Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

NYATI Gæstebog

Vi sætter stor pris på, når vores gæster har lyst til at dele deres rejseoplevelser med os, og vi har samlet nogle af de mange rejsebreve og video, vi har modtaget igennem tiden til en lille gæstebog. Vi håber, dette kan være til inspiration for dig, der sidder og drømmer om at rejse til Afrika. Hvis du allerede har rejst med os og kunne tænke dig at dele dine rejseoplevelser med andre, send da endeligt dit rejsebrev til os

2 generationer fortæller

Venskaber opstår på Nyati

Nyati får de varmeste anbefalinger

Nyati får de varmeste anbefalinger af min kæreste og jeg.

Ingen af os havde været i Sydafrika før vores tur til Hoedspruit: Kruger nationalpark og Nyati, så vi vidste ikke helt, hvad vi kunne forvente. Vi er henholdsvis 25 og 32 år, og havde ikke troet, at det var muligt for os at komme afsted på en rigtig safariferie nu, så derfor var vi også spændte på om rejsen kunne leve op til vores forventninger. Vi har dog begge en kæmpe kærlighed for dyr, specielt når dyrene kan opleves i deres naturlige habitat, så at se dét var absolut det vigtigste at opleve for os.

Da vi ankom med flyet til Hoedspruit, blev vi hentet af en chauffør fra Nyati og blev transporteret i en lækker, stor, lukket jeep 1½ time til Nyati lodgen. 

Da vi kom helt frem til det sted, vi skulle befinde os den næste uge, blev vi blæst bagover af begejstring. På trods af at Nyati lodgen ligger midt inde i bushen - hvilket er fantastisk for så er man omringet af dyr og natur - var der grønne græsplæner, pool samt den smukkeste hovedbygning med åben restaurant, hvor der var udsigt til Olifants River med flodheste der badede og legede - fantastisk!

Vores bagage blev anbragt i vores bungalow af en af de søde kvinder fra personalet, og herefter kunne vi finde os til rette i den hyggelige og lækre bungalow. Vi havde udsigt til flodhestene endnu engang fra vores store terrasse, hvor der både var hængekøje, stole samt et bord udstyret med en velkomst-champagne! Yderligere havde vi en kæmpe seng der stod midt i rummet, et udendørs samt indendørs bad og to håndvaske samt et toilet, luksus!

Vi fik muligheden for at komme med på en 4 timers lang safaritur 2 timer efter vi ankom til Nyati lodgen, og på trods af meget lidt fly-søvn tog vi afsted! Efter en lækker tapas frokost var det altså afgang. Vi blev fuldstændig hooked på safari efter den tur og kunne slet ikke vente med at komme afsted igen de efterfølgende dage.

Vi så alle de dyr vi havde ønsket at se efter 4 dage, og fik således også set THE BIG FIVE! som de allerførste i en gruppe på ca. 40 mennesker. At se the big five var noget vi havde håbet meget på, men fik fortalt at man skulle være heldig for at se på kun en uge. Dog var hvert eneste dyr vi så en oplevelse, også selvom det var en lille impala, som vi havde set 5000 gange før. Dette skyldes nok også, at vi altid sad og spejdede efter dyr fra jeepen, og når vi fik øje på et og råbte op og jeepen stoppede, fik man et lille adrenalinkick.

Ikke nok med The big five: elefanter, løver, leoparder, næsehorn og bøfler, så vi også en gepard på vores endagstur til Kruger nationalpark centrum, en tur vi havde tilvalgt til vores pakkerejse. Geparden var især speciel at se, da den ikke ofte lader sig spotte, og så var den simpelthen så smuk og elegant, når den vandrede rundt fra busk til busk. Heldige os!

Ej at forglemme er maden! Og generelt den rene luksus man befinder sig i, når man bor på Nyati lodgen. Vi havde fri bar konstant, hvis vi manglede noget blev det bragt til os, også selvom vi var nede i vores bungalow og ønskede mere rødvin efter aftensmaden. Desuden var der både drinks, vin, sodavand og altid koldt vand uanset om vi var på lodgen eller ude på safari. Fantastisk i 35 graders varme!

Men maden er også så vigtigt at nævne på denne tur! Vi vidste hjemmefra at vi skulle have morgenmad, frokost og 3 retters middag hver aften og havde derfor ret høje forventninger. Dog med forbehold, da vi vidste, at vi var på udebane i det afrikanske køkken og at vi desuden skulle bo midt ude i ingenting... Men men men morgenmaden bestod af den lækreste buffet med frisk frugt, juice, æg som vi ville have dem, pølser, bacon, toast og jeg kunne blive ved.. frokosten blev ændret dag for dag, og var så lækker, og med inspiration fra det afrikanske køkken. Mmmh.

Og aftensmaden! Det var ren gourmetmad, vi blev blæst bagover hver aften, for det var simpelthen så lækkert. Stort set hver aften fik vi afrikanske dyr fra bushen til hovedret, hvilket vi jo ikke ligefrem er vant til, men det var inkorporeret så godt i retten, stegt perfekt samt anrettet så smukt at man skulle tro, man var på en europæisk Michelinrestaurant. Wauw.

Som om ovenstående ikke var nok viste Nyati igen, hvor serviceminded de er på vores hjemrejse. Vores ene fly var blevet nedgraderet, så der ikke var plads til os, og derfor var vi blevet ombooket til en ny flyver, der gjorde at vi blev mere end tre timer forsinkede i sidste ende og derfor ikke kunne nå vores tog ved Københavns lufthavn... - vi er aalborgensere og havde derfor også langt hjem fra Kbh. Da vi skrev til Nyati, at vi var blevet forsinkede på hjemturen og derfor ville være meget sent hjemme i Aalborg, svarede de, at vi endelig måtte bestille et fly fra Kbh til Aalborg på deres regning. Det er simpelthen så god stil, og det var rart at vide at Nyati stadig sørgede for os, selvom vi havde forladt lodgen.

Vi har absolut intet negativt at sige om Nyati. Deres gæstfrihed, professionalisme, omgivelserne, serviceniveauet, det hele! oversteg vores forventninger med kilometer og vi kommer meget, meget gerne igen!

Frederik og Josefine

Nyati er fantastisk

Vi kunne fejre guldbryllup den 28. december, og da ingen af os er til store fester og skåltaler, besluttede vi i stedet at invitere søn, svigerdatter og 3 store børnebørn med en tur til Nyati. Den beslutning fortrød vi bestemt ikke.

Flyveturen er lang, og vores var plaget af forsinkelser på både ud- og hjemrejsen, så vi fik afprøvet den manglende kondition på nogle hektiske ture gennem Doha lufthavn. Det var stressende, men vi nåede da alle flyene, et par gange som de sidste ombord.

Nyati er til gengæld fantastisk. Vi havde bestilt et af de store huse med 4 soveværelser, 2 badeværelser plus et udendørs bad. Det passede perfekt til en familie på 7 personer.

Vi havde tilkøbt en enkelt udflugt til en landsby, hvor vi fik en grundig oplysning om vilkårene for at bo sådan et sted. Skolen var desværre lukket på grund af sommerferie, men til gengæld mødte vi mange børn ude hos den familie, vi besøgte. De boede i et såkaldt Mandela-hus, bygget til familier, som ikke selv havde midler til at skaffe en bolig. Vi besøgte også byens kvindelige heksedoktor, og de 2 store piger lod sig spå i dyreknogler, muslingeskaller, terninger og andre mærkværdigheder såsom en svingende pisk og underlige lyde.

Det bedste var dog turene ud i naturen. Det var af og til nogle lange og rystende oplevelser, men rangerne var meget opsatte på at finde flest mulige dyr på turene, så når der kom meldinger om en elefantflok i en sø, så gik det over stok og sten for at nå frem, inden de flyttede sig.

Vi så hverken næsehorn eller leopard, så det blev kun til "big 3". Til gengæld var det nogle fantastiske oplevelser at se en flok løver ligge og tage middagslur midt på vejen, så bilen måtte vende og køre samme vej retur. Det var ubeskriveligt, da en flok på over 30 elefanter gik op ad en meget stejl skråning, over en dæmning og ned i en sø på den anden side. Vi var den eneste safaribil på dæmningen, og vi var bogstaveligt omringet af de kæmpestore dyr. 

Også de mange mindre dyr gjorde indtryk. Kingfisher i mange varianter, forskellige skildpadder, krybdyr, en giraf der drikker - jeg kunne blive ved.

Der blev sørget godt for os både ved måltiderne og på køreturene. Tit var vi så opslugte af at søge efter dyr, at eftermiddagspausen blev droppet og aftensmaden akkurat blev nået.

Jeg har taget rigtig mange billeder på turen. Det er blevet til 2 fotobøger. En stor luksusbog på rigtigt fotopapir med dagbogsnotater og alle vores oplevelser dag for dag. En anden mindre fotobog udelukkende med billeder af nogle af de dyr, vi så på turen. For min skyld kunne vi sagtens gentage turen lige nu.

Birthe Buch-Hansen

Alt personalet var upåklageligt venligt

Efter personlige anbefalinger fra bekendte valgte min hustru og jeg Nyati Safari. Vel ankommet til Sydafrika blev vi hentet i den nærmeste lufthavn af dansktalende personale. På vejen standsede den sydafrikanske chauffør efter behov, når vi kom forbi nogen dyr. Allerede da så vi giraffer, elefanter og antiloper. Vores guider var forhippet på at vise os det rige dyreliv, og det så vi. Løver fik vi set tre gange, den ene gang i færd med at æde en antilope. Safari lodgen var smagfuldt bygget og indrettet i overensstemmelse med illustrationerne på hjemmesiden. Placeringen over den nærliggende Olifant River var ideel med dyrene, vi kunne se fra vores bungalow hver dag. Maden var langt over forventning. Chefkokken var lidt selvglad,  når han deklamerede retterne, men vi tilgav ham blankt, fordi det smagte så godt. Alt personalet var upåklageligt venligt, og vi havde stor glæde af forretningen, hvor man kunne købe safaritøj. Jeg har ikke nogen forbindelse til Nyati Safari men skriver dette, fordi jeg er opfyldt af fornøjelse over min og min hustrus positive oplevelse.

Frands Illum

Alle gav en perfekt service

Af hjertet tak for den vidunderlige tid vi havde på Nyati. Alle gav en perfekt service, langt ud over hvad vi havde forventet. Fra de to kørestole med førere, der tog sig af os i hver lufthavn til fyrene i baren. Næstbedst af alt var de fantastiske guider! Hvilken utrolig viden de havde, ikke kun om dyrene, men om alt i naturen. Hvad var bedst? Det danske værtspar, Elisabeth og Henrik! De tænkte på alt, og de havde en stor andel i vores fantastiske eventyr, der blev til et minde for livet.

De hjerteligste hilsener

Åke og Margareta Söderlund

Både indkvartering, service og personale var fantastisk

Vi vil meget gerne sige tak for den fornøjelse det var at besøge jeres lodge, som vi havde valgt til vores bryllupsrejse. Der er langt imellem at man får overgået sine forventning, men det klarede I til fulde, både indkvartering, service og personale var fantastisk, og det at i havde placeret os i en Olifant Villa samt at vi fik serveret en romantisk middag i villaen af jeres cheftjener Lizet (håber navnet er stavet rigtigt) var bare prikken over i`et.

Kærlig hilsen 

Peter & Camilla

Tak for en fantastisk ferie på jeres vidunderlige Nyati Safari Lodge

Tak for en fantastisk ferie på jeres vidunderlige Nyati Safari Lodge. Vi har haft det helt utrolig godt og har lært en masse dejlige mennesker at kende, som vi sad til bords med det meste af tiden.

Vores Olifant Villa 3 var selvfølgelig alt for stor, men vi nød den tid, vi havde der. Vi ville gerne have haft lidt mere tid til at nyde villaen, men det var jo ikke derfor, vi var taget på safari. Vi fik set mange forskellige dyr, og vi fik taget en masse fine billeder af dyrene ved vandet på den anden side af floden.

Maden skulle sagtens kunne serveres på en topklasserestaurant, og personalet i restauranten var fantastisk søde.

Vi var i Drakensbjergene, hvilket var en utrolig flot oplevelse med smuk natur. 

Jessica den tamme flodhest var så utrolig sød, og townshipturen var interessant med en meget vidende guide.

Alle bushvandringer, sundowners og game drives var interessante og aldeles fantastiske.

Og jeg (Susanne) græd, da vi takkede alle, som havde været med til at gøre vores rejse helt uforglemmelig!

Vi kunne sagtens tage af sted næste uge igen!!!!

Så endnu engang stort TAK fra os!

Susanne og Iza Robertsson

Alt spillede bare max

En hilsen til Nyati fra to glade gæster, som har været på safari med jer. 

Hold da op for en oplevelse det har været. Den bedste ferie nogensinde. Aldrig har vi oplevet noget lignende både med dyrene, stedet, personale, mad m.m. Alt spillede bare max. 

Vi vil blot sige TAK, og vi glæder os til at besøge Nyati igen (skal lige spare op :-) 

De bedste hilsner fra

Niels og Anja

Dejlig og familiær stemning på NYATI Safari Lodge

Vil takke for en fantastisk rejse og magisk uge i Sydafrika. Der er en dejlig og familiær stemning på NYATI Safari Lodge, som sammen med det fantastiske personale og de fine omgivelser gør, at man ikke kan andet end at trives der :-) 

Vi har haft en super herlig uge fyldt med oplevelser og masser af latter! Personalet har gjort alt for, at vi skal have det godt, og vi kunne virkelig ikke have haft det bedre!

Et særligt tillykke med jeres rekruttering af "Fantastiske Wilma", som fra første sekund har været en humørspreder for os alle! Hun er både sjov og lydhør! Hvis du har brug for den mindste hjælp, hjælper hun straks! 

Stor tak fra os :-)

Med venlig hilsen

Gigi Cederholm

Personalet er service minded i særklasse

Min søster og jeg er for en god måned siden kommet hjem fra en fantastisk tur til Nyati. Vi havde to uger, og nød det i fulde drag. Det var dejligt at have god tid til at sprede udflugterne, og vi nød meget at sidde på vores balkon (vi havde hus nr. 4, det bedste, synes vi:-)), og så er personalet service minded i særklasse. Det er svært at fremhæve nogle fremfor andre, men Gidi, der tog med os på fisketur, `forlængede` turen med en ekstra gamedrive, tog og efterfølgende gav os en masse super gode fotos, huskede altid det ekstra trappetrin, så min søster kunne komme op i bilerne, han fortjener nok en særlig ros. Det er også skønt med den afslappede og humoristiske stemning der er blandt rangerne.

Vi regner med at vi kommer og besøger jer igen, nok sidst på efteråret, og måske kombinerer det med nogle dage i Capetown, mest for at få set hvaler.

Indtil da, masser af hilsner

Bente og Hanne

Til dato vores bedste ferie nogensinde

Vi synes lige I skal have lidt ord med på vejen, - og vi har kun rosende ord for vores rejse med Nyati :o)))

Vi vil gerne takke for et FANTASTISK OPHOLD. 

ALT VAR PERFEKT - der var intet at sætte finger på.

Vi har simpelthen oplevet så meget på den uge - og vi MÅ TILBAGE :o)))

Alle var søde og smilende, - vinen og maden var i top, oplevelserne var i top, - bare omgivelserne er jo et kapitel for sig selv og ikke til at beskrive, - det skal simpelthen opleves.

Vi oplevede 'The Big 5', - og var meget overrasket over, at vi så dyrene på så nært hold, og i så stort et omfang. Fantastisk.

Vi vil fremadrettet give jer de bedste anbefalinger og håber selv at vende tilbage en dag.

Til dato vores bedste ferie nogensinde (og det skal lige siges vi har rejst meget, og mange forskellige steder).

Endnu en stor tak skal lyde.

De bedste hilsner

Knud Rasmussen og Berit Urban

Opholdet på Nyati Safari Lodge var bare fantastisk

En stor tak til Jer for at have arrangeret os en fantastik Safaritur til Afrika!

Cape Town (og Victoria & Alfred Hotel) er en dejlig by, som man kan have lyst til at besøge igen. 

Og opholdet på Nyati Safari Lodge var bare fantastisk, med utrolig venligt og serviceminded personale, fantastiske ture i bushen og udflugt til Draken bjergene. Og den kulinariske oplevelse overgik vore forventninger med kulmination med middagen i bushen. 

Vi fik også set rigtig mange af bushens dyr, men Næsehornene og Leoparderne havde desværre valgt at holde sig skjult netop i den uge :-( 

Efter den meget aktive uge i Nyati, var det også rart med et dejligt afslappende ophold på Zanzibar.

Tak til alle i Nyati Rejser og på Safari Lodgen for en fantastik oplevelse fra os alle fire :-)

Karin, Per, Lotte & Jørgen

Stor og ubetinget ros til Nyati

Vi har på vores ferie fået uforglemmelige naturoplevelser i anderledes (m/teltovernatninger) og luksuøse (Nyati Lodge) omgivelser, hvor det var tydeligt, at alle - såvel rangere som øvrige personale - var indstillet på, at vi skulle have gode og uforglemmelige oplevelser - og det fik vi! Kort sagt: Vi har fået en oplevelse for livet. Stor og ubetinget ros til Nyati, som vi gerne anbefaler til andre.

Venlige hilsener

Lena og Niels-Erik Estrup

Tak til Nyatis medarbejdere

Vi har nu været hjemme i en måned og fået gennemgået alle de vidunderlige billeder, vi har taget, og alle indtryk begynder at sætte sig. Vi vil gerne takke Nyatis medarbejdere, der hjalp os med planlægningen af denne rejse, den var helt fantastisk og oversteg vores vildeste forventninger. Indkvarteringen var fantastisk med dyr lige udenfor terrassen, ligesom al personalet og dejlige middage. Guiderne tog os på interessante ture, det eneste dyr vi ikke så var leoparden, men det er ikke så mærkeligt, vi har hørt, det er svært at se det. Jeg sender et billede med af familien ved jeepen. Vi vil helt klart anbefale jeres safari, det har vi allerede gjort til nogle af vores venner, der overvejer en lignende rejse.

Christina Leo med familie

Intet er overladt til tilfældighederne

Vi vil sige tak for en uforglemmelig tur. Alt var godt tilrettelagt. Intet er overladt til tilfældighederne. Maden var fantastisk. Det er den bedste tur vi nogensinde har haft. Vi supplerede turen til Mauritius hvor vi havde en rigtig god guide. Vi nåede knap nok at sidde i taxaen på vej til hotellet før hun ringede til os for at aftale en tid til at mødes dagen efter. Her kunne vi så planlægge resten af ugen. Vi nød opholdet. Super hotel. Vi kan kun anbefale jer som rejsearrangør.

Hilsen fra Gitte og Per Johannsen

En meget vellykket guldbryllupsrejse for familien

Der er nu gået godt en måned siden vi - en familiegruppe på 16 personer vendte hjem til Danmark igen efter en dejlig 10 dages rejse - med ophold i Nyati Safari Lodge Cheetah Camp plus 3 bungalows.

Indtrykkene har nu sat sig, og vi vil derfor gerne give en tilbagemelding på vores indtryk af rejsen.

Flyrejsen:

Både ud- og hjemrejse gik fint uden forsinkelser.

South African Airways er ikke det bedste selskab vi har fløjet med. Især på udturen var servicen meget langsom  - og ikke særligt god. Vi har tidligere fløjet med Lufthansa på samme rute og dengang var servicen langt bedre.

Vi havde pladser på række 40 til 47 i flyets venstre side (på hver række 2 sæder), så det var meget fint at vi kunne sidde samlet på både ud- og hjemrejse.

Opholdet:

Her har vi kun ros. Modtagelsen var fantastisk med alle de ansatte, som modtog os med sang.

Cheetah Camp og de 3 bungalows levede helt op til vore forventninger - både med hensyn til kvalitet og indretning - samt ikke mindst udsigt, swimmingpool og terrasser.

Alt personale inklusive ledelsen var meget smilende og hjælpsomme.

Afskeden var lige så festlig - men også lidt vemodig.

Mad og drikkevarer:

Der er også kun ros omkring det kulinariske. Vi havde jo egen kok og serveringsdame. De arrangerede et flot bord på terrassen til alle måltider i Cheetah Camp.

Dertil kom 2 flotte arrangementer ved bomaen og en lækker morgenmad i bush'en.

Al maden var lækker, veltillavet og varieret. Vi havde et par deltagere, som var vegetarianere. De var også meget tilfredse med serveringen.

Vi havde valgt ikke at tage "all inclusive", så vi købte fra dag til dag forskellige vine og soft drinks fra vinkortet. De var alle udmærkede til en rimelig pris.

Safariture:

Vi havde vore egne to rangers: Gidi og James. De var begge utroligt gode og meget vidende. Vi skiftedes til at køre med dem, så alle lærte dem begge rigtig godt at kende. Det var nogle dejlige bushwalks, safariture og sundowners.

Vi var meget heldige med at se de forskellige dyr, bl.a. så vi leoparden 4 - 5 gange.

Så der var stor tilfredshed hos alle både med rangers og de udemærkede safaribiler.

Udflugter:

Udflugterne til Krügerparken, Drakensbjergene, lokal landsby samt til center for truede dyr var alle vellykkede og spændende.

Ekstraydelser:

Årsagen til vor grupperejse var at vi "gamle" kunne fejre Guldbryllup, mens vi var hos Nyati. Det blev en meget vellyket dag, både fordi vore børn, svigerbørn og børnebørn gjorde dagen festlig for os, men Nyatipersonalet bidrog også meget til festlighederne med champagne og guldbryllupskage, flot dækket bord ved boma'en samt dans, musik og underholdning hen på aftenen. Desuden var vor seng smuk pyntet.

Det blev en uforglemmelig dag.

Konklusion:

Alt i alt en meget vellykket Guldbryllupsrejse, som var alle pengene værd.

Vi siger tak til Nyatis ejer, Nyatis personale i Danmark samt selvsagt personalet i Nyati Lodge i det skønne safariområde i Sydafrika.

Med venlig hilsen - på vegne af de 16 deltagere

Tove og Bent Henningsen.

Ovenud tilfredse med Nyati!!!

Vi har haft en super ferie og ville bare ønske, at den havde varet i flere uger :-)  :-) :-)

Vi er ovenud tilfredse med Nyati!!! Vi kommer helt sikkert tilbage igen! Vi var med på så mange ture, så det var ikke ligefrem nogen afslapningstur, så næste gang bliver det i hvert fald 2 uger, så vi kan slappe af mellem ”gamedrive”ene og nyde de skønne faciliteter mere  :-) ha ha ha 

Vi havde bl.a. en MEGET god ranger (Dihan), og vi fik både set og lært en masse – gode oplevelser som vi har med os hjem. Vi har virkelig fået Afrika i vores hjerter nu :-)  - og kokken og maden og vinen: MEGET GOD!!!

Det blev på en måde 2 forskellige ferier i én – og Cape Town var bare såå smuk og vi oplevede Cape Town i fantastisk vejr og fik set både Table Mountain, Lions Head, Robben Island, vintur i Stellenbosch, townshiptur (lejede bil med guide/chauffør – rigtig godt!) og tur til Kap Det Gode Håb med surferstrande og pingviner. Cyklet langs kysten til solnedgang over havet i Camps Bay. Så vi fik maksimalt ud af de dage, vi var der – vi ville gerne have været der i mindst 7 dage.

Vi har virkelig hygget os og nydt det hele – vi er meget tilfredse :-)

Mange hilsener og tak fra os alle v/Anette

Enestående set-up med fantastisk guide og fantastisk personale

Tak for en fantastisk tur til et helt fantastisk sted, enestående set-up med fantastisk guide og fantastisk personale. Den pragtfulde mad blev tilberedt af vores kok Walter, og vi fik den bedste service, man kunne forestille sig. Selvfølgelig vil vi gerne tilbage igen engang, og vi vil naturligvis anbefale Nyati til andre.

Vores oplevelser med dyrene vil vi aldrig glemme, heller ikke den lokale restaurants tasting menu havde vi turdet prøve - selv om vores små børnebørn slugte "pølserne" med god appetit. Sjovt og tankevækkende.

Tak for alle minderne om vores tur til Nyati

Karin og Hans Johansson med børn og børnebørn

Første række - Første klasse

Kære Nyati. Vi har nu været hjemme en uge, og turen har bundfældet sig og lagt sig til ro i sjælen - og der vil den blive i lang lang tid. Sssshhhhhhhh, stå helt stille, ikke en muskel må bevæge sig - Rangerens ord til os lige før en flok bøfler passerede os 150 meter fremme, og den store tyr der stod og gloede i vores retning. Tro mig, vi rørte os IKKE - for den var frygtindgydende stor. Vi havde inden da bevæget os i en stor bue uden om flokken for at få vinden imod os, så de ikke fik færden af os. Nu kunne vi til gengæld lugte dem...... - utroligt og en bushwalk jeg aldrig glemmer. Jeg vil heller ikke glemme grinelydene fra flodhestene der dovner i floden lige uden for vores hus, dyrene der kommer og går på flodbredden lige overfor (og nogen gange på "vores side" af floden) - morgenmad i bushen, safariturene, gåsehuds- velkomsten og afskeden - og de mange andre intense oplevelser og til sidst men ikke mindst - hygge med de andre som i starten var fremmede, men med de fælles oplevelser blev gode rejsefæller. Det er altsammen noget jeg vil tænke på med stor glæde og længes efter at opleve igen.

Mange hilsner Diana

Alt fungerede rigtig godt og vi er meget tilfredse

Vi havde nogle fantastiske dage både på Nyati og i Cape Town. Alt fungerede rigtig godt og vi er meget tilfredse. Tak for et rigtig godt arrangement.

Venlig hilsen, Gunilla

En helt igennem fantastisk ferie, hvor alt bare spillede

Vi kom hjem fra vores ferie til Nyati Safari Lodge og Mauritius i søndags, og jeg synes, at det er på sin plads at give en tilbagemelding. Det var en helt igennem fantastisk ferie, hvor alt bare spillede (hvis man ser bort fra, at vores bagage først kom efter 3 dage - men det kan vi næppe bebrejde jer). Alt var supergodt organiseret, servicen var i top, safarirangerne havde en fantastisk viden om dyrene og både indkvartering og mad var virkelig lækker. Før afrejsen talte jeg med jer om eventuelt at opgradere hotellet på Mauritius fra Grand Gaube til Belle Mare. I sagde, at der var for og imod, og vi valgte at beholde Grand Gaube. Men vi var så heldige at få mulighed for at prøve begge hoteller, idet vi midt i ugen blev spurgt, om vi ville flytte fra Grand Gaube til Belle Mare på grund af overbooking på Grand Gaube. Så vi fik lov at opleve Belle Mares luksus uden at skulle betale ekstra for det - herligt:-)

Stor tak til Nyati for en skøn ferie. Venlig hilsen Betina Boysen

En fantastisk og begivenhedsrig ferie

Tak for en fantastisk og begivenhedsrig ferie, det er derfor vi vender tilbage næste år!

Lisbeth og Kurt Bøeg

En pragtfuld oplevelse

Er lige kommet hjem i dag efter en fantastisk tur. Alt har været vel tilrettelagt - dejlig lodge - god betjening - smukt og oplevelsesrigt - tur-program. Jeanne som var dansk oversætter, gjorde min rejse til en pragtfuld oplevelse. Jeg kan på grund af meget dårlig hørelse ikke opfatte fremmedsprog. Hendes viden og omsorg gjorde, at jeg også fik de oplysninger, der blev fortalt af engelsk talende guider i en informativ og sammenfattet oversættelse. Vort hotel i Cape Town var i topklasse og vi havde 3 fulde dejlige dage. Nu vil jeg fortælle mine kollegaer med flere at Nyati er et godt valg.

Mange venlige hilsener Hanne Holstein Henckel

Det smukkeste sted jeg nogensinde har været

Det er da nok noget af det smukkeste sted, jeg nogensinde har været. Alene husene med udsigt over Olifantfloden var en oplevelse for sig selv. Jeg var alene afsted med mit barnebarn på ti år. Alt blev planlagt for en, så man fik de bedste oplevelser man havde forventet. Stor tak til Jeanne og Maiken for deres toldmodige oversættelse for Emmelie, så hun forstod det hele. Tak Nyati for en vidunderlig ferie.

Annette Wensien

Noget at mindes !!!

Vel tilbage i Danmark efter en meget lang rejse med god tid til at mindes alle de fantastiske indtryk, vi fik i løbet af vores uge på Cheetah Camp !!!! Vi har taget ca. 5.200 billeder, og det vil tage lidt tid, inden vi får fordøjet alle indtryk fra vores ferie. Men jeg glæder mig til at kigge alle billeder igennem og gemme nogle af minderne til mine børnebørn. Jeg vil på vegne af "Tollestrup-familien" gerne udtrykke vores store taknemmelighed for den fantastisk gode service og hjælp, vi har fået i løbet af vores ophold - og den meget venlige og behagelige service, som personalet i lejren leverer fra tidlig morgen til sen nat - og de meget festlige arrangementer på vores to fødselsdage - alle fik os til at føle os virkelig velkomne og "hjemme" - noget vi altid vil huske !!! Send gerne vores hilsen videre til alle de venlige mennesker, som har hjulpet os på vores ferie ;-)

- De bedste ønsker til jer alle fra alle os. Niels

Alt var i top, masser af dyr og et dejligt personale

ÅH !!!! Hvor ville jeg gerne afsted igen, men det bliver ikke lige nu. Vi havde 2 skønne uger sidst i august, Vi fandt ud af det var et godt valg, ingen blade på træerne gjorde det nemt at se dyrene, da Vi kørte den sidste tur var træerne ved at springe ud, smukt med de små grønne skud. Vi ser rigtig tit på de skønne billeder Vi fik med hjem. Det var en helt utrolig god ferie, alt var i top, masser af dyr og et dejligt personale hele vejen rundt, dejlig veltillavet mad, med smilende servering. Der er kun en fare ved sådan en dejlig tur DEN GÅR I BLODET, tusind tak til jer alle for en uforglemmelig tur.

Hilsen fra Finn og Inge Sørnsen

Jeg kunne sagtens finde på, at der også skulle være en 3. gang

Kære Alle på Nyati Safari Lodge. Sender en stor tak for en helt fantastisk uge 41. Tak for helt ubeskrivelige oplevelser, super lækkert mad, samt et personale, som gjorde deres yderste for, at vi alle fik en fantastisk ferie og det lykkedes til fulde. Tak til de øvrige gæster som også var med til at det blev en helt speciel uge. Selv om det var 2. gang jeg var der, blev oplevelsen absolut ikke mindre og jeg kunne sagtens finde på at der også skulle være en 3. gang.

Mange hilsner fra Henning Svoldgaard Nielsen

Alt i alt bare "outstanding"

Kære Nyati Safari Alt var bare perfekt og var langt over vores forventninger. Flotte omgivelser. Søde, kompetente og engagerede mennesker. Fantastisk altvidende guide, dygtig kok og dejlig "tjener". Vildt turprogram hvor vi har set Big five flere gange. Lækre middage med gode vine. Og så en fødselsdagsfest der slog alt. Jeg er stadig dybt berørt. Så alt i alt bare "outstanding".

Bedste hilsner Familien Christensen

Det var næsten helt tårevældende at sige farvel

Kære Nyati Safari Vi er kommet godt hjem og havde en helt fantastisk tur til Sydafrika. Alt var så skønt og vi blev behandlet så godt dernede og alle var utrolig søde og imødekommende. På kun én uge fik vi så godt et forhold til personalet, at det næsten var helt tårevældende at sige farvel til dem alle. Vi havde nogle helt fantastiske oplevelsesture og fik set big five flere gange samt hele afrikas dyreliv, så intet manglede her. Vi var begge på jagt om torsdagen, hvilket var helt vildt spændende! Tusind tak for alt hvad I har gjort, for at vi kunne få en uforglemmelig oplevelse for livet.

Mange varme hilsener, Mikkel & Charlotte, Frederiksberg

Alt var bare perfekt :-)

Vi er i går kommet godt hjem efter et super dejligt ophold på Nyati. Alt var bare perfekt :-) Da jeg er hørehæmmet var det en enorm stor hjælp at (de to danske piger/guider - jeg kan ikke huske deres navne) oversatte for mig, når vi var på ture - En stor tak til dem. Min mand og jeg takker for en helt igennem uforglemmelig ferie og håber at komme tilbage til jer engang i fremtiden. Vi vil helt sikkert anbefale jeres Lodge til vores familie og venner.

Med venlig hilsen Merete Billesbølle

En helt fantastisk velorganiseret rejse

Kære Nyati rejser Jeg vil hermed takke for en helt fantastisk velorganiseret rejse, som jeg Aase Madsen samt Erik og Lucas Madsen, havde til Sydafrika samt en uge på Maritius. Vi var på alle måder tilfredse, vi syntes alle det var helt perfekt tilrettelagt fra jeres side. Og ikke mindst de dygtige og hjælpsomme guider. Tak.

Med venlig hilsen Aase Madsen

Det blev en uforglemmelig tur for os alle 7

Det var et super arrangement I havde lavet. Alt var velfungerende, faktisk kan vi ikke rigtig sætte fingeren på noget der ikke fungerede. Dejlige omgivelser, guider, rangere, servering, rengøring m.v. Således medvirkede alle til at det blev en uforglemmelig tur for os alle 7. Turen til Soweto på sidstedagen, var ligeledes fint arrangeret og ikke mindst var din hjælp og service inden vi tog af sted, - uvurderlig. Vi vil helt sikkert anbefale andre at tage af sted til/med Nyati Safari Lodge.

Mange hilsner Søren, Holstebro

Oversteg mine vildeste forventninger i enhver henseende

Nu er det 2 uger siden vi kom hjem, men mit hjerte og mit sind er stadig fuldt af dejlige oplevelser. Flyrejsen var perfekt arrangeret og forløb fint, føltes slet ikke så lang som den jo egentlig er - og opholdet på lodgen oversteg mine vildeste forventninger i enhver henseende. Jeg har allerede skrevet og takket mrs. de Klerk - men retfærdigvis må jeg også sende jer en hilsen med tak og masser af roser til jeres bureau. Jeg er allerede i gang med at planlægge de næste ture - det bliver forhåbentlig absolut ikke sidste gang, jeg gæster Nyati. Desværre må jeg nok vente et års tid, da mine ferier indtil da allerede er skemalagte - men så håber jeg at kunne vende tilbage - og meget gerne igen næste vinter/forår. Så pas godt på stedet indtil da.

Mange venlige hilsner og endnu engang tak. Liselotte, København Ø

Det var et eventyr, alt fungerede perfekt

Kære alle hos Nyati Netop hjemkommet fra en dejlig ferie til Sydafrika vil vi gerne takke jer alle for hjælpen med at planlægge turen. Vi fik de oplevelser, vi havde håbet, efter at have læst kataloget og talt med jer. Det var et eventyr, alt fungerede perfekt, mad – indkvartering – udflugter mm. Vil I sende en hilsen til Hettie – de to søde oversættere samt hele personalet på lodgen. Alle var de med til at gøre opholdet til en oplevelse.

Mange hilsner Ulla og Sonni, Støvring

My Heart Is At Home In Africa!

Tak for endnu en god og uforglemmelig ferie. Vi er nu hjemme i den vante gænge, og vi har haft tid til at fordøje alle de gode indtryk og oplevelser. Selv om jeg nu har været på Nyati i alt 4 gange, oplever jeg noget nyt hver gang. Denne, den indtil nu seneste tur, er også den bedste. Om det har noget at gøre med, at jeg på en eller anden måde føler mig rigtigt hjemme, er nok ikke ramt helt ved siden af. Alt var, som det plejer, helt i top. Hettie og hele hendes stab gjorde alt, hvad de kunne for os. Min fødselsdag blev fejret på behørig vis, og det var også Hettie, der stod bag dette. Jeg påregner at holde min 75 års fødselsdag på Nyati fordi My Heart Is At Home In Africa!

De bedste og venligste hilsener til alle i Nyati Safari. Rejnar, Slagelse

Vi fik alle vores forventninger opfyldt!

Til Nyati og det dygtige personale på lodgen. Vi vil gerne sige tak for en dejlig ferie. Det var en stor oplevelse, hvor alt fungerede. Dejligt sted, flot holdt, lækker mad og drikke, dygtige rangers og oversættere, venligt personale. Vi fik alle vores forventninger opfyldt! Forresten vi mangler lige leoparden...? Vi vil absolut anbefale stedet til venner og bekendte.

Venlig hilsen Hanne og Niels, Silkeborg

Den flotteste oplevelse som vi kunne tænke os

Efter store overvejelser, fra det i øvrigt store udbud af rejser til netop denne destination i Limpopo Provinsen valgte jeg og nogle andre gæster at rejse med Nyati ned til Nyati Safari Lodge. Valget var det helt rigtige, vi fik den flotteste oplevelse som vi kunne tænke os. Lodgen ligger helt ned til Olifants River, hver eneste hus ligger sådan så alle kan se ud over floden i håb om at et eller andet dyr snart viser sig. Vi så både elefanter, waterbucks, giraffer, forskellige antiloper og mange andre dyr lige fra vores veranda, utroligt smukt og sikke en stilhed. Udover dyrene var der rigtigt mange andre store oplevelser på det store udflugts program til skønne steder, og man er også nødt til at prale af personalets venlighed og service, som var helt i top. Maden var et kapitel for sig, det mest varierede køkken og med skønne retter, som man så frem til hver eneste dag, i såvel Bomaen som i deres skønne Lapa med udsigt ud over Olifants floden. I skal alle have en stor tak for nogle vidunderlige dage og vi ser frem til at vi mødes en anden gang på jeres smukke lodge.

Venlig Hilsen fra os alle, Frank, Kalundborg

Det helt rigtige valg

Det viste sig, at Cheetah camp (som planlagt) var det helt rigtige valg til vores selskab. Dejlige omgivelser og plads til både børn og voksne uden at forstyrre andre gæster. Personalet var fantastiske. Kan næsten ikke rose dem nok - både gartner, rengøring, kok og servering var helt i top! Vi fik 2 biler og 2 rangere for os selv. Så det kunne ikke være bedre. Dygtige, kompetente og fleksible rangere, som vi havde det godt med. Der var heller ingen problemer med at gå bushwalks med børn. Det havde vi ellers frygtet lidt. Men ingen problemer. Vi delte os i 2 hold og fik nogle spændende ture. Flyrejsen ned gik fuldstændig som planlagt. Vi fik de pladser, som Nyati havde booket til os. Hjemturen blev en smule træls. Ventetiden i Johannesburg var meget lang. Hvis det på nogen måde kan ændres (kender dog ikke mulighederne?), vil det være godt. Det eneste lille minus var så skiftet i Frankfurt. Vi havde kun 1 t. og 5. min., som endda blev 10-15 min kortere pga. tiden fra landing til dørene åbnede. Vi skulle igennem både pas- og sikkerhedskontrol og måtte springe over i køen (spurgte selvfølgelig pænt) og måtte løbe til flyet for at nå det. Vi nåede det, men vær opmærksom næste gang. Frankfurt lufthavn er meget stor, så det er nødvendigt med lidt mere tid, men jeg kender selvfølgelig heller ikke her, hvilke muligheder/alternativer der var. Det kan dog på ingen måde ødelægge helhedsindtrykket af en fantastisk dejlig ferie.

Familien Svensson, Frederiksberg

Vi kan virkelig anbefale Nyati Safari til alle

Tak for et meget behageligt ophold. Vi er meget tilfredse. Alt har været bedre end forventet. Vidunderligt personale, altid smilende. Vi kan virkelig anbefale Nyati Safari til alle. Tiden gik alt for hurtigt.

Familien Mårtensson, Lyckeby

Fantastisk

Fantastisk, enestående, rent og meget smukt sted med venligt og hjælpsomt staff. Tusind tak til alle.

Kærlig hilsen Leif og Marit

En fantastisk oplevelsesrig uge på Nyati Safari Lodge

Hej ...og tak! Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk oplevelsesrig uge på Nyati Safari Lodge. Med denne mail vil vi bare udtrykke vores begejstring for jeres uhørt fine lodge og fantastiske personale på stedet i Sydafrika. Smagfulde bungalows, utroligt miljø, god mad, gode vine, dygtige rangers og venlige "oversættere". Vi sætter stor pris på jeres gæstfrihed og opmærksomhed. Jeg håber, at vores værdsættelse når frem til alle dem, som har en andel i at vores ferieuge blev så fantastisk oplevelsesrig og behagelig.

På gensyn Mats & Kerstin, Kärna

Jeg føler mig som en del af ”Nyati-familien”

Tak for denne gang. Det er 3. gang, at jeg er her. Alt fungerer. Det er vel også grunden til, at jeg vender tilbage. Jeg føler mig som en del af ”Nyati-familien”, lige fra første gang jeg ringede til Nyati i Danmark. Jeg prøver at gøre al den reklame som jeg kan derhjemme i DK. Fik selv forud for første gang stedet anbefalet af en bekendt i DK. Tak for god service og god behandling.

Rejnar Sørensen, Slagelse

Dette var ikke en 1. klasses tur – det var upperclass

Særlig tak til enkelte rangers – og specielt til Anne og Mette.

Jørgen og Tove, København

Alt var meget dejligt og maden perfekt

Service og alt var meget dejligt og maden perfekt

Familien Ebbesen, Silkeborg

Helt fantastisk uge med super service fra alle kanter

TAK!

Familien Ibsen, Nibe

Nyati er fantastisk og Cheetah Camp suveræn

Vores ranger Danie var fantastisk, meget vidende og med en god balance mellem faglighed og social nærværende. Nyati er fantastisk og Cheetah Camp suveræn for en gruppe som vores. Stor tak til personalet.

Lene og Carsten, Værløse

RIGTIG MEGEN ROS TIL JER ALLE

Allerførst vil vi takke for det søde feriekort I sendte os lige inden vi tog af sted på vores Safari tur, det var så hyggeligt at modtage et kort, hvori vi ønskes en god rejse og at I håber vi vender tilbage med en masse gode minder og en masse oplevelser rigere, når vi kommer hjem til Danmark igen, og det slog til, det har været en fantastisk tur. For vores vedkommende hed rejsen 17 dages safari på Nyati - derefter 4 dage i Cape Town - og til slut 4 dage i Zimbabwe.

Nyati Lodge: Nyati 17 dage var fantastisk, at leve i så tæt kontakt med dyrene er noget helt specielt, og at have flodheste i forhaven er jo helt enestående, vi lærte deres rytme at kende - deres småskænderier - deres veltilfredshed - deres omsorg for hinanden - og sidste men ikke mindst den sociale rangorden, der er i en flok flodheste, restaurant, boma, terasse og pool er jo bare vidunderligt og personalet er helt enestående, både når det drejer sig om vagtfolk, rangere, tjenere, kokke , rengøringspersonale, oversættere og alle andre tilknyttet Nyati. Det er også dejligt, at der er tilknyttet nogle aktiviteter til opholdet, bushwalk, sundowner og turen til Kruger National Park. Det eneste vi syntes kunne laves lidt om, er Kruger turen. Vores forslag er, at den bliver kortet af med ca. 2 timer, de sidste timer efter frokost. At køre rundt efter dyrene her virkede som lidt spild af tid, for der var ikke mange dyr om eftermiddagen, så hellere køre en anden vej hjem og være hjemme de 2 timer før.

Cape Town: Rigtig megen ros til Nyatis agent i Cape Town, han er et fantastisk dejligt menneske vi havde booket turen til Kap Det Gode Håb og det var en fantastisk tur, vi så sæler, vi så pingviner og George var utrolig informativ under hele turen. Vi havde også booket en picnic tur til Signal Hill og atter stor ros til dette arrangement, det var fantastisk at se solen gå ned over havet med et glas kølig champagne, og derefter en fantastisk picnic med forskellige pølser - skinke - ost - frugt - og vin så flot arrangeret samtidig med, at vi havde den flotteste udsigt over Cape Town da lysene begyndte at blive tændt - vi kan kun sige en ting til dette, det skal opleves, reklamer lidt mere med den tur, den er fantastisk.

Zimbabwe: Vi boede på Ilala lodge, hvor er der hyggeligt og igen hele vejen igennem service minded betjening, god håndtering af udflugter, vi bookede os på en helikopter tur og så vandfaldene fra oven, det var helt fantastisk især når man havde gået langs vandfaldene og fået fortalt en hel masse om dem - så lige pludselig at se dem ovenfra, en meget anderledes oplevelse. Turen på elefant ryg er jo helt speciel vi nød det i fulde drag og hvor er de søde, selv om de er store og helst vil gå deres egne veje, igen en fantastisk oplevelse. Turen til Botswana var også fantastisk, selv med det bøvl der nu kan være ved en grænseovergang, vi tog det som en oplevelse, vi har aldrig før skulle gå gennem et gennemvædet klæde som ligger på jorden inden vi kan komme ind i et land - selv bilen skulle igennem vand før den kunne komme ind i landet - en meget sjov og underlig oplevelse. SA Airways skal også have ros, det er fly til tiden, masser af service og meget bekvemt. Til sidst vil vi lige nævne at 1 time 35 minutter i Frankfurt lufthavn er for lidt, vi missede vores Lufthansa fly pga. SA Airways ikke kunne lande til tiden, vi cirklede rundt i ca. 10 minutter før vi måtte lande - sikkerhedstjek tog over 1 time, derfor missede vi flyet, så vi måtte ombooke til SAS, hvor man jo skal betale for alt og fly i ringere stand end vi havde været vant til, udover det var vores kufferter ikke i Kastrup da vi landede - vi har dog fået dem med et døgns forsinkelse, så alt vel hvad det angår. Dette blev et længere foredrag på skrift, men vi syntes altid at folk nok skal brokke sig - det kniber lidt mere når der skal roses og det syntes vi at denne tur skal, det var alletiders dejlige rejse og en masse oplevelser rigere sidder vi nu tilbage i Danmark og tænker på hvornår vi kan komme afsted igen!

RIGTIG MEGEN ROS TIL JER ALLE.

Med venlig hilsen Solveig og Ole, Frederiksberg

Tak!!!!!! for en fantastisk rejse

Tak!!!!!! for en fantastisk rejse til Lodgen i Sydafrika. Egentlig har jag så mange ord, jag vil skrive, men alligevel rækker de ikke........ Men lidt vil jeg alligevel sige, så veltilrettelagt fra start til slut, med t.o.m. Nelson Mandela-tur, så man slap for bare at sidde i lufthavnen, alt så velorganiseret, så gennemtænkt og fremfor alt så meget hjerte og sjæl i alt, helt fantastisk. Alle folk på Nyati, som virkelig elskede deres job.......helt utroligt......jeg må jeg bare sige, vi er vel som løven, vi har brug for ledere og folk, som tør at satse på noget fra sjælen og Nyati er bestemt et udtryk for sjælen......for det føles, det mærkes og det opleves......beklager hvis jeg udtrykker mig "svævende" og hvis I ikke forstår mit sprog, vil jeg gerne skrive på engelsk, for jeg vil så gerne have, at mit budskab når frem til grundlæggerne og alle folk, som er involveret. Anne og Simone, som jeg troede havde arbejdet sammen i mange år.......? og Anne som forklarede at hun bare havde været der nogle uger......? TAK!!!!! for alt, vi vender tilbage og siger som pigerne, der præsenterede vinen......Tell everybody at home, how good we and Nyati are, so you come back.......herligt, præcis som vinene......;=)))) og alle jer, som er involverede.

TAK!!!!! Varme (varmere.....;=))) end i Sydafrika.....;=)) hilsener!!!!

Monica & Jonny, Mörarp

Det er simpelthen alle pengene værd!!!

Det er simpelthen alle pengene værd!!! Nyati Safari Lodge byder på fantastiske natur- og dyreoplevelser. Det er betagende at opleve, hvordan dyrene er tilpasset omgivelserne, og hvor dygtige guiderne er til alligevel at føre os ganske tæt på dem. Alle udflugter – både de korte og de lange – gennemføres med meget vidende og engagerede guider, med masser af små og store oplevelser og med størst mulig komfort. Nyatis beliggenhed er genial. Det siger sig selv, at en lodge med beliggenhed ved en flod ikke kan ligge et par minutter fra den asfalterede hovedvej. Man bør forberede sig på 35 minutters jeep-kørsel ad bulet grusvej. Til gengæld kan der på den strækning ses masser af dyr! At beskrive den indkvartering, service og komfort, der tilbydes hver enkelt gæst, vil kræve flere A3-sider. Måltiderne er et kapitel for sig. Vel-tillavede, velsmagende og elegante (og ofte særdeles underholdende) serveret. En sand oase i det tæt pakkede program. Tak til Nyatis kontor og tak til alt personale på Nyati Safari Lodge og på Legends, Mauritus for en uforglemmelig ferie!

Morten og Lotte, Fensmark

Stort tak!

Hjemme igen og tilbage i hverdagens rutiner vil jeg takke for en Väl äterkommen och tillbaka i vardagen, vill jag tacka för en UOVERTRUFFEN, FANTASTISK OG INTERESSANT uge på Nyati. Vi var så heldige at se og høre mange af de eksotiske dyr, som jeg indtil da kun havde set i bøger og fangenskab. Rangerne er dygtige og personalet venligt.

Med venlig hilsen fra Kristina Filipson, Helsingborg

7 stjerner

Vi valgte Nyati pga. et program, vi så sidste sommer, hvor der ikke blev lagt skjul på, at Nyati var for de kræsne, og dem der gerne vil opleve noget helt forrygende. Aldrig i mit liv, har jeg oplevet noget så overvældende, så spændende, som da vi kom kørende ned ad den grusvej, og kørte ind på pladsen, med sang fra de ansatte, der straks fik os til at føle os som familie, der kom hjem og viste os straks ned til chalet’erne. Aldrig siden har jeg set Marianne så overvældet af glæde, som da hun for første gang lagde sig ned i hængekøjen på verandaen og kiggede ud over floden, hvor bavianerne legede på den anden side. En storslået oplevelse. Storslået mad. Storslået vin, og en fantastisk rejse og ophold (7 stjerner), hvor man virkelig føler, at man er i Afrika, i forhold til de andre lodges, som vi besøgte. En forrygende tur!!!!! Og vi vil anbefale Nyati, frem for alle de andre, da det er som at træde ind i et eventyr.

Jacob, Hellerup

Vi er Nyati fans

Første indtryk af nogle mennesker, der ved, hvordan man skal behandle sine gæster/kunder, fik vi jo, inden vi tog hjemmefra. Allerede ved bestillingen af rejsen, fik vi et indtryk af, at her er der ikke tale om en almindelig charterrejse. Det udsendte materiale er bare helt pragtfuldt og fyldestgørende. Opholdet på Nyati Safari Lodge var helt ubeskriveligt dejligt og indholdsrigt, vi fik bare alle vore ønsker opfyldt i rigt mål, virkeligt professionelt og alligevel personligt og hyggeligt. Aldrig vil vi glemme de dejlige dage sammen med det søde personale, den dejlige mad og de ”tidlige morgener”. Videre på Garden Route. Også her var alt klappet og klart. Meget søde og dygtige chauffør/guider, der viste os alt hvad der var lovet i programmet og mere til. Hotellerne var også det ypperste, man kan købe for penge. Altså kort sagt, vi har haft alle tiders tur og er yderst tilfredse med hele arrangementet og vil varmt anbefale andre at blive Nyati-fans.

Grethe og Birgit, Odense

Hvilken herlig ferie vi fik hos jer

Hej alle jer der arbejder på Nyati kontoret i Danmark for jeres venlige behandling som vi fik inden vores afrejse til Afrika. Vi tænkte at en sådan behandling ikke kan være rigtig, men det skulle vise sig ikke at være noget imod det der ventede os, da vi kom frem! Et fantastisk sted vi kom til og til et helt fantastisk personale som tog imod os på stedet, altid med et smil, et kram eller noget andet positivt fra personalet.

Björn & Solveig, Kärlinge

"TAK” for en uforglemmelig tur til NYATI

Alt, og det er ikke overdrevet, var bare 100% tilfredsstillende. Opholdet, måltiderne og turene var perfekte. Fik set ”The big five” på vores tur i Krügerparken, der i blandt, en leopard som lå og fortærede sit bytte, plus de hundrede vis af dyr og fugle, alt i Guds fri natur. Var ude at sejle på ”Olifants” floden, hvor vi så moder flodhest med sin unge på ca. 1 uge. Var i en ”Township”, hvor vi besøgte og så, hvordan de boede samt på besøg i en børnehave. Den lokale heksedoktor blev også besøgt, og hun blev 50 kroner rigere. Måltiderne var et kapitel for sig med introduktion af sammensætningen, og vinen som blev budt rundt.

Lise & Erik, København

En helt igennem fantastisk oplevelse for hele familien

Fantastisk – det er kun en af mange superlativer, jeg kunne bruge om vores rejse til Sydafrika og Nyati. Det var helt igennem en fantastisk oplevelse for hele familien. Det er virkelig en perle, som I har dernede. Så smukt beliggende ved floden, og husene så gennemført og smagfuldt indrettet, og så ikke mindst alle de vanvittig søde mennesker, som vi var omgivet af. Og så alle de pragtfulde madoplevelser, som kokken bød os på. Jeg kunne blive ved. Jeg/vi er alle boblende af dejlige og spændende oplevelser med dyr, natur og mennesker. ALT fungerede perfekt på stedet.

Tove, Frederiksberg

Den perfekte introduktion til Afrika

Vores uge i Nyati Lodge gik over al forventning. Beliggenheden skøn, hytten hyggelig og behagelig, hygiejnen i top, oplevelserne fantastiske, maden sublim, de lokale tjenestefolk utroligt søde og servicemindede, guiderne dygtige og utroligt søde også, alle aktiviteter veltilrettelagte og relevante. Det var bare en pragtfuld uge - trods det at både min mand og jeg er ivrige og erfarne Afrika-besøgende og som regel selv tilrettelægger vore ferier. Svigermor var meget begejstret - og jeg synes også, at det var/er den perfekte introduktion til Afrika.

Fam. Lønborg-Madsen

Indhent tilbud

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os