Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

Cape Town rejser

Cape Town er en af de mest populære destinationer i Sydafrika – og med god grund. Byen, som også bliver kaldt Kapstaden, ligger smukt ud til Atlanterhavet med Taffelbjerget som kulisse og betegnes ofte som en af verdens smukkeste storbyer. Her finder du restauranter med højt gastronomisk niveau, cafeer, gallerier, musikscener og butikker. Man samles ofte omkring den livlige V&A Waterfront med den maritime stemning og et stort udvalg af spisesteder.

Læs mere om Cape Town

På opdagelse i Cape Town

Cape Towns nok mest kendte vartegn er Taffelbjerget, som med sine 1085 meter troner over byen. På en skyfri dag har du en fantastisk udsigt over byen, bugten med Robben Island og de omkringliggende landskaber fra toppen af bjerget. Du kan tage kabelbanen op på toppen og nyde udsigten derfra eller vandre rundt. Taffelbjerget, som også hedder Table Mountain, er en del af den UNESCO-beskyttede nationalpark af samme navn. Her finder du hele 1500 forskellige plantearter inkl. den karakteristiske fynbos-bevoksning. For foden af bjerget ligger Kirstenbosch, som er en af Afrikas smukkeste botaniske haver. Her finder du flere karakteristiske blomster og træer fra Sydafrika. I Cape Town kan du også tage med på en townshiptur og opleve den multikulturelle side af byen, og i farverige Bo-Kaap kan du se de pastelfarvede huse, som præger bydelen. Ved Victoria & Alfred Waterfront finder du et pulserende byliv både i dag- og aftentimerne. Her er et bredt udvalg af restauranter, hoteller, barer og butikker, og du kan færdes sikkert her.

Kom i fængsel på Robben Island

Lidt udenfor Cape Town ligger den verdenskendte lille ø Robben Island. Det var her Nelson Mandela sad fængslet i 18 af de 27 år, apartheidstyret holdt ham indespærret. I dag er øen et museum, og guiderne på det gamle fængsel er tidligere indsatte. Her kan du også se Mandelas celle. Der sejler både flere gange om dagen til øen fra havnen i Cape Town.

Udflugt til Kap Det Gode Håb

Du skal ikke snyde dig selv for en tur rundt på Kaphalvøen, når du er i Cape Town. Højdepunktet på denne tur er selvfølgelig Kap Det Gode Håb, som er det næstsydligste punkt på det afrikanske fastland. Her kan du spadsere til det lille fyrtårn og fornemme naturens kræfter, og hvis du er heldig, kan du måske spotte en hval i horisonten. På turen kommer du også forbi Boulders Beach, hvor du kan iagttage den store pingvinkoloni, og du vil køre ad den fantastiske panoramarute Chapman’s Peak.

Smag på Sydafrikas vin

På en rejse til Cape Town er det oplagt at besøge Vinlandet i Sydafrika – et af de smukkeste områder i Sydafrika. Du kan enten kombinere opholdet i Cape Town med nogle dage ved Stellenbosch i Vinlandet eller i Constantia Valley lige udenfor Cape Town. Alternativt kan du tage en dagstur fra Cape Town, hvor du kommer rundt i vindistrikterne og smager på de kendte sydafrikanske vine på udvalgte vingårde. I vinområderne finder du også nogle af de bedste restauranter i Sydafrika, så du kan kombinere verdenskendte vine med gastronomi i verdensklasse.

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os