+45 70 26 04 07
Søg

Bestil din rejse nu og få fri fortrydelsesret med NYATI Safari

For os er det vigtigt, at du som rejsende føler dig tryg ved at booke dine rejser hos os. Derfor har vi indført tryghedsgaranti. Det betyder, at du kan få alle dine penge tilbage eller ombooke til en anden valgfri rejse, hvis du fortryder. Du behøver ikke at tilkøbe en afbestillingsforsikring. Du kan altså planlægge dine rejser, præcis som du plejer. Helt frem til 75 dage før afrejse kan du frit ombestemme dig og bestille en anden rejse eller få alle dine penge retur. Vi kræver hverken en afbestillingsforsikring eller bevis på, at du er tvunget til at afbestille. Med NYATIs tryghedsgaranti kan du være sikker på, at din rejse føles helt rigtig for dig, når du nærmer dig afrejsen.

Betingelser:

  • NYATIs tryghedsgaranti gælder for alle NYATI-rejser bestilt mellem 24. april 2020 og 17. december 2021. 
  • Den gælder ikke for rejser bestilt før eller efter disse datoer.
  • Du kan få dine penge retur eller ombooke til en anden rejse frem til 75 dage før afrejsedatoen.
  • Du kan ombooke en rejse én gang.
  • Hvis den nye rejse er dyrere end den oprindelige, skal du betale prisforskellen.

Du skal være særligt opmærksom, hvis dele af din bestilling er på forespørgsel. Det gælder fx rejseforlængelser, opgradering af flybilletter, ændring af afrejselufthavn m.m. Hvis du ønsker at bestille noget på forespørgsel og gøre brug af vores tryghedsgaranti, vil vi begynde at behandle din forespørgsel 75 dage før afrejse. Du kan også vælge at bestille rejsen uden tryghedsgaranti. Det vil betyde, at vi behandler din forespørgsel med det samme, og at vores almindelige vilkår for afbestilling gælder for din bestilling.

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.