Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

Om NYATI Safari

NYATI har siden 1998 været kendt for at arrangere unikke kvalitetsrejser for de kræsne.

Vi er 100% danskejede og har egne safari lodges i Sydafrika. Udover vores egne lodges har vi nøje udvalgt en række samarbejdspartnere rundt om i Afrika, hvor vi kan sikre vores gæster kan opleve det bedste af Afrika.

Vi fokuserer på helhedsoplevelser, hvor natur, dyreliv, feriebolig, gastronomi, aktiviteter og serviceniveau hænger sammen og går op i en højere enhed.

Det begyndte med NYATI Safari Lodge

Lisbeth og Jørgen Nielsen forelskede sig i Sydafrika tilbage i 1990erne, og snart startede tankerne om at starte deres egen Safari Lodge, NYATI Safari Lodge.

Ideen var at skabe en lodge med familiær stemning, eksklusivitet og masser afrikansk stemning solidt funderet på skandinavisk kvalitet. Lodgen er løbende blevet udvidet, så ferieboligerne passer til både singler, par, grupper og større familier. I september 2022 blev ”lillesøster” MILIMA Safari Lodge føjet til samlingen.

MILIMA Safari Lodge tilbyder eksklusiv glamping i luksustelte med privat bad, toilet og privat terrasse med udsigt til dyrelivet ved det nærliggende vandhold. Er I flere, der rejser sammen, kan I med fordel bestille en af de lækre villaer med plads til 4 - 6 personer eller selve Manor House med plads til maksimalt 12 personer.

Vi startede med kun 800 ha, men tilbyder nu ”Big 5”-safari i vores eget vildtreservat på 10.000 ha med åben forbindelse til den berømte Kruger National Park.

Vores mål er at skabe det perfekte udgangspunkt for din safari uanset dine behov og ønsker.

Kombiner din NYATI safari med andre rejsemål

NYATI Safari finder løbende nye rejsemål og muligheder for kombinationsrejser.

Vores kombinationsrejser er meget populære, fordi de byder på flere forskellige typer oplevelser på samme tur. Sådan kan flere generationer også få tilfredsstillet forskellige behov.

På NYATI Safari Lodge, er ankomstdagen fast og ophold normalt på 7 eller 14 nætter. På MILIMA Safari Lodge, kan man ankomme alle ugens dage, og have det antal nætter, man ønsker, så man kan få en kortere eller længere Safari rejse eller kombinationsrejse.

Garanti for højeste kvalitet til bedste pris

Vi er et dansk rejsebureau, der selv arrangerer safarirejser til Afrika.

Vi har selv besøgt alle destinationer og hoteller, og vi har selv prøvet alle aktiviteter og udflugter. Derfor kan du være sikker på at opleve høj kvalitet.

NYATI har direkte kontakt til samtlige underleverandører. På den måde kan vi kontrollere alle reservationer og imødekomme specielle ønsker.

Vi sælger udelukkende vores rejser fra vores kontor i Birkerød ved København. På den måde sparer vi fordyrende mellemled og kan garantere dig højeste kvalitet til bedste pris.

Vores team består af medarbejdere med mange års rejse- og brancheerfaring. Vi brænder for at yde det ekstra, der gør din rejseoplevelse unik, og vi er altid parate med gode råd og vejledning.

Husk, ferien begynder allerede ved de første forberedelser. Så nyd forventningens glæde og bestil din rejse i god tid, så varer glæden desto længere.

Vi glæder os til at være vært for din næste rejse – velkommen i vores rejseunivers.

Indhent tilbud

Hent katalog

MILIMA Safari Lodge

Nyati Safari Lodge

MILIMA Safari Video

MILIMA Safari Video
Hvorfor vælge NYATI Safari?
  • Eksklusiv Big 5 safari: NYATI Safari Lodge tilbyder en unik mulighed for eksklusive safarioplevelser i eget 10.000 ha "Big 5"-vildtreservat i åben forbindelse til Sydafrikas berømte Kruger National Park.
  • Elefanter i overflod: NYATI Safari Lodge er den lodge i Sydafrika, som har flest elefanter - fra alle lodgens terrasser kan man nyde udsigten til "Elefantflodens" bredder, hvor elefanterne ofte vandrer forbi.
  • Gastronomisk helhedsoplevelse: Mad og vin på NYATI Safari Lodge er i særklasse, og safari- og naturoplevelsen går op i en højere enhed med de kulinariske oplevelser på lodgen, hvor opholdet inkluderer alle måltider og drikkevarer.
  • Safariprogram i verdensklasse: Oplev Sydafrikas største attraktioner med vores veluddannede og dedikerede rangers, som sikrer store oplevelser i nye åbne safaribiler, hvor sikkerheden er i top.
  • Private boligforhold: Rammerne er private og eksklusive uanset hvor mange, I rejser sammen - vælg imellem egen river bungalow, familiebungalow, villa suite, luksustelt eller privat safaricamp.
  • Faciliteter i top: NYATIs driving range, fitness, bush spa, grillboma samt skønne restaurant og bar byder på adspredelse og forkælelse imellem aktiviteterne - og gå ikke glip af muligheden for en dukkert i vores opvarmede pools med udsigt til det vilde dyreliv!
  • Høj kundetilfredshed: 99% af vores gæster er glade for os som rejsearrangør, 93% siger at vores service er god eller fremragende, 97% vil anbefale os til venner og familie, og 99% siger, at opholdet på NYATI Safari Lodge i Sydafrika er fantastisk og kommer gerne igen.
Hvorfor vælge NYATI Safari?

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os