Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

NYATI bilflåde

På NYATI Safari Lodge opgraderer vi løbende vores bilflåde, som i dag består af 14 helt nye biler og busser. Vores chauffører er nøje udvalgt og har gennemgået et omfattende træningsforløb. Herved kan vi sikre at både komfort og sikkerhed er i top. Siden NYATIs etablering i 1998 har vi aldrig haft en ulykke.

Vores eget Big 5 vildtreservat på ca 10.000 ha ligger i direkte forbindelse med Sydafrikas berømte Kruger National Park. I Krugerparken må man kun køre safari på det etablerede vejnet, men på vores egne jorde må vi gerne forlade alfarvej og køre, hvor vi vil. Dette giver de bedste forudsætninger for at komme helt tæt på Krugerparkens vilde dyr. Vi kører altid safari i åbne biler, så du har det bedste udsyn til dyrelivet og kan mærke bushens lyde og dufte.

Typer af biler

  • 1 stk. NYATI bus, Toyota firehjulstrækker med plads til 30 personer. Bruges bl.a. til lufthavnstransfer, udflugt til Drakensbjergene m.m. alt afhængig af årstid. 
  • 1 stk. NYATI bus, Toyota med plads til 16 personer. Bruges bl.a. til mindre grupper.
  • 1 stk. NYATI bil, Toyota stationcar. Bruges bl.a. til små golfgrupper og transfers.
  • 3 stk. NYATI biler, Toyota Land Cruiser 8-cylindret til 10 personer. Specialbygget og godkendt til kørsel i Kruger National Park. Høj kvalitet med dobbelt airconditionanlæg.
  • 9 stk. NYATI biler, åbne Toyota Land Cruiser. Bruges til kørsel på NYATIs egne 10.000 ha. De anvendes især til Big 5 safari og solnedgangssafarier, hvor formålet er at se alle dyrene som f.eks. elefant, løve, leopard, næsehorn, flodhest, bøffel, giraf og mange flere.
Indhent tilbud

Galleri

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os