Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

NYATI Familieferie

Safarirejser for hele familien er en fantastisk oplevelse for børn i alle aldre, og Sydafrika er det oplagte valg til en safarirejse for både børn og voksne. NYATI Safari tilbyder helt unikke muligheder for at komme på en Big 5 familiesafari, hvor familiens ønsker er i højsædet. Her kan I opleve naturen og de vilde dyr i børnehøjde med vores erfarne rangere i nye sikre safaribiler. Afslut evt. rejsen med en badeferie på Zanzibar eller Mauritius.

Læs mere om NYATI Familieferie

Safari i jeres eget tempo

Hos NYATI Safari ønsker vi at skabe rammerne for en enestående rejse med vores private safarikoncept for børnefamilier. Vores rummelige lodges og splinternye bilflåde gør det muligt at tilpasse vores luksussafari, så alle generationer kan være med. Hvis I f.eks. er en familie på min. 8 personer, kan I vælge at bo i vores skønne NYATI Cheetah Camp, hvor kvalitet og personlige præferencer kommer først. Her får I jeres helt egen safari-camp på 500 m2, hvor I kommer på privat luksussafari med egen kok og privat chauffør/guide i jeres egen safaribil. I kan derfor selv bestemme tempoet på safariopholdet. Er børnene trætte, kan I afkorte safarituren – eller vælge at starte eftermiddagsturen tidligere, så børnene kan blive lagt i seng lidt tidligere. Har I individuelle ønsker eller behov, kan vi tilpasse programmet efter det. Alle jeres inkluderede safariture er private, så I kan selv bestemme, hvor længe I ønsker at være på tur. Vil I afsted på den store generationsrejse med bedsteforældre, børn og børnebørn, kan vi skræddersy rejsen unikt til jer, så den matcher både store og små og med stor sikkerhed bliver en tur, I aldrig vil glemme.

Børnevenlige boligforhold

Hvis I er en mindre familie på op til 6 personer, kan I vælge at bo i vores hyggelige familiebungalow på NYATI Safari Lodge. Her kan I nyde jeres private, møblerede terrasse med udsigt over floden og den sydafrikanske bush. I kan også udfolde jer i jeres helt egen private Olifant Villa Suite på 200 m2. Vores store luksusvillaer har egen pool, privat boma og stor møbleret terrasse på første række til Olifants River. Luksusvillaerne indbyder til afslapning i hængekøjen mellem alle safariturene og masser af privatliv sammen med børnene. Hvis I er en mindre familie på 2 voksne og 1 eller 2 børn, kan I bo i et af vores nye Rhino Telte, som er rummelige luksustelte på 75 m2 i ægte Karen Blixen-stil. Her kan I nyde udsigten over floden og bushen fra jeres store møblerede terrasse.

Afslut ferien på stranden

Du giver safarioplevelsen en ekstra dimension, når den udvides med nogle dage eller måske en hel uges ferie i vandkanten. Mulighederne er mange og vælges strandferie i Sydafrika findes de bedste strande med strandtemperatur året rundt i nærheden af Durban, på Dolphin Coast. Her er langstrakte, øde strande så langt øjet rækker og god mulighed for hvalsafari i perioden juni til december når hvalerne vandrer sydpå for at parre sig. Der er ydermere rig mulighed for både vandre- og cykelture samt flere former for vandsport og Big Game Fishing.

Tager du turen langs Garden Route byder Plettenberg Bay på smukke strande i spektakulære omgivelser. Her folder et imponerende landskab af laguner, søer og naturparker sig ud i en skøn forening med den lange kyststrækning.

Strandparadiset Mauritius byder på kridhvide sandstrande og turkisblåt vand. De hvide strande og det klare vand findes ligeledes på NYATI Safari & Zanzibar og som en ekstra bonus opleves her en årtusinde gammel kulturarv med afrikansk, indisk og europæisk indflydelse.

I Dubai har du solgaranti året rundt. Her kan nyde de flotte hvide sandstrande ved Jumeirah Beach, som både indbyder til ren afslapning i rolige omgivelser og mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter og sejlture. Udover strandlivet er Sydafrika, Mauritius, Zanzibar og Dubai alle fascinerende rejsedestinationer, som er rene overflødighedshorn af kultur- og naturoplevelser, der tæller alt fra vulkaner, vandfald, ørken og vilde dyr til smuk arkitektur fra kolonitiden, spændende krydderier og smagfulde vine.

Flere af vores hoteller tilbyder faciliteter, som er velegnet for familier, der rejser med børn.

Indhent tilbud

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os