+45 70 26 04 07
Søg

Seniorrejser for enhver

Med NYATI Safari får du seniorrejser, som du aldrig har prøvet det før. For i kombination med farverige kulturer, den storslåede afrikanske natur og vilde dyr får du en helhedsoplevelse i trygge rammer. Siden 1998 har vi nemlig – med lige dele kærlighed til det sydlige Afrika og dansk kvalitet – budt glade gæster velkommen på vores mange rejser for ældre.

Læs mere om seniorrejser
NYATI Safari & Mauritius
NYATI Safari & Mauritius
Kom på safari i verdensklasse og rund af med en uges badeferie i strandparadiset Mauritius med kridhvide strande og turkisblåt hav.
Fra Kr. 36.995,- For 17 dage
NYATI Safari & Zanzibar
NYATI Safari & Zanzibar
Kom på safari i verdensklasse og slut af med badeferie i tropeparadiset Zanzibar med hvide strande og azurblåt hav.
Fra Kr. 33.995,- For 16 dage

Eksklusive safarioplevelser i – nye – venners lag

Mens vi fx kan tilbyde private boligforhold på vores egne lodges, er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan dele dine oplevelser med en masse nye bekendtskaber. Vi ser ofte, at rejser blandt både par og enlige ældre skaber venner for livet, hvilket har medvirket til, at der er stor interesse for vores ældre- og pensionistrejser. Der er intet så livsbekræftende som at køre igennem de overdådige landskaber i den sydafrikanske bush med et vildt dyreliv, som man ellers kun kender fra film og zoo. Det er sådanne oplevelser, som bringer mennesker tættere på hinanden – og det brænder vi for.

Vin, storby og meget mere

Vores seniorrejser behøver dog ikke kun at finde sted mellem løver, elefanter og flodheste – selvom det selvfølgelig skal opleves, når man er i det sydlige Afrika. Vi kan nemlig også tilbyde ture til summende og smukke storbyer som fx Cape Town, ligesom du kan gå på opdagelse i Sydafrikas idylliske vinland, hvor du kan forkæle dine smagsløg med fremragende vine. Andre eksempler på populære og spændende aktiviteter tæller bl.a. afslapning på Zanzibars hvide strande, golfferie på Mauritius, de majestætiske Victoria Falls, Afrikas smukkeste kyststrækning Garden Route og udflugter til fx Kap Det Gode Håb.

Vi tager udgangspunkt i dig

Vores mål er, at du skal få den perfekte seniorferie og minder for livet. Vi tager udgangspunkt i dine drømme, og med vores mange, troværdige samarbejdspartnere, smukke destinationer og forskelligartede oplevelser er der rig mulighed for, at vi kan gøre dine drømme til virkelighed. Så hvad enten dit fokus ligger på naturoplevelsen, den spændende gastronomi eller noget helt tredje, så kan du komme på lige præcis den seniorrejse, du drømmer om. Med os kan du altså besøge et utal af fantastiske destinationer i Sydafrika, Mauritius, Zanzibar, Zimbabwe og Botswana på vores rejser for pensionister, og vi kan altid skræddersy din rejse. Så kom forbi til et af vores mange rejseforedrag eller indhent et tilbud her på siden – det er ganske gratis. Vi glæder os til at høre fra dig!<o:p></o:p>

Smag på Sydafrikas vin

På en rejse til Cape Town er det oplagt at besøge Vinlandet i Sydafrika – et af de smukkeste områder i Sydafrika. Du kan enten kombinere opholdet i Cape Town med nogle dage ved Stellenbosch i Vinlandet eller i Constantia Valley lige udenfor Cape Town. Alternativt kan du tage en dagstur fra Cape Town, hvor du kommer rundt i vindistrikterne og smager på de kendte sydafrikanske vine på udvalgte vingårde. I vinområderne finder du også nogle af de bedste restauranter i Sydafrika, så du kan kombinere verdenskendte vine med gastronomi i verdensklasse.

Rejseforedrag

15. august kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
13. september kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
5. oktober kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
17. oktober kl. 19:00
Sabro Kro
Viborgvej 780
8471 Sabro/ Aarhus
18. oktober kl. 19:00
DGI Huset
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle
24. oktober kl. 19:00
Folkekirkens Hus
Gammel Torv 4
9000 Aalborg
7. november kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
Åben for tilmelding
14. november kl. 19:00
Dalum Landbrugsskole
Landbrugsvej 65
5260 Odense S
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.