Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

Sydafrikas storslåede natur

Sydafrika giver dig noget helt specielt, - nemlig en natur der er så foranderlig, at du føler du rejser fra land til land i stedet for sted til sted når du bevæger dig rundt i landet.

Glæd dig til at opleve en storslået natur, der veksler fra forrevne bjerge og dybe kløfter til flad savanne. Fra lange floder til høje vandfald. Fra tæt skov og buskads til åbne stepper. Fra tør bush og sanddyner til frodige skove, smilende kystlinje og tropiske strande.
Tag et kig ned i verdens 3. dybeste kløft, Blyde River Canyon, og derefter op på 3.000 meter høje tinder i Drakensbjergene – den dramatiske og majestætiske bjergkæde der skærer sig gennem det sydøstlige Afrika.

Besøg Kaphalvøen med legendariske <link cape-town-rejser/>Kap Det Gode Håb</link>Kap Det Gode Håbpå kontinentets næstsydligste spids, som er det sidste landfaste punkt før Sydpolen.

Blyde River Canyon

Et af de smukkeste naturområder i Sydafrika er uden tvivl Blyde River Canyon. Her bryder floden Blyde River de smukke bjerge og danner en storslået kløft. Udsigten har inspireret talrige fotografer og kunstmalere til at indkapsle den ekstraordinære følelse, som Blyde River Canyon og naturen i området giver.

Du kan opleve fantastiske Blyde River Canyon, når du kører ad panoramaruten i Sydafrika. Langs ruten kommer du både igennem Blyde River Canyon Nature Reserve, God’s Window og Drakensbjergene. Oplev den helt unikke og fantastiske natur og glæd dig til af blive blæst bagover af storslåede bjerge, høje vandfald og natursmukke dale. Panoramaruten byder på frodig natur, som står i stærk kontrast til bushlandskabet, du ser, når du er på safari i f.eks. Kruger National Park.

Motlatse Canyon, som Blyde River Canyon også kaldes, er et utrolig smukt naturområde omkranset af de majestætiske Drakensbjerge med God’s Window.

Hos NYATI Safari anbefaler vi alle gæster, der rejser til Sydafrika at udforske panoramaruten. Hvis du tager på luksussafari på NYATI Safari Lodge, har du mulighed for at deltage i en række tilvalgsaktiviteter – bl.a. vores heldagstur til Drakensbjergene. Her får du set alle højdepunkterne på den imponerende rute, som er en af Afrikas smukkeste.

Vil du hellere klare dig selv, er der masser af muligheder for hiking, helikopterture ind over området samt sejlture på den indbydende flod.

Langs panoramaruten i Sydafrika kommer du forbi God’s Window, som er et udsigtspunkt, hvor du – som navnet antyder – har en guddommelig udsigt. Herfra kan du på en klar dag se langt ud over de imponerende klipper, bjergtoppe, vandfald og Blyde River – og udsigten er formidabel.

Når du står her, kan du ikke undgå at blive betaget af, hvordan naturens kræfter har formet landskaberne, og hvordan klippeformationerne skaber en helt særlig stemning.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os