Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

MILIMA bilflåde

På MILIMA Safari Lodge opgraderer vi løbende vores bilflåde, som i dag består af 6 helt nye biler og busser. Vores chauffører er nøje udvalgt og har gennemgået et omfattende træningsforløb. Herved kan vi sikre at både komfort og sikkerhed er i top. 

Vores eget Big 5 vildtreservat på ca 10.000 ha ligger i direkte forbindelse med Sydafrikas berømte Kruger National Park. I Krugerparken må man kun køre safari på det etablerede vejnet, men på vores egne jorde må vi gerne forlade alfarvej og køre, hvor vi vil. Dette giver de bedste forudsætninger for at komme helt tæt på Krugerparkens vilde dyr. Vi kører altid safari i åbne biler, så du har det bedste udsyn til dyrelivet og kan mærke bushens lyde og dufte.

Typer af biler

  • 1 stk. MILIMA biler, Toyota Land Cruiser 8-cylindret til 10 personer. Specialbygget og godkendt til kørsel i Kruger National Park. Høj kvalitet med dobbelt airconditionanlæg.
  • 3 stk. MILIMA biler, åbne Toyota Land Cruiser. Bruges til kørsel på NYATIs egne 10.000 ha. De anvendes især til Big 5 safari og solnedgangssafarier, hvor formålet er at se alle dyrene som f.eks. elefant, løve, leopard, næsehorn, flodhest, bøffel, giraf og mange flere.

Desuden kan vi trække på den store bilflåde på NYATI Safari Lodge ved behov, f.eks. til større grupper.

Indhent tilbud

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os