Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Sheraton Jumeirah Beach Resort er et hotel med en glimrende beliggenhed i Jumeirah Beach ved foden af ”palmen”.

Hotellet har et hyggeligt poolområde med liggestole og parasoller, der er omgivet af palmer. Fra poolområdet kommer du let ned til stranden ad en gangsti gennem en stor, indbydende have.
Sheraton Jumeirah Beach Resort har et godt udvalg af restauranter og barer. I hotellets buffetrestaurant kan du selv vælge blandt det brede udbud, og hvis du har lyst til noget mere let, kan du besøge poolbaren eller loungen.

Hotellet har et veludstyret motionsrum og en SPA-afdeling.

Sheraton Jumeirah Beach Resort tilbyder lyse rum med klassisk indretning.

Faciliteter

Sheraton Jumeirah Beach Resort tilbyder blandt andet:

  • Privat strand
  • Vandsportsaktiviteter (mod betaling)
  • Stor udendørs swimmingpool
  • Flere spisesteder og barer inkl. Pool bar.
  • Fitness Center
  • SPA (mod betaling)

Dubai

Nyd nogle dage med luksus, storbyliv, fantastiske strande og shopping i metropolen Dubai. Her skinner solen året rundt, og de hvide sandstrande indbyder til ren afslapning. Dubai er også kontrasternes by. Her finder du både den gamle bydel med souk’erne og ægte arabisk stemning, de nye bydele med store shoppingcentre og luksushoteller og den berømte palme med skønne strande. Tager du uden for byen, venter imponerende ørkenlandskaber, som indbyder til eventyrlige oplevelser i sandklitterne. 

Vi tilbyder den perfekte kombination af Safari rejse og ophold i Dubai. Samtidig kan du kombinere afslapning og strandliv med shopping og oplevelser. Når du rejser med NYATI Safari, står dit værelse klar til dig allerede ved ankomst til hotellet, og du har værelset til rådighed helt frem til din afgang mod lufthavnen den dag, du tjekker ud. Du slipper derfor for at opmagasinere din bagage nogle timer, mens du venter på at værelset er klar til check-in, eller der er afhentning mod lufthavnen på hjemrejsedagen. Dubai er velegnet for alle, uanset om du søger sol, strand, romantik for 2, oplevelser med familie og venner eller god shopping. Vi har udvalgt hoteller, der er tilpasset både børnefamilier, par, enlige og dig der søger det ekstra luksuriøse. 

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os