Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

MILIMA Safari til fods

Fra Kr.23.995,-For 12 dage
 • Oplev en eksklusiv 3-dages safari til fods i vores eget Big 5 vildtreservat på ca. 10.000 ha, som er en del af Sydafrikas berømte Kruger National Park
 • Gå på opdagelse med professionel vandreguide blandt Sydafrikas vilde dyr i dette mangfoldige landskab og få serveret al forplejning undervejs
 • Overnat i egen mobil teltlejr med toilet- og badefaciliteter midt i den vilde natur
 • Rund af med en uges luksus på MILIMA Safari Lodge i privat Luksus telt med egen terrasse ud mod dyrelivet ved det nærliggende vandhul
 • Alle måltider, lokale drikkevarer samt daglige safariudflugter er inkluderet

Bemærk at der vandres op til 6 timer dagligt, hvilket kræver en god fysisk form, især når det er varmt og eller fugtigt. On Foot anbefales ikke for personer med åndedræts eller gangbesvær.

 

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund eller Aalborg. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Rejsen inkluderer

Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du kombinere dit safarieventyr med fx Cape Town, Victoria Falls, Zanzibar, ø-paradiset Mauritius og mange andre rejsemål. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde.

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund, Aalborg eller Aarhus. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

 • Fly fra København/Billund* til lufthavn v/Kruger National Park t/r. Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
 • Transfer fra lufthavnen til MILIMA´s private vildtreservat i Great Kruger National Park
 • Transfer fra MILIMA Safari Lodge til den lokale lufthavn v/Kruger National Park
 • 2 overnatninger i 2-pers. telt, hver dag på ny grund i MILIMA´s vildtreservat
 • 2 vandringer pr. dag (morgen 3-4 timer, eftermiddag 2-3 timer) med frokost og siesta i bushen
 • 1 solnedgangssafari pr. dag i MILIMA´s Big 5 vildtreservat
 • Professionel vandreguide på alle vandreture
 • Alle måltider og snacks tilberedt af egen kok på vandreturen (inkl. kaffe & te). Andre drikkevarer afregnes direkte.
 • 7 overnatninger på MILIMA Safari Lodge 4+* i privat Luksus telt (dobbeltværelse) med privat terrasse ud mod dyrelivet ved det nærliggende vandhul.
 • Alt inklusiv, det vil sige alle måltider og drikkevarer er inkluderet på MILIMA Safari Lodge:
  • Morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu
  • Udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frugt på forespørgsel hele dagen
 • Inkluderet safariprogram på MILIMA Safari Lodge:
  • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag

Safari til fods

Få en enestående safarioplevelse til fods gennem vores eget eget Big 5 vildtreservat, som er en del af Sydafrikas berømte Kruger National Park. Der er ingen hegn mellem vore jorde og selve Krugerparken, så de vilde dyr kan bevæge sig frit rundt her. Turen er for eventyrere og naturelskere, der søger en safarivandring med storslåede natur- og dyreoplevelser. Vandreturene foregår i roligt tempo, så alle kan deltage. Her får du 2 overnatninger på 2 forskellige teltlejre på særligt udvalgte lokationer i reservatet. 

Dagene tilbringer du med vandring i vores ca. 10.000 hektar private reservat, som udgør en del af Kruger National Park, og hver nat sover du på en ny, fuldt oprettet mobil teltlejr i naturskønne områder. Højst 8 gæster (fordelt på 4 telte) kan deltage på vandreturen ad gangen. En professionel vandreguide er med på hver vandring, og vil give dig en informativ, spændende og uforglemmelig safarioplevelse i naturen.

Mens du udforsker den sydafrikanske bush til fods, bliver lejren pakket ned og sat op et nyt sted, hvor den står klar før ankomst hver eftermiddag. Din bagage vil også dagligt blive flyttet til den nye teltlejr, så du behøver kun at tage det mest nødvendige med dig på vandringerne. Den medbragte frokost vil blive nydt i bushen, mens snacks og forfriskninger vil blive tilbudt ved ankomst til lejren. Der vil også være solnedgangssafari i safaribil hver aften inden middagen ved bålpladsen. Du overnatter i eget telt med adgang til privat toilet og udendørs bruser.

Opholdet på MILIMA er en gastronomisk oplevelse

Når du bor på MILIMA er alle måltider og drikkevarer inkluderet. For langt de fleste af vore gæster er det en ligeså stor fornøjelse som safariudflugterne.

Vores entusiastiske kokketeam nyder at servere ekstraordinære måltider, som kan være med både internationalt såvel som lokalt islet. 

Til frokost og aften tilbydes du altid en forret, har valget mellem fisk, kød eller en vegetarisk ret som hovedret samt en lækker dessert. Vi ved, du ikke bliver skuffet.

Til maden anbefaler vi at du prøver lidt af den afsindig gode sydafrikanske rødvin, øl, juice eller bare en iskold sodavand. Du kan vælge lige hvad du ønsker.

Alt er inklusiv ved ophold på MILIMA.

Velkommen

Safariudflugter i åben jeep fra MILIMA

Ved ophold på MILIMA er 2 daglige safariudflugter i vores 10.000 ha store private område med direkte adgang til Krüger National park inkluderet. (Afh. af ankomst- og afgangstidspunkt).

Safariudflugterne foregår i åbne jeeps gennem bushen og den åbne savanne. Der stoppes undervejs så nogle af de smukke udsigtspunkter kan nydes og benene strækkes. At jeepen er åben giver fantastiske fotomuligheder idet der ikke er noget der begrænser udsynet.

Vore rangere er utrolig dygtige til at følge spor og gør deres yderste for at sikre sig at vore gæster ser flest muligt af de afrikanske dyr.

Det faktum at der køres i et privat hjørne af Krügerparken betyder at der er rigtig gode chancer for at se "The Big Five": Elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen. The Big Five er et gammel jagtudtryk for de dyr der er sværest og farligst at nedlægge.

Tilbage på lodgen efter en safariudflugt venter frokost eller eftermiddags drinks, helt afhængig af tidspunktet på dagen.

Det er en fantastisk ferieform

Indhent tilbud
MILIMA Safari til fods
Inkluderet dagsprogram
MILIMA Safari til fods
Tilvalgsaktiviteter på MILIMA Safari Lodge

MILIMA Safari Lodge video

MILIMA Safari Lodge video
Klimatabel
Kort

Inkluderet dagsprogram

Onsdag året rundt: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor du forventningsfuld sætter kurs mod Sydafrika til storslåede safarioplevelser i Greater Kruger National Park. Du rejser ud af København eller Billund om eftermiddagen. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Johannesburg. Flyturen til Johannesburg varer ca. 14 timer. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, så der bliver serveret aftensmad ombord på flyet, hvorefter du vil kunne sove, indtil du ankommer til Johannesburg om morgenen. Der vil også blive serveret morgenmad inden ankomsten til Johannesburg.

Torsdag: Ankomst og første vandring

Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Her bliver du mødt af den ranger, som vil være din guide de næste dage. Rangeren vil køre dig til den lejr i Greater Kruger National Park, hvor din vandretur starter. Vel fremme tager rangeren dig med på en smuk eftermiddagsvandring, som slutter ved den teltlejr, hvor du skal overnatte første nat. Imens fortsætter bilen med bagagen til lejren. Fremme i lejren kan du slappe lidt af, inden der er afgang på en smuk aftensafari med sundowner, hvor du kan nyde solnedgangen over bushen til drinks og snacks. Tilbage i teltlejren er der bålmiddag under stjernehimlen, inden det er tid at gå til ro i teltet midt i Sydafrikas vilde natur.

Fredag: Sydafrika til fods

Du bliver vækket tidligt til kaffe og en let morgenmad bestående af tvebakker, frugt og yoghurt, inden du pakker sammen og forlader lejren. Forude venter en spændende 3-4 timers vandretur gennem reservatet. Midt på dagen vil der være frokost og siesta i skyggen, inden du fortsætter med eftermiddagsturen. Efter 2-3 timers vandring kommer du til en stor dæmning, hvor den nye teltlejr ligger. Slap af i lejren og nyd en eftermiddagssnack til bushens mange lyde, inden eftermiddagens stemningsfulde solnedgangssafari i åben safaribil. Efter dagens safarioplevelser venter aftensmaden og en god nats søvn tilbage i teltlejren.

Lørdag: Sidste vandring og ankomst til MILIMA Safari Lodge

Du vågner endnu engang tidligt, får serveret kaffe og en let morgenmad, inden du pakker sammen i teltlejren. Denne morgen byder på en sidste spændende vandretur igennem reservatet, hvor du kan nyde den betagende natur. Herefter slutter 3 dage med spændende oplevelser til fods i Greater Kruger National Park, og ferien fortsætter på MILIMA Safari Lodge. Rangeren kører dig til lodgen, hvor du vil ankomme sidst på formiddagen.

På MILIMA Safari Lodge venter nu en 4 nætters luksus ophold med endnu flere store safarioplevelser. 

2 daglige safariudflugter

Når du opholder dig på MILIMA er der mulighed for at opleve "The Big Five" (elefanten, leoparden, løven, bøflen & næsehornet) 2 gange dagligt fra en åben jeep med en lokal ranger.

Du er i gode hænder og vores rangere er specialister i den flora og fauna som du passerer igennem. Du vil høre om de forskellige træer, buske, planter og græs – og ikke mindst om de fugle og dyr, vi møder i løbet af morgenen. Du vil også blive klogere på årets cyklus i vildtreservatet – både vejrmæssigt men også om den indflydelse regn og tørke har på vildtet her. 

Der er tid til afslapning mellem de 2 safariudflugter, der efterfølges af henholdsvis lækker frokost og eftermiddagsdrinks. 

Du vil få også få viden om nogle af de mindre dyr, du også finder i Krugerparken – fx slanger, skorpioner, insekter og termitter samt hvilken betydning de har for de vilde dyr.

Lørdag: Afrejse - eller fridag & tilvalg

Lørdagen er til fri disposition, hvis du har valgt et 17-dages safari ophold. Du kan slappe af og nyde livet på lodgen. Hvis du har valgt en 10-dages ferie eller en kombinationsrejse, hvor du skal videre til f.eks. Mauritius, Zanzibar, Victoria Falls eller Kapprovinsen, er lørdag afrejsedag. Vores rangere står til rådighed på lodgen frem til afrejse, hvis du har nogle spørgsmål om de oplevelser, du har haft i løbet af ugen.

Efter morgenmaden bliver du kørt til den lokale lufthavn, og herfra går turen videre med indenrigsfly til Johannesburg. Afhængig af de aktuelle flyforbindelser til Europa eller din næste destination skal du påregne en del ventetid i Johannesburg, men du kan glæde dig over, at det er en dejlig lufthavn med gode spise- og shopping muligheder. Du kan også vælge at gøre brug af ventetiden til at tage på tur i Johannesburg, hvor du fx kan opleve det afrikanske township Soweto, som spillede en stor rolle i opgøret med apartheid. Bemærk venligst at det vil afhænge af dine flyrejsetider, om der er tid til denne udflugt. Denne udflugt bookes igennem vores salgskontor i Danmark.

Søndag: Ankomst til Danmark

Du tilbringer igen natten med at flyve, så du kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og du har en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Danmark ca. midt på dagen.

Tilvalgsaktiviteter på MILIMA Safari Lodge

Morgen bush-vandretur

Grib muligheden for at vide mere om naturen i lokalområdet med denne morgenvandring i selskab med en af de erfarne rangere fra MILIMA Safari Lodge.

Tidlig morgen er der mulighed for at komme på safarivandring på MILIMAs jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna, og her om morgenen, hvor dyrene er dejligt aktive, kan du være heldig at se bl.a. giraffer, flere antilopearter og forskellige fugle. Du lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn.

Efter den spændende morgenvandring dækkes op til morgenmad i lodgen 

 På morgen-vandretur er der også chance for at se " The Little five"

Vores professionelle rangere er uddannet til at finde selv de mindste dyr, så i deres selskab er den gode chancer for at få et glimt af de helt små dyr i Krüger Nationalpark. Faktisk er der 5 små dyr, der deler en del af deres titel med "The Big Five".

Disse fine små væsner bliver ofte set på vores vandreture, hvor du kommer tæt på naturen. De omfatter næsehornsbillen, som er en af ??de største biller i verden, samt rødnæbbet bøffelvæver, leopardskildpadden, den østlige elefantspidsmus og myrløven, som graver små gruber for at fange forbipasserende myrer eller andet bytte.

Pris per person ZAR 250,- 

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Flodsafari & game drive

Der er afgang til den inddæmmede del af Olifantsfloden, med ankomst ca. midt på dagen.

Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken.

Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af MILIMA´s åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Greater Kruger National Park med god mulighed for at se "Big 5".

Safarioplevelserne rundes af på et af MILIMA´s smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

Noter venligst at aktiviteten er vejrafhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen formiddag, retur lige efter solnedgang. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.500,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og du flyver hen, hvor vinden bærer dig, f.eks. hen over Blyde River, mango plantager og tyndt befolkede områder med udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballon vejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejr afhængig.

Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 5.800,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Quad bike safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op.

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

Børn skal være fyldt 12 år for at køre alene. Børn under 12 år på en ATW med en voksen ½ pris.

Pris per person: ZAR 1.200,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Kulturoplevelse i lokal landsby

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township.

Hvis det ikke er skoleferie/fridag, ser du byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Der er mulighed for at smage lokale specialiteter på turen. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter frokosten.

Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.400,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Bemærk venligst at alle tilvalgsaktiviteter reserveres ved ankomst.

Klima tabel MILIMA ved Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
January
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 21
21
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
93
February
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
93
March
Dagtemperatur: 31
31
Nattemperatur: 19
19
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68
68
April
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 16
16
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37
37
May
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 11
11
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14
14
June
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 6
6
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11
11
July
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 7
7
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12
12
August
Dagtemperatur: 27
27
Nattemperatur: 9
9
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9
9
September
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 13
13
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26
26
October
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 16
16
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43
43
November
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 18
18
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66
66
December
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94
94

Kort

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os