Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

Sydafrika - Navlestrengen til verden

At Sydafrika i sandhed har leveret navlestrengen til resten af verden, blev stadfæstet da Robert Broom i 1935 fandt det første abemenneske-fossil ved Sterkfontein og begyndte systematiske udgravninger.

Igennem tiden er der fundet op til flere fossiler og i 1997 blev et næsten komplet skelet af en Australopithecus fundet Skellettet blev dateret 2,5 millioner år gammelt. Man mener disse første mennesker vandrede nordpå, og blev spredt ud over verden efterhånden som kontinenterne rev sig fra hinanden og blev spredt. Det er muligt at besøge hulerne hvor en stor del af fossilerne blev fundet, dog skal billetterne købes online. Du kan læse mere om Sterkfontein hulerne her.

For os der arbejder med Sydafrika til daglig, er Sydafrika Verdens navle, og vi glæder os til at byde dig velkommen til Nyati Safari Lodge og et af verdens absolut smukkeste lande. For langt de fleste danskere er det rart at kende lidt til sprog og skikke før ankomst, så vi har lavet en lille samling over de sydafrikanske gloser, gode opskrifter på sydafrikansk mad, landets skikke, kultur og højtider.

Mad og drikke rimer på dansk hygge, så hvorfor ikke prøve at lave sydafrikansk mad før rejsen, eller måske servere en ægte sydafrikansk "Bunny Chow" når ferie filmen skal vises for vennerne efter rejsen? Vi har lagt os i selen og fundet nogle af de bedste opskrifter fra det ægte sydafrikanske køkken frem til dig.

Natur og kultur går hånd i hånd i dette smukke land, hvorfor du naturligvis her til højre kan læse endnu mere. Dog har vi valgt at fokusere på det område langt de fleste af vores gæster besøger, nemlig området omkring Nyati Safari Lodge.

Sydafrikas dyr er meget mere end "The Big Five" som de fleste taler om. Her har du et imponerende fugleliv og en mangfoldighed af dyrearter på landjorden. Besøg gerne Nyati Safari Lodge flere gange på forskellige tidspunkter af året, og vi garanterer at du vil få helt forskellige dyreoplevelser hver gang.

Højtider i Sydafrika. Er det overhovedet vigtigt? Tjaa, alle højtider fejres jo på forskellig vis over hele kloden og Sydafrika er ingen undtagelse. Derfor finder du også information over de vigtigste højtider i Sydafrika her.

Denne side opdateres kontinuerligt med nye opskrifter, sydafrikanske gloser, mere omkring kulturen, naturen og naturligvis de sydafrikanske højtider.

Tilbage er der kun at sige: Welkom in Suid-Afrika (som de siger på Afrikaan).

Sydafrikanske opskrifter

Tag bare Sydafrika med hjem i køkkenet. Vi har samlet opskrifter på nogle af de retter, som du med næsten 100% sikkerhed støder på undervejs i Sydafrika. 

Få de lækre opskrifter her

Sydafrikas dyreliv

Safarirejse er lig med dyreliv, ingen tvivl om det! Men vidste du at i Sydafrika tales ikke bare om "The Big Five", men også om "The Small Five"? Vidste du også at Sydafrika har et imponerende fugleliv?

Læs mere om Sydafrikas dyreliv her

Højtider i Sydafrika

At besøge et fremmed land er altid spændende, og endnu mere hvis man kender til deres helt specielle helligdage.

Læs om Sydamerikas helligdage her

Mød stammefolkene i Sydafrika

Med over mere end 3000 forskellige stammer i Sydafrika, venter mange kulturelle oplevelser.

Læs mere om Sydafrika´s stammer her

Sydafrikanske gloser

Howzit my bru? Tal som en Sydafrikaner.

Men hvordan taler en Sydafrikaner egentlig? Vi har gravet lidt i det, og fundet nogle af de både sjove og brugbare udtryk frem, - bare se med her.

Lær sydafrikanske gloser her 

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os