Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

Sydafrika rejser

På en rejse til Sydafrika får du uforglemmelige oplevelser og minder for livet. Sydafrika er et mangfoldigt land, som bl.a. byder på Big 5 safari i verdensklasse, fantastisk natur, spændende storbyer, smukke strande, verdenskendte vine og gastronomiske oplevelser. Her kan du komme på safari i en af verdens bedste safariparker, smage på de skønne vine i vinlandet, køre ad maleriske Garden Route, udforske Cape Town med Taffelbjerget og Kap Det Gode Håb, vandre i Drakensbjergene og høre om sydafrikanernes traditionsrige kulturer.

Læs mere om Sydafrika
NYATI Safari til fods & Cape Town
NYATI Safari til fods & Cape Town
Tag på 3 dages eventyrlig safarivandring, bo en uge i luksus på NYATI Safari Lodge og slut af i smukke Cape Town.
Fra Kr. 30.495,- For 16 dage
Luksussafari på NYATI Safari Lodge
Luksussafari på NYATI Safari Lodge
Kom på safari i verdensklasse i Sydafrikas berømte Kruger National Park og bo i din egen eksklusive River Bungalow med alle måltider og drikkevarer inkluderet.
Fra Kr. 20.995,- /pers. i 10 dage
Privat safari for hele familien i egen luksuscamp
Privat safari for hele familien i egen luksuscamp
Kom på privat luksussafari i verdensklasse og bo på den eksklusive NYATI Cheetah Camp med hele familien.
Fra Kr. 22.995,- /pers. v/ 8 pers.
NYATI Safari & Cape Town
NYATI Safari & Cape Town
Kom på safari i verdensklasse og slut af med et besøg i en af verdens smukkeste storbyer Cape Town.
Fra Kr. 25.995,- For 14 dage
NYATI Safari, Cape Town & Vinlandet
NYATI Safari, Cape Town & Vinlandet
Oplev safari i verdensklasse, smukke Cape Town og Sydafrikas idylliske vinland med de verdenskendte vine.
Fra Kr. 32.995,- For 17 dage
NYATI Safari & Vinlandet
NYATI Safari & Vinlandet
Oplev safari i verdensklasse og smag på Sydafrikas berømte vine i det smukke vinland ved Stellenbosch.
Fra Kr. 29.995,- For 13 dage
NYATI Safari, Cape Town & strand
NYATI Safari, Cape Town & strand
Kombiner Sydafrikas højdepunkter på safari, storby- og strandferie i vinområdet ved Cape Town og ved nogle af Afrikas bedste strande i Plettenberg Bay.
Fra Kr. 36.995,- For 17 dage
NYATI Safari, Cape Town & Garden Route
NYATI Safari, Cape Town & Garden Route
Oplev Sydafrikas højdepunkter på safari-, storby- og naturoplevelser i Cape Town og ved en af verdens smukkeste kystlinjer The Garden Route.
Fra Kr. 36.995,- For 17 dage
MILIMA Luksussafari
MILIMA Luksussafari
Kom på safari i verdensklasse i Sydafrikas berømte Kruger National Park og bo i din eget eksklusive luksus telt med alle måltider og drikkevarer inkluderet.
Fra Kr. 20.995,- /pers. i 10 dage

Luksussafari i Sydafrika

Afrika har verdens største bestand af vilde dyr, og derfor er en rejse til Sydafrika ikke komplet uden en safari i Kruger National Park. På alle vores rejser til Sydafrika anbefaler vi at starte med en uges luksussafari på NYATI Safari Lodge. Her kan du opleve The Big 5 og komme tæt på mange af nationalparkens vilde dyr i vores eget vildtreservat, som ligger i åben forbindelse til Krugerparken, så dyrene kan færdes frit. Vi tilbyder et komplet safariprogram med 2 daglige safariture med alt inklusiv. Da vi kun kører på vores egne jorde, har vi mulighed for at køre udenfor alfarvej, og dermed har du endnu større chance for at komme tæt på de vilde dyr. Hvis du er heldig, kan du også opleve flere af dyrene fra din egen private terrasse med panoramaudsigt over Olifants River. Her er der gode muligheder for at se flodheste, elefanter, antiloper og aber. Skal din Sydafrika-safari krydres med endnu flere eventyr, kan vi anbefale at starte rejsen med en enestående safarioplevelse til fods i den sydafrikanske bush. Om dagen vandrer du i roligt tempo, og nætterne tilbringes i mobile teltlejre. En autentisk oplevelse for naturelskere.

Privat safari i Sydafrika for store og små

Er I en gruppe på min. 8 personer, kan vi tilbyde en privat safarioplevelse på vores eksklusive safaricamp NYATI Cheetah Camp. Her får I jeres egen ranger, kok og privat safariprogram, så I selv kan bestemme tempoet. Campen ligger i gåafstand til NYATI Safari Lodge men med tilpas afstand herfra til at kunne sikre en privat atmosfære. Opholdet er alt inklusiv med et komplet safariprogram og er et populært valg for familier med børn eller for flere generationer, som ønsker at rejse sammen.

Kombiner safari med storby, strand og vin

Det er oplagt at kombinere dit safarieventyr i Krugerparken med nogle af Sydafrikas andre spændende rejsemål. Cape Town, som er en af verdens smukkeste storbyer, er et populært sted at afslutte ferien. Her kan du nyde udsigten fra toppen af Taffelbjerget, udforske den berømte V&A Waterfront eller tage en tur til Kap Det Gode Håb. Du kan også slutte med et par dage i Johannesburg, hvor du kan besøge Soweto township eller hovedstaden Pretoria og shoppe i et af byens mange shoppingcentre. Langs landets sydlige kyst finder du Sydafrikas bedste strande ved Plettenberg Bay. Vil du udforske mere af den smukke kyststrækning mellem Cape Town og Port Elizabeth, kan vi anbefale nogle dage ved Knysna, som ligger smukt midt på Garden Route – vel nok Afrikas smukkeste kyststrækning med laguner og søer. Et af højdepunkterne i Sydafrika er det fantastiske Vinland med de prisbelønnede vine. Snyd ikke dig selv for et par dage ved vindistrikterne i det sydlige Afrika, hvor du kan smage dejlige vine og få store gastronomiske oplevelser.

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os