingham er der frokost på en god restaurant. Herfra går turen videre mod Himeville på en 42 km. lang grusvej, der snor sig gennem Drakensbjergene på grænsen til Lesotho og byder på spektakulære udsigter. Midt på eftermiddagen kommer du frem til Sani-passet, hvor du skal bo på Premier Resort. Her kan du slappe af i hotellets spa, nyde den opvarmede pool eller spille en runde golf inden middagen om aftenen. 

Ca. 370 km. = ca. 5½ times kørsel

Torsdag: Sani-passet

Dagen byder på eventyrlige oplevelser, når du skal passere Sani-passet – et af Sydafrikas mest storslåede bjergpas. Passet starter i ca. 1.500 meters højde og slutter i ca. 3.000 meters højde og består af en 33 km. lang vej med utallige hårnålesving. Vejen kaldes ofte Roof of Africa, og det forstår man, når man står på toppen og nyder den spektakulære udsigt over passet. Du får mulighed for at nyde udsigten fra toppen af passet, når du stopper ved Afrikas højest beliggende pub.

Derefter går turen videre over Black Mountain og igennem den smukke Sehonghong-dal i Lesotho, inden du kommer frem til handelsbyen Mokhotlong. Her er det æsler, som transporterer varerne, og hovedgaden er fuld af lokale handlende. Efter frokost har du tid til at opleve handelslivet på det lokale marked. Om eftermiddagen er der stop i Skeering, som er en lille basotho-landsby. Her besøger du et traditionelt hjem, møder familien som bor der og får et indblik i basotho-folkets kultur. Sidst på eftermiddagen krydser du igen den sydafrikanske grænse, inden du er tilbage på Premier Resort, hvor du igen skal overnatte.

Ca. 60 km. = ca. 5 timers kørsel i 4x4 WD med ca. 10 km/t

Fredag: Dolphin Coast og Durban

Det er tid til at nyde de sidste naturoplevelser i KwaZulu-Natal-provinsen, når turen i dag går videre mod Durban. Du forlader bjergene for at sætte kurs mod Sydafrikas østlige kyst. Her tilbringer du den sidste nat på Coco De Mer Boutique Hotel i Ballito ved Dolphin Coast. Her kan du nyde stranden og måske tage en dukkert i havet om eftermiddagen inden afskedsmiddagen om aftenen. Du kan også vælge at tage ind til Durban et par timer. Her kan du f.eks. tage en vandretur downtown og opleve det indiske marked med alverdens krydderier, tøj, sko og andre indiske varer. Du finder også den største moské på den sydlige halvkugle, Juma Masjid-moskéen, her. Gå en tur langs strandpromenaden, besøg det nye område ved havnefronten med Marine World, akvarium og vandland – eller tag på shopping i et af byens mange shoppingcentre.

Ca. 245 km. = ca. 3 timers kørsel

Lørdag: Hjemrejse – eller videre til Cape Town

Vil du opleve mere af Sydafrika? Så kan du fortsætte rejsen til Cape Town, hvor vi kan anbefale et 4-nætters ophold. Cape Town er en af verdens smukkest beliggende storbyer, lige ved foden af Taffelbjerget. Her kan du udforske den livlige V&A Waterfront, besøge Robben Island, hvor Mandela sad fængslet i mange år, tage en udflugt til Kap Det Gode Håb, besøge det idylliske vinland – eller helt enkelt bare slappe af og nyde dagene i dit helt eget tempo. Der er også mulighed for at forlænge opholdet i Durban med et par dage, hvis du vil udforske mere af byen eller slappe af på byens strande. Hvis du er mættet af oplevelser, vil lørdag være hjemrejsedag efter 2 oplevelsesrige uger på safari og rundrejse til de 3 kongedømmer. Du bliver kørt til lufthavnen i Durban, hvorfra du flyver hjem til Danmark.

Søndag: Ankomst til Danmark

Du tilbringer igen natten med at flyve, så du kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og du har en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Danmark ca. midt på dagen.

Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Flodsafari med bushvandring & game drive

Kom på en oplevelsesrig tur til fods, til vands og i åbne safaribiler gennem Greater Kruger National Park. Turen starter tidligt om morgenen med en safarivandring gennem bushen, hvor en af NYATIs rangere fortæller om den spændende flora og fauna undervejs. Gåturen afsluttes med en herlig morgenmad tilberedt af NYATIs kokke midt i naturen på et af NYATIs smukke udsigtspunkter. Herefter går turen videre med bil til den opdæmmede del af Olifants River, hvor du ankommer ca. midt på dagen. Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken. Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres dejlig frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af NYATIs åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Greater Kruger National Park med god mulighed for at se "Big 5". Safarioplevelserne rundes af på et af NYATIs smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

Noter venligst at aktiviteten er vejrafhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen tidlig morgen, retur lige efter solnedgang. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.350,-

Center for truede dyrearter

Sydafrikanerne gør meget for at beskytte og bevare den vilde dyrebestand, og Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC) er kendt verden over som en af pionererne indenfor bevarelse af truede dyrearter. Vi besøger denne imponerende redningsstation for truede, forældreløse og skadede vilddyr.

Centeret huser blandt andet geparder, næsehorn, vilde hunde, afrikanske vildkatte, sabelantiloper, gribbe og mange andre sjældne dyrearter. Du får indsigt i arbejdet med at beskytte de truede dyrearter og mulighed for at komme helt tæt på centerets beboere. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 1.200,-

Prisen inkluderer morgenmad på the Deli@HESC.

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og tager jer henover den smukke Blyde River med fantastisk udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballonvejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejrafhængig. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 4.500,-

Helikoptertur

Kom på helikoptertur over NYATI's egne jorde og oplev den sydafrikanske bush med fugleøje. Turen varer ca. 20 minutter og går henover lodgen og langs den smukke Olifants River. Nyd den enestående panoramaudsigt over bushen og prøv at få øje på områdets mange dyr, som nemt kan spottes fra oven, herunder elefanter, giraffer, zebraer, næsehorn mm. Der flyves med erfaren certificeret pilot og sikkerheden er i højsædet. Min. 2 deltagere og maks. 3 deltagere per gang.

Pris per person ZAR 4.500,-

Microlightflyvning

Fra et microlightfly har du det optimale udsyn over landskabet. Med vind i håret og fuldstændigt frit udsyn får du en intens og adrenalinpræget safarioplevelse fra oven. Det føles næsten som om, du selv flyver henover bushen. Turen begynder tidligt om morgenen og varer cirka 20 minutter. Af sikkerhedshensyn er minimumsalderen 14 år, og du flyver med en erfaren certificeret pilot. Aktiviteten er stærkt vejrafhængig. Minimum 2 deltagere.

Pris per person ZAR 2.000,-

Quad bike safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op. 

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

Pris per person: ZAR 1.000,- 

Golf på Hans Merensky

Sydafrika tilbyder også golfbaner i verdensklasse og er på mange måder et paradis for golfspillere. Hvis du spiller golf, må du ikke gå glip af muligheden for at spille golf blandt Afrikas vilde dyr. Gå fx en runde på den spændende 18-hullers Hans Merensky Golfbane, som ligger ca. en times kørsel fra NYATI Safari Lodge. Banen er middelsvær og ligger lige på grænsen til den verdensberømte Kruger National Park. Derfor har de vilde dyr fortrinsret – også på greenen. Giraffer, antiloper, aber og vortesvin krydser hjemmevant fairwayen og minder dig hele tiden om, at du faktisk spiller golf på deres hjemmebane – den sydafrikanske bush. I vandhullerne ligger krokodiller og flodheste, så husk at medbringe ekstra bolde. Området, hvor banen ligger, var engang en del af nationalparken, og er derfor en usædvanlig golfoplevelse i fantastiske omgivelser. Dog er der store vandrestriktioner i området, hvilket desværre betyder, at banens kvalitet ikke er i top. Husk, at du også kan træne dit sving på driving-rangen hjemme på NYATI Safari Lodge. Minimum 2 deltagere.

Pris per person ZAR 1.350,-

Hertil påregnes leje af golfudstyr på Hans Merensky Golfbane til ZAR 200 pr. sæt og leje af golfbil ZAR 210.

Ferskvandsfiskeri

En aktiv fisketur er både afstressende og spændende på samme tid, måske mere spændende end jagt... For på en fisketur har du endnu mindre indflydelse på resultatet, og du er i hænderne på vejr og vind - og så naturligvis fiskene, som jo i sidste ende selv beslutter, om de vil bide på krogen eller ej. Tag med NYATI på fisketur med professional fiskeinstruktør og prøv kræfter med at fange fx 

 • common catfish (malle) på op til 50 kg
 • silver catfish (sølv malle) på op til 30 kg
 • tilapia på op til 2 kg
 • yellowfish på op til 3 kg
 • common carp (karpe) på op til 14 kg 

Turen starter tidlig morgen med en kop kaffe på NYATI Safari Lodge inden afgang. Fremme ved båden serveres en let morgensnack med kaffe/te inden du begiver dig ud på Olifants River. De næste 3½ time kan du nyde sejlturen i ro og mag gennem den fantastiske natur omgivet af bushens vilde dyreliv, mens du prøver lykken med at få en eller flere fisk på krogen. Hvilke fisk der kan fanges og deres størrelse afhænger af sæsonen – og kan også variere på de enkelte sejlture. Der er gode chancer for at få bid, og instruktøren kender floden godt, samt hvilke områder der er bedst at fiske i på den givne årstid. Kl. ca. 10.30 rundes fisketuren af med en god brunch tilbage på land, inden turen går tilbage til lodgen.

Fiskeudstyr (professionel stang og hjul) og licens er inkluderet i prisen (minimum 2 deltagere, maksimum 8 deltagere).

Pris pr. person ZAR 1.500,-

Impalajagt

NYATI Safari tilbyder en unik mulighed for at kombinere safarioplevelser med impalajagt i verdensklasse, mens du bor i de luksuriøse omgivelser på NYATI Safari Lodge. Du har en professionel jagtfører med, og jagten foregår til fods.

NYATI Safari Lodge er en del af Association Of Private Nature Reserves (et af verdens største Big 5-reservater), der arbejder for at sikre bestanden af vilde dyr og deres fri bevægelighed. Jagten i området indgår som en del af den naturlige vildtpleje og foregår under forsvarlige forhold uden på noget tidspunkt at udgøre en trussel mod dyrearterne. Lodgen kan derfor tilbyde gæster at arrangere impalajagt under opholdet som en tilvalgsaktivitet til det gældende safariprogram. 

Trophy Fee:
ZAR 1900,- per impala nedlagt. For anskudte impala betales fuld pris, impala skudt forbi betales halv pris
ZAR 3900,- ved 1 jæger for en dagsjagt inkl. ledsagelse af professionel jæger 1/1
ZAR 2500,- per person ved 2 jægere for en dagsjagt inkl. ledsagelse af professionel jæger 2/1
ZAR 600,- for indskydning af riffel og ZAR 600,- for riffelleje og patroner per dag
ZAR 1000,- per dag for ikke jagende observatører
Vær opmærksom på, at der tilkommer 15% VAT til ovenstående priser. 

Det er ikke et krav at være i besiddelse af et jagttegn for at gå på jagt i Sydafrika, men det er obligatorisk at gennemføre en skydeprøve først (indskydning af riffel).

Konservator:
USD 130,- for plademontering
USD 105,- for tæppemontage (ekstra USD 75,- hvis sort filt ønskes)
USD 715,- for skuldermontering
Dertil kommer fragt (ca. 350-550 USD)

Bemærk: Det kan tage op til 1 år før trofæ kommer frem. Vi bruger Life-Form Taxidermy, som er en af verdens bedste konservatorer. 

Vær opmærksom på, at det kan blive nødvendigt at fravælge et par andre aktiviteter fra det inkluderede safariprogram afhængigt af om du ønsker en eller to jagtdage.

Impalajagt skal bookes senest 4 uger før afrejse. For mere information og booking, kontakt vores chefranger Sydney Staples på NYATI Safari Lodge på mail sydney@nyatisafarilodge.co.za. Al kommunikation med Sydney foregår på engelsk.

Vildtregulering

I Kruger National Park er det af og til nødvendigt at regulere bestanden af vilde dyr for at sikre, at der er mad nok i området. Ledelsen i Krugerparken holder opsyn med dette og meddeler os, når der er dyrearter, som skal reguleres, da NYATI Safari Lodge er underlagt deres regler. Reguleringen indgår som en del af den naturlige vildtpleje og foregår under forsvarlige forhold uden på noget tidspunkt at udgøre en trussel mod dyrearterne. Derfor kan vi periodevis tilbyde at kombinere safarioplevelserne med storvildtjagt med en professionel jagtfører. Dette er dog kun muligt på forespørgsel og skal bookes senest 4 uger før afrejse. 

Bemærk: Hvis du ønsker storvildtjagt, kræver det min. 2 ugers ophold på NYATI Safari Lodge. Vi gør opmærksom, at vi ikke skyder nogle dyr, som vi ikke har fået besked om fra ledelsen i Krugerparken. Alle spørgsmål om priser og vildtregulering samt for booking af storvildtjagt, kontakt vores chefranger Sydney Staples på NYATI Safari Lodge på mail sydney@nyatisafarilodge.co.za. Al kommunikation med Sydney foregår på engelsk.

Townshiptur

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township. Du ser byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Turen rundes af på en lokal café, hvor der serveres en let frokost med spændende lokale specialiteter. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter en større frokost. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.200,-

Heldagstur til Drakensbjergene

Turen til Drakensbjergene følger den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon - også kendt som Sydafrikas Grand Canyon. Drakensbjergene er godt 2.000 meter høje og ligger i naboprovinsen Mpumalanga. På vejen gøres holdt ved flere udsigtspunkter, så du har optimale muligheder for at nyde magien her. Ruten går langs eukalyptus- og nåletræsbeklædte bjergskråninger, hvor masser af brusende vandfald har deres udspring. Du besøger tre af de største seværdigheder i Sydafrika: Bourke’s Luck Potholes med de dybe kløfter, der får dig til at snappe efter vejret og hæve kameraet. The Three Rondavels, som er tre runde bjergtoppe, der ligner en kæmpeudgave af de traditionelle, runde, stråtækte afrikanske hytter – og så naturligvis højdepunktet Blyde River Canyon, hvor der er stop ved det smukkeste udsigtspunkt her med helt enestående fotomuligheder. Du besøger også den hyggelige guldgraverby Pilgrim’s Rest, hvor der dækkes op til frokost på ægte Karen Blixen-manér. Der er også gode muligheder for at købe afrikansk træskærerarbejde her. Frokost er inkluderet i turen. Afgang fra lodgen tidlig morgen. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2.200,-

Heldagstur til Kruger National Park

Tag på safari i den offentlige del af Kruger National Park. Den nu over 100 år gamle park er med sin store variation af dyr og natur en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den offentlige del af Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred. Vejene gennem nationalparken er gode, og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Der er afgang tidligt om morgenen, og du spiser morgenmad i det fri, mens solen glider op over horisonten og blænder op for det mageløse landskab. På turen vil der blive anrettet en lækker frokost på ægte Karen Blixen maner med hvid dug og et velassorteret bord i en af parkens indhegnede rest camps. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2.800,-

Bemærk venligst at der er begrænsede antal pladser på tilvalgsaktiviteterne.

Klimatabel NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
Februar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
Marts
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68 mm
68 mm
April
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37 mm
37 mm
Maj
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14 mm
14 mm
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 6 °C
6 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11 mm
11 mm
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12 mm
12 mm
August
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9 mm
9 mm
September
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26 mm
26 mm
Oktober
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43 mm
43 mm
November
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66 mm
66 mm
December
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94 mm
94 mm

Klimatabel Durban

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Badevandstemperatur
Januar
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 6
6
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 130 mm
130 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C
Februar
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 22 °C
22 °C
Soltimer pr. dag: 7
7
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 130 mm
130 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C
Marts
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 130 mm
130 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C
April
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 70 mm
70 mm
Badevandstemperatur: 25 °C
25 °C
Maj
Dagtemperatur: 25
25 °C
Nattemperatur: 15 °C
15 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 40 mm
40 mm
Badevandstemperatur: 24 °C
24 °C
Juni
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 12 °C
12 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 20 mm
20 mm
Badevandstemperatur: 23 °C
23 °C
Juli
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 12 °C
12 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 40 mm
40 mm
Badevandstemperatur: 22 °C
22 °C
August
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 14 °C
14 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 70 mm
70 mm
Badevandstemperatur: 22 °C
22 °C
September
Dagtemperatur: 23
23 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 7
7
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 90 mm
90 mm
Badevandstemperatur: 22 °C
22 °C
Oktober
Dagtemperatur: 24
24 °C
Nattemperatur: 17 °C
17 °C
Soltimer pr. dag: 6
6
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 100 mm
100 mm
Badevandstemperatur: 22 °C
22 °C
November
Dagtemperatur: 25
25 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer pr. dag: 6
6
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 120 mm
120 mm
Badevandstemperatur: 24 °C
24 °C
December
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 6
6
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 100 mm
100 mm
Badevandstemperatur: 25 °C
25 °C

Kort

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.