Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

NYATI: Motion, Golf og Pétanque - En Aktiv Ferieoplevelse

På NYATI får du mulighed for at holde dig aktiv og i form, selv mens du nyder din ferie. Vores faciliteter byder på et skønt fitnessrum, hvor du kan træne, samt muligheden for at øve dig på golfbanen eller spille en omgang pétanque. Uanset om du foretrækker at løfte vægte, svinge en golfkølle eller kaste petanquekugler, så er der noget for enhver smag og fitnessniveau. Lad NYATI være din destination for en ferie fyldt med motion, sjov og velvære.På NYATI får du mulighed for at holde dig aktiv og i form, selv mens du nyder din ferie. Vores faciliteter byder på et skønt fitnessrum, hvor du kan træne, samt muligheden for at øve dig på golfbanen eller spille en omgang pétanque. Uanset om du foretrækker at løfte vægte, svinge en golfkølle eller kaste petanquekugler, så er der noget for enhver smag og fitnessniveau. Lad NYATI være din destination for en ferie fyldt med motion, sjov og velvære.

NYATI har en imponerende fitnessfacilitet, der imødekommer alle niveauer af fitnessentusiaster. Uanset om du er en erfaren fitness-entusiast eller blot ønsker at få en hurtig træning, er der noget for enhver. Når du træder ind i NYATIs fitnessrum, bliver du mødt af topmoderne udstyr, omhyggeligt arrangeret for at tilbyde en omfattende træningsoplevelse. Fra cardio-maskiner til frie vægte er hver enhed designet til at hjælpe dig med at få pulsen op og øge dit hjerte. Men fitness-tilbudene stopper ikke der.

For dem der foretrækker udendørs aktiviteter, tilbyder NYATI en malerisk golfbane, hvor gæsterne kan øve deres sving i fantastiske naturomgivelser. Og hvis du er i humør til noget mere afslappet, men stadig engagerende, hvorfor så ikke prøve lykken med et spil pétanque? Det er den perfekte blanding af afslapning og aktivitet, garanteret til at underholde dig i timevis.

Det, der adskiller NYATI, er dets engagement i at sikre, at gæsterne kan prioritere deres sundhed og fitness uden at gå på kompromis med nydelsen af deres ferie. Lodgen udvalg af fitnessmuligheder giver gæsterne mulighed for at tilpasse deres oplevelse baseret på deres præferencer og fitnessmål. Uanset om du ønsker at udfordre dig selv med en højintensiv træning eller bare slappe af med en afslappet runde golf, har NYATI noget for dig.

 

 

Indhent tilbud

Mere video fra NYATI Safari Lodge...

Vil du drømme lidt videre i NYATI universet er her også vores gamle NYATI video, som fortsat er skøn at se med den fine NYATI velkomst, et potpourri af øjebliksbilleder, dyr og mere bomahygge under åben himmel.

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os
Nyati Safari