Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

MILIMA Safari & Zanzibar

Fra Kr.34.995,-For 17 dage
 • Kom på safari i verdensklasse og rund af med ægte barfodsluksus på badeferie i tropeparadiset Zanzibar
 • Bo i privat Luksus telt med udsigt til dyrelivet ved det nærliggende vandhul og Greater Kruger National Park på MILIMA Safari Lodge
 • Kom på en kulinarisk safari med alle måltider og lokale drikkevarer inkluderet, også på turene
 • Oplev inkluderede gamedrives
 • Bo i idylliske omgivelser på første række til de dejlige strande på Zanzibar

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund eller Aalborg. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København/Billund* til Johannesburg. Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
 • Fly fra Johannesburg til den lokale lufthavn v/Kruger National Park t/r
 • Fly fra Johannesburg til Zanzibar
 • Fly fra Zanzibar til København/Billund*
 • Alle lufthavnstransfers t/r
 • 7 overnatninger på MILIMA Safari Lodge 4+* i lækkert Luksus telt (dobbeltværelse)
 • Overnatning på lufthavnshotellet Protea Hotel O.R. Tambo Airport 4* i Johannesburg inkl. morgenbuffet
 • 6 overnatninger på NYATI Beach Lodge 4* i Sea View Deluxe (dobbeltværelse) på Zanzibar inkl. halvpension. Mod tillæg kan du vælge enten at at bo på det lækre Sandies Baobab Beach Hotel 4* eller det flotte Sea Cliff Resort & Spa 5* på Zanzibar
 • Alt inklusiv, det vil sige alle måltider og drikkevarer er inkluderet på MILIMA Safari Lodge:
  • Morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu
  • Udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frugt på forespørgsel hele dagen
 • Inkluderet safariprogram på MILIMA Safari Lodge:
  • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag

Du kan vælge at tilkøbe helpension på NYATI Beach Lodge på Zanzibar

Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du også kombinere denne rejse med Cape Town & Vinlandet, Garden Route, Zimbabwe, Mauritius og mange andre rejsemål. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde.

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund eller Aalborg. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

  Opholdet på MILIMA er en gastronomisk oplevelse

  Når du bor på MILIMA er alle måltider og drikkevarer inkluderet. For langt de fleste af vore gæster er det en ligeså stor fornøjelse som safariudflugterne.

  Vores entusiastiske kokketeam nyder at servere ekstraordinære måltider, som kan være med både internationalt såvel som lokalt islet. 

  Til frokost og aften tilbydes du altid en forret, har valget mellem fisk, kød eller en vegetarisk ret som hovedret samt en lækker dessert. Vi ved, du ikke bliver skuffet.

  Til maden anbefaler vi at du prøver lidt af den afsindig gode sydafrikanske rødvin, øl, juice eller bare en iskold sodavand. Du kan vælge lige hvad du ønsker.

  Alt er inklusiv ved ophold på MILIMA.

  Velkommen

  Safariudflugter i åben jeep fra MILIMA

  Ved ophold på MILIMA er 2 daglige safariudflugter i vores 10.000 ha store private område med direkte adgang til Krüger National park inkluderet. (Afh. af ankomst- og afgangstidspunkt).

  Safariudflugterne foregår i åbne jeeps gennem bushen og den åbne savanne. Der stoppes undervejs så nogle af de smukke udsigtspunkter kan nydes og benene strækkes. At jeepen er åben giver fantastiske fotomuligheder idet der ikke er noget der begrænser udsynet.

  Vore rangere er utrolig dygtige til at følge spor og gør deres yderste for at sikre sig at vore gæster ser flest muligt af de afrikanske dyr.

  Det faktum at der køres i et privat hjørne af Krügerparken betyder at der er rigtig gode chancer for at se "The Big Five": Elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen. The Big Five er et gammel jagtudtryk for de dyr der er sværest og farligst at nedlægge.

  Tilbage på lodgen efter en safariudflugt venter frokost eller eftermiddags drinks, helt afhængig af tidspunktet på dagen.

  Det er en fantastisk ferieform

  Zanzibar

  Zanzibar byder på gode strande, lunt hav og en rig kulturarv fra et årtusinde med både afrikansk, indisk, europæisk og arabisk indflydelse. Øens hovedstad er Zanzibar Town med den historiske bydel Stone Town, som i år 2000 blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste og er et besøg værd. Her kan du gå på opdagelse i et charmerende virvar af smalle gader, basarer og solblegede stenhuse. Rundt omkring Zanzibar sejler utallige af de lokale træbåde dhows og små joller, som fiskerne har bygget og som er meget karakteristiske for øen. Som storproducent af krydderier er Zanzibar også kendt som Spice Island, så gå ikke glip af et besøg på en af øens mange krydderiplantager.

  Med NYATI Safari bor du i afslappet luksus med service helt i top på første række til øens gode strande og lune hav, hvor du fornemmer et sus fra øens storhedstid. Vores hoteller ligger på nord- og vestkysten af Zanzibar ved nogle af øens smukke strande og er det perfekte udgangspunkt for at udforske øen. Gå på opdagelse over og under havoverfladen på fx sejltur i en traditionel dhow, på dybhavsfiskeri i særklasse eller udnyt muligheden for dykning og snorkling ved øens eksotiske koralrev. Vær OBS på, at der er store tidevandsforskelle på Zanzibar. Ved højvande er der gode bademuligheder, mens man ved lavvande må gå et stykke ud for at nå havet.

  Indhent tilbud
  MILIMA Safari & Zanzibar
  Dagsprogram
  MILIMA Safari & Zanzibar
  Tilvalgsaktiviteter på MILIMA Safari Lodge

  MILIMA Safari Lodge video

  MILIMA Safari Lodge video
  Klimatabeller
  Kort

  Dagsprogram

  Rejse til MILIMA Safari Lodge

  Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken. Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra MILIMA Safari Lodge, som er med på køreturen til lodgen. Turen varer ca. 1 time, og safarioplevelsen starter allerede på vejen. 

  På MILIMA Safari Lodge bliver I modtaget på ægte afrikansk, efterfulgt af en dejlig frokost og et mindre orienteringsmøde. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd fx en cocktail på terrassen med udsigt til den afrikanske bush og dyrelivet omkring de nærliggende vandhuller inden velkomstmiddagen om aftenen.

  Ankomst til MILIMA

  Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken.

  Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra MILIMA, som er med på køreturen til lodgen, som tager lidt over 1 time, så safarioplevelsen starter allerede nu. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd f.eks. en cocktail på terrassen med udsigt til vandhullet og den smukke afrikanske natur inden velkomstmiddagen om aftenen.

  Big Five safaridag

  Oplev safari fra åben safaribil i vores 10.000 ha private del af Greater Kruger National Park

  Du er i gode hænder og vores rangere er specialister i den flora og fauna som du passerer igennem. Du vil høre om de forskellige træer, buske, planter og græs – og ikke mindst om de fugle og dyr, vi møder i løbet af morgenen. Du vil også blive klogere på årets cyklus i vildtreservatet – både vejrmæssigt men også om den indflydelse regn og tørke har på vildtet her.

  Afrejse mod Johannesburg

  Dette er dagen, hvor du skal rejse videre til Victoria Falls. Efter morgenmad på MILIMA Safari Lodge bliver du kørt til den lokale lufthavn, og herfra går turen videre med indenrigsfly til Johannesburg. Du har en overnatning på lufthavnshotel i Johannesburg inkl. morgenbuffet, inden du rejser videre med morgenflyet til Victoria Falls.

  Ankomst Zanzibar

  Tidligt søndag morgen flyver du fra Johannesburg med kurs mod Zanzibar, hvor du lander midt på dagen. I lufthavnen venter vores lokale repræsentant, som kører dig til dit hotel. Her venter 6 skønne dage på et af øens hyggeligste og mest afslappede strandhoteller NYATI Beach Lodge beliggende ved sin egen private strand i idylliske omgivelser. Her er udsigt til den tropiske have, stranden og havet. Lodgen er velegnet for par og familier, der ønsker en aktiv ferie såvel som for dem, der foretrækker en rekreerende, rolig sol- og badeferie.

  Zanzibar

  På Zanzibar er der rig mulighed for at slappe af eller for at udforske øens mange højdepunkter både til lands og til vands. Besøg fx den historiske bydel Stone Town og få et indblik i Zanzibars kulturrigdom. Zanzibars historie er spændende og meget lang – man mener faktisk, der har boet mennesker på øen de sidste 20.000 år. Byen er en spændende blanding af gammelt og nyt både hvad angår arkitektur og levevis. De mange forskellige folkeslag og kulturer, der gennem tiderne har sat deres større eller mindre aftryk på øen, har skabt en helt speciel atmosfære her. Byen har dannet ramme for handel med slaver, guld og elfenben, og pirater, handelsmænd og søfarere har tjent gode penge her, mens deres magt og vælde voksede. Arabere fra golfstaten Oman fik i 1800-tallet gennet portugiserne væk fra øen og indvarslede en ny periode med rigdom og blomstrende handel bl.a. med krydderier, som øen i dag er berømt for, heraf tilnavnet Spice Island. 

  Gå ikke glip af et besøg på en af øens tilbageværende krydderiplantager, hvor man fornemmer øens storhedstid som centrum for verdens krydderihandel. Det er en sanseoplevelse ud over det sædvanlige at blive vist rundt i produktionen af fx kardemomme, vanilje og sort peber, og du fornemmer hvorfra Zanzibar har fået tilnavnet Spice Island.

  Hjemrejsedag

  Du kan nyde den sidste morgen i fred og ro over morgenmaden, inden der sidst på formiddagen er afgang mod den lokale lufthavn. Herfra flyver du hjem til Danmark med et enkelt stop undervejs.

  Ankomst til Danmark

  Du tilbringer igen natten med at flyve, så du kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og du har en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Danmark ca. midt på dagen.

  Bemærk venligst at ugedagene for de enkelte aktiviteter på Nyati Safari Lodge kan variere grundet vejrforhold.

  Det er f.eks. vanskeligt at opleve den smukke afrikanske stjernehimmel i overskyet vejr. Så flyttes aktiviteten til en aften det passer bedre.

  Tilvalgsaktiviteter på MILIMA Safari Lodge

  Morgen bush-vandretur

  Grib muligheden for at vide mere om naturen i lokalområdet med denne morgenvandring i selskab med en af de erfarne rangere fra MILIMA Safari Lodge.

  Tidlig morgen er der mulighed for at komme på safarivandring på MILIMAs jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna, og her om morgenen, hvor dyrene er dejligt aktive, kan du være heldig at se bl.a. giraffer, flere antilopearter og forskellige fugle. Du lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn.

  Efter den spændende morgenvandring dækkes op til morgenmad i lodgen 

   På morgen-vandretur er der også chance for at se " The Little five"

  Vores professionelle rangere er uddannet til at finde selv de mindste dyr, så i deres selskab er den gode chancer for at få et glimt af de helt små dyr i Krüger Nationalpark. Faktisk er der 5 små dyr, der deler en del af deres titel med "The Big Five".

  Disse fine små væsner bliver ofte set på vores vandreture, hvor du kommer tæt på naturen. De omfatter næsehornsbillen, som er en af ??de største biller i verden, samt rødnæbbet bøffelvæver, leopardskildpadden, den østlige elefantspidsmus og myrløven, som graver små gruber for at fange forbipasserende myrer eller andet bytte.

  Pris per person ZAR 250,- 

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Ferskvandsfiskeri

  En aktiv fisketur er både afstressende og spændende på samme tid, måske mere spændende end jagt... For på en fisketur har du endnu mindre indflydelse på resultatet, og du er i hænderne på vejr og vind - og så naturligvis fiskene, som jo i sidste ende selv beslutter, om de vil bide på krogen eller ej. Tag med MILIMA på fisketur med professional fiskeinstruktør og prøv kræfter med at fange fx

  • common catfish (malle) på op til 50 kg
  • silver catfish (sølv malle) på op til 30 kg
  • tilapia på op til 2 kg
  • yellowfish på op til 3 kg
  • common carp (karpe) på op til 14 kg

  Turen starter tidlig morgen med en kop kaffe på MILIMA Safari Lodge inden afgang. Fremme ved båden serveres en let morgensnack med kaffe/te inden du begiver dig ud på Olifants River. De næste 3½ time kan du nyde sejlturen i ro og mag gennem den fantastiske natur omgivet af bushens vilde dyreliv, mens du prøver lykken med at få en eller flere fisk på krogen. Hvilke fisk der kan fanges og deres størrelse afhænger af sæsonen – og kan også variere på de enkelte sejlture. Der er gode chancer for at få bid, og instruktøren kender floden godt, samt hvilke områder der er bedst at fiske i på den givne årstid. Kl. ca. 10.30 rundes fisketuren af med en god brunch tilbage på land, inden turen går tilbage til lodgen.

  Fiskeudstyr (professionel stang og hjul) og licens er inkluderet i prisen (minimum 2 deltagere, maksimum 8 deltagere).

  Pris pr. person ZAR 1.500,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Flodsafari & game drive

  Der er afgang til den inddæmmede del af Olifantsfloden, med ankomst ca. midt på dagen.

  Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken.

  Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

  Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af MILIMA´s åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Greater Kruger National Park med god mulighed for at se "Big 5".

  Safarioplevelserne rundes af på et af MILIMA´s smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

  Noter venligst at aktiviteten er vejrafhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen formiddag, retur lige efter solnedgang. Minimum 4 deltagere.

  Pris pr. person ZAR 1.500,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Jessica den tamme flodhest

  I marts 2000 fandt Tony og Shirley Joubert en lille udsultet forældreløs baby-flodhest i kanten af Blyde River. Parret “adopterede” den lille flodhest, som dermed er vokset op blandt mennesker og husdyr. I dag er den tamme flodhest, som fik navnet Jessica, en af de største seværdigheder i Hoedspruit, hvor både voksne og børn valfarter til for at besøge den. På denne udflugt vil du få chance for at opleve dette fantastiske dyr helt tæt på og se, hvordan hun fx får sutteflaske og bliver håndfodret og nusset.

  Jessica er meget kærlig og elsker at være i nærheden af mennesker, så de der har mod på det - både børn og voksne - vil også kunne prøve at håndfodre og nusse Jessica. Minimum 4 deltagere.  

  Pris per person ZAR 850,- 

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Der tages forbehold for at Jessica kan besøges på det pågældende tidspunkt.

  Luftballon

  At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og du flyver hen, hvor vinden bærer dig, f.eks. hen over Blyde River, mango plantager og tyndt befolkede områder med udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

  Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballon vejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejr afhængig.

  Minimum 4 deltagere.

  Pris per person ZAR 5.800,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Quad bike safari

  En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

  En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op.

  Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

  Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

  Børn skal være fyldt 12 år for at køre alene. Børn under 12 år på en ATW med en voksen ½ pris.

  Pris per person: ZAR 1.200,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Kulturoplevelse i lokal landsby

  Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township.

  Hvis det ikke er skoleferie/fridag, ser du byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Der er mulighed for at smage lokale specialiteter på turen. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter frokosten.

  Minimum 4 deltagere.

  Pris pr. person ZAR 1.400,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Bemærk venligst at alle tilvalgsaktiviteter reserveres ved ankomst.

  Øvrige udflugter på Zanzibar

  Stone Town

  Ingen tur til Zanzibar er fuldendt uden et besøg i UNESCO-beskyttede Stone Town. Byen er fyldt med historiske gamle bygninger, som vidner om en svunden tid på Zanzibar, da sultaner, arabere og europæere kom til øen. På denne halvdagstur kommer du forbi de mest interessante seværdigheder i den gamle handelsby. Dagen starter med et besøg på det største marked i Stone Town. På dette livlige marked strømmer de lokale til for at købe friskfangede fisk, frugt og grøntsager. Her finder du en bred vifte af eksotiske frugter og et stort udvalg af urter og krydderier. Herefter besøger du den engelske kirke, som er opført i 1874 på det sted, hvor slavemarkedet tidligere lå. Inde i kirken vil du bl.a. kunne se alteret, som er bygget ovenpå den gamle slavepiskerplads, og du får også en rundvisning i de gamle slavekamre. Turen fortsætter videre til det gamle fort, Peoples Palace og House of Wonders, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Forodhani-markedet og havnen. Guiden fører dig igennem de smalle snoede gader i Stone Town, hvor du også får tid til lidt shopping og at udforske den historiske bydel på egen hånd. Dagens sidste stop er Maruhubi Palace Ruins, som er berømt, fordi paladset blev bygget for at huse den tredje sultan af Zanzibars harem på 99 hustruer.

  Der er mulighed for at kombinere denne tur med en af de andre halvdagsture til f.eks. Jozani-skoven, krydderituren eller Prison Island, så det bliver en heldagstur.

  Prison Island

  Prison Island, også kendt som Changuu Island, ligger kun 20 minutter med båd fra Stone Town. Øen blev oprindeligt brugt som et fængsel, senere blev det omdannet til en karantænestation for den britiske hær. Selv om et nyere fængsel senere blev bygget på øen, blev det aldrig brugt. Øen har sandstrande og er dækket af frodig vegetation, som gør den til et perfekt opholdssted for mange havfugle, og i havet rundt om øen er der mange smukke koralformationer. Prison Island er derfor det perfekte sted for naturelskere. Øens mest berømte indbyggere er de gigantiske skildpadder. Disse truede dyr blev oprindelig bragt hertil fra Seychellerne. Skildpaddebestanden begyndte at falde for mange år siden, da sejlerne tog dem med og brugte dem som friske proteinkilder, da skildpadderne kunne overleve mange uger eller måneder uden mad. I dag skyldes faldet i bestanden ødelæggelse af deres levesteder og krybskytteri. Skildpadder sælges til en høj pris på det sorte marked til private samlere.

  Der er mulighed for at kombinere denne tur med halvdagsturen til Stone Town, så det bliver en heldagstur.

  Jozani-skoven

  Jozani Forest Chwaka Bay Conservation Area er det største bevarede skovområde på Zanzibar, og det består dels af kystskov og dels af mangrove. På denne halvdagstur kommer du på en guidet gåtur igennem kystskoven, hvor du finder mere end 100 træsorter og et rigt dyreliv som bl.a. tæller aber, galagoer og spidsmus. Guiden vil introducere dig til forskellige træ- og plantearter og fortælle om deres anvendelsesmuligheder. Efter turen rundt i skoven starter din søgning efter de berømte og karismatiske røde colobus-aber. De lever kun på Zanzibar og er stærkt udrydningstruede, i dag er der kun ca. 1500 tilbage. Der vil være tid til at observere og fotografere de flotte aber. Herefter fortsætter turen til mangroveskoven, hvor du vil gå igennem labyrinter af mangrover. Husk at holde øje med mangrovekrabber, øgler og de mange fugle undervejs. Hvis du ønsker det, er der også mulighed for at besøge det nærliggende sommerfuglecenter, hvor man opdrætter de farvestrålende sommerfugle. Det er en oplevelse at se de forskellige farver, former og størrelser på disse smukke insekter. Entre til sommerfuglecentret er ikke inkluderet.

  Der er mulighed for at kombinere denne tur med halvdagsturen til Stone Town, så det bliver en heldagstur.

  Krydderitur – oplev Zanzibar med sanserne

  Zanzibar har altid været et vigtigt handelscentrum for krydderier, og handlen mellem Indien, Mellemøsten, Afrika og Europa blev endnu vigtigere for Zanzibars økonomi, efter at slavehandelen blev afskaffet. På vores halvdagstur besøger du en krydderiplantage, hvor de bl.a. dyrker chili, muskatnød, kanel, peber og vanilje – nogle af de mest udbredte på øen. Du vil lære om brugen af de forskellige krydderier, deres historie, hvordan de dyrkes og endelig har du mulighed for at smage dem. Du kan også købe krydderier og sæber med herfra. Undervejs på turen vil guiden fortælle om de mange andre anvendelsesmuligheder for krydderier og urter – både kosmetiske og medicinske.

  Der er mulighed for at kombinere denne tur med halvdagsturen til Stone Town, så det bliver en heldagstur.

  Klimatabel Zanzibar

  Dagtemperatur
  Nattemperatur
  Soltimer pr. dag
  Nedbør (gennemsnit pr. måned)
  Badevandstemperatur
  Januar
  Dagtemperatur: 29
  29
  Nattemperatur: 25
  25
  Soltimer pr. dag: 10
  10
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 89
  89
  Badevandstemperatur: 29
  29
  Februar
  Dagtemperatur: 29
  29
  Nattemperatur: 26
  26
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 56
  56
  Badevandstemperatur: 29
  29
  Marts
  Dagtemperatur: 28
  28
  Nattemperatur: 24
  24
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 153
  153
  Badevandstemperatur: 30
  30
  April
  Dagtemperatur: 27
  27
  Nattemperatur: 24
  24
  Soltimer pr. dag: 7
  7
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 401
  401
  Badevandstemperatur: 29
  29
  Maj
  Dagtemperatur: 27
  27
  Nattemperatur: 24
  24
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 255
  255
  Badevandstemperatur: 28
  28
  Juni
  Dagtemperatur: 26
  26
  Nattemperatur: 23
  23
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68
  68
  Badevandstemperatur: 27
  27
  Juli
  Dagtemperatur: 26
  26
  Nattemperatur: 22
  22
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 48
  48
  Badevandstemperatur: 26
  26
  August
  Dagtemperatur: 26
  26
  Nattemperatur: 21
  21
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 47
  47
  Badevandstemperatur: 25
  25
  September
  Dagtemperatur: 27
  27
  Nattemperatur: 22
  22
  Soltimer pr. dag: 10
  10
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50
  50
  Badevandstemperatur: 26
  26
  Oktober
  Dagtemperatur: 27
  27
  Nattemperatur: 23
  23
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 97
  97
  Badevandstemperatur: 26
  26
  November
  Dagtemperatur: 28
  28
  Nattemperatur: 24
  24
  Soltimer pr. dag: 10
  10
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 226
  226
  Badevandstemperatur: 28
  28
  December
  Dagtemperatur: 28
  28
  Nattemperatur: 25
  25
  Soltimer pr. dag: 10
  10
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 194
  194
  Badevandstemperatur: 29
  29

  Klima tabel MILIMA ved Kruger National Park

  Dagtemperatur
  Nattemperatur
  Soltimer pr. dag
  Nedbør (gennemsnit pr. måned)
  January
  Dagtemperatur: 32
  32
  Nattemperatur: 21
  21
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
  93
  February
  Dagtemperatur: 32
  32
  Nattemperatur: 20
  20
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
  93
  March
  Dagtemperatur: 31
  31
  Nattemperatur: 19
  19
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68
  68
  April
  Dagtemperatur: 29
  29
  Nattemperatur: 16
  16
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37
  37
  May
  Dagtemperatur: 28
  28
  Nattemperatur: 11
  11
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14
  14
  June
  Dagtemperatur: 26
  26
  Nattemperatur: 6
  6
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11
  11
  July
  Dagtemperatur: 26
  26
  Nattemperatur: 7
  7
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12
  12
  August
  Dagtemperatur: 27
  27
  Nattemperatur: 9
  9
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9
  9
  September
  Dagtemperatur: 29
  29
  Nattemperatur: 13
  13
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26
  26
  October
  Dagtemperatur: 30
  30
  Nattemperatur: 16
  16
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43
  43
  November
  Dagtemperatur: 30
  30
  Nattemperatur: 18
  18
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66
  66
  December
  Dagtemperatur: 32
  32
  Nattemperatur: 20
  20
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94
  94

  Kort

  Rejseforedrag

  Nyati Safari
  Nyati Safari
  Kontakt NYATI
  Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
  Venligst indtast alle påkrævede felter
  Venligst indtast en gyldig email
  Send
  Kontakt os