Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

NYATI Safari & Mauritius

Fra Kr.37.995,-For 17 dage
 • Kom på safari i verdensklasse og rund af med en uges badeferie i strandparadiset Mauritius
 • Bo i luksus på NYATI Safari Lodge direkte ud til Sydafrikas berømte Kruger National Park i egen eksklusiv River Bungalow med privat terrasse ud til Olifants River
 • Alt inklusiv, dvs. alle måltider, lokale drikkevarer samt stort dagligt safariprogram er inkluderet på NYATI Safari Lodge
 • Bo på første række til Det Indiske Ocean på et af Mauritius' bedste strandhoteller med alt inklusiv

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund eller Aalborg. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Rejsen inkluderer

 • Inkluderet safariprogram på NYATI Safari Lodge:
  • "Big 5" safaridag i åbne safaribiler i vores 10.000 ha private del af Greater Kruger National Park
  • "Big 5" sundowner med bushmiddag under stjernerne på Lion King og efterfølgende natsafari
  • Bushvandring med veltillavet bushmorgenmad og mousserende vin på smukt udsigtspunkt midt i bushen
  • Solnedgangssafari i åbne safaribiler, inkl. drinks & snacks fra udsigtspunkt
  • Bushvandringer med professionelle rangere i den storslåede natur
  • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag
 • Adgang til safarilodgens driving range
 • Adgang til lodgens fitnessrum

Noter venligst, at bushvandringer og solnedgangssafarier på NYATI Safari Lodge kun er mulige i det omfang det øvrige aktivitetsprogram tillader. Ugedagene for de enkelte udflugter/aktiviteter kan variere.

Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du også kombinere denne rejse med Cape Town & Vinlandet, Garden Route, Zimbabwe, Zanzibar og mange andre rejsemål. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde.

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund, Aalborg eller Aarhus. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge får du dit livs safarioplevelse. Her kan du bo i din egen eksklusive River Bungalow på første række til Sydafrikas berømte Kruger National Park med panoramaudsigt over Olifants River - Elefantfloden - og den sydafrikanske bush. Fra din private terrasse vil du hver dag kunne følge det rige dyreliv langs floden. Rejser I flere sammen, kan I vælge at bo i vores nye Rhino luksustelte på 75 m2 med plads til 2 voksne og 2 børn, i vores luksuriøse private Olifant villa suiter på 200 m2 med egen pool og plads til hele familien eller i jeres helt egen private Cheetah Camp på 500 m2 med privat chauffør/ranger, eget safariprogram og egen kok.

Opholdet på NYATI Safari Lodge er alt inklusiv, det vil sige komplet safariprogram samt alle måltider og lokale drikkevarer er inkluderet, også på turene. Vores store safariprogram omfatter 2 daglige safariture (game drives) i åbne biler, bushvandringer, sundowners og natsafari, som du frit kan deltage i. Imellem aktiviteterne vil der være tid til fx at slappe af i lodgens store pool-, lounge- og barområde, til forkælelse i NYATIs Bush Spa eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx luftballon, flodsafari og golf. 

Maden på NYATI Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv. På ægte Karen Blixen-manér serveres kulinariske menuer i stearinlysenes skær ved smukt dækkede borde eller i ”bomaen”, den traditionelle afrikanske grillplads. En gang om ugen rykker vi ud i bushen, hvor du kan nyde solnedgangen med kolde drinks, mens vi dækker op til sydafrikansk ”braii” under stjernehimlen. Til alle måltider serveres lokale vine, og mellem safariturene kan baren på lodgen frit benyttes. Læs mere om NYATI Safari Lodge her.

Mauritius

Nyd en uges afslapning i det ultimative strandparadis Mauritius – ferieøen i Det Indiske Ocean lidt syd for Ækvator. Her finder du kridhvide strande, turkisblåt hav og hoteller, hvor intet er overladt til fantasien. Øens historie har skabt et multietnisk samfund, der giver kulturliv og gastronomi ekstra farver og dimensioner. Menukortene tilbyder eksotiske og raffinerede oplevelser med strejf af både det afrikanske, europæiske, kinesiske, kreolske og indiske køkken. Farverige fisk, smukke koralformationer og krystalklart vand byder dig velkommen i en forunderlig og fantastisk verden under oceanets overflade.

Mauritius egner sig både for det voksne publikum, børnefamilier og forelskede par... Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige rabatmuligheder, hvis du rejser med børn.

Indhent tilbud
NYATI Safari & Mauritius
Dagsprogram
NYATI Safari & Mauritius
Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

NYATI Safari Lodge video

NYATI Safari Lodge video
Klimatabeller
Kort

Dagsprogram

Fredag året rundt: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor du forventningsfuld sætter kurs mod Sydafrika til et ophold i din egen private bungalow eller villa direkte ud til Olifants River midt i Sydafrikas berømte Greater Kruger National Park. Vi har afrejse alle fredage året rundt, og du rejser ud af København eller Billund om eftermiddagen. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Johannesburg. Der er 1 times tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika om vinteren, men ingen tidsforskel under dansk sommertid, så der bliver serveret aftensmad om bord på flyet. Der vil også blive serveret morgenmad inden ankomst til Johannesburg.

Lørdag: Ankomst til NYATI Safari Lodge

Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken. Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra NYATI Safari Lodge, som er med på køreturen til lodgen. Turen varer ca. 1½ time, og safarioplevelsen starter allerede på vejen. På NYATI Safari Lodge bydes der velkommen på ægte afrikansk vis med sang og drinks efterfulgt af en dejlig frokost og et lille orienteringsmøde. Ved orienteringsmødet udfyldes en formular med ønsker om ugens aktiviteter. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd f.eks. en cocktail på terrassen med udsigt til Olifants River og den afrikanske bush inden velkomstmiddagen om aftenen.

Bushvandring, sundowner, bushmiddag & natsafari

Tidlig morgen er der mulighed for at komme på safarivandring på NYATIs jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna. Vi ser mindre dyr og fugle og spor efter de store dyr. Du lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn. Hvis du foretrækker at blive kørt rundt, kan du også vælge at tage på morgensafari i en af vores åbne safaribiler.

Efter vandreturen er der lækker morgenbuffet på udsigtsterrassen og tid til at slappe lidt af inden safarituren om eftermiddagen, der afgår efter en dejlig frokost på udsigtsterrassen. Her har du mulighed for at opleve ”The Big 5”, som er en traditionel jagtbetegnelse for de fem, store og klassiske vilde dyr – elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Vores lokale rangere guider dig rundt, og hvis du er heldig, oplever du “The Big 5” på én og samme dag. Turen ender på vores eventyrlige sundowner-spot, Lion King, hvor du kan nyde den eksotiske sydafrikanske solnedgang til kolde drinks og snacks, med enestående udsigt over den sydafrikanske bush. Imens dækker vores kokketeam op til en ægte sydafrikansk ”braii”, som er en herlig bushmiddag under stjernerne. Vores kokke tryller lidt ekstra med de delikate, lokale råvarer og har til lejligheden genoplivet den traditionelle potjie (”poike”) gryderet efter den oprindelige NYATI-opskrift, så du kan opleve den ægte smag af Sydafrika.

Bemærk: Vores planlagte bushmiddag vil kun blive afholdt under gunstige vejrforhold, arrangementet vil enten blive flyttet til Nyati's boma eller lodgens restaurant. Det er afgørende, da middagen finder sted på et bjerg, at vi tager hensyn til vejrforholdene. Vi vil offentliggøre detaljer om Lion King-turen søndag morgen under morgenmaden, hvor vi vil præsentere de aktuelle vejrprognoser.

Herefter kommer du på spændende natsafari gennem bushen i vores åbne safaribiler, som er udstyret med store projektørlys, så du nemmere kan spotte det vilde dyreliv. Det er en meget stemningsfuld oplevelse at sige ”godnat” til bushen i skumringen, og det er lidt ekstra spændende at jage dyr i tusmørket, hvor også rovdyrene er på jagt.

Fuglesafari, eftermiddagssafari & sundowner

Denne morgen kan du tage med på morgensafari i vores åbne safaribiler, hvor rangerne i dag primært vil fokusere på fuglelivet i Krugerparken. Turen går forbi Hippo-søen og ned langs floden, hvor der er bedst muligheder for at spotte nogle af de mange farvestrålende fugle. Men der er selvfølgelig også gode muligheder for at se flere af de vilde dyr, og hvem ved - måske er det denne morgen, du lige spotter næsehornet eller leoparden?

Herefter kan du nyde en frokost på vores skønne terrasse med udsigt over Olifants River og slappe af ved poolen, inden der sidst på dagen er solnedgangssafari. Her kan du igen være heldig at opleve “Big 5” udover antiloper, zebraer, vortesvin, giraffer og gnuer i skumringen. På vej hjem gøres der holdt ved et af vores smukke udsigtspunkter på NYATIs jorde, hvor du kan nyde et glas vin eller en sodavand, mens du ser solen gå ned bag Drakensbjergene. Om aftenen er der dækket et smukt bord på terrassen på NYATI Safari Lodge, hvor chefkokken serverer en lækker 3-retters menu.

Morgensafari, eftermiddagssafari & sundowner

Hvis du ikke har set Big 5 endnu, har du endnu engang chancen i dag, hvor der atter er mulighed for at opleve bl.a. bøfler, elefanter og giraffer. Dagen starter med en tidlig morgensafari, hvor rangerne i dag vil have fokus på den flora og fauna, du ser overalt på NYATIs jorde og i resten af Krugerparken. Du vil høre om de forskellige træer, buske, planter og græs – og ikke mindst om de fugle og dyr, vi møder i løbet af morgenen. Du vil også blive klogere på årets cyklus i vildtreservatet – både vejrmæssigt men også om den indflydelse regn og tørke har på vildtet her. 

Der bliver tid til at slappe lidt af, inden frokosten serveres på vores hyggelige udsigtsterrasse. Om eftermiddagen kan du igen komme på safari og forhåbentlig spotte nogle af de mange vilde dyr. Denne eftermiddag vil vores rangere fortælle om nogle af de mindre dyr, du også finder i Krugerparken – fx slanger, skorpioner, insekter og termitter samt hvilken betydning de har for de vilde dyr. Safarituren slutter ved vores skønne sundowner-spot, hvor du får serveret en lille forfriskning, mens du nyder den stemningsfulde solnedgang over bushen. Når du kommer hjem til lodgen mæt af oplevelser efter en fascinerende safaridag, serveres der lækker 3-retters middag i restauranten.

Bushvandring med morgenmad & safari ved floden

Indled dagen med en safarivandring i solopgangen, hvor NYATIs rangere fortæller om stort og småt i naturen. Gåturen ender på et af de skønne udsigtspunkter på NYATIs egne jorde, hvor NYATIs kokke serverer en veltillavet morgenmad med mousserende vin her midt i bushen under akacietræer med skøn udsigt til det vilde dyreliv. Der er mulighed for at blive kørt herud, hvis du ikke kan eller ønsker at deltage i morgenens bushvandring, men ikke vil gå glip af den storslåede morgenmad i det fri. Efter morgenmaden ude i bushen kører vores rangere en lille safari på vej tilbage til lodgen.

Efter morgenens oplevelser og gårsdagens "Big 5" safari, trænger du måske til at slappe lidt af ved poolen eller på din private udsigtsterrasse indtil der serveres en dejlig frokost på udsigtsterrassen. Om eftermiddagen kan du komme på stemningsfuld solnedgangssafari langs Olifant-floden, hvor vores rangere vil have fokus på de 3 store dyr, som man ofte ser langs med floden: Flodheste, nilkrokodiller og hvis du er heldig også det sorte næsehorn, som kan være svært at finde. Vi kører i åben safarijeep, så du kan nyde udsigten over floden undervejs, inden dyrene går til ro og mørket sænker sig over det storslåede landskab. Om aftenen er der igen dejlig middag på den overdækkede terrasse.

Heldagstur til Kruger National Park

Følg med på safari i den statslige del af Kruger National Park. Den nu over 100 år gamle park er med sin store variation af dyr og natur en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den offentlige del af Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred. Vejene gennem nationalparken er gode, og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Der er afgang tidligt om morgenen, og du spiser morgenmad i det fri, mens solen glider op over horisonten og blænder op for det mageløse landskab. Under vejs spiser vi frokost i en af parkens indhegnede camps.

NB. Turen er inkluderet på rejser til og med 30. august 2024. Derefter er det en tilvalgstur.

Om aftenen venter der en traditionel afrikansk braai under åben himmel i den åbne grillplads, bomaen.

Morgensafari, sundowner & afskedsmiddag

I den tidlige morgen kører vi ud på endnu en safari på NYATI’s egne jorde. Dermed er der endnu en chance for at opleve Big 5.

Når vi er tilbage på Nyati Safari Lodge serveres morgenmad.

Fredag frister vi dig også med en sidste solnedgangssafari, hvor vi gør holdt ved vores smukke udsigtspunkt Elephant Hill. Her kan du nyde en forfriskning til solnedgangen over Olifants River og Hippo-søen. Det er en magisk oplevelse at tage afsked med den sydafrikanske bush en sidste gang. Herefter er der afskedsmiddag ved smukt dækkede borde på den overdækkede terrasse med udsigt til Olifants River

Lørdag: NYATI Safari Lodge - Johannesburg

Dette er dagen, hvor du skal rejse videre til Mauritius. Efter morgenmaden bliver du kørt til den lokale lufthavn, og herfra går turen videre med indenrigsfly til Johannesburg. I Johannesburg har du en overnatning på lufthavnshotel inkl. morgenbuffet, og næste morgen flyver du videre til Mauritius (på en ca. 4 timers flyvetur).

Søndag: Johannesburg – Mauritius

Tidligt søndag morgen flyver du fra Johannesburg med kurs mod Mauritius, hvor du lander tidlig eftermiddag. I lufthavnen venter vores lokale repræsentant, som kører dig til det hotel, du har valgt.

Mandag - fredag: Ophold på Mauritius

Hvis du har brug for afslapning og forkælelse er du kommet til det rigtige sted! Mauritius er det ultimative strandparadis med nogle af de bedste strande i hele verden. Du kan også benytte hotellernes faciliteter og gå på opdagelse blandt de mange tilvalgsaktiviteter (ikke inkluderet), hvor du kan vælge mellem aktiviteter både til lands og til vands. Du kan trygt færdes overalt på øen både om dagen og om aftenen.

Lørdag: Afrejse fra Mauritius

Der er afgang først på eftermiddagen, så du i ro og mag kan sige farvel – eller måske på gensyn – til Mauritius´ paradis. Du bliver hentet på dit hotel og transporteret til lufthavnen, hvorfra turen går hjemover igen med en enkelt mellemlanding undervejs.

Søndag: Ankomst til Danmark

Du tilbringer igen natten med at flyve, så du kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og du har en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Danmark ca. midt på dagen.

Bemærk venligst at ugedagene for de enkelte aktiviteter på Nyati Safari Lodge kan variere grundet vejrforhold.

Det er f.eks. vanskeligt at opleve den smukke afrikanske stjernehimmel i overskyet vejr. Så flyttes aktiviteten til en aften det passer bedre.

Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Flodsafari & game drive

Der er afgang til den inddæmmede del af Olifants Floden, med ankomst ca. midt på dagen.

Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken. Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af NYATI´s åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Greater Kruger National Park med god mulighed for at se "Big 5". Safarioplevelserne rundes af på et af NYATI´s smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

Noter venligst at aktiviteten er vejr afhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen formiddag, retur lige efter solnedgang. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.500,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Center for truede dyrearter

Sydafrikanerne gør meget for at beskytte og bevare den vilde dyrebestand, og Moholoholo Rehabiliteringscenter er kendt verden over som en af pionererne indenfor bevarelse af truede dyrearter.

Her vil du opleve, hvor meget der gøres for rehabilitering og genudsættelse af truede, forældreløse og skadede vilde dyr.

De dyr der har været for skadede til genudsætning, lever på Moholoholo centerets område, ligesom centeret forsker i dyreadfærd, med specielt fokus på gribbe, idet ganske mange af denne art bringes til centeret med tegn på forgiftning. Ydermere forskes i leopardernes territorielle vandringsmønster, og udstyres i visse tilfælde med et GPS halsbånd.

Den lette vandretur rundt på centeret tager ca. 1,5 time, og her vil du opleve, hvor meget der gøres for at beskytte det sydafrikanske dyreliv. Der vil være rig mulighed for at tage billeder undervejs, ligesom vi anbefaler du kigger ind i butikken.

Centerets formål er at øge opmærksomheden overfor de miljømæssige ændringer, ikke blot i Sydafrika men overalt i verden. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 1.000,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og du flyver hen, hvor vinden bærer dig, f.eks. hen over Blyde River, mango plantager og tyndt befolkede områder med udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballon vejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejr afhængig. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 5.800,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Quad bike safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op.

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

Børn skal være fyldt 12 år for at køre alene. Børn under 12 år på en ATW med en voksen ½ pris.

Pris per person: ZAR 1.200,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Kulturoplevelse i lokal landsby

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township.

Hvis det ikke er skoleferie/fridag, ser du byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Der er mulighed for at smage lokale specialiteter på turen. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter frokosten. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.400,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Heldagstur til Drakensbjergene

Der er afgang fra lodgen tidlig morgen mod de storslåede Drakensbjerge, og forude venter en hel dag med eventyrlige naturoplevelser. Turen til Drakensbjergene følger den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon - også kendt som Sydafrikas Grand Canyon. Drakensbjergene er godt 2.000 meter høje og ligger i naboprovinsen Mpumalanga. På vejen gøres holdt ved flere udsigtspunkter, så du har optimale muligheder for at nyde magien her. Ruten går langs eukalyptus- og nåletræsbeklædte bjergskråninger, hvor masser af brusende vandfald har deres udspring. Du besøger tre af de største seværdigheder i Sydafrika: Bourke’s Luck Potholes med de dybe kløfter, der får dig til at snappe efter vejret og hæve kameraet. The Three Rondavels, som er tre runde bjergtoppe, der ligner en kæmpeudgave af de traditionelle, runde, stråtækte afrikanske hytter beliggende på kanten af turens højdepunkt Blyde River Canyon, hvor der er stop ved Gods Window. Der er også et stop ved Lisbon vandfaldet. Undervejs på turen får vi en rustik original sydafrikansk frokost. Du er tilbage på lodgen sidst på eftermiddagen.

Frokost er inkluderet i turen. Afgang fra lodgen tidlig morgen, lige efter morgenmad.
Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2.600,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Heldagstur til Kruger National Park

Tag på safari i den offentlige del af Kruger National Park. Den nu over 100 år gamle park er med sin store variation af dyr og natur en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den offentlige del af Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred. Vejene gennem nationalparken er gode, og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Der er afgang tidligt om morgenen, og du spiser morgenmad i det fri, mens solen glider op over horisonten og blænder op for det mageløse landskab. Under vejs spiser vi frokost i en af parkens indhegnede camps.

Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 3.200,- (hvis det ikke er inkl i din rejse)

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Bemærk venligst at alle tilvalgsaktiviteter reserveres ved ankomst.

Øvrige udflugter på Mauritius

Vi har en palet af forslag til spændende udflugter (ikke inkluderet), som du bestiller hos vores lokale repræsentant, der tager imod dig i lufthavnen. Her får du kort over øen, praktisk information, en lokal brochure på engelsk med tips til aktiviteter – og et telefonnummer til din kontaktperson, som i løbet af ferien servicerer dig med rådgivning og booking af udflugter. På udflugterne følges du med andre internationale gæster i minibus/bil og har en engelsktalende, autoriseret chauffør/guide med. Du kan vælge en privat tur og få skræddersyet helt individuelle udflugter. Hotellet hjælper dig gerne med billeje og tips til, hvordan du får mest muligt ud af din ferie.

A Taste of Mauritius – Port Louis og omegn

I hovedstaden Port Louis mødes gammelt og nyt. Smukke, gamle bygninger fra kolonitiden, monumenter og helligdomme er en stærk kontrast til skyskrabere, det moderne Caudan Waterfront indkøbscenter og det pulserende forretningscentrum. Her kan du for alvor gå på indkøb – også i de farverige, lokale basarer.

Du ser historie- og kunstmuseet The Blue Penny, og efter den hektiske storby runder vi af med et afslappende besøg i The Royal Botanical Gardens of Pamplemousse, som er kendt for de enorme åkander og den særprægede Talipot-palme, der kun blomster én gang i løbet af 100 år.

"The Secret South" ørundtur

Den klassiske ørundtur, hvor du for alvor oplever Mauritius. Vi kører først op på det store plateau, hvor øens industri- og handelsområde ligger. Herefter kan du shoppe i øens næststørste by Curepipe og nabobyen Floréal, der frister med duty-free fabriksudsalg af cashmere-strik, guldsmykker, tæpper og konfektionssyet tøj. Du ser den lille modelskibsfabrik i Curepipe, hvor de manuelt bygger meget smukke og imponerende skibsmodeller. På den udslukte vulkan Trou Aux Cerfs kan du fra 650 meters højde kigge ned i det grønne krater, ud over den bjergtagende Moka-bjergkæde og på en klar dag helt ud til havet.

Herfra kører du til Grand Bassin, hvor den hellige sø og Hindu-templet giver et strejf af Østens mystik, og resten af turen byder på magiske naturfænomener. Vi kører en smuk tur gennem den regnskovsklædte Black River Gorge National Park med brusende vandfald og en sjælden flora og fauna. Turen slutter med Chamarels bløde bakker, som er farvet brune, gyldne, røde og lilla af vulkansk aske.

Mauritius' arv

National Botanical Garden of Mauritius er nok en af de mest populære seværdigheder på Mauritius. Gå ikke glip af de famøse kæmpe åkander og de gigantiske baobabtræer her. Der er desuden over 650 plantearter, herunder oprindelige tropiske krydder- og lægeurter og intet mindre end 85 varianter af palmer, som er bragt hertil fra alle verdenshjørner.

Efter dette besøg går turen til sukkerfabrikken “L’Aventure du Sucre”, som i dag er et spændende museum fuld af overraskelser, hvor du får et fint indblik i sukkerproduktionens betydning for Mauritius over tid. Der vil blive serveret en traditionel frokost hos en familie i Moka, før turen går til et af de ældste kolonitidshuse på øen, ”Eureka”. Efter en rundtur i huset og i de smukke omgivelser serveres der eftermiddagste og kaffe her.

Det oprindelige Mauritius

Oplev en over 125 år gammel maniok kiksefabrik i hjertet af den lille provins Mahebourg. Her holdes det gamle håndværk i hævd. Fortsæt til Pointe d’Esny hvorfra der sejles til Ile aux Aigrettes, som er et af de eneste steder, man har formået at bevare den oprindelige ibenholtskov og en række oprindelige plante-og dyrearter.

Slut dagen af med at besøge det uspolerede naturreservat La Vanille Reserve des Mascareignes, som er hjemsted for kæmpe skildpadder, krokodiller og en imponerede samling sommerfugle, insekter og krybdyr.

"Blue Safari" i undervandsbåd

Hvis du drømmer om at rejse under havet på ægte Jules Verne-maner, er her en enestående mulighed. Kom på et ægte undervands-safarieventyr i undervandsbåd (i ca. 1 time) og oplev det fantastiske miljø i 30 meters dybde, som byder på farverige koraller, eksotiske fisk og det spændende vrag ”Star Hope”.

Komforten ombord er fin, der er aircondition og sikkerheden er i top. Sikkerhedscertifikater udstedes årligt af internationale kontrolorganisationer så som Bureau Veritas. Der holdes permanent kontakt til overfladen gennem ultrasonisk telefon. Der er desuden vand og madforsyning om bord til 3 dage.

"James Bond" sub scooter

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at komme på undervandscruise i din egen twin-undervandsbåd i ca. 3 meters dybde på ægte James Bond-maner. Man sidder ”frit” bag hinanden som på en 2-personers scooter, blot med en gennemsigtig kugle på hovedet, så man har panoramaudsigt til den smukke undervandsnatur og kan trække vejret frit! Det betyder også, at du frit kan tale med din medpassager om alt, hvad I oplever på turen. Turen tager ca. 30 minutter og ledes af en kvalificeret dykkerguide. Aldersgrænsen er +12 år. 

 • Flere dyk per dag fra Trou aux Biches i tidsintervallet 08:30- 15:30.
 • Samlet varighed: 2 timer 
Undervandsgåtur

Alt kan ske på Mauritius, selv gåture på havets bund! Med det unikke Aqua+ Scuba udstyr kan næsten alle komme ud at gå under vandet, både voksne, børn over 7 år og selv de, der ikke kan svømme.

Det unikke Aqua+ udstyr svarer til en plastikkugle, som man har om hovedet, så man nyder panoramaudsigten og kan trække vejret frit, mens man er i direkte kontakt med den unikke flora og fauna under havet. Turene foregår i grupper med 6 personer i fredelige vande i begrænset dybde, og man vil have mulighed for at fodre fisk undervejs, hvilket er en speciel oplevelse.

Mauritius' te rute

Mauritius har adopteret tekulturen fra Storbritannien. På denne tur får du både indblik i teproduktion og får set den sydlige del af øen, som har Mauritius' smukkeste natur. Du oplever svundne tiders pragt i to flotte kolonitidshuse, du får demonstreret teproduktion i museet Bois Cheri Tea Factory, og du kan smage forskellige tevarianter – naturligvis akkompagneret af scones og serveret på terrassen i en smuk, klassisk have.

Naturparken ”Parc Aventure Chamarel"

Kom på opdagelsesrejse i Mauritius’ tropiske flora og fauna i naturparken ”Parc Aventure Chamarel”. Her er aktiviteter for alle aldre. Parken er på intet mindre end 12 hektar tropisk skov, som indbyder til trekking og hiking på alle niveauer. Besøgende kan fx vælge imellem den meget tilgængelige botaniske tur, eller det mere udfordrende ”adventure” hike, med flere tekniske udfordringer i form af fx hænge- og netbroer. Uanset hvad man vælger, byder dagen på spændende fysiske udfoldelser i smuk natur. Turen inkluderer frokost.

Varighed: 2½ time

Casela Nature & Leisure Park - Quad Biking

Denne tropiske dyrepark tilbyder oplevelser for hele familien. Parken er hjem for 1500 fugle, løver, zebra, kæmpe skildpadder, aber, antiloper og mange flere dyr. Her er også et kæledyrsområde og en fiskedam, hvor børn kan få lov at komme helt tæt på dyrene. Man kan hike gennem den frodige tropiske natur eller opleve naturparken med quadbike, segway eller buggy. Aldersgrænsen for de motoriserede aktiviteter er 16 år. Børn under 18 skal ledsages af en voksen.

Cruise på havet

En dag på havet, hvor du kan nyde solen, havluften og udsigten til havets paradisverden er balsam for krop og sjæl. Besøg hotellets boathouse, som udover diverse vandsportsaktiviteter, tilbyder en lang række udflugter til tropiske småøer, koralrev, sandbanker og skønne badestrande. Du kan fx vælge en tur med glasbundsbåd, hvor du trygt kan betragte koraller og fisk, uden du behøver at blive våd.

Champagne Sunset Cruise

Forkæl dig selv med en rolig sejlads, mens solen går ned over Det Indiske Ocean. Her om aftenen er solen ikke så dominerende, så du kan rigtig nyde den friske havluft. Du kan vælge mellem forskellige sejlture – fx hvor du får serveret champagne eller middag med både mad og drikke inkluderet.

Vandsport

På Mauritius kan du vælge mellem et hav af vandsportsaktiviteter. Måske er det her, du skal lære at windsurfe eller stå på vandski? Ro en tur i kajak og lave en grønlændervending blandt de farvestrålende tropefisk? Snorkle rundt og studere havets flora og fauna? Boltre dig på en Hobie Cat eller hygge dig på en vandcykel?

Golf

Mauritius har nogle af verdens bedste golfbaner. Conciergen på dit hotel vil være glad for at hjælpe med bestilling af tee-off. Hvis du bor på The Residence, har du mulighed for at spille golf på en unik bane, som er anlagt på den lille ø Île aux Cerfs. Øen er kendt for sin eventyrlige lagune, der pryder de fleste turistbrochurer om Mauritius.

Dykning og dybhavsfiskeri

Dybt nede i havet blandt farverige tropefisk og fantastiske koralrev åbner sig en forunderlig verden. Havet omkring Mauritius er særdeles populært blandt dykkere, fordi her er mere end 1000 forskellige fiskearter, de smukkeste koralhaver og dybe undervandskløfter, der giver sug i maven. Dybden betyder også, at stedet er ideelt til dybhavsfiskeri. Du kan fx fange både tun, barracuda, dorado, bonito og marlin. Det er en god ide at booke dybhavsfiskeriture på forhånd. Dit hotel og vores lokale repræsentant hjælper dig også gerne med at arrangere dykker- og fisketure.

Klimatabel NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 21
21
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
93
Februar
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
93
Marts
Dagtemperatur: 31
31
Nattemperatur: 19
19
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68
68
April
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 16
16
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37
37
Maj
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 11
11
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14
14
Juni
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 6
6
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11
11
Juli
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 7
7
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12
12
August
Dagtemperatur: 27
27
Nattemperatur: 9
9
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9
9
September
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 13
13
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26
26
Oktober
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 16
16
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43
43
November
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 18
18
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66
66
December
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94
94

Klimatabel Mauritius

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Badevandstemperatur
Januar
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 24
24
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 228
228
Badevandstemperatur: 27
27
Februar
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 24
24
Soltimer pr. dag: 7
7
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 228
228
Badevandstemperatur: 28
28
Marts
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 23
23
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 178
178
Badevandstemperatur: 27
27
April
Dagtemperatur: 27
27
Nattemperatur: 22
22
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 178
178
Badevandstemperatur: 27
27
Maj
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 21
21
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 101
101
Badevandstemperatur: 26
26
Juni
Dagtemperatur: 24
24
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 76
76
Badevandstemperatur: 25
25
Juli
Dagtemperatur: 23
23
Nattemperatur: 18
18
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 76
76
Badevandstemperatur: 24
24
August
Dagtemperatur: 23
23
Nattemperatur: 18
18
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 76
76
Badevandstemperatur: 23
23
September
Dagtemperatur: 24
24
Nattemperatur: 18
18
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50
50
Badevandstemperatur: 23
23
Oktober
Dagtemperatur: 25
25
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50
50
Badevandstemperatur: 24
24
November
Dagtemperatur: 27
27
Nattemperatur: 21
21
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50
50
Badevandstemperatur: 25
25
December
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 23
23
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 152
152
Badevandstemperatur: 26
26

Kort

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os