Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

The NYATI Collection

Hos NYATI Safari kan vi tilbyde at kombinere vores luksussafari med et bredt udvalg af spændende rejsetyper tilpasset dine ønsker. Uanset om du skal på bryllupsrejse, familieferie, badeferie, golfferie, kør selv-ferie eller du gerne vil på safari til fods, kan vi skræddersy din rejse.

Læs mere om The NYATI Collection

Exceptionelle rejser

Sydafrikas enestående natur- og dyreliv er i en kategori for sig selv, og det oplever du bedst på en luksussafari, hvor du bor på en af vores eksklusive safarilodges. Vi tilbyder forskellige boligtyper, så vi kan opfylde lige præcis dine ønsker. Vores River Bungalows har plads til 2 personer, Rhino-teltene op til 2 voksne og 2 børn, Olifant villasuiterne til 4 personer og vores Cheetah Camp er velegnet for familier på op til 14 personer. Rejser du som en del af en større gruppe eller en mindre virksomhed, kan vi lave forskellige opdelinger i vores lodges, så jeres gruppe får eksklusivitet uanset størrelse på op til 90 personer.

Glæden ved fælles oplevelser

Glæden ved at kunne dele sine rejseoplevelser med familie og venner skal ikke undervurderes. Vores familie- og grupperejser er særdeles populære, og vores familiesafari er tilpasset både store og små, så børn i alle aldre kan deltage. Hvis du vælger vores private safarikoncept, bord du med familien på NYATI Cheetah Camp, hvor I får egen kok og chauffør/ranger stillet til rådighed, så I selv kan bestemme tempoet på jeres safarioplevelser. Cheetah Campen er derfor velegnet til generationsrejser med både bedsteforældre, børn og børnebørn. Hvis I fx er 2 vennepar, som rejser sammen, kan vi også anbefale vores Olifant villasuiter. Uanset om du rejser med familie eller venner, vil vi gøre vores bedste for at indfri dine forventninger til safarirejsen og finde den boligform, som passer til dine behov og ønsker.

NYATI Safari til fods

Vil du opleve safari på en anderledes autentisk måde, kan vi anbefale at starte din safarirejse med et par dages vandring i roligt tempo. NYATI safari til fods er et yderst populært tilvalg. Med en professionel vandreguide vil du opleve en mangfoldig flora og fauna. Når aftenen falder på, overnatter du i en mobil teltlejr, der har toilet- og badefaciliteter. Du vandrer i NYATIs eget vildtreservat, som er en del af den berømte Kruger National Park, og undervejs gør vores professionelle vandreguide sit ypperste for at tracke dyrene og berige dig med en indgående viden om dyrelivet i Sydafrika. Efter 3 dage til fods, bliver du indlogeret på NYATI Safari Lodge, hvor luksus og flere safarioplevelser venter.

De bedste strande i Afrika

Skal dine safarioplevelser afsluttes med sol- og badeferie, så har vi udvalgt nogle af de bedste destinationer i det sydlige Afrika, som indbyder til ren afslapning med din rejsepartner eller familie. Mauritius byder på badeferie i de skønneste omgivelser med tropiske strande, krystalklart hav, svajende palmer og hoteller for enhver smag. Zanzibar tilbyder et mix af eksotiske strande, kokospalmer, turkisblåt hav, krydderiplantager og historiske Stone Town. I Sydafrika finder du de bedste strande langs Garden Route, hvor især Plettenberg Bay ligger i spektakulære omgivelser med laguner og nationalparker rundt omkring de smukke strande. Dubai er det perfekte rejsemål, hvis du vil kombinere hjemrejsen med strandferie på hvide sandstrande, luksushoteller og eventyr i ørkenen - og samtidig have solgaranti året rundt.

Den unikke bryllupsrejse

Drømmer du om et bryllup eller en bryllupsrejse i umanerlig smukke omgivelser, så kan en safarirejse til Sydafrika varmt anbefales. På NYATI Safari Lodge finder du de perfekte rammer for romantiske oplevelser med din udkårne. Sammen kan I nyde de smukke solnedgange over Olifants River og opleve ”Big 5” i vores private vildtreservat, som er en del af Greater Kruger National Park. Som brudepar vil I bo i en af vores eksklusive River Bungalows med privat terrasse ud til floden. Her vil vi i løbet af ferien servere en romantisk middag for 2 i stearinlysenes skær. Skal bryllupsrejsen krydres med unikke oplevelser, kan vi anbefale en ballonsafari i solopgangen over bushen og Drakensbjergene. Vi skræddersyer gerne bryllupsrejsen efter dine ønsker, så du får opfyldt dine drømme om en ultimativ og uforglemmelig bryllupsrejse.

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os