+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Safari & Zanzibar

Fra Kr.27.995,-For 17 dage
 • Kom på safari i verdensklasse og rund af med ægte barfodsluksus på badeferie i tropeparadiset Zanzibar
 • Bo i egen eksklusiv River Bungalow med privat terrasse ud til Olifants River og Kruger Nationalpark på NYATI Safari Lodge
 • Kom på en kulinarisk safari her med alle måltider inkluderet, også på turene
 • Oplev stort inkluderet safariprogram og dansk turkoordinator
 • Bo i luksus på første række til den kridhvide sandstrand på Zanzibar

NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge får du dit livs safarioplevelse. Her kan du bo i din egen eksklusive River Bungalow på første række til Sydafrikas berømte Kruger National Park med panoramaudsigt over Olifants River - Elefantfloden - og den sydafrikanske bush. Fra din private terrasse vil du hver dag kunne følge det rige dyreliv langs floden. Rejser I flere sammen, kan I vælge at bo i vores luksuriøse private Olifant villa suiter på 200 kvm med egen pool og plads til hele familien eller i jeres helt egen private Cheetah Camp på 500 kvm med privat chauffør/guide, eget turprogram og egen kok.

Opholdet på NYATI Safari Lodge indeholder alle måltider, dansk turkoordinator og et dagligt safariprogram i åbne safaribiler. Imellem aktiviteterne vil der være tid til fx at slappe af i lodgens store pool-, lounge- og barområde eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx storvildtjagt og golf. Maden på NYATI Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv. På ægte Blixen maner serveres kulinariske menuer i stearinlysets skær ved smukt dækkede borde eller i ”bomaen”, den traditionelle afrikanske grillplads. Læs mere om NYATI Safari Lodge her.

Zanzibar

Zanzibar byder på kridhvide sandstrande, azurblåt hav og en rig kulturarv fra et årtusinde med både afrikansk, indisk, europæisk og arabisk indflydelse. Besøg hovedstaden Zanzibar Town og den historiske bydel Stone Town, som i år 2000 blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Her kan du gå på opdagelse i et charmerende virvar af smalle gader, basarer og solblegede stenhuse. Som storproducent af krydderier er Zanzibar også kendt som Spice Island, så gå ikke glip af et besøg på en af øens mange krydderiplantager.

Med NYATI Safari bor du i afslappet luksus med service helt i top på første række til øens brede hvide sandstrande og rolige azurblå hav, hvor du fornemmer et sus fra øens storhedstid. Gå på opdagelse over og under havoverfladen på fx sejltur i en traditionel dhow, på dybhavsfiskeri i særklasse eller udnyt muligheden for dykning og snorkling ved øens eksotiske koralrev.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København/Billund* til Johannesburg
 • Fly fra Johannesburg til den lokale lufthavn v/Kruger National Park t/r
 • Fly fra Johannesburg til Zanzibar
 • Fly fra Zanzibar til Doha
 • Fly fra Doha til København/Billund*
 • Alle lufthavnstransfers t/r
 • 7 overnatninger på NYATI Safari Lodge 4+* i egen River Bungalow (dobbeltværelse) inkl. helpension
 • 6 overnatninger på Sea Cliff Resort & Spa 5* på Zanzibar inkl. halvpension
 • 2 overnatninger på Swiss-Belhotel Doha 4* inkl. morgenbuffet
 • Stort aktivitetsprogram på NYATI Safari Lodge:

  • Heldags safaritur i åbne safaribiler i Kruger National Park
  • Halvdagstur til nærliggende "Big 5" vildtreservat
  • Halvdags kulturel tur til lokal afrikansk landsby
  • Bush walks med professionelle rangere i den storslåede natur
  • Solnedgangssafarier i åbne safaribiler, inkl. drinks & snacks fra udsigtspunkt 
  • Sundowner med natsafari
  • Heldags panoramatur i Drakensbjergene

 • Adgang til safarilodgens driving range & golf tutor

Noter venligst at bushwalks og solnedgangssafarier på NYATI Safari Lodge kun er mulige i det omfang det øvrige aktivitetsprogram tillader.

Hvis du ønsker at kende alle dine udgifter på NYATI Safari Lodge, kan du købe drikkevarer med på forhånd for et mindre tillæg. Hermed får du udsøgte lokale vine, spiritus, øl og vand mm. inkluderet i prisen.      

Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du også kombinere denne rejse med Cape Town & Vinlandet, Garden Route, Zimbabwe, Mozambique, Mauritius og mange andre rejsemål. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde. 

*Noter venligst, at der kan forekomme flytillæg på Billund-afgange. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Bestil rejse
NYATI Safari & Zanzibar
Dagsprogram
NYATI Safari & Zanzibar
Tilvalgsaktiviteter

NYATI Safari Lodge video

Sea Cliff Resort & Spa video

Klimatabeller
Kort

Dagsprogram

Fredag: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor du forventningsfuld sætter kurs mod Sydafrika til et ophold i din egen private river bungalow direkte ud til Olifants River midt i Great Kruger National Park. Vi har afrejse alle fredage året rundt, og du rejser ud af København eller Billund om eftermiddagen. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Johannesburg. Flyturen til Johannesburg varer ca. 14 timer. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, så der bliver serveret aftensmad ombord på flyet, hvorefter du vil kunne sove, indtil du ankommer til Johannesburg om morgenen. Der vil også blive serveret morgenmad inden ankomsten til Johannesburg.

Lørdag: Ankomst til NYATI Safari Lodge

Ankomst til Johannesburg lufthavn om morgenen, hvorfra turen går videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken, så den 5-6 timers køretur hertil undgås. Når du lander her, bliver du modtaget af en medarbejder fra NYATI Safari Lodge, som er med på køreturen til lodgen. På NYATI Safari Lodge bydes der velkommen på ægte afrikansk vis med sang og drinks efterfulgt af en dejlig frokost og et mindre orienteringsmøde. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd fx en cocktail på terrassen med udsigt til Olifants River og den afrikanske bush inden velkomstmiddagen om aftenen.

Søndag: Bushwalk og "Big 5" game drive

Tidlig morgen er der safarivandring på NYATI's jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna, og her om morgenen, hvor dyrene er dejligt aktive, kan du være heldig at se bl.a. næsehorn, strudse, giraffer, flere antilopearter og vortesvin. Du lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn. Noter venligst at minimumsalderen for at deltage i bushwalks er 12 år.

Efter vandreturen er der lækker morgenbuffet på udsigtsterrassen og tid til at slappe lidt af inden "Big 5"safarituren om eftermiddagen, der afgår efter en dejlig frokost på udsigtsterrassen. ”The Big 5” er en traditionel jagtbetegnelse for de fem store og klassiske vilde dyr – elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Vores lokale rangere guider jer rundt, og hvis du er heldig, oplever du "The Big 5" på én og samme dag. På vej hjem er der stop et smukt sted, hvor du kan nyde en forfriskning i solnedgangens skær, og hjemme på lodgen slutter en dejlig søndag med afrikansk braai i den åbne grillplads, bomaen. 

Mandag: Besøg i afrikansk landsby & solnedgangssafari

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få et indblik i den lokale kultur og tradition er at besøge en lokal landsby, et såkaldt township. Du ser byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Før der serveres en let frokost, hvor du bliver trakteret med spændende lokale specialiteter, er der underholdning med dans og sang. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter en større frokost.

Sidst på dagen er der solnedgangssafari, hvor du igen kan være heldig af opleve "The Big 5" udover antiloper, zebraer, vortesvin, giraffer, gnuer, næsehorn og bøfler i skumringen. På vej hjem gøres der holdt ved et af vores smukke udsigtspunkter på NYATI's jorde, hvor du kan nyde et glas vin eller en sodavand, mens du ser solen gå ned bag Drakensbjergene. Om aftenen er der dækket et smukt bord på terrassen, hvor chefkokken serverer en lækker 3-retters menu.

Tirsdag: Heldagstur til Kruger National Park

Kruger National Park hører til de allerstørste attraktioner i Sydafrika. Nationalparken råder over 2,2 mio. ha og har den største variation af vilde dyr i verden. NYATI Safari Lodge er stolt af at være en af de få, der har licens til at køre rundt i egne åbne, specialbyggede safarijeeps. Glæd dig, for det gør oplevelsen endnu større at være ét med naturen og dyrene, så du også får lyd- og duftindtrykkene med. Der er afgang tidligt om morgenen, og du spiser morgenmad i det fri, mens solen glider op over horisonten og blænder op for det mageløse landskab. Husk at have dit film- og fotoudstyr parat, for der bliver masser af motiver og scener, du gerne vil have med hjem.

I Kruger National Park får du både natur- og dyreoplevelser i verdensklasse, og er du heldig, kan du igen komme til at se "The Big 5". På turen vil der blive anrettet en lækker frokost på ægte Karen Blixen maner med hvid dug og et velassorteret bord i en af parkens indhegnede rest camps. Når du kommer hjem til lodgen mæt af oplevelser efter en fascinerende safaridag, serveres der lækker middag i restauranten.

Onsdag: Bushwalk med morgenmad & solnedgangssafari

Indled onsdagen med en safarivandring i solopgangen, hvor NYATI's rangere fortæller om stort og småt i naturen. Gåturen ender på et af de skønne udsigtspunkter på NYATI's egne jorde, hvor NYATI's kokke serverer en veltillavet morgenmad her midt i bushen under akacietræer med skøn udsigt til det vilde dyreliv. Der er mulighed for at blive kørt herud, hvis du ikke kan eller ønsker at deltage i morgenens bushwalk, men ikke vil gå glip af den storslåede morgenmad i det fri. Noter venligst at minimumsalderen for at deltage i bushwalks er 12 år.

Efter morgenens oplevelser og gårsdagens safari i Kruger, trænger du måske til at slappe lidt af ved poolen eller i hængekøjen på din private udsigtsterrasse. Har du appetit på at være aktiv, kan du tage på en de mange spændende tilvalgsture efter en dejlig frokost på udsigtsterrassen.

Hen på eftermiddagen kan du komme på stemningsfuld solnedgangssafari med åben safarijeep, hvor du får serveret en lille forfriskning, mens dyrene går til ro og mørket sænker sig over det storslåede landskab. Om aftenen er der igen dejlig middag på den overdækkede terrasse.

Torsdag: Panoramaruten i Drakensbjergene

Her går turen til Drakensbjergene, hvor du følger den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon - også kendt som Sydafrikas Grand Canyon. Drakensbjergene er godt 2.000 meter høje og ligger i naboprovinsen Mpumalanga. På vejen gøres holdt ved flere udsigtspunkter, så du har optimale muligheder for at nyde magien her. Ruten går langs eukalyptus- og nåletræsbeklædte bjergskråninger, hvor masser af brusende vandfald har deres udspring. Du besøger tre af de største seværdigheder i Sydafrika. Bourke's Luck Potholes med de dybe kløfter, der får dig til at snappe efter vejret og hæve kameraet. The Three Rondavels, som er tre runde bjergtoppe, der ligner en kæmpeudgave af de traditionelle, runde, stråtækte afrikanske hytter - og Blyde River Dam, som er den gigantiske dæmning, der opdæmmer Blyde-floden. Du besøger også den hyggelige guldgraverby Pilgrim's Rest og dækker op til frokost undervejs på ægte Karen Blixen maner. Frokost er inkluderet i turen. Du kan selvfølgelig også vælge at tilbringe dagen på NYATI Safari Lodge og nyde en god bog ved poolen. Om aftenen venter der en skøn tre-retters middag ved smukt dækkede borde på den overdækkede terrasse med udsigt til Olifants River.

Fredag: Fridag eller tilvalg – & solnedgangssafari

På feriens sidste dag trænger du måske til at slappe af og fordøje de mange indtryk. Nyd det vilde dyreliv omkring Olifants River i fred fra din egen terrasse, svøm en tur i poolen - eller vælg blandt de mange tilvalgsaktiviteter. Fredag frister vi dig også med en solnedgangssafari, som ender på vores nye sundowner-spot, hvor du kan nyde den smukke sydafrikanske solnedgang til kolde drinks og snacks med enestående udsigt over den sydafrikanske bush. Imens dækker vores kokketeam op til en ægte sydafrikansk "braii", som er en herlig bushmiddag under stjernerne. Vores kokke tryller lidt ekstra med de delikate, lokale råvarer og har til lejligheden genoplivet den traditionelle potjie ("poike") gryderet efter den oprindelige NYATI-opskrift, så du kan opleve den ægte smag af Sydafrika. Herefter kommer du på spændende natsafari gennem bushen i vores åbne safaribiler, som er udstyret med store projektørlys, så du nemmere kan spotte det vilde dyreliv. Det er en meget stemningsfuld oplevelse at sige ”godnat” til bushen i skumringen, og det er lidt ekstra spændende at jage dyr i tusmørket, hvor også rovdyrene er på jagt.

Lørdag: Afrejse mod Zanzibar

Dette er dagen, hvor du skal rejse videre mod Zanzibar. Efter morgenmaden bliver du kørt til den lokale lufthavn, og herfra går turen videre med indenrigsfly til Johannesburg. I Johannesburg flyver du videre mod Zanzibar om eftermiddagen via Nairobi, og du ankommer til Zanzibar først på natten, hvor dit værelse står klar til dig ved indtjekning. 

Søndag: Ankomst Zanzibar

Du lander på Zanzibar natten mellem lørdag og søndag. Her venter 6 skønne dage på et af øens bedste strandhoteller Sea Cliff Resort & Spa, beliggende direkte på sin egen private strand i overdådige haveomgivelser med et væld af faciliteter. Resortet er velegnet for par og familier, der ønsker en aktiv ferie såvel som for dem, der foretrækker en rekreerende, afslappende sol- og badeferie.

Mandag - torsdag: Zanzibar

På Zanzibar er der rig mulighed for at slappe af eller for at udforske øens mange højdepunkter både til lands og til vands. Benyt hotellets conciergeservice til at skræddersy dit turprogram. Besøg fx den historiske bydel Stone Town og få et indblik i Zanzibars kulturrigdom. Zanzibars historie er spændende og meget lang – man mener faktisk, der har boet mennesker på øen de sidste 20.000 år. Byen er en spændende blanding af gammelt og nyt både hvad angår arkitektur og levevis. De mange forskellige folkeslag og kulturer, der gennem tiderne har sat deres større eller mindre aftryk på øen, har skabt en helt speciel atmosfære her. Byen har dannet ramme for handel med slaver, guld og elfenben, og pirater, handelsmænd og søfarere har tjent gode penge her, mens deres magt og vælde voksede. Arabere fra golfstaten Oman fik i 1800-tallet gennet portugiserne væk fra øen og indvarslede en ny periode med rigdom og blomstrende handel bl.a. med krydderier, som øen i dag er berømt for, heraf tilnavnet Spice Island. 

Gå ikke glip af et besøg på en af øens tilbageværende krydderiplantager, hvor man fornemmer øens storhedstid som centrum for verdens krydderihandel. Vi kan også varmt anbefale en tur til den lokale Nungwi Village. Her vil I blive mødt med varme af lokalbefolkningen, høre om skildpaddens helligdom, opleve hvordan man bygger den traditionelle dhow (traditionelt arabisk sejlskib) og meget mere. Undervejs på den lokale tur, kan I desuden besøge en børnehave, som hotellet støtter.

Fredag: Zanzibar-Doha

Efter morgenmaden bliver du kørt til den lokale lufthavn, og undervejs besøger du en af øens famøse krydderiplantager (turen er inkl.). Det er en sanseoplevelse ud over det sædvanlige at blive vist rundt i produktionen af fx kardemomme, vanilje og sort peber, og du fornemmer hvorfra Zanzibar har fået tilnavnet Spice Island. Fra Zanzibar går turen direkte videre med fly til Doha i Qatar.

Lørdag: Doha

Udnyt dit stopover i Qatar og oplev landets spændende hovedstad Doha, der ligger ved den persiske golf. Byen blev grundlagt som Al-Bida i 1850 og blev hovedstad i 1916. Byen byder på spændende kulturelle oplevelser, ørkeneventyr og masser af shopping. Her vil I bo på det flotte Swiss-Belhotel, som ligger centralt i Doha i gåafstand til både shopping og herlige restauranter.

Hotellet er luksuriøst og moderne indrettet i varme farver og møblering med arabisk præg. Hotellet tilbyder fine faciliteter, et højt serviceniveau og god concierge-service, der kan hjælpe med at arrangere udflugter, reservationer mv. Gå fx ikke glip af Museet for Islamisk Kunst, som huser verdens mest komplette samling af islamiske kunsteffekter i en bygning, som i sig selv er lidt af et mesterværk.

Søndag: Hjemrejse & ankomst til Danmark

Om eftermiddagen er der afgang med fly direkte til København. Du bliver hentet på dit hotel og transporteret til lufthavnen, hvorfra flyturen tager ca. 6 timer.

Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Flodsafari med bushwalk & game drive

Kom på en oplevelsesrig tur til fods, til vands og i åbne safaribiler gennem Kruger National Park. Turen starter tidligt om morgenen med en safarivandring gennem bushen, hvor en af NYATIs rangere fortæller om den spændende flora og fauna undervejs. Gåturen afsluttes med en herlig morgenmad tilberedt af NYATIs kokke midt i naturen på et af NYATIs smukke udsigtspunkter. Herefter går turen videre med bil til den opdæmmede del af Olifants River, hvor du ankommer ca. midt på dagen. Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken. Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres dejlig frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af NYATIs åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Krugerparken med god mulighed for at se "Big 5". Safarioplevelserne rundes af på et af NYATIs smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

Noter venligst at aktiviteten er vejrafhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen tidlig morgen, retur lige efter solnedgang. Minimumsalderen 8 år.


Pris pr. person ZAR 1200,-

Center for truede dyrearter

Sydafrikanerne gør meget for at beskytte og bevare den vilde dyrebestand, og Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC) er kendt verden over som en af pionererne indenfor bevarelse af truede dyrearter. Vi besøger denne imponerende redningsstation for truede, forældreløse og skadede vilddyr.

Centeret huser blandt andet geparder, næsehorn, vilde hunde, afrikanske vildkatte, sabelantiloper, gribbe og mange andre sjældne dyrearter. Du får indsigt i arbejdet med at beskytte de truede dyrearter og mulighed for at komme helt tæt på centerets beboere.

Pris per person ZAR 900,-

Prisen inkluderer morgenmad på the Deli@HESC.

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og tager jer henover den smukke Blyde River med fantastisk udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballonvejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejrafhængig (minimum 4 deltagere).

Pris per person ZAR 4.200,-

Helikoptertur

Kom på helikoptertur over NYATI's egne jorde og oplev den sydafrikanske bush med fugleøje. Turen varer ca. 20 nminutter og går henover lodgen og langs den smukke Olifants River. Nyd den enestående panoramaudsigt over bushen og prøv at få øje på områdets mange dyr, som nemt kan spottes fra oven, herunder elefanter, giraffer, zebraer, næsehorn mm. Der flyves med erfaren certificeret pilot og sikkerheden er i højsædet. Turene tilbydes fredage (min. 2 deltagere og maks. 3 deltagere per gang).

Pris per person ZAR 3.900,-

Microlight flyvning

Fra et microlightfly har du det optimale udsyn over landskabet. Med vind i håret og fuldstændigt frit udsyn får du en intens og adrenalinpræget safarioplevelse fra oven. Det føles næsten som om, du selv flyver henover bushen. Turen begynder tidligt om morgenen og varer cirka 20 minutter. Af sikkerhedshensyn er minimumsalderen 14 år, og du flyver med en erfaren certificeret pilot. Aktiviteten er stærkt vejrafhængig (minimum 2 deltagere).

Pris per person ZAR 1.500,-

Quad bike safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op. 

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår tidlig morgen inden morgenmad og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 2 deltagere og maks. 3 deltagere per gang. Minimumsalder 12 år. Ingen erfaring kræves.

Pris per person: ZAR 850,- 

Golf på Hans Merensky

Sydafrika tilbyder også golfbaner i verdensklasse og er på mange måder et paradis for golfspillere. Hvis du spiller golf, må du ikke gå glip af muligheden for at spille golf blandt Afrikas vilde dyr. Gå fx en runde på den spændende 18-hullers Hans Merensky Golfbane, som ligger ca. en times kørsel fra NYATI Safari Lodge. Banen er middelsvær og ligger lige på grænsen til den verdensberømte Kruger National Park. Derfor har de vilde dyr fortrinsret – også på greenen. Giraffer, antiloper, aber og vortesvin krydser hjemmevant fairwayen og minder dig hele tiden om, at du faktisk spiller golf på deres hjemmebane – den sydafrikanske bush. I vandhullerne ligger krokodiller og flodheste, så husk at medbringe ekstra bolde. Området, hvor banen ligger, var engang en del af nationalparken, og er derfor en usædvanlig golfoplevelse i fantastiske omgivelser. Dog er der store vandrestriktioner i området, hvilket desværre betyder, at banens kvalitet ikke er i top. Husk, at du også kan træne dit sving på driving-rangen hjemme på NYATI Safari Lodge.

Pris per person ZAR 1.200,-

Hertil påregnes leje af golfudstyr på Hans Merensky Golfbane til ZAR 200 pr. sæt og leje af golfbil ZAR 210.

Ferskvandsfiskeri

En aktiv fisketur er både afstressende og spændende på samme tid, måske mere spændende end jagt... For på en fisketur har du endnu mindre indflydelse på resultatet, og du er i hænderne på vejr og vind - og så naturligvis fiskene, som jo i sidste ende selv beslutter, om de vil bide på krogen eller ej. Tag med NYATI på fisketur med professional fiskeinstruktør og prøv kræfter med at fange fx 

 • common catfish (malle) på op til 50 kg
 • silver catfish (sølv malle) på op til 30 kg
 • tilapia på op til 2 kg
 • yellowfish på op til 3 kg
 • common carp (karpe) på op til 14 kg 

Turen starter tidlig morgen med en kop kaffe på NYATI Safari Lodge inden afgang. Fremme ved båden serveres en let morgensnack med kaffe/te inden du begiver dig ud på Olifants River. De næste 3½ time kan du nyde sejlturen i ro og mag gennem den fantastiske natur omgivet af bushens vilde dyreliv, mens du prøver lykken med at få en eller flere fisk på krogen. Hvilke fisk der kan fanges og deres størrelse afhænger af sæsonen – og kan også variere på de enkelte sejlture. Der er gode chancer for at få bid, og instruktøren kender floden godt, samt hvilke områder der er bedst at fiske i på den givne årstid. Kl. ca. 10.30 rundes fisketuren af med en god brunch tilbage på land, inden turen går tilbage til lodgen.

Fiskeudstyr (professionel stang og hjul) og licens er inkluderet i prisen (minimum 2 deltagere, maksimum 8 deltagere).

Pris pr. person ZAR 1.500,-

Storvildtsjagt

NYATI Safari Lodge er en del af The Central Lowveld Biosphere Reserve Initiative, der arbejder på den vigtige ”back to nature process” for at sikre bestanden af vilde dyr og deres fri bevægelighed. Jagt i området indgår som en del af den naturlige vildtpleje og foregår under forsvarlige forhold uden på noget tidspunkt at udgøre en trussel mod dyrearterne. Lodgen kan derfor tilbyde gæster at arrangere jagt under opholdet. Jagt skal bookes senest 6 uger i forvejen, da vi ellers ikke kan garantere vores professionelle jagtleverandør Wayne Wagner Safaris står til rådighed. Hver eneste jagt bliver planlagt individuelt, så du som jæger kan være sikker på, at du får opfyldt dine ønsker og præferencer. Du har en professionel jagtfører med, som guider og informerer – og jagten foregår både til fods og i terrængående biler. Der kan bl.a. jages blesbuck, bushbuck, blue wildebeest (gnu), bøffel, duiker, eland, gemsbok, impala, kudu, nyala, red hartebeest, steenbok, tsessebe, warthog (vildsvin), waterbuck & zebra. Du vil blive hentet af Wayne Wagner Safaris på lodgen og kørt til jagtterrænet, som alt efter vildtønsker kan ligge op til er par timers kørsel herfra. NYATI's kokke sørger for forplejning på jagten.

Pris per person: Kr. 1.000,- ved booking og ZAR 2400,- på NYATI Safari Lodge

Prisen er for en dagsjagt inkl. leje af riffel, indskydning & ledsagelse af professionel jæger. Prisen for vildtet varierer, og seneste vildtliste kan rekvireres på forespørgsel.  

Vi anbefaler, at jagt bestilles i forbindelse med bestilling af rejsen, dog min. 6 uger før afrejse. Vi har brug for følgende oplysninger ved bestilling:  

 • Navn på jæger
 • Ved flere jægere, ønskes der i så fald jagt 1:1 eller 1:2
 • Datoer for ophold på NYATI Safari Lodge
 • Ønsket jagtdato
 • Ønsket trofæ/vildt

Bemærk venligst at leje af riffel indgår i prisen og at det kræver lang forberedelse og tilladelse fra det sydafrikanske politi at medbringe sin egen riffel. Desuden skal der afsættes ca. 3 timer i Johannesburg lufthavn til at få indrejsetilladelse med riffel. Hjemsendelse af trofæ mv. organiseres på stedet med vores jagtleverandør Wayne Wagner Safaris.

Townshiptur

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få et indblik i den lokale kultur og tradition er at besøge en lokal landsby, et såkaldt township. Du ser byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Før der serveres en let frokost, hvor du bliver trakteret med spændende lokale specialiteter, er der underholdning med dans og sang. 

Pris pr. person ZAR 900,-

Heldagstur til Kruger National Park

Kom på en ekstra tur i Kruger National Park. Krugerparken er en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den nu over 100 år gamle park kan med sin store variation af dyr og natur sagtens hamle op med opkomlinge både andre steder i Sydafrika og på resten af kontinentet. Selve Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred.

Vejene gennem nationalparken er gode, og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Pris per person ZAR 2.200,- (min. 4 deltagere)

Heldagstur til Drakensbjergene

På NYATI Safari Lodge har du som udgangspunkt allerede inkluderet én heldagstur til Drakensbjergene, men i tillæg til denne har du mulighed for at tilkøbe en ekstra tur. Turen går ad den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon. På vejen stopper minibussen i guldgraverbyen Pilgrim's Rest samt ved flere udsigtspunkter. Gode muligheder for at købe afrikansk træskærerarbejde. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen tidlig morgen.

Pris per person ZAR 2.000,- (min. 4 deltagere)

Tilvalgsaktiviteter på Zanzibar

Stone Town

Tag på en halvdagsudflugt til Stone Town. Her vil du blive introduceret til alle byens interessante bygninger og berømte udsigtspunkter på en vandretur igennem byens gader og stræder. Stone Town er fyldt med historiske gamle bygninger, som vidner om svundne tider på Zanzibar, da sultaner, arabere og europæere kom til denne smukke ø. På halvdagsturen vil du bl.a. besøge katedralen, slavemarkederne, Sultanens Palads, Tip Tip’s House, Det Gamle Arabiske Fort, Forodhani Park og naturligvis se de berømte Zanzibar-døre i de trange gader. Du vil opleve Henna-kunst og besøge frugt- og grøntmarkedet. Glæd dig til en tur igennem Zanzibars historie og hør om øens mange herskere.

Prison Island

Prison Island – eller Fængselsøen har fået sit navn, da øen oprindeligt blev brugt som et fængsel. Fængslet blev bygget i 1893, men ret hurtigt blev det brugt som karantæne-hospital i stedet. I dag er øen hjemsted for de gigantiske skildpadder, der blev forbudt fra Stone Town by. Nyd en 30-minutters bådtur til øen med udsigt over Stone Town. Fremme på Prison Island går du rundt på øen med guiden, som vil fortælle om fængslets historie og introducere dig til de gigantiske skildpadder.

Sommerfuglecentret og Jozani-skoven

På Zanzibars sommerfuglecenter nær Jozani-Chwaka Bay National Park finder du samtlige sommerfugle-arter, som oprinder fra Zanzibar. Det kræver uberørte skovområder på Zanzibar at opdrætte sommerfugle, hvilket giver et økonomisk incitament til at bevare sommerfuglenes levesteder. Du får mulighed for at fodre sommerfuglene og se dem svæve tæt forbi, mens du nyder naturens fred og ro.

Derefter kan du komme på en guidet tur gennem den unikke Jozani-skov og hør om de forskellige aber, som findes på Zanzibar. Efter turen rundt i skoven og til den anden ende af nationalparken, kan du opleve de magiske Zanzibari Mangroves. Gå en tur ad stien igennem mangroven og se tusindvis af krabber, der arbejder under mangroven, og hvis du er heldig, kan du endda høre mangroverne.

Krydderitur – oplev Zanzibar med sanserne

Tag med på en tur til en af øens krydderiplantager, hvor du kan høre om hvert eneste krydderi, der findes på Zanzibar. Vidste du at kaneltræet har 3 forskellige dufte? Eller at grøn, rød og sort peber er den samme plante? Kan du genkende vanilje, og ved du, hvorfor det er så dyrt? Når turen slutter, er der mulighed for at købe krydderier, sæbe og cremer, som alle er håndlavede på stedet.

Klimatabel NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
Februar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
Marts
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68 mm
68 mm
April
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37 mm
37 mm
Maj
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14 mm
14 mm
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 6 °C
6 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11 mm
11 mm
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12 mm
12 mm
August
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9 mm
9 mm
September
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26 mm
26 mm
Oktober
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43 mm
43 mm
November
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66 mm
66 mm
December
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94 mm
94 mm

Klimatabel Zanzibar

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Badevandstemperatur
Januar
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 25 °C
25 °C
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 89 mm
89 mm
Badevandstemperatur: 29 °C
29 °C
Februar
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 26 °C
26 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 56 mm
56 mm
Badevandstemperatur: 29 °C
29 °C
Marts
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 153 mm
153 mm
Badevandstemperatur: 30 °C
30 °C
April
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 7
7
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 401 mm
401 mm
Badevandstemperatur: 29 °C
29 °C
Maj
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 255 mm
255 mm
Badevandstemperatur: 28 °C
28 °C
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 23 °C
23 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68 mm
68 mm
Badevandstemperatur: 27 °C
27 °C
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 22 °C
22 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 48 mm
48 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C
August
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 47 mm
47 mm
Badevandstemperatur: 25 °C
25 °C
September
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 22 °C
22 °C
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50 mm
50 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C
Oktober
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 23 °C
23 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 97 mm
97 mm
Badevandstemperatur: 26 °C
26 °C
November
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 24 °C
24 °C
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 226 mm
226 mm
Badevandstemperatur: 28 °C
28 °C
December
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 25 °C
25 °C
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 194 mm
194 mm
Badevandstemperatur: 29 °C
29 °C

Kort

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send

Søg i NYATI

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.