Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

Dubai rejser

Dubai er den perfekte afslutning på dit safarieventyr, hvis du drømmer om hvide sandstrande, gode shoppingmuligheder og et hav af interessante udflugter. Her finder du alt, du kan ønske dig til en badeferie krydret med spændende oplevelser. En ferie i Dubai byder nemlig på både unikke omgivelser og kulturelle indtryk. Hvis du samtidig synes, hjemrejsen fra det sydlige Afrika er meget lang, og du gerne vil splitte flyrejsen op, er det oplagt at lave et stop i Dubai og nyde nogle afslappende dage her, inden du flyver det sidste stykke hjem til Danmark.

Ferie i Dubai – En unik destination med en overflod af muligheder

Der findes intet sted på kloden som Dubai. Smukt placeret ved Den Persiske Golf og med en imponerende skyline, er byen den største – og mest ikoniske – i de Forenede Arabiske Emirater. For ikke nok med at Dubai emmer af eksklusivitet og luksus, så er der også rig mulighed for at få nogle oplevelser, som kun findes lige netop her: Enestående ørkeneventyr med smagfuld middag i beduinlejr og rundtur i en unik by, hvor du bl.a. finder Burj Khalifa, som med sine 828 meter er verdens højeste bygning.

Dertil kommer de smukke sandstrande, det maritime miljø omkring marinaen, soukerne og den autentiske arabiske stemning i den gamle bydel og ikke mindst shopping i Dubai, som bare må opleves. Dubai er også kontrasternes by med en blanding af nyt og gammelt – fra moderne skyskrabere til en flig af det gamle Orienten. Et af højdepunkterne er dog de hvide sandstrande, som indbyder til ren afslapning under den blå himmel – i Dubai skinner solen nemlig året rundt! Fra Jumeirah Beach kan du også nyde synet af Burj al Arab – det verdensberømte, syvstjernede hotel der er formet som et sejl.

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Bo som du drømmer om

En ferie i Dubai henvender sig til både yngre og ældre med de mange oplevelser og muligheder byen byder på. Vi har derfor nøje udvalgt hoteller, der både matcher par, børnefamilier eller vennegrupper og som vil danne en perfekt, sikker og skøn ramme for ferien i Dubai.

Vælg f.eks. at bo på den berømte, menneskeskabte og palmeformede ø, Palm Jumeirah, der byder på en overflod af fine strande og rolige omgivelser. Pearl Jumeirah, henvender sig til de lidt mere kræsne og dig, der gerne vil bo lidt tættere på den gamle bydel. Du kan også vælge at bo ved marinaen som med strand, restauranter og summende byliv byder på en enestående atmosfære.

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Dubai og safari – hvorfor ikke?

Vi tilbyder rejser til Dubai i kombination med vores luksussafari i Krugerparken i Sydafrika. Men vi kan altid skræddersy rejsen og tilpasse den dine ønsker. Du kan derfor også vælge at kombinere dit safarieventyr og Dubai med flere af vores andre rejsemål i det sydlige Afrika som fx Cape Town, Vinlandet eller Victoria Falls. Uanset hvordan du vælger at kombinere din rejse, kan vi anbefale at afslutte en begivenhedsrig og eventyrlig tur til det sydlige Afrika, hvor indtrykkene står i kø, med en skøn strandferie i Dubai, hvor du kan slappe af og fordøje alle oplevelserne fra turen.

Indhent tilbud

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os