Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

Sikkerhed og tryghed i Afrika

Når du rejser med MILIMA Safari til Sydafrika, er sikkerheden en af vores højeste prioriteter. Det er utrolig vigtigt for os som ansvarlig rejsearrangør at sikre vores gæster under hele rejsen. Derfor benytter vi kun de bedste og mest professionelle samarbejdspartnere på alle vores rejsemål. Desuden har vi stor fokus på sundhed og hygiejne – både under dit ophold i Afrika og på selve rejsen.

Vi anvender nemlig kun de store flyselskaber, der har installeret nye luftfiltre, som sikrer en kontinuerlig strøm af frisk luft i kabinen under hele rejsen. Som noget nyt bliver man nu også testet for virus inden afrejse, og på alle flyvninger er det obligatorisk at bære mundbind for at minimere risikoen for smitte ombord. Når du ankommer til lufthavnen i Hoedspruit, sørger vi for sikker transport direkte videre til MILIMA Safari Lodge.

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Hygiejne og sundhed på MILIMA Safari Lodge

På MILIMA Safari Lodge har vi valgt at følge de danske myndigheders råd og vejledning i forbindelse med corona-epidemien, så du kan føle dig tryg under opholdet. Det betyder bl.a., at vi har opstillet håndsprit på alle fællesområder i restauranten, baren og loungeområdet. Vi sørger for, at du kan holde god afstand til andre på vores safariture. Vi kører kun i åbne safaribiler og vi sprayer og rengør alle biler samt restauranten grundigt hver dag.

Desuden har vi lavet god plads mellem bordene i restauranten, så man ikke sidder for tæt. Middagene serveres under åben himmel i vores boma eller i vores udendørs overdækkede restaurant med åbne sider. Du opholder dig derfor udendørs det meste af tiden, når du ikke er i din bungalow, villa eller telt. 

Størstedelen af aktiviteterne er udendørs, og vi har mange tiltag, der skal være med til at sikre vores gæster. Blandt andet er alle medarbejdere i MILIMA Safari vaccinerede

Akutberedskab og medicinsk assistance

Vi har naturligvis også et akutberedskab på MILIMA Safari Lodge. Vi samarbejder med Africa Safe-T, som er en af de førende udbydere af nødberedskab og medicinsk assistance i Sydafrika. Derudover er alle lodgens rangere og dele af det øvrige personale trænet og uddannet i at yde førstehjælp, ligesom der findes medicin og medicinsk udstyr til at behandle mindre skader.

Alle vores medarbejdere bliver screenet hver dag, og skulle en af vores gæster føle ubehag, har vi også mulighed for at teste vedkommende for virus. Desuden har personalet døgnet rundt mulighed for at kontakte en læge, som kan assistere med yderligere behandling og evt. sende en ambulance eller lægehelikopter, hvis der skulle indtræffe en alvorlig hændelse.

Rejs trygt og sikkert til det sydlige Afrika

Uanset hvor i Afrika du rejser med os, kan du føle dig sikker, hvis du skulle få brug for lægehjælp, da vi udelukkende benytter private klinikker og hospitaler af højeste standard. På MILIMA Safari Lodge har vi et samarbejde med privatklinikkerne Tzaneen i Wolkberg og Mediclinic i Nelspruit samt privathospitalet Kiaat i Nelspruit, som vi kan sende vores gæster til døgnet rundt. De er alle blandt de bedste i Sydafrika. Skal din safarirejse afsluttes på et af vores andre rejsemål, har vi sikret os, at der også findes gode privathospitaler i nærheden af de hoteller, vi anvender her. Det gælder både i Cape Town, på Mauritius samt i Stone Town på Zanzibar. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en både tryg og sikker rejse med MILIMA Safari til det sydlige Afrika.

Indhent tilbud

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os