Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

NYATI Safari & Zanzibar

Fra Kr.34.995,-For 16 dage
 • Kom på safari i verdensklasse og rund af med ægte barfodsluksus på badeferie i tropeparadiset Zanzibar
 • Bo i egen eksklusiv River Bungalow med privat terrasse ud til Olifants River og Greater Kruger National Park på NYATI Safari Lodge
 • Kom på en kulinarisk safari med alle måltider og lokale drikkevarer inkluderet, også på turene
 • Oplev stort inkluderet safariprogram
 • Bo i idylliske omgivelser på første række til de dejlige strande på Zanzibar

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund eller Aalborg. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København/Billund* til Johannesburg. Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
 • Fly fra Johannesburg til den lokale lufthavn v/Kruger National Park t/r
 • Fly fra Johannesburg til Zanzibar
 • Fly fra Zanzibar til København/Billund*
 • Alle lufthavnstransfers t/r
 • 7 overnatninger på NYATI Safari Lodge 4+* i egen River Bungalow (dobbeltværelse)
 • 7 overnatninger på Fumba/NYATI Beach Lodge 4* i Sea View Deluxe (dobbeltværelse) på Zanzibar inkl. halvpension. Mod tillæg kan du vælge enten at bo på det lækre Sandies Baobab Beach Hotel 4* eller det flotte Sea Cliff Resort & Spa 5* på Zanzibar
 • Alt inklusiv, det vil sige alle måltider og drikkevarer er inkluderet på NYATI Safari Lodge:
  • Morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu
  • Udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frugt på forespørgsel hele dagen
  • Bobler og morgenmad i bushen
 • Gallamiddag med show, musik og dans hver fredag
 • Inkluderet safariprogram på NYATI Safari Lodge:
  • "Big 5" safaridag i åbne safaribiler i vores 10.000 ha private del af Greater Kruger National Park
  • "Big 5" sundowner med bushmiddag under stjernerne på Lion King og efterfølgende natsafari
  • Bushvandring med veltillavet bushmorgenmad og mousserende vin på smukt udsigtspunkt midt i bushen
  • Solnedgangssafari i åbne safaribiler, inkl. drinks & snacks fra udsigtspunkt
  • Bushvandringer med professionelle rangere i den storslåede natur
  • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag
 • Adgang til safarilodgens driving range
 • Adgang til lodgens fitnessrum

Noter venligst, at bushvandringer og solnedgangssafarier på NYATI Safari Lodge kun er mulige i det omfang det øvrige aktivitetsprogram tillader. Ugedagene for de enkelte udflugter/aktiviteter kan variere.

Du kan vælge at tilkøbe helpension på NYATI Beach Lodge.

Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du også kombinere denne rejse med Cape Town & Vinlandet, Garden Route, Zimbabwe, Mauritius og mange andre rejsemål. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde.

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund eller Aalborg. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge får du dit livs safarioplevelse. Her kan du bo i din egen eksklusive River Bungalow på første række til Sydafrikas berømte Kruger National Park med panoramaudsigt over Olifants River - Elefantfloden - og den sydafrikanske bush. Fra din private terrasse vil du hver dag kunne følge det rige dyreliv langs floden. Rejser I flere sammen, kan I vælge at bo i vores nye Rhino luksustelte på 75 m2 med plads til 2 voksne og 2 børn, i vores luksuriøse private Olifant villa suiter på 200 m2 med egen pool og plads til hele familien eller i jeres helt egen private Cheetah Camp på 500 m2 med privat chauffør/ranger, eget safariprogram og egen kok.

Opholdet på NYATI Safari Lodge er alt inklusiv, det vil sige komplet safariprogram samt alle måltider og lokale drikkevarer er inkluderet, også på turene. Vores store safariprogram omfatter 2 daglige safariture (game drives) i åbne biler, bushvandringer, sundowners og natsafari, som du frit kan deltage i. Imellem aktiviteterne vil der være tid til fx at slappe af i lodgens store pool-, lounge- og barområde, til forkælelse i NYATIs Bush Spa eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx luftballon, flodsafari og golf. 

Maden på NYATI Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv. På ægte Karen Blixen-manér serveres kulinariske menuer i stearinlysenes skær ved smukt dækkede borde eller i ”bomaen”, den traditionelle afrikanske grillplads. En gang om ugen rykker vi ud i bushen, hvor du kan nyde solnedgangen med kolde drinks, mens vi dækker op til sydafrikansk ”braii” under stjernehimlen. Til alle måltider serveres lokale vine, og mellem safariturene kan baren på lodgen frit benyttes. Læs mere om NYATI Safari Lodge her.

Zanzibar

Zanzibar byder på gode strande, lunt hav og en rig kulturarv fra et årtusinde med både afrikansk, indisk, europæisk og arabisk indflydelse. Øens hovedstad er Zanzibar Town med den historiske bydel Stone Town, som i år 2000 blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste og er et besøg værd. Her kan du gå på opdagelse i et charmerende virvar af smalle gader, basarer og solblegede stenhuse. Rundt omkring Zanzibar sejler utallige af de lokale træbåde dhows og små joller, som fiskerne har bygget og som er meget karakteristiske for øen. Som storproducent af krydderier er Zanzibar også kendt som Spice Island, så gå ikke glip af et besøg på en af øens mange krydderiplantager.

Med NYATI Safari bor du i afslappet luksus med service helt i top på første række til øens gode strande og lune hav, hvor du fornemmer et sus fra øens storhedstid. Vores hoteller ligger på nord- og vestkysten af Zanzibar ved nogle af øens smukke strande og er det perfekte udgangspunkt for at udforske øen. Gå på opdagelse over og under havoverfladen på fx sejltur i en traditionel dhow, på dybhavsfiskeri i særklasse eller udnyt muligheden for dykning og snorkling ved øens eksotiske koralrev. Vær OBS på, at der er store tidevandsforskelle på Zanzibar. Ved højvande er der gode bademuligheder, mens man ved lavvande må gå et stykke ud for at nå havet.

Indhent tilbud
NYATI Safari & Zanzibar
Dagsprogram
NYATI Safari & Zanzibar
Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

NYATI Safari Lodge video

NYATI Safari Lodge video
Klimatabeller
Kort

Dagsprogram

Fredag året rundt: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor du forventningsfuld sætter kurs mod Sydafrika til et ophold i din egen private bungalow eller villa direkte ud til Olifants River midt i Sydafrikas berømte Greater Kruger National Park. Vi har afrejse alle fredage året rundt, og du rejser ud af København eller Billund om eftermiddagen. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Johannesburg. Der er 1 times tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika om vinteren, men ingen tidsforskel under dansk sommertid, så der bliver serveret aftensmad om bord på flyet. Der vil også blive serveret morgenmad inden ankomst til Johannesburg.

Lørdag: Ankomst til NYATI Safari Lodge

Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken. Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra NYATI Safari Lodge, som er med på køreturen til lodgen. Turen varer ca. 1½ time, og safarioplevelsen starter allerede på vejen. På NYATI Safari Lodge bydes der velkommen på ægte afrikansk vis med sang og drinks efterfulgt af en dejlig frokost og et lille orienteringsmøde. Ved orienteringsmødet udfyldes en formular med ønsker om ugens aktiviteter. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd f.eks. en cocktail på terrassen med udsigt til Olifants River og den afrikanske bush inden velkomstmiddagen om aftenen.

Bushvandring, sundowner, bushmiddag & natsafari

Tidlig morgen er der mulighed for at komme på safarivandring på NYATIs jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna. Vi ser mindre dyr og fugle og spor efter de store dyr. Du lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn. Hvis du foretrækker at blive kørt rundt, kan du også vælge at tage på morgensafari i en af vores åbne safaribiler.

Efter vandreturen er der lækker morgenbuffet på udsigtsterrassen og tid til at slappe lidt af inden safarituren om eftermiddagen, der afgår efter en dejlig frokost på udsigtsterrassen. Her har du mulighed for at opleve ”The Big 5”, som er en traditionel jagtbetegnelse for de fem, store og klassiske vilde dyr – elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Vores lokale rangere guider dig rundt, og hvis du er heldig, oplever du “The Big 5” på én og samme dag. Turen ender på vores eventyrlige sundowner-spot, Lion King, hvor du kan nyde den eksotiske sydafrikanske solnedgang til kolde drinks og snacks, med enestående udsigt over den sydafrikanske bush. Imens dækker vores kokketeam op til en ægte sydafrikansk ”braii”, som er en herlig bushmiddag under stjernerne. Vores kokke tryller lidt ekstra med de delikate, lokale råvarer og har til lejligheden genoplivet den traditionelle potjie (”poike”) gryderet efter den oprindelige NYATI-opskrift, så du kan opleve den ægte smag af Sydafrika.

Bemærk: Vores planlagte bushmiddag vil kun blive afholdt under gunstige vejrforhold, arrangementet vil enten blive flyttet til Nyati's boma eller lodgens restaurant. Det er afgørende, da middagen finder sted på et bjerg, at vi tager hensyn til vejrforholdene. Vi vil offentliggøre detaljer om Lion King-turen søndag morgen under morgenmaden, hvor vi vil præsentere de aktuelle vejrprognoser.

Herefter kommer du på spændende natsafari gennem bushen i vores åbne safaribiler, som er udstyret med store projektørlys, så du nemmere kan spotte det vilde dyreliv. Det er en meget stemningsfuld oplevelse at sige ”godnat” til bushen i skumringen, og det er lidt ekstra spændende at jage dyr i tusmørket, hvor også rovdyrene er på jagt.

Fuglesafari, eftermiddagssafari & sundowner

Denne morgen kan du tage med på morgensafari i vores åbne safaribiler, hvor rangerne i dag primært vil fokusere på fuglelivet i Krugerparken. Turen går forbi Hippo-søen og ned langs floden, hvor der er bedst muligheder for at spotte nogle af de mange farvestrålende fugle. Men der er selvfølgelig også gode muligheder for at se flere af de vilde dyr, og hvem ved - måske er det denne morgen, du lige spotter næsehornet eller leoparden?

Herefter kan du nyde en frokost på vores skønne terrasse med udsigt over Olifants River og slappe af ved poolen, inden der sidst på dagen er solnedgangssafari. Her kan du igen være heldig at opleve “Big 5” udover antiloper, zebraer, vortesvin, giraffer og gnuer i skumringen. På vej hjem gøres der holdt ved et af vores smukke udsigtspunkter på NYATIs jorde, hvor du kan nyde et glas vin eller en sodavand, mens du ser solen gå ned bag Drakensbjergene. Om aftenen er der dækket et smukt bord på terrassen på NYATI Safari Lodge, hvor chefkokken serverer en lækker 3-retters menu.

Morgensafari, eftermiddagssafari & sundowner

Hvis du ikke har set Big 5 endnu, har du endnu engang chancen i dag, hvor der atter er mulighed for at opleve bl.a. bøfler, elefanter og giraffer. Dagen starter med en tidlig morgensafari, hvor rangerne i dag vil have fokus på den flora og fauna, du ser overalt på NYATIs jorde og i resten af Krugerparken. Du vil høre om de forskellige træer, buske, planter og græs – og ikke mindst om de fugle og dyr, vi møder i løbet af morgenen. Du vil også blive klogere på årets cyklus i vildtreservatet – både vejrmæssigt men også om den indflydelse regn og tørke har på vildtet her. 

Der bliver tid til at slappe lidt af, inden frokosten serveres på vores hyggelige udsigtsterrasse. Om eftermiddagen kan du igen komme på safari og forhåbentlig spotte nogle af de mange vilde dyr. Denne eftermiddag vil vores rangere fortælle om nogle af de mindre dyr, du også finder i Krugerparken – fx slanger, skorpioner, insekter og termitter samt hvilken betydning de har for de vilde dyr. Safarituren slutter ved vores skønne sundowner-spot, hvor du får serveret en lille forfriskning, mens du nyder den stemningsfulde solnedgang over bushen. Når du kommer hjem til lodgen mæt af oplevelser efter en fascinerende safaridag, serveres der lækker 3-retters middag i restauranten.

Bushvandring med morgenmad & safari ved floden

Indled dagen med en safarivandring i solopgangen, hvor NYATIs rangere fortæller om stort og småt i naturen. Gåturen ender på et af de skønne udsigtspunkter på NYATIs egne jorde, hvor NYATIs kokke serverer en veltillavet morgenmad med mousserende vin her midt i bushen under akacietræer med skøn udsigt til det vilde dyreliv. Der er mulighed for at blive kørt herud, hvis du ikke kan eller ønsker at deltage i morgenens bushvandring, men ikke vil gå glip af den storslåede morgenmad i det fri. Efter morgenmaden ude i bushen kører vores rangere en lille safari på vej tilbage til lodgen.

Efter morgenens oplevelser og gårsdagens "Big 5" safari, trænger du måske til at slappe lidt af ved poolen eller på din private udsigtsterrasse indtil der serveres en dejlig frokost på udsigtsterrassen. Om eftermiddagen kan du komme på stemningsfuld solnedgangssafari langs Olifant-floden, hvor vores rangere vil have fokus på de 3 store dyr, som man ofte ser langs med floden: Flodheste, nilkrokodiller og hvis du er heldig også det sorte næsehorn, som kan være svært at finde. Vi kører i åben safarijeep, så du kan nyde udsigten over floden undervejs, inden dyrene går til ro og mørket sænker sig over det storslåede landskab. Om aftenen er der igen dejlig middag på den overdækkede terrasse.

Heldagstur til Kruger National Park

Følg med på safari i den statslige del af Kruger National Park. Den nu over 100 år gamle park er med sin store variation af dyr og natur en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den offentlige del af Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred. Vejene gennem nationalparken er gode, og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Der er afgang tidligt om morgenen, og du spiser morgenmad i det fri, mens solen glider op over horisonten og blænder op for det mageløse landskab. Under vejs spiser vi frokost i en af parkens indhegnede camps.

NB. Turen er inkluderet på rejser til og med 30. august 2024. Derefter er det en tilvalgstur.

Om aftenen venter der en traditionel afrikansk braai under åben himmel i den åbne grillplads, bomaen.

Morgensafari, sundowner & afskedsmiddag

I den tidlige morgen kører vi ud på endnu en safari på NYATI’s egne jorde. Dermed er der endnu en chance for at opleve Big 5.

Når vi er tilbage på Nyati Safari Lodge serveres morgenmad.

Fredag frister vi dig også med en sidste solnedgangssafari, hvor vi gør holdt ved vores smukke udsigtspunkt Elephant Hill. Her kan du nyde en forfriskning til solnedgangen over Olifants River og Hippo-søen. Det er en magisk oplevelse at tage afsked med den sydafrikanske bush en sidste gang. Herefter er der afskedsmiddag ved smukt dækkede borde på den overdækkede terrasse med udsigt til Olifants River

Lørdag: Afrejse fra NYATI Safari Lodge mod Johannesburg

Dette er dagen, hvor du skal rejse videre mod Zanzibar. Efter morgenmaden bliver du kørt til den lokale lufthavn, og herfra går turen videre med indenrigsfly til Johannesburg. I Johannesburg har du en overnatning på lufthavnshotel inkl. morgenbuffet, inden du næste morgen flyver videre til Zanzibar.

Søndag: Ankomst Zanzibar

Tidligt søndag morgen flyver du fra Johannesburg med kurs mod Zanzibar, hvor du lander midt på dagen. I lufthavnen venter vores lokale repræsentant, som kører dig til dit hotel. Her venter 6 skønne dage på et af øens hyggeligste og mest afslappede strandhoteller NYATI Beach Lodge beliggende ved sin egen private strand i idylliske omgivelser. Her er udsigt til den tropiske have, stranden og havet. Lodgen er velegnet for par og familier, der ønsker en aktiv ferie såvel som for dem, der foretrækker en rekreerende, rolig sol- og badeferie.

Søndag - lørdag: Zanzibar

På Zanzibar er der rig mulighed for at slappe af eller for at udforske øens mange højdepunkter både til lands og til vands. Besøg fx den historiske bydel Stone Town og få et indblik i Zanzibars kulturrigdom. Zanzibars historie er spændende og meget lang – man mener faktisk, der har boet mennesker på øen de sidste 20.000 år. Byen er en spændende blanding af gammelt og nyt både hvad angår arkitektur og levevis. De mange forskellige folkeslag og kulturer, der gennem tiderne har sat deres større eller mindre aftryk på øen, har skabt en helt speciel atmosfære her. Byen har dannet ramme for handel med slaver, guld og elfenben, og pirater, handelsmænd og søfarere har tjent gode penge her, mens deres magt og vælde voksede. Arabere fra golfstaten Oman fik i 1800-tallet gennet portugiserne væk fra øen og indvarslede en ny periode med rigdom og blomstrende handel bl.a. med krydderier, som øen i dag er berømt for, heraf tilnavnet Spice Island. 

Gå ikke glip af et besøg på en af øens tilbageværende krydderiplantager, hvor man fornemmer øens storhedstid som centrum for verdens krydderihandel. Det er en sanseoplevelse ud over det sædvanlige at blive vist rundt i produktionen af fx kardemomme, vanilje og sort peber, og du fornemmer hvorfra Zanzibar har fået tilnavnet Spice Island.

Lørdag: Hjemrejsedag

Du kan nyde den sidste morgen i fred og ro over morgenmaden, inden der sidst på formiddagen er afgang mod den lokale lufthavn. Herfra flyver du hjem til Danmark med et enkelt stop undervejs.

Søndag: Ankomst til Danmark

Du tilbringer igen natten med at flyve, så du kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og du har en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Danmark ca. midt på dagen.

Bemærk venligst at ugedagene for de enkelte aktiviteter på Nyati Safari Lodge kan variere grundet vejrforhold.

Det er f.eks. vanskeligt at opleve den smukke afrikanske stjernehimmel i overskyet vejr. Så flyttes aktiviteten til en aften det passer bedre.

Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Flodsafari & game drive

Der er afgang til den inddæmmede del af Olifants Floden, med ankomst ca. midt på dagen.

Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken. Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af NYATI´s åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Greater Kruger National Park med god mulighed for at se "Big 5". Safarioplevelserne rundes af på et af NYATI´s smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

Noter venligst at aktiviteten er vejr afhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen formiddag, retur lige efter solnedgang. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.500,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Center for truede dyrearter

Sydafrikanerne gør meget for at beskytte og bevare den vilde dyrebestand, og Moholoholo Rehabiliteringscenter er kendt verden over som en af pionererne indenfor bevarelse af truede dyrearter.

Her vil du opleve, hvor meget der gøres for rehabilitering og genudsættelse af truede, forældreløse og skadede vilde dyr.

De dyr der har været for skadede til genudsætning, lever på Moholoholo centerets område, ligesom centeret forsker i dyreadfærd, med specielt fokus på gribbe, idet ganske mange af denne art bringes til centeret med tegn på forgiftning. Ydermere forskes i leopardernes territorielle vandringsmønster, og udstyres i visse tilfælde med et GPS halsbånd.

Den lette vandretur rundt på centeret tager ca. 1,5 time, og her vil du opleve, hvor meget der gøres for at beskytte det sydafrikanske dyreliv. Der vil være rig mulighed for at tage billeder undervejs, ligesom vi anbefaler du kigger ind i butikken.

Centerets formål er at øge opmærksomheden overfor de miljømæssige ændringer, ikke blot i Sydafrika men overalt i verden. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 1.000,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og du flyver hen, hvor vinden bærer dig, f.eks. hen over Blyde River, mango plantager og tyndt befolkede områder med udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballon vejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejr afhængig. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 5.800,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Quad bike safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op.

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

Børn skal være fyldt 12 år for at køre alene. Børn under 12 år på en ATW med en voksen ½ pris.

Pris per person: ZAR 1.200,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Kulturoplevelse i lokal landsby

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township.

Hvis det ikke er skoleferie/fridag, ser du byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Der er mulighed for at smage lokale specialiteter på turen. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter frokosten. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.400,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Heldagstur til Drakensbjergene

Der er afgang fra lodgen tidlig morgen mod de storslåede Drakensbjerge, og forude venter en hel dag med eventyrlige naturoplevelser. Turen til Drakensbjergene følger den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon - også kendt som Sydafrikas Grand Canyon. Drakensbjergene er godt 2.000 meter høje og ligger i naboprovinsen Mpumalanga. På vejen gøres holdt ved flere udsigtspunkter, så du har optimale muligheder for at nyde magien her. Ruten går langs eukalyptus- og nåletræsbeklædte bjergskråninger, hvor masser af brusende vandfald har deres udspring. Du besøger tre af de største seværdigheder i Sydafrika: Bourke’s Luck Potholes med de dybe kløfter, der får dig til at snappe efter vejret og hæve kameraet. The Three Rondavels, som er tre runde bjergtoppe, der ligner en kæmpeudgave af de traditionelle, runde, stråtækte afrikanske hytter beliggende på kanten af turens højdepunkt Blyde River Canyon, hvor der er stop ved Gods Window. Der er også et stop ved Lisbon vandfaldet. Undervejs på turen får vi en rustik original sydafrikansk frokost. Du er tilbage på lodgen sidst på eftermiddagen.

Frokost er inkluderet i turen. Afgang fra lodgen tidlig morgen, lige efter morgenmad.
Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2.600,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Heldagstur til Kruger National Park

Tag på safari i den offentlige del af Kruger National Park. Den nu over 100 år gamle park er med sin store variation af dyr og natur en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den offentlige del af Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred. Vejene gennem nationalparken er gode, og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Der er afgang tidligt om morgenen, og du spiser morgenmad i det fri, mens solen glider op over horisonten og blænder op for det mageløse landskab. Under vejs spiser vi frokost i en af parkens indhegnede camps.

Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 3.200,- (hvis det ikke er inkl i din rejse)

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Bemærk venligst at der er begrænsede antal pladser på tilvalgsaktiviteterne.

Øvrige udflugter på Zanzibar

Stone Town

Ingen tur til Zanzibar er fuldendt uden et besøg i UNESCO-beskyttede Stone Town. Byen er fyldt med historiske gamle bygninger, som vidner om en svunden tid på Zanzibar, da sultaner, arabere og europæere kom til øen. På denne halvdagstur kommer du forbi de mest interessante seværdigheder i den gamle handelsby. Dagen starter med et besøg på det største marked i Stone Town. På dette livlige marked strømmer de lokale til for at købe friskfangede fisk, frugt og grøntsager. Her finder du en bred vifte af eksotiske frugter og et stort udvalg af urter og krydderier. Herefter besøger du den engelske kirke, som er opført i 1874 på det sted, hvor slavemarkedet tidligere lå. Inde i kirken vil du bl.a. kunne se alteret, som er bygget ovenpå den gamle slavepiskerplads, og du får også en rundvisning i de gamle slavekamre. Turen fortsætter videre til det gamle fort, Peoples Palace og House of Wonders, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Forodhani-markedet og havnen. Guiden fører dig igennem de smalle snoede gader i Stone Town, hvor du også får tid til lidt shopping og at udforske den historiske bydel på egen hånd. Dagens sidste stop er Maruhubi Palace Ruins, som er berømt, fordi paladset blev bygget for at huse den tredje sultan af Zanzibars harem på 99 hustruer.

Der er mulighed for at kombinere denne tur med en af de andre halvdagsture til f.eks. Jozani-skoven, krydderituren eller Prison Island, så det bliver en heldagstur.

Prison Island

Prison Island, også kendt som Changuu Island, ligger kun 20 minutter med båd fra Stone Town. Øen blev oprindeligt brugt som et fængsel, senere blev det omdannet til en karantænestation for den britiske hær. Selv om et nyere fængsel senere blev bygget på øen, blev det aldrig brugt. Øen har sandstrande og er dækket af frodig vegetation, som gør den til et perfekt opholdssted for mange havfugle, og i havet rundt om øen er der mange smukke koralformationer. Prison Island er derfor det perfekte sted for naturelskere. Øens mest berømte indbyggere er de gigantiske skildpadder. Disse truede dyr blev oprindelig bragt hertil fra Seychellerne. Skildpaddebestanden begyndte at falde for mange år siden, da sejlerne tog dem med og brugte dem som friske proteinkilder, da skildpadderne kunne overleve mange uger eller måneder uden mad. I dag skyldes faldet i bestanden ødelæggelse af deres levesteder og krybskytteri. Skildpadder sælges til en høj pris på det sorte marked til private samlere.

Der er mulighed for at kombinere denne tur med halvdagsturen til Stone Town, så det bliver en heldagstur.

Jozani-skoven

Jozani Forest Chwaka Bay Conservation Area er det største bevarede skovområde på Zanzibar, og det består dels af kystskov og dels af mangrove. På denne halvdagstur kommer du på en guidet gåtur igennem kystskoven, hvor du finder mere end 100 træsorter og et rigt dyreliv som bl.a. tæller aber, galagoer og spidsmus. Guiden vil introducere dig til forskellige træ- og plantearter og fortælle om deres anvendelsesmuligheder. Efter turen rundt i skoven starter din søgning efter de berømte og karismatiske røde colobus-aber. De lever kun på Zanzibar og er stærkt udrydningstruede, i dag er der kun ca. 1500 tilbage. Der vil være tid til at observere og fotografere de flotte aber. Herefter fortsætter turen til mangroveskoven, hvor du vil gå igennem labyrinter af mangrover. Husk at holde øje med mangrovekrabber, øgler og de mange fugle undervejs. Hvis du ønsker det, er der også mulighed for at besøge det nærliggende sommerfuglecenter, hvor man opdrætter de farvestrålende sommerfugle. Det er en oplevelse at se de forskellige farver, former og størrelser på disse smukke insekter. Entre til sommerfuglecentret er ikke inkluderet.

Der er mulighed for at kombinere denne tur med halvdagsturen til Stone Town, så det bliver en heldagstur.

Krydderitur – oplev Zanzibar med sanserne

Zanzibar har altid været et vigtigt handelscentrum for krydderier, og handlen mellem Indien, Mellemøsten, Afrika og Europa blev endnu vigtigere for Zanzibars økonomi, efter at slavehandelen blev afskaffet. På vores halvdagstur besøger du en krydderiplantage, hvor de bl.a. dyrker chili, muskatnød, kanel, peber og vanilje – nogle af de mest udbredte på øen. Du vil lære om brugen af de forskellige krydderier, deres historie, hvordan de dyrkes og endelig har du mulighed for at smage dem. Du kan også købe krydderier og sæber med herfra. Undervejs på turen vil guiden fortælle om de mange andre anvendelsesmuligheder for krydderier og urter – både kosmetiske og medicinske.

Der er mulighed for at kombinere denne tur med halvdagsturen til Stone Town, så det bliver en heldagstur.

Klimatabel NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 21
21
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
93
Februar
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
93
Marts
Dagtemperatur: 31
31
Nattemperatur: 19
19
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68
68
April
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 16
16
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37
37
Maj
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 11
11
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14
14
Juni
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 6
6
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11
11
Juli
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 7
7
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12
12
August
Dagtemperatur: 27
27
Nattemperatur: 9
9
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9
9
September
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 13
13
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26
26
Oktober
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 16
16
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43
43
November
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 18
18
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66
66
December
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94
94

Klimatabel Zanzibar

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Badevandstemperatur
Januar
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 25
25
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 89
89
Badevandstemperatur: 29
29
Februar
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 26
26
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 56
56
Badevandstemperatur: 29
29
Marts
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 24
24
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 153
153
Badevandstemperatur: 30
30
April
Dagtemperatur: 27
27
Nattemperatur: 24
24
Soltimer pr. dag: 7
7
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 401
401
Badevandstemperatur: 29
29
Maj
Dagtemperatur: 27
27
Nattemperatur: 24
24
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 255
255
Badevandstemperatur: 28
28
Juni
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 23
23
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68
68
Badevandstemperatur: 27
27
Juli
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 22
22
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 48
48
Badevandstemperatur: 26
26
August
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 21
21
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 47
47
Badevandstemperatur: 25
25
September
Dagtemperatur: 27
27
Nattemperatur: 22
22
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50
50
Badevandstemperatur: 26
26
Oktober
Dagtemperatur: 27
27
Nattemperatur: 23
23
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 97
97
Badevandstemperatur: 26
26
November
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 24
24
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 226
226
Badevandstemperatur: 28
28
December
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 25
25
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 194
194
Badevandstemperatur: 29
29

Kort

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os