Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

NYATI Hoteller

NYATI Safari Rejser byder velkommen til luksus, forkælelse og autentiske safarioplevelser på NYATI's egne lodges i Greater Kruger National Park i Sydafrika. Vil du opleve mere af det afrikanske kontinent, har vi nøje udvalgt en række unikke hoteller i det øvrige Sydafrika, Zimbabwe, Botswana, Mauritius og Zanzibar, som fx kan kombineres med et ophold på NYATI Safari Lodge. Læs mere om nogle af vores foretrukne hoteller herunder. 

Nyati Safari Lodge i Kruger National Park

På kanten af Greater Kruger National Park finder du NYATI Safari Lodge.

Her finder du de eksklusive River Bungalows til 2 personer samt familiebungalow med plads til hele familien. Ønsker du at opleve Glamping på ypperste niveau anbefaler vi et ophold i de familievenlige Rhino luksustelte. Olifant villaerne er for jer, der ønsker privat 200m2 luksusvilla og egen pool.

NYATI River Bungalows

Lodgens 10 store eksklusive River Bungalows ligger direkte ud til Olifant-floden og er bygget ind i skrænten ned mod floden, så byggeriet er i harmoni med naturen og samtidig optimerer udsigten fra hver eneste bungalow.

Store glaspanorama-skydedøre fører ud til den private, møblerede terrasse, hvorfra der er frit udsyn over floden og den vidtstrakte afrikanske bush.

Forestil dig at ligge her i din hængekøje med en kop kaffe eller en drink mens du iagttager elefanter, giraffer, antiloper og andre vilde dyr, der kommer ned til floden for at drikke. Det er Afrika på første række.

NYATI Familiebungalow

Lodgens familiebungalow ligger ligesom alle de øvrige bygninger direkte ud til Olifant-floden og er bygget ind i skrænten ned mod floden, så byggeriet er i harmoni med naturen og samtidig optimerer udsigten fra den private terrasse. Store glaspanorama-skydedøre fører ud til den private, møblerede terrasse, hvorfra der er frit udsyn over floden og den vidtstrakte afrikanske bush. Forestil dig at ligge her i din hængekøje med en kop kaffe eller en drink mens du iagttager elefanter, giraffer, antiloper og andre vilde dyr, der kommer ned til floden for at drikke. Det er Afrika på første række.

Familiebungalowen svarer til en River Bungalow med to selvstændige værelser i tilknytning som deler bad/toilet/terrasse. Se evt. plantegningen. Her kan bo op til 2 personer på hvert værelse, dvs. i alt kan der bo 6 personer i familiebungalowen. De to mindre soveværelser har døre indtil hinanden, men skal man ind i det store master bedroom, vil man skulle ud på terrassen og ind ad glaspanoramadøren her. Hvis I gerne vil have mere plads, kan I altid vælge en Olifant Villa Suite på 200 m2 mod et tillæg. Det er en god ide at være i god tid, hvis man ønsker at bo i vores familiebungalow, da vi kun har denne ene.

Læs mere om Familiebungalow her

NYATI Rhino Telte

De 5 luksuriøse Rhino-telte på NYATI Safari Lodge er velegnede for familier med op til 2 børn. Hvert telt har eget en-suite badeværelse samt stor sovesofa, der kan bruges som opredning, hvis man bor mere end 2 personer i teltet.

  • Bo i privat luksustelt på 75 m2 med plads til 2 voksne og evt. 2 børn
  • Nyd udsigten over Olifants River og Krugerparken fra den store private terrasse
  • Bo i private omgivelser få minutters gang fra hovedlodgen og restauranten

Luksusteltene er bygget ind i skrænten ned mod Olifants River og ligger direkte ud til floden. Fra den store private, møblerede terrasse er der frit udsyn over floden og den vidtstrakte afrikanske bush. Forestil dig at slappe af med en kop kaffe og nyde udsigten mens elefanter, giraffer, antiloper og andre vilde dyr kommer ned til floden for at drikke i solnedgangen. Eller nyd en drink under den sydafrikanske stjernehimmel, mens bushens lyde og dufte omringer dig. Det er Afrika på første række.

Læs mere om Rhino teltene her

NYATI Olifant Villa Suiter

De 6 private luksusvillaer er velegnede til, hvis I er to vennepar eller en familie, der gerne vil have mere plads og privatliv. Villaerne har enten to, tre eller fire soveværelser, stor opholdsstue, privat pool & boma samt overdækket, møbleret terrasse, hvor I kan nyde livet, hinandens selskab – og panoramaudsigten over bushen og Olifants River.

  • Bo i egen privat luksusvilla på 200 m2 med 2 eller 4 soveværelser
  • Nyd jeres egen pool og terrasse på første række til Olifants River
  • Bo i gåafstand til hovedlodgen, men i tilpas afstand til at sikre en privat atmosfære

Villaerne ligger kun et par minutters gang fra hovedlodgen, hvor restauranten ligger, men med tilpas afstand herfra til at kunne sikre en adskilt og privat atmosfære. Her kan I være sammen i fred og ro og dele dagens oplevelser, når I kommer hjem, alt imens I følger med i dyrelivet langs floden eller tager en dukkert i jeres egen pool.

Læs mere om Olifant villaerne her

NYATI Cheetah Camp

Oplev luksussafari i særklasse i privat camp med privat safariprogram, chauffør, kok og plads til hele familien. NYATI Cheetah Camp ligger direkte ud til Olifants River og Kruger National Park og består af to villaer på i alt 500 m2 samt stor privat terrasse og poolområde. Campen er velegnet til grupper på 8-12 personer i alle aldre. Læs mere her.

Milima Safari Lodge i Kruger National Park

Blot omk. 10 km fra NYATI Safari Lodge på kanten af Greater Kruger National Park finder du MILIMA Safari Lodge.

Her finder du lækre Luksus telte til 2 personer privat bad, toilet og terrasse med udsigt over dyrelivet ved de nærliggende vandhuller. Rejser I op ti 6 personer sammen, kan I vælge at bo i en af de rummelige villaer, og til grupper på op til 12 personer anbefaler vi reservation af Manor House.

MILIMA Luksus telt

Føl nærheden af naturen når du bor i et af de luksuriøse telte på MILIMA Safari Lodge

Du sover i en komfortabel seng, omgivet af normalt møblement med adgang til privat bad & toilet. Fra den private terrasse er der udsigt over det nærliggende vandhul.

Til gengæld sover du under en kraftig teltdug, og kan derfor nyde de mange lyde fra bushen lige før du falder i søvn.

Daglige safariudflugter i vores 10.000 hektar store private område med adgang til Krugerparken tillader dig at opleve det afrikanske dyreliv tæt på. Der er gode chancer for at opleve "The Big Five" (elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn) på turene i de åbne jeeps.

Ophold på MILIMA Safari Lodge er all inclusive, hvilket betyder at alle måltider, drikkevarer samt 2 daglige safari udflugter i jeep er inkluderet i dit ophold.

MILIMA Villa

Oplev den ultimative safarioplevelse med ophold i en af de charmerende Villa, en 100m2 stor bungalow på MILIMA

Med egen terrasse med udsigt ud over den afrikanske bush, er der rig mulighed for hyggelig afslapning efter dagens safariudflugter. Bungalow´en indeholder 2 store soveværelser samt opholdsstue med udgang til terrassen.

MILIMA er beliggende midt i den afrikanske natur, på kanten til Krüger nationalpark. Opholdet inkluderer safariudflugter i det 10.000 HA store privatejede område med direkte adgang til Krüger parken. Her er rig mulighed for at opleve "The Big Five": Elefanter, bøfler, løver og næsehorn.

Ydermere er alle måltider, drikkevarer og 2 daglige safariudflugter inkluderet.
Kort sagt: MILIMA er en all inclusive safari lodge.

MILIMA Manor House

Når I rejser som en gruppe på mellem 8-12 personer (maksimalt 8 voksne + 4 børn) er Manor House på MILIMA Safari Lodge det perfekte valg som udgangspunkt for safarioplevelser.

Manor House er udstyret med 4 store soveværelser (2 med privat bad & toilet og 2 værelser, der deler bad & toilet), Desuden er der en hyggelig fælles opholdsstue samt fælles spisestue med åben pejs Opholdsstue og spisestue er til rådighed for alle gæster på lodgen. Der er direkte adgang fra opholdsstuen til terrasse med udsigt ud over den afrikanske natur. I vil uden tvivl nyde de 2 daglige safari udflugter (Game Drives) med masser af muligheder for at opleve "The Big Five": Elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn.

Safari udflugterne finder sted på vores 10.000 ha store private område der har direkte adgang til Kruger nationalparken.

Dette er en all inclusive lodge, så alle måltider, drikkevarer & 2 daglige safariudflugter med lokal ranger er inkluderet.

Hoteller i Cape Town

I Cape Town er det absolutte samlingspunkt den nyrestaurerede ”Victoria & Alfred Waterfront” i den gamle havn, hvor ombyggede pakhuse nu huser flotte hoteller, et utal af restauranter og caféer, store som små indkøbscentre, smarte boutiquer, gallerier, åbne musikscener m.m. – alt i et miljø, der kan minde om en sammensmeltning af Skagen og San Francisco’s Fisherman’s Wharf. Dette er stedet – og NYATI's gæster bor netop her med udsigt til blafrende sejl og sæler, som boltrer sig i vandet.

The Commodore Hotel

Bo tæt ved V & A Waterfront med det pulserende byliv, restauranter, cafeer og shopping. The Commodore Hotel er et stilfuldt hotel med maritime detaljer, rummelige og lyse værelser samt udsigt over havnen med Taffelbjerget som kulisse. Her kan du også nyde hotellets poolområde, spa og sauna. Læs mere her.

Protea Hotel Cape Town North Wharf

Udforsk V&A Waterfront og hjertet af Cape Town fra Protea Hotel Cape Town North Wharf. De luksuriøse lejligheder passer til enhver smag og fra tagterrassen kan udsigten over Cape Town nydes efter en tur i den lækre swimmingpool.

Læs mere her.

 

The Portswood Hotel

Her oplever du i sandhed historiens vingestrøg! Hotellet har gennemlevet 300 år, og står topmoderne ved indgangen til Víctoria & Alfred havnefronten i Cape Town.

Læs mere om Portswood Hotel her

Victoria & Alfred Hotel

Dette smukt ombyggede victorianske pakhus fra 1904 er et førsteklasses hotel med ubetinget bedste beliggenhed i Cape Town direkte på den eftertragtede V & A Waterfront med pragtfuld udsigt over havnen og Taffelbjerget. Hotellet er renoveret ned til mindste detalje i ægte victoriansk stil med sans for elegance og moderne luksus. Læs mere her.

The Cellars-Hohenort

Det 5-stjernede Cellars-Hohenort, som er medlem af hotelkæden Relais & Châteaux, er beliggende i det historiske vinområde Constantia Valley lige udenfor Cape Town. Fra hotellets 51 værelser og suiter er der en betagende udsigt over Table Mountain og hotellets smukke haver. Restauranten Greenhouse er kendt som en af Sydafrikas bedste. Læs mere her.

Radisson Blu Waterfront

Oplev det smukke Atlanterhav og den private havnefront fra Radisson Blu Hotel Waterfront i Cape Town.

Læs mere her.

Hoteller ved Garden Route

Som base for ophold og udflugter i Garden Route-området, har vi valgt de 2 smukke feriebyer Knysna og Plettenberg Bay. I Knysna bor NYATIs gæster på det eksklusive 5-stjernede country-hotel St. James, som ligger ud til den smukke Knysna Lagoon med Det Indiske Oceans brusende bølger i det fjerne. Udover sine smukke naturomgivelser byder Knysna by på hyggelige butikker med lokalt kunsthåndværk, gode fiskerestauranter, besøg på østersfarm samt det berømte ”Outeniqua Choo Tjoe”-damptog. I Plettenberg kan man vælge mellem det familievenlige Beacon Island Resort eller det mere eksklusive The Plettenberg – begge med udsigt over bugten. Ved Plettenberg Bay findes nogle af Afrikas smukkeste strande, men byen byder også på aktiviteter som hvalsafari, vandreture og cykelruter, små hyggelige butikker og flere gode restauranter.

Beacon Island Resort

Beacon Island Resort er beliggende i hjertet af den maleriske Garden Route-region ved Plettenberg Bay. Herfra kan du nyde en fantastisk udsigt over bugten. Hotellet byder på komfortable lyse værelser, aktiviteter for hele familien og er et perfekt udgangspunkt for storslåede naturoplevelser langs Garden Route. Læs mere her.

The Plettenberg

Det 5-stjernede luksushotel The Plettenberg byder på fantastiske udsigter, lyse og bekvemme værelser, gastronomi på højt niveau og udsøgt service. Fra Plettenberg Bay kan du let udforske de mange smukke strande, naturskønne områder, hyggelige bugter og rå kystlinjer langs Garden Route. Læs mere her.

The St. James of Knysna

Lille eksklusivt Country House Hotel beliggende i udkanten af byen i flot parklignende have direkte ned til Knysna Lagoon med skøn udsigt over lagunen og Det Indiske Ocean i det fjerne. Alle værelser er individuelt og luksuriøst indrettede i engelsk landstil med helt fantastiske badeværelser og et rummeligt lounge-hjørne. Læs mere her.

Hoteller i Vinlandet

I Vinlandet kan du vælge at bo midt i den historiske by Stellenbosch på River Manor Boutique Hotel & Spa. Du kan også vælge at bo lidt udenfor byen midt i vinmarkerne på den luksuriøse vingård Lanzerac, hvor du rigtigt kan nyde roen med udsigt over vinmarker og de majestætiske Helderberg-bjerge i baggrunden. Der går gratis shuttlebusser til Stellenbosch centrum fra hotellet. Alternativt kan du vælge at bo ved Franschhoek på det historiske og charmerende Protea Hotel Franschhoek.

Lanzerac Hotel & Spa

Bo i luksus midt i vinmarkernes idyl på en historisk vingård, som i dag er forvandlet til et elegant herregårdshotel i autentisk Kap-Holland stil. Hotellet emmer af historie og klassisk værdighed og er med sine 300 år et af de ældste eksempler på kolonitidens arkitektur i Kap-Provinsen. Læs mere her.

Protea Hotel Franschhoek

Bo centralt i den historiske landsby Franschhoek med udsigt over majestætiske bjerge og de berømte vinmarker i det sydafrikanske vinland. Protea Hotel Franschhoek er et charmerende mindre hotel med dejligt poolområde tæt på byens gode restauranter. Her er en afslappende atmosfære og højt serviceniveau. Læs mere her.

River Manor Boutique Hotel

Bo på landet midt i byen! Få minutters gang fra Stellenbosch centrum ligger det lille, smagfulde River Manor Boutique Hotel & Spa. Hotellet ligger som en oase i en lukket have på den egetræsklædte boulevard. Her kan du nyde roen og freden samtidig med, at du er tæt på byens restauranter, cafeer, gallerier og museer. Læs mere her.

Hoteller i Victoria Falls

Vi har udvalgt de bedste hoteller ved Victoria Falls i Zimbabwe. Du kan vælge at bo på det historiske og smukke Victoria Falls Hotel med egen adgang til vandfaldene. Du kan også vælge at bo på Ilala Lodge, som er et lille hyggeligt og romantisk hotel, der føles mere familiært med sine kun 32 værelser. Begge hoteller er opført i klassisk kolonitidsstil. Som et billigere alternativ har vi valgt The Kingdom at Victoria Falls, som ligger ved siden af Victoria Falls Hotel. Alle 3 hoteller ligger i den lille by Victoria Falls i gåafstand til vandfaldene og med udsigt til sprayskyen fra vandfaldene.

The Victoria Falls Hotel

Unikt luksushotel i klassisk engelsk kolonitidsstil. Hotellet er bygget i 1904 og er for nogle år siden smukt renoveret med respekt for storheden og elegancen i den oprindelige arkitektur. Her får du en tidsrejse i Dr. Livingstones fodspor samtidig med, at du får opfyldt dine krav til moderne komfort, faciliteter og forkælelse. Ånden fra Dr. Livingstone og Henry Stanley lever overalt. Læs mere her.

Ilala Lodge

Ilala Lodge er et stilfuldt, hyggeligt og romantisk hotel i kolonitidsstil med perfekt beliggenhed i Victoria Falls by med udsigt til sprayskyen fra vandfaldet. Lodgen er privatejet og har kun 56 værelser, hvilket giver en familiær stemning, og et usædvanligt serviceorienteret personale gør, at du både føler dig hjemme og forkælet. Læs mere her.

The Palm River Hotel

Palm River Hotel er smukt beliggende ved bredden af Zambezi floden, med bare 4 km til det berømte vandfald Victoria Falls. Hotellet åbnede dørene den 1. dec 2021, og her er lagt vægt på et moderne og samtidig tidløst design. Alle værelser har egen altan/terrasse med udsigt ud over de grønne områder. Fra swimmingpoolen er der udsyn over floden.

Læs mere om Palm River Hotel her.

Hoteller i Johannesburg

Melrose er en stilfuld bydel i det nordlige Johannesburg med gode shoppingcentre, trendy cafeer og mange velholdte huse - kun en kort køretur fra Sandton. Sandton kaldes ofte det nye centrum i Johannesburg, og området byder på livligt bymiljø med dejlige restauranter og byens største udvalg af butikker. NYATI's gæster bor på det charmerende The Peech Boutique Hotel i Melrose, som ligger i rolige og stemningsfulde omgivelser, men stadig tæt på byens liv eller det luksuriøse DAVINCI Hotel & Suites, som ligger lige midt i Sandton ud til den flotte Nelson Mandela Plads. Skal du bare have en enkelt overnatning i Johannesburg, inden du flyver videre til en anden destination, anbefaler vi lufthavnshotellet Protea Hotel O.R. Tambo Airport.

Southern Sun O.R. Tambo Airport

Stilfuldt og komfortabelt hotel ved Johannesburgs internationale lufthavn. Her er du tæt på shoppingcentre, restauranter, casinoer og golfbaner. Slap af ved den udendørs swimmingpool eller nyd lidt forkælelse på Caroline's Day Spa, som tilbyder en række eksklusive skønheds- og sundhedsbehandlinger. Læs mere her.

The Peech Boutique Hotel

The Peech Boutique Hotel er et hyggeligt hotel beliggende i den charmerende bydel Melrose. Tidlligere en privat bolig og i dag et smagfuldt hotel med blot 22 værelser i suiter. Her bor du lidt væk fra alfarvej men alligevel tæt på byens mange shoppingcentre og restauranter. Værelserne er rummelige og vender alle mod hotellets grønne, frodige have. Læs mere her.

Protea Hotel O.R. Tambo Airport

Hvis et lufthavnshotel kan være "Helt perfekt", så må det være Protea Hotel O.R. Tambo Airport. Her er alt holdt i luftfartstermer, og den velbesøgte flysimulator gør hotellet til et førstevalg for rigtig mange på gennemrejse i dette smukke land Læs mere her.

Sandton Sun Hotel

Sandton Sun har alt det som et 5-stjerners hotel skal have, samtidig med en perfekt beliggenhed i Sandton, der af mange betegnes som Johannesburgs "rigtige" centrum.

Læs mere her.

Hoteller på Mauritius

På Mauritius har vi nøje udvalgt de bedste luksushoteller, som lever op til NYATI's høje standarder for kvalitet. Vil du bo direkte på stranden med alt inklusiv, anbefaler vi det hyggelige Tamassa på sydvestkysten af Mauritius. Vil du kombinere strand- og byliv, anbefaler vi Mauricia Beachcomber, som ligger i gåafstand til det livlige Grand Baie-område, hvor der er masser af restauranter, shopping, barer og natteliv. Ønsker du det bedste luksusophold til prisen, anbefaler vi Hotel LUX Grand Gaube, som ligger idyllisk lige ud til privat strand i egen lille bugt, kun ca. 10 minutters kørsel fra Grand Baie. Rejser I som familie vil vi anbefale Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa. Søger du ultimativ luksus, bør du vælge LUX Belle Mare eller LUX Le Morne, hvor du finder alt, hvad du drømmer om på en strandferie - og lidt til. Kontakt os endeligt for særtilbud til nygifte. De fleste hoteller på Mauritius tilbyder store rabatter på opholdet til bryllupsrejsende.

LUX Grand Baie

Et førsteklasses resort ved stranden i den nordvestlige del af øen, kun en kort gåtur fra den lille by Grand Baie.
Resortet byder på flere pools, blandt andet en infinity-pool og en børnepool.
Solstole, parasoller og håndklæder er inkluderet både ved pools og på stranden.

LUX Belle Mare

LUX Belle Mare er et af Mauritius’ absolut bedste hoteller. Hotellet tilbyder luksus og fortryllende ø-stemning ud til en af Mauritius’ smukkeste strande, Belle Mare, som i 2013 blev kåret til en af verdens bedste på CNN. Her kan du nyde kilometervis af kridhvid sandstrand, fredeligt krystalklart turkisblåt vand, et resortområde i verdensklasse og mulighed for all-inclusive på højeste niveau. Læs mere her.

LUX Grand Gaube

LUX Grand Gaube tilbyder en af de mest idylliske beliggenheder på Mauritius. Resortet ligger på den nordøstlige del af øen ud til sin egen lille lagune med tre bugter og et exceptionelt romantisk og naturskønt sceneri. Her finder du ægte ø-stemning i en glad, uformel atmosfære og masser af sportsfaciliteter både til lands og til vands. Alle værelser tilbyder desuden udsigt til havet fra egen udsigtsterrasse. Læs mere her.

LUX Le Morne

LUX Le Morne tilbyder femstjernet luksus på perfekt beliggenhed ved stranden på Mauritius’ sydvestkyst afskærmet for vejr og vind af det smukke bjerg Morne Drabant - et UNESCO World Heritage Site. Den hvide sandstrand strækker sig så langt øjet kan se, og resortets fire pools ligger idyllisk omkranset af de tropiske haver og terrasser med udsigt til strand og vand – og øens smukkeste solnedgange! Læs mere her.

Tamassa

Tamassa ligger direkte på stranden udenfor den lille by Bel Ombre på den sydvestlige kyst af Mauritius. Her finder du blændende hvide strande, vajende palmer og krystalklart badevand. På Tamassa får du all inclusive - det vil sige alle måltider, drikkevarer og aktiviteter er inkluderet - fra den store morgenbuffet til a la carte middag og cocktails på stranden. Alle værelser har udsigt mod havet og har møbleret balkon eller terrasse. Læs mere her.

Hoteller på Zanzibar

Vi har udvalgt de absolut bedste hoteller til prisen på Zanzibar, hvor du bor i luksus på første række til stranden og har det bedst mulige udgangspunkt til at udforske øens højdepunkter.

LUX Marijani

Nyere LUXuriøst resort på Zanzibars nordlige østkyst.
Resortet består af en række 2-etages bygninger i ”arabisk Zanzibar stil”.
Alle 82 værelser har egen balkon eller terrasse, minibar og kaffe/te faciliteter.

Læs mere om LUX Marijani her

Fumba /NYATI Beach Lodge

Fumba/ NYATI Beach Lodge ligger ved den rolige og private strand på Fumba-halvøen på Zanzibar med udsigt til øens smukkeste solnedgange. Det perfekte sted til ren afslapning – og et rigtig godt udgangspunkt til at udforske øens seværdigheder. På hotellet findes der både spa, swimmingpool, restaurant, dykkercenter – og eget strandområde. Nyd udsigten over den frodige tropiske have, stranden og havet. Læs mere her.

Sandies Baobab Beach Zanzibar

Værelserne på dette tropiske resort er omgivet af tropiste træer og haver. Der er direkte adgang til den smukke sandstrand fra resortet, eller du kan vælge at slappe af ved pool kanten og nyde lidt fra den veludstyrede bar. Uanset dit valg er der den smukkeste udsigt til det turkisblå hav.

Læs mere on Sandies Baobab Beach her.

Sea Cliff Resort & Spa

Sea Cliff Resort & Spa tilbyder femstjernet luksus efter international standard, et væld af aktiviteter til alle aldre, privat strand, egen golfbane og et overvældende resortområde med to store infinity pools, børnepool, spa, sportsfaciliteter, udsigtsterrasser, lækre restauranter, barer og lounge indhyllet i frodig tropisk natur. Et fantastisk udgangspunkt til at udforske Zanzibar og ikke mindst opleve øens smukkeste solnedgange. Læs mere her.

Hoteller i Dubai

Dubai er det perfekte sted til et stop-over på hjemrejsen fra Sydafrika. Her kan du nyde nogle dage med ren afslapning ved strand eller pool. Vi har derfor udvalgt nogle hoteller, som alle ligger ved Dubais hvide sandstrande og har egen pool. Vælg mellem at bo på den ikoniske palme med smukke strande i rolige omgivelser, ved Dubai Marina med strand- og byliv i et maritimt miljø eller ved det mere eksklusive Pearl Jumeirah, som ligger tættere på Dubais bymidte.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Sheraton Jumeirah Beach Resort er et hotel med en glimrende beliggenhed i Jumeirah Beach ved foden af ”palmen”.

Hotellet har et hyggeligt poolområde med liggestole og parasoller, der er omgivet af palmer.
Fra poolområdet kommer du let ned til stranden ad en gangsti gennem en stor, indbydende have.

Læs mere

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger ved den kendte Jumeirah-strand på palmen i Dubai. Her finder du en smuk hvid sandstrand med udsigt over Dubais skyline. Du kan slappe af i rolige omgivelser på hotellets private strand eller ved poolen. Værelserne er rummelige og indrettet i lyse farver, og de har alle hel- eller delvis havudsigt. De fleste værelser har også møbleret balkon med udsigt over Den Arabiske Golf. Læs mere her.

JA Oasis Beach Tower

JA Oasis Beach Tower ligger perfekt lige ved Dubais marina og den berømte Jumeirah-strand. Her kan du slappe af på stranden, spise frokost på The Walk med et udvalg af spisesteder, gå en tur langs marinaen eller nyde en drink ved poolen på hotellet. På JA Oasis Beach Tower bor du i moderne og særdeles rummelige lejligheder, de fleste med privat balkon og udsigt mod strand, by eller marina. Læs mere her.

Nikki Beach Resort & Spa

Bo i moderne luksus og nyd de rummelige lyse værelser med egen balkon på det sofistikerede Nikki Beach Resort & Spa. Hotellet ligger i helt private omgivelser ved Pearl Jumeirah med en smuk privat sandstrand og panoramaudsigt over Den Arabiske Golf og Dubai skyline. Her har du optimale betingelser for at forkæle dig selv i eksklusive men afslappede rammer – samtidig med du er tæt på downtown Dubai. Læs mere her.

Indhent tilbud

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os